Aralık ayında doğum yapıcaklar buradan dertleşelim mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi cyge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam canlar yaw nettiniz kayboldunuz vay anam vayyyyyy acınacak hale gelmiş forum ben yettim ama :))))

Kızlar benim oğlan tapşini yapmaya başladı yemeyini yiyince afferin oğluma diyorum başlıyo ellriyle alkış yapmaya bu arada dün kızımı doktora götürdüm bisikletten düştü bacağı morardı ama acı vs yok morluk geçti ama orda bir beze gibi bi şişlik kaldı acımıyoda geçmiyoda doktor cerrahiye gönderdi bri baksınlar dedi inşallah ciddi bişi değildir çok korkuyorum o doktor oğlanada çok tombiş olmuş akşam sekizden sonra anne sütü hariç hiçbirşey yedirme dedi anne sütü bitersede bebek sütü onun dışında bişey verme dedi yani oğlanı diyete soktu birnevi :)

Yedirme mi dedi :)) şişko tombiş yiğit. Söyle ona gönül sık sık az az yesin bol su ve tabi spor şart :))))
Kaybolduk gerçekten sıcaklar bastırdı elim kolum kalkmıyo. Kağanişkom da 4. Dişin tribinde. Hep ilgi istiyo. Sadece gezmede parkta sakin :s evde sürekli oynamak istiyo. Hergün böyle olsa sıyırırım ben ha. Hele biz yemeğe oturunca gelenler geliyo çocuğa. Al beni de yanına dınınınımmm şarkısına klip çekiyor acıklı acıklı:) bende yediriyom ekmek banıp napiyim. Karpuz kavun veriyorum. Bazende kaptırabilirsem kendi çorbasından. Genelde bizim tabak varken kendi çorbasından içmiyo benim tabağıma saldırıyo. Velhasıl yemek sırtımızdan gidiyo. Olsun iştahlı olsun da ben yemem napim maşallah benim paşama. Ne versem götürüyo. Tosun oldu iyice. Dün dışarı çıktık papyonlu bi tshirtü var onu giymi§ti durdurup durdurup sevdi herkes. Kaç aylık dedi bi kız. 7 dedim. Allah Allaahh diyo benimde yeğenim var bunun yarısı kadar:))) Kızsa gelişimleri farklı tabi diyorum. Yoo erkek diyo. Maşallah de yaaw dedim artık. Böyle abartıyolar ya korkuyorum ben nazardan. bide sürekli kıyaslıyolar. Her çocuk farklı ne gerenk var. Hem Napak yarıyo ne yese. Allah nazardan saklasın maşallah kuzuma. Babasına çekti.
Yaramazlıgı da babasına çekerse yandık işimiz var. Herkes bana diyoduki nişanlıykendua et oğlun olmasın :)))

Kocacım da bu haftasonu izne çıkıyo bayramdan sonraki haftada tatileee :)) iple çekiyorum. Hiç bu kadar ihtiyaç hissetmemiştim keyfime keyif katmaya gidiyomuşum. Ama şimdii. Çok iyi gelicek inşallah tabi. Denize sıfır bi otel seçtim yicem içicem yüzücem yatıcam yürümicem bile :)))hep tatilde orayı da görelim burayada gidelim yapardım bu sefer dinlenicem. benim gibi hiperaktif insanı ne hale getirdi çocuk :)

Mavicim he canım ya öyle dedi Aile hekimi akşam 8 den sonra bebeişlere ya anne sütü ya bebek sütü verin muhallebi vermeyin dedi bizde uyguladık dün gece vermedim akşam bizimle sofrada yedi sonrasında hep emzirdim ama daha bir sık kalktı sankim yaw Çok sık uyanıyo kızlar ya napıcaz böyle bilmiyorum.

Selam canlar nasılsınız bakem herkes tatillere biryerlere dağıldı valla hadi bakalım kış gelince görücem bekem ben sizi :))

Ben bugün evdeyim evi yaladım yuttum mis pak yaptım vallaha parmak gezdiren toz bulamaz o kadar iddalıyım yani :))) Ama öldüm bittim mutfak halısınıda sildim bir güzel kuruyo balkonda ohhhhh mis yani.

Paşacan geceleri hala aynı uyumuyo saat başı mızlıyo üst dişler geliyo sanırım onun kasılmalarıyla uğraşıyoruz püf yani.Ablasını taktil etmeye başladı o gülüyo oda gülüyo o bağırıyo oda bağırıyo tımarhane gibi ev çığıran çığırana adam dersen hala aynı yüzünü gören cennetik ben ise acayip triplerdeyim Allah sonumuzu hayır etsin tam dedikoduluk durumdayım kimseler yok uf.

