Aralık ayında doğum yapıcaklar buradan dertleşelim mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi cyge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Desert merhaba canım yok ben senin kadar bağımlı anne olmadım kız :))) ilkindede öyle değildim anneme yada kayınvalideme bıraktımmı rahat ederdim hani öyle huzursuz olmazdım oğlandada aynı anneme bıraktımmı tamam içim rahat gezebiliyorun ama herkesin yapısı bir değil bak mesela yeenim 8 yaşında daha 1 kez kalmamıştır annesinden ayrı bir gecesi yok çocuğun kardeşim yatamam uyuyamam kalmam der bırakmaz asla.

Oturt onu yere altına ser çarşafı sağına soluna arkasına koy yastıkları ver önüne sevdiği oyunckları oynasın zamanla kendini dengelemeyi öğreniyo bizimkine ben artık yastık koymuyorum hiç düşmüyo dengeliyo maşşallah.Öğrenirsin de geçersin bile sen araba kullanmakta eşini merak etme bzim elimizden herşey gelir evelallah yeterki isteyelim dimi.

Oturmaması sorun değil canım bak benimkide emeklemiyo mesela zamanı gelince oturur merak etme ama desteklemektede fayda var tabi.

Ben 4. aydan beri oturtuyorum Elimle destekliyodum tabi Şimdi güzel oturuyo kendi başına. Arada cup diye devriLiyo ama kurtarıyo kendini. Yavaş düşüyo:) Çok güzel sürünüyo benim oğlum iki elini önde kavuşturuya üstüste sonra bedenini çekiyo öyyyle tatlı oluyoki anlatamam.
Desert oturmaması sorun olmaz bence ama alıştır artık sık sık oturt alışır o yakında.
oto koltuğu buldun demek sonunda hangisinde karar kıldın? Şöförlük Zamanla zevk veren bişey oluyo. İlk başta korkuyosun sürttümmü bana değcek mi burdan sığar mIYIM falan:) 2 ayını almaz Kocanı sollarsın sen:) Allah kazasız belaSIZ gidip gelmek nasip etsin inşallah. Bizde alıcaz araba 1 2 aya kadar nasipse çok özledim araba kullanmayı : ( 1 senedir oturmadım şöför koltuğuna: (

selam kızlar takipteyim ama yazamadım bayadır. eşim de gelince yoğun geçiyo günlerimiz. hep beraber bi berraya ancak bakabiliyoruz:)) artık çok güzel emekliyo girmediği yer kalmıyo. peşinde koşturuyoruz küçük hanımın.

desert ben de anneme kardeşlerime bırakıp bırakıp çıkıyorum. ve bi bebeğim olduğu eve dönereken aklıma geliyo:))) çok kötü anneyim yaa:)) benim kızım gerçi büyük ama 1 aya yakındır oturuyor desteksiz artık yastık falan da koymuyorum.

mavi sorma ben de ne özlemişim araba kullanmayı kız. evlendiğimden beri çok kullanmamıştım.arabayı doğumdan önce aldık sonra zaten hiç kullanamadım derken geçen buraya gelirken eşim beni çatlattı. onun ilk uzun yolculuğu arabyla. aman yavaş gidelim bişey olmasın düşüncesi var. tamam haklı da yavaş yavaş o yol biter mi hiç resmen yalvardım ver artık biraz da ben kullanayım yoksa çatlıycam diye. neyse güç bela geçtim direksiyona. arabaya alışkın değilim zorlanırım diye düşünüyordum ama hiç de öyle olmadı sanki kırk yıldır kullanıyormuşum gibi çok rahattım. bastım artık eşiminde işine geldi he bu seferde almak istemiyo iyi böyle kullan istersen diyo:) ama ben 1.5 saatten fazla kullanamıyorum yoruluyorum hemen. işte öyle böyle atlattık ilk yolculuğumuzu. herkes kazasız belasız gider gelir inşallah. bayram öncesi çok üzücü olaylar oluyo. uzaktan bi tanıdığımız kaza yaptı 2 gün önce. anne baba vefat etti 3 çocuk kaldı çok üzücü bi durum ya kurtulamıyoruz bi türlü etkisinden Rabbim yaşatmasın kimselere

Günaydın katre canım başları sağolsun çok üzücü gerçekten Allahım düşmanıma bile ana evlat acısı vermesin böyle sıralı ölüm versin inşallah.

