Selam kızlar napıyonuz mavi az güldürmedim beni ya gene :)))))
Öncelikle dün akşam çookkk çoookkk güzel bir akşam geçirdim şimcik dün annemdeydik biz hatta paşacanı bırakıp kızımla sinemaya bile gittik şirnler 2 çıkmış neyse akşam eve dönüyoruz eşim aradı avm ye gelsene dedim ben seninle muhatap değilim verdim kızıma görüştüler anne dedi yiğiti bırakalıp beni götür babamın yanına sen geri dön çok yalvardı kıyamadım neyse paşacanı bıraktık ananeye götürdüm kızı saatte iftar saatine yaklaştı 15-20 dk var eşim tuttu kolumdan bırakmaz gel yukarı bişi göstericem nolur felan çıktım yukarda bir yemek bölümünde masa ayırtmış iftar için oturun yemek yedikten sonra git tamam dedim ben wcye gidiyorum dedi gitti gelmez 15 dak oldu iftarda oldu olucak ben oruçlu değilimde yani servis başlıycak bir baktım eşim almış paşacanı annemden bir kocada buket yaptırmış üzerinede kocaaman ama yazıyla şu çelenk harfleri varya :)))) anneee babam seni çok seviyo yazdırıp paşacanın arabasına asmış ay ne güldüm ne güldüm :))) duygulandımmmm neyse şimdilik kurbanlığı affettik gitmiycek tarlaya arsaya felan tüm bayram tatili boyunca popona yapışık durcam dedi çok lafta söylemed,im ama ne koyduysa bu kadar anlamadım neyse ortalık süt liman sade barışma töreni yapamadık onuda yaparız bugün yarın :))))))))))))))))))))