Kıyamam gönül sana gel dedikodulaşalım. Işi bitmemişmiydi kocanın. Hatta hesap günü bile yaptınız :) ben mi yanlış anladım. Amaan analar çeker yüüküü kimsenin bilesi yook diye şarkı söylerdik küçükken. Şimdi doğruluğunu anladım.
Annemi istiyom o varken ne güzeldi hayat
Benim kağanişko da ısırmaya başladı dün mememi. Ağzını açtırmaya çalışıyordum daha hırslı ısırıyodu sıpa. Netten araştırdım sert bi dille hayır deyin kızın diyodu. Öyle yaptım da kurtuldum gibi. Altta iki üstte iki dişi var fena acıtıyo. Yara yapıcaktı nerdeyse. Gerekirse bıraktırıp kenara koyucakmışız. Aklınızda bulunsun.

gönüll siz hala uzakmısınız anacım yaa.mavininde dediği gibi analar çeker yükü.ben beşik sallayıpta uyutucam diye eğik vaziyette ki o da benim kuzu bir sağa bir sola atıyor kendini beşikte mecburen bir elimle ellerini bir elimlede ayaklarını sabitleyerek sallamam gerekiyor ameliyatlı halimle yarım saat aynı pozisyonda durduğum oluyor.anacım dün bizim paşa 5 dk salladı.ayy belim tutuldu belim ağrıdı 2 saaat söylendi durdu.ben hiçbirşey demedim.sonra gece baktı ben aynı pozisyonda kriz geçirerekten ama hiçte ses etmeyerekten :)) sallamaya devam ediyorum yavaştan yanıma geldi ben sallayayım istersen dedi.benim bir dönüşüm vardı şöööyle sağdan sana bir geçiresim var der gibii :))) velhasılı kelam bizde sallanmaya devam ediyoruz.yaa kızlar siz hepiniz sallayarakmı uyutuyorsunuz.şöyle beşiğine koyunca gözünü kapatıp uyuyan bebek modeli yokmuki hiç ??? neyse bunada şükür:)) bu arada esilamında altta 2 dişi iyice uzadı çıktı üsttede 1 dişi elimize gelmeye başladı yanındakide bu aralar çıkar iyice beyazlaştı. mavi benide ısırdı birkaçkez ben tamamen nefesimi tutup hiç tepki vermedim.tekrarlamak isteyince memeyi çıkarıp yatağına koydum.bir kaçkez yapınca böyle sonra tekrarlamadı hç.birde ben ısıracağı zamanı kestiriyorum sinirliyken falan tam hart edecepği zaman ya dikkatini dağıtıyorum ya da hemen çıkartıyorum.ısırınca tepki verdiğinde pekiştirmiş olursun.çocuk aynı tepkiyi görmek istediği içinde ısırmaya devam edebilir.
gönül senin paşa akşam muhallebi yedi diyemi kilo alıyormuş.ben o zaman dayayayım muhallebiyi :) ama benim kuzumda bugün tarhana çrbası içti 1 kase ben havalardaaa:))) bide kaşığı çekince dudağını uzatıyor hemen vereyim diye:) birde somon balığı yedik biz:)) bu ikinci oldu gerçi.önceki 2 hafta önceydi az vermiştim deneme amaçlı.bugün yarım somonu yedi.ve bayıla bayıla.

kızlar selam ya bu adamların pişkinliği Alla alla ne olduki şimdi tavırları beni bir gün öldürücek kızlar ya adam eve gelmiş akşam saat 9 gibi tesadüf paşa erken uyumuştu uyandı kız uynaık geldik iki öptü bilgisayardan bir program kurmam lazım dedi aldı gitti balkona ulen kendini insan sanan kurbanlık yaw bu çocuklar 10 bilemedin 15 dk ya uyuyacak be müslüman gel oyna sev okşa ne bilim yap işte bişi dimi yoookkk olurmu ben bişe söyleyince Alla Alla sanada bir yaranamadım gitti havaları hey allahım ya aynen desert gibi gerilip bir çakasım geliyo bazen elimde kalıcak bu deli sinirimle adam ya :))))) Şimdide ne çıktı mavicim iğne adada arsamız var eee pazar günü gidiceklermiş hala oğluyla vs oraya indirme tarzı bir yapı inşaa ediceklermiş eeee arife gününe kadar onunla uğraşıcaklarmış felan falan yani ben nolcam çocuklarla ne olursan ol gelde gerilme gelde esneme gelde sünme hey allahım sen sabır ver şeklindeyim ben ya.