Ahh nerde bizimki yere yüzükoyu durdumu sinir oluyı gidemiyoyaya ama gitmyede zorlamıyo hiç kendini biyerlerin eksilir diyorum yorulursun denersen kız varya sürekli yere attığım halde olmuycaksa olmuyo işte emeklemiycek bu sıpada hiç başka yöntem deneyim tasası yok basıyo yaygarayı almıyorum budefa abartıp ağlıyo ne koyarsan koy önüne yok emekleme denemesi yok :)) ama oturuyo birde yorulduyda öyle kibar bir düşüşü var yaylı baza gibi yavaş yavaş :)))) kedilere bayılıyo elini uzatıyo piiisiiii diyo :))))))

hiç oturtmadım değil aslında zaman zaman oturttum tabi ama çok düşmedim üstüne.ama yerde inanılmaz atak.çok seri ve hızlı dönüşleri var.yüzüstü dönüp hıı hıı hıı hıı diye bağırarak yüzme hareketi yapıyor gören deli oluyor zaten :)) koltukta falan devrilmeden oturuyorda yerde yok anacım yastığı çekeyim bir kaç sn sonra hooopp kayıyoruz :))neyse bunada şükür:)) biz oto koltuğunu koala marka aldık.400 civarı.1 yaşna kadar kullanılıyor.(9-36)çok araştırdım ama.en güvenilir markalardan tavsiye ederim.kızla sakın koltuksuz bindirmeyin çocukları arabaya Allah korusun ne zaman ne olacağı belli olmaz.bu arada bizim üstteki 2 dişimiz iyice uzadı tavşan oldu kuzum yaa nasıl tatlı..onların yanındakilerde çıkıyor 6 tane olacak.yarında bayram prensesimizle ilk bayramamız .ben çok heyecanlıyım niyeyse.öncedn kendimize bayramlık bakardık.şimdi kuzum ne giyse diye mağaza mağaza geziyorum.ama hazır minnoşumun cicileriii:)) birde annesi badisine keçe ile bayram şekeri süslemeside yaptııı :))) bayramda muhtemelen herkes kuzumu yiyeceekk :))

herkese iyi bayramlar diliyorum.sevdiklerinizle ailenizle küçük prens ve prenseslerinizle birlikte bir ömür hiç ayrılmadan hep birlikte olalım inş.

Amin desert amin. Katre başınız sağolsun canım. ölüm işte anne baba ayırt etmiyo ki AIIah güç versin o Çocuklara inş.
Hepinizin bayramı mübarek olsun... Be bişlerimizin ilk bayramı hayırlı olsun. Ben niyeyse bayramlarda mutlu olamıyorum. Babam gittiğinden beri böyleyim. Tatile gitmek kimseyi görmemek istiyorum. Allah kimseyi anasız babasız bırakmasın çok zor..
Bi ablacıMI görüyorum işte tek sevindirici yanı:)

Kızlar napıyosunuz bakalım. Bayram gezmeleri mi?? Kimsecikler yok buralarda. Bende gideyim o zaman.

Herkese merhaba kızlar bebişlerimizle ilk bayram nasıl geçti bakalım.Biz varya gez gez ayaklarımıza kara sular indi ya.Arife günü ben kızımla kuaföre gittim malum süs püs manikürdü pedikürdü föndü vs süslendik kızımında saçlarını ördürdüm bayram sabahıda açtık kıvırcık oldu kızım prenses oğlum ise rapçı oldu şapkasınıda yan taktık çok tatlıydı :)))))

Bayramın ilk günü aile gezmeleri ile geçti anca akşam yemeği yemek ve çocukları az gezdirmek için sahil yaptık.İkinci günü darıcaya gittik hayvanat bahçesine çok eğlenceli geçti paşacanın gezerken varya gıkı çıkmıyo ne varsa evde var ha :)) akşamına gene sahilde mangal keyfi mini piknik bugün bir iki akraba kaldı onlara bir küçük ziyaret ve sonrasında gene sahil de birer çay keyfi diyoruz çocuklarda gezsin hava alsın planlar böyle sizler neler yapıyorsunuz bakalım.