Bizim oğlanda sallanmaya isyan çıkarıyo bu aralar desert illa popoya pıt pıt yapıcan kendi kendine uyuycak paşa ben dünden razıda belli olmuyoki bugün pıt pıtla uyuyan çocuk yarın birden yok anam ben sallanıcak diye ortalığı inletebiliyo.Beni birkez ısırmayı denedi hemen çektim memeden vermedim ondan sonra denemedi şimdilik tabi.

Desert somonu nasıl pişirip verdin hemen tarif lütfn canomm çok faydalıymış vermek gerekirmiş ben ızgara yapıyorum normalde elektrikli ızgara ile ama sen nasıl pişiriyorsun anlatver.

birde inanılmaz hareketli ve yaramaz olan paşacan karıştırıcağağı yada çekiceği şeyi gözüne kestiriyo yürüteçle bir hışım koşup yapacağını yapıyo sonrada sırıtarak alkış yapıyo pişkin pişkin çok tatlı ama tabi ona çok tatlı yaramazlık yapıyon demiyom kızgın kızgın hayır diyorum oda daha çok sırıtıp daha çok alkış yapıyo :))))))))

canım bende ızgarada yaptım ama iyice pişmesine dikkat ettim.yıkayıp direkt pişirdim.tuzlamadan. ama birdahakini tavada yapıcam.onuda arkalı önlü hafif unlayıp yağsız tavada pişiricem.yağ koyma sakın çünkü somon zaten çok çok yağlı bir balık.hatta yağı çıktıkça tavadan dökebilirsinde.norveç somon olsun ama en temiz ve besleyici olan o.bu arada gönül Allah sabır versin canım ben valla dayanamazdım başlarım arsasınada inaşaatınada der cingarı çıkartırdım heralde.gaz vermek gibi olmasında 2 çocukla sen tek başınamı kalacaksın o kadar zaman.eşine pes diyorum.çocukla oynama konusuna gelince bizimkindede pc bağımlılığı var oturdumu kalkamaz kalksa aklının bir tarafı ordadır bilirim.ama ben hemen tepki gösteririm dayanamam pek.ama son zamanlarda çok ilgili kızıyla.büyüdükçe oyun oynama olanağımız artıyor diyo:) 2 gündür çamaşr sepetine bizim bornozların iplerini bağlamış hatunuda oturtuyor içine evde sürükleyerek tur atıyolar.bizimkide sepetin içinde bir yayılıyorki:) mutfağın kapısından geçecekleri zaman yavrum başını çeviriyor bana bakıp bir gülücük atıyor sonra devam ediyor.bu arada kızlar babası anne nerde yada ismimle sorunca başını çevirip bana bakıyor.ben dışardaykenanne nerde kızım diyor kapıya bakıp gelmemi bekliyor.ama nasıl tatlı oluyooorr:)))

Pc bağımlısı mı :)) onu da bana sor. Ps3 e sardı bi ara söylendim bıraktı bilgisayara sardı sarık da zaten :) neyse ona da söylendim şimdi telefonda oyun oynuyo. Ise gitcek 5 dk sı var telefonla oynuyo dün. Bi dellendim görende telefonu evde bırakıp oğlunla işe gitcen zanneder ben o kadar yorulduğum 24 saat başında olduğum halde doyamıyorum sen ne biçim babasın diyiverdim. Cevap peşin tabii ooofff sende dırdırcı oldun tüm kadınlar gibi :) kovalasın seni o kadınlar diyesim geldi.. duygu noksanlıgı var bence bunlarda. Çocuğa bakar mısın yemek yapıcam diyorum yürüteçe koyalım yanında dursun diyo yaaa. İşi olsa amenna. Dinleniyomuş paşam. Günde 8 saat çalışıyo kolay mı :))) aldım çocuğu gittim peşimden tamam getir sevicem diyo. ben çocuğumla yaparım yemeğimi deyince hemen çocuğu(m)?? Diye uyarıyo beyefendi. Imtihan imtihan. Çocuğu bırakıp kaçacağı zaman da yağlama hazır annelerin borcu ödenmez dimi aşkımm. Baksana ne çok yoruluyosun. Ama yine de çok tatlı dimi der evett yaa diye eğilmeyegör zırt kaçar :)) çakal:)
Gönül çık sen kocayı gözden. Hesaplaşmaya gelir nasılsa ayyyy çok yorgunum diye yol verirsin bir iki görür gününü. Ben onceden kıyamazdm baktım o beni düşünmüyo uykum var sen yarın çocuğa bak ben uyuyayım sonra diyorum işe yarıyo ha. Bi yarım saat uyucam dedim geçen çocuğun ağlamasın a uyandım bilerek bağırtıyosun dimi uyumıyayım diye alacağın olsun fatih diye kalktım ki adam demesin mi iki saattir uyuyosun :)))) saate baktım ki doğru söylüyo. Geri vites yok tabi. O kadar yorulmuşum ki anlamadım bile uyuduğumu böyle mi uyandırılır insan şeklinde devam :))) bişey desem üste çıkcak. Yüz vermiyorum.

Seviyom ama kocamı yaa. Çok dedikodusunu yaptım icim parçalandı:))) sorumsuz ilgisiz milgisiz beni de bi o çeker yani bende az fena değilim. Hak geçmesin. Birbirimizi haklıyoruz biz kendi ailesine karşı bile korur kollar beni. Iyidir iyidir :)))

Bide dedikodu dedim de dün forum açık kalmış telde. Bi baktım okuyoooo :)) bi kızdım saygısız diye. Ablasıyla tartıştım da onu arıyodu zannımca :)) normalde tenezzül etmezdi. Anlatmadım iyiki ogün size. Daha sonra dönerim bu görümce konusuna. Arada tartışırız Ama severim diyodum ama bi kaşık suda boğasım var artık. Tövbe tövbeee. Mübarek ramazan.
Neyse Size de dikkat edin diye diyorum. Ben kocamın dedikodusunu yanındada yaparim alışkın da ailesi hakkında yazdıklarımı görmese daha iyi :)))))) çok seviyorum ya onları. Duygulanır falan şimdi. Yazık :)))))
Bide oruç tutan var mı. Ben hic tutmadım. Rabbim izin vermis ama yinede üzülüyorum.Iİnşallah kışın hepsini tutarız. Sütüm azalırsa yanarım. Süt alerjisi var ya aç kalır yavrum hazır hiç birşey yemiyo.

günaydın kızlarrr

nette sorun vardı giremedim kaç gündür. bildiğiniz gibi annemlerdeyiz. berra alıştı çok şükür kucaktan kucağa geziyo. yalnız uyku düzeni çok bozuldu gece 1 den önce uyumuyor. öyle böyle derken 2 hafta oldu geleli. ben eşimi çekiştiremiycem size 2 haftadır ayrıyız özledim valla:)) bugün gece gelecek inşallah.

mavicim ben oruç tutuyorum canım çok şükür etkilemedi sütümü. ben normalde de açlığa hiç dayanamam zor tutardım. o yüzden yine aynı zorlanıyorum bazen 1 gün ara verip sonra yine yola devam:)) başta korkarak başladım ama şimdi diyorum iyi ki tutmuşum:))

bu arada benim minnak kızımın kilo alsın büyüsün diye gözüne bakmaya devam ediyoruz. maşallah sizin bebişlerinize. gönül demek yemeği azaltıyosunuz ha birazcık bize mi verseniz kız dengelesek mi napsak kiloları:)) dün sağlık ocağında tarttırdık. 7.200 olmuş. ama buna da şükürr 7 li kiloları görebildik çoookkk şükür:))

artık emeklemeyi baya ilerletti. kollarını sırayla atabilse çok daha hızlı gidecek ama iki kolunu birden atıyo komik bi emekleme şekli var. ama hedefine bişey aldı mı mutlaka patır patır ulaşıyo ona. vee bizim daha hiçç dişimiz yoookkk.. bizden haberler böyle kızlarr

Selam kızlar napıyonuz mavi az güldürmedim beni ya gene :)))))

Öncelikle dün akşam çookkk çoookkk güzel bir akşam geçirdim şimcik dün annemdeydik biz hatta paşacanı bırakıp kızımla sinemaya bile gittik şirnler 2 çıkmış neyse akşam eve dönüyoruz eşim aradı avm ye gelsene dedim ben seninle muhatap değilim verdim kızıma görüştüler anne dedi yiğiti bırakalıp beni götür babamın yanına sen geri dön çok yalvardı kıyamadım neyse paşacanı bıraktık ananeye götürdüm kızı saatte iftar saatine yaklaştı 15-20 dk var eşim tuttu kolumdan bırakmaz gel yukarı bişi göstericem nolur felan çıktım yukarda bir yemek bölümünde masa ayırtmış iftar için oturun yemek yedikten sonra git tamam dedim ben wcye gidiyorum dedi gitti gelmez 15 dak oldu iftarda oldu olucak ben oruçlu değilimde yani servis başlıycak bir baktım eşim almış paşacanı annemden bir kocada buket yaptırmış üzerinede kocaaman ama yazıyla şu çelenk harfleri varya :)))) anneee babam seni çok seviyo yazdırıp paşacanın arabasına asmış ay ne güldüm ne güldüm :))) duygulandımmmm neyse şimdilik kurbanlığı affettik gitmiycek tarlaya arsaya felan tüm bayram tatili boyunca popona yapışık durcam dedi çok lafta söylemed,im ama ne koyduysa bu kadar anlamadım neyse ortalık süt liman sade barışma töreni yapamadık onuda yaparız bugün yarın :))))))))))))))))))))