Ohh gönül güzel gezmişsiniz yarasınnn. Bizim bayram akraba gezmesi ve hazırlıkla geçti. Benim bayram bugün başlıyor nasipse. Ablmlar geldi akşam ist yolcusuyuz. Bide kuzenimin nişan var heryer birbirine girdi dönünce tatile götürülecekler ist a gidecekler nişanda giyilecekler ablamların valizler ev haydee gidelim diyo :s kağan ayrı bi hürmet bekliyo tabi su an çookk yorgunum tatilde dinlenirim inşallah.
Öyle hızlı yaşıyoruz ki kaç gündür yoruldum artık. Simdi kosturup nisan

Nişana gidicez dicektim. Neyse öpüldünüz bidahaki molada grşz. Çok gezin tamam mı:))))

selam canlar mavicim oh sende gez bakalım ben bugün duruldum gez gez gez paşacanda aptallaştı nerde uyuyo nerde dinleniyo karıştı ve tatilde inanılmaz babacı oldu babasında uyuyo onda yemek yiyo altını o değiştiriyo ben sadece emzirdim desem hiççte yalan söylemem baya iyi dinlendim eşim sayesinde ama bugün baba gitti kaldı bana :))))

Selam canlar bu bayram bizim foruma yaramadı ama bizim annelere yaradıki bol bol geziyoruz baksanıza hiçbirimiz müsait olupta yazamıyoruz bile :) Aman maşşallah iyi olalımda cümleen gezelim vallahi.

Biz iyiyizüstten bir dişimiz daha patladı bu arada ilk darbemi fena aldım çok fena ısırdı ve mini bir yaracığım var memişimde acıyoda ha ama sankim alıştım acılaraki umurumda değil :))) faşist mi olduk nedir.

Oğluşum eklere artık alıştı ek değiller artık bizim için rutinler sabahları normal kahvaltı eidyo artık öğlen çorba ve meyva ikindide yoğurt yada meyva akşam çorba bizim yemeklerden meyva ve bolca meme.Arada ablanın gizlice verdiği benim iş işten geçince haberimin olduğu çerezler çikolatalar :))))))))

hala emeklemiyo baba gel gel yapıyo baybay tapşini çak merhaba fışfış kayıkçı yapıyo birde bizi öksürürken ve hapşırırken taklit ediyo.ben dökğlen saçlarla başedemedim kısa kestirdim napiim.

herkese slmmm...valla bizde gez gez anamız ağladı.insan gezince dinlenmezmi yaaa bizim pertiimiz çıktı resmen:) ama çok şükür artık evimdeyim.bu arada araba kullanma işini hallettim.şehir merkezinin o yoğun trafiine bile çekinmeden girdim bugün :)) birde sabah eşim uyuyordu çocuk en son 6.ay kontrolü olmuştu anasağlığına götürüp tarttırayım dedim.koydum arabaya bir güzel tek başıma gittim geldim eşim şoktaaaa :))) birde bozuluyoooo artık ikinci arabayı bakma vakti geldi diyor:)) bugün o diyor ben sürücem ben diyom ben sürücem :)) kavga sebebimizde belli :)) bu arada benim kuzum 6. ay kontrolünde 100 gr almıştı sadece çok moralim bozulmuştu.sonra ek gıdaya başladık ama diş sancılarına denk geldi zaten.beyse 2 aydırda gitmemiştik şimdi 9,600 olmuş.iyi mi değilmi bilemedim.hemşire çok iyi dedi ama 8,850 idi 6.ayda. bizimki kahvaltı etmek istemiyor gönül yaa.birde düzen falan hiçbişey kalmadı bizdee.sabah 9 da kalkıyor kalktığı gibide çok aç oluyor ee ben hazırlayana kadar yarım saat geçiyor nerdeyse beklediği içinmi hem açlık hem uyku sıkıştırıyor galiba ondan yiyemiyorr.2-3 kaşık alıp ağlıyor.ee bende emziriyorum mecburen sonra uyuyor.10 u geçe uyuyor bu seferde 12 gibi kalkıyor.meyve veriyorum.1 saat sonrada çorba.sonra uyku.ikindide yoğurt ki 2 gündür veremedim( akşamda saat 8-9 arası muhallebi.benim kız hero babynin yememişti ya hiipinkileri hüpletti :)) ama bazen ondada gıcıklık yapıyor yemiyor. oturma işini bayağı halletik kısa sürelide olsa tek başına oturabiliyor.3 gündürde emekliyoruz artık :))) pasijanınkinin 5 kat yavaşlatılmış versiyonu:) ama olsun.kendiside emekleyerek gidebildiğini keşfetti ya durmuyor yerindee...tamamen vücudu yerdeyken ayağıyla itekleyerek sürünerek gidiyordu 2 haftadır. bu haftada popoyuda kaldırıp emekleme pozisyonunu alıyor bekliyor sonra tekrar yatıyor :)))

desert canım zamanla düzene girer daha çokyeni kahvaltı vs olayı bizde şimdilikherşey yolunda düzenli ben akşam muhallebisi vermiyorum bayadır ya sanki çocuğun şişliği indi kızlar baya baya nrmal toplu bir bebek oldu tosun paşalığı gitti demekki o gece muhallebisi şişiriyormuş çocuğu yedir uyut şişti çocuk :))))) şimdi akşam bizimle yemek yiyor sonra sade meme ve su uykuya :)

AMa geceleri çok sık uyanıyo dişler baya rah-atsız ediyo şimdi el hep arka dişlerin yerinde sanırım onlar sıraya girdiler dişler bitene kadar bize uyku yok sanırım en azından bir 8-10 diş olana kadar böyle mız mız of.

kızlar kızım kurana geçti kuran okuyobeni görmeyin dört köşeyim :)))) bende kurana geçme hediyesi tablet aldım kızıma .

herkese merhaba ben yorgun bir savaşçıyım dün akşam paşacan çok sık uyandı ve hatta gece baya mıykladı ne yanımda ne beşikte uyumam dedi durdu ne uyanıyo ne uyuyo deliricektim sonra sabaha karşı 3 müydü 5 miydi sızmışız da saat 8 :15 e kadar uyumuşuz çok iyi gelmiş.

Sabahta kızı kurana göndedikten sonra yemeklerimi yapayım dedim yiğitin çorbası bizim çorbamız (bugün ezogelin çekti canımee yğit yiyemes onada sebze çorbası yaptım) dolmaya geçtimki bizimkinin uykusu geldi o yürüteçte mık mık ben dolma peşinde sonra eline onu ver bunu ver hallettim ama heryerimden ter aktı şimdi uyuyo paşa :))) çokzor bu çocuk işi çok.

hala kimseler yok eee gezin bakalım kış gelince görücem ben sizi :))))) Kızlar dün akşam iyiydi yiğit yani kısmen kalksada öyle uyudu emdide bende dinlenmişim oh dedim yani.

Bugünde öğleden sonra plan yaptık kızımla paşacanı ananeye bırakıp sinema yemek vs yapıcaz kızkıza az gezicez annemde tatile gidiyo 15 gün yok elin ayağım gidiyo üzülüyorum biz hergün saat 4 te parka 1saat parkta oyalanıp ananeye gidiyorduk saat 7 dede eşim bizi alıyordu eve geliyorduk ruin şimdi 15 gün zor geçicek ama zaten kış geliyo okullar açılıyo hepten biticek gezmelerimiz dimi ama.

Sizler neler yapıyorsunuz kızlar ya ses seda yok hiç aman iyi olunda ses çıkmasın ben razıyım vallahi.

selam kızlar dün çok güzel geçti kızımla sinema sonra yemek sonra alışveriş son durak dişçi oğluşum çok uslu durmuş hiçç üzmemiş ananesini gayet memnundu herkes halinden.

Sizler neler yapıyorsunuz herkes tatillerde tabi biz erken gittik yaptık tatili geldik şimdi herkesi sırayla yolcu edip yol gölüyoruz seneye yazlık kiralamaya karar verdik bizde sezonluk 2 ay kadar bakalım Allah nasip kısmet ederde sağ olursak nasip artık.

siziçok özledim kızlar yaa gelin artık vallaha sıkıldım kendimi terkedilmiş gibi hissediyorum buraya gelip boynu bükük geri dönünce heee

Anaaa bende vakit yok nasıl okucam merak ediyorum diyordum. Kimsecikler gelmemiş ya buraya. Biz istanbul dan döndük akşam. Yarın tatile gidiyoruz. Desert aynen bu ne biçim tatil yaa yoruldum ordan oraya diyorum. Pestil olduk hepimiz. Uzun bi süre seyehat etmeyi düşünmüyorum:)))
Gönül en iyisini yaptın erken gitmekle. Yağmur yağcak diye ödüm kopuyo şimdi benim.
Desert Allah nazardan saklasın aman dikkatli kullan olur mu. bebiş varken Çarpı üç tamam :))
Gönül ısırırsa kız bıraktır memeyi. Ben öyle kurtardm kendimi. Acidı baya benimde. Ağlamıştım ben yine başa döndük diye :)
Biz evi satıyoruz galiba yarın bi ev bakcaz ben ok dersem onu alcaz. Annemdwyim ya al sat kolay oluyo :) fiesta sözü de var kocacımın. Bana da gün doğdu bi taşla