katre evet canım ya gece muhallebisi yedirme o kof kilo yapar dedi akşam yemeğinde yesin saat 8 e kadar ondan osnra sade emsin dedi yani sade süt.

Bizimki emeklemiycek ya hiççç niyeti yok otururken duran çocuk yüzükoyu koyuncca hemen sıkılıyo yani emekleme denemeside yok ama yürüteçte usta oturarak ta oynamaya bayılıyo çok zevk alıyo tek tek oyuncaklarını inceliy tadına bakıyo bisküvi yemeyi çok seviyo normal petibör bisküvi dün akşam benim güllaç tabağıma bir dalış yaptı herkes güldü birde o daldırdığı elini yumruğu ile sokuyo ağzına :))) ben herşeyden veriyorum artık .

kızz gönüll seninkide forumda yazdıklarımızı okumuş olmasın mavininki gibi :)) valla benim eşimde yazarken yanımdaysa göz ucuyla takip ettiğini görüyorum.merak ettiysen yazacaklarımı önce sana söyleyeyim diyorum.:)) ama sevindim böyle olmasına.çünkü 2 çocukla seni bırakıp öyle gitmesi yanlış olurdu.özür dileme şeklide güzelmiş aferin kız kocişinee :))) yaa benim kocamda tamam çok seviyorum o da seviyor biliyorum ama bak bu olayın aynısını bizyaşasak hiçböyle şeyler yapmazdı.bazen odun diyorumda boşuna değill yanii :)) neysee kutlamayıda geciktirmeyin artık :) mavi benimkinin öyle oyunda falan gözü yoktur.hiçte sevmez.ama twitter facebook haber siteleri yani benimki tam bir haber delisi.gerçi bende öyleyim bak pcyi açınca önce 3 haber sitesini gezdim twitterı açtım baktım sonra buraya girdim.ama eşim başından ayrılamaz kalksa gözü pcde kalır bazen ayy isteseydeim gider siyasetçi yada gazeteceiylşe evlenirdim bu ne yaa diye patlıyorum.tabi cvp hazır senin benden farkın neee ??? :) bizde başkasıyla yapamazdık heralde diyorum.birbirimizin açıklarını kapatıyoruz bi şekilde.
kuzuma gelince bizimki hala desteksiz oturamıyor.aslında fazla oturtmadığımızdan öyle heralde.biz hep yere bırakıyoruz yavrum bir o yana bir bu yana dönüp duruyor.emeklemede bu hafta bir ayağını yere bastırarak hafiften kendini iteklemeye çalışıyor.o kadar :) ama birşeyi almak istediğinde döne döne gidip alıyor.ve inanılmaz azimli maşallah.hani bebekler bişeye uzanır alamayınca ağlar ya bu öyle değil 10 dk da sürse kendisi uğraşıyor bi şekilde alıyor onu :)) acayip hırslı olacak diyoruz :))

gönül sevindim tatlıya bağlanmasına. Bencede forumu okudu kocişin. Çin işkencesi geliyo diye korktu geri adım attı:))
Hadi bakalım kötü mötü anladığım kadar tencere kapak gibiyiz kocişlerle. O kadar da idare etcez artık

Kizlar merhaba nasilsiniz bakalim.Benim kizima bi haller oldu cok huysuz mizirik bisey oldu nazar mi degdi anlamadimki,surekli disari cikmak istiyor ara ara kuyruguna basmisin gibi ciglik atip aglamaya basliyor 2 gundur de ishal gibi disi de cikmadi henuz damaklari bembeyaz oldu.Esimde 15 gun goreve gitti bu sefer gitmedim izmite ablamla abimin kizi yanima geldi ama onlarinda kendilerine hayri yok sicaktan aksama kadar yatiyolar :) ev temizle cocuga bak yemek yap topla kaldir cok yiprandim 10 gundur eylulu iple cekiyorum 2.tatil icin bakalim bu sefer gecenki gibi rahat olacakmi emekliyor simdi durmak istemiyor hic arabasinda falan benden haberler boyle kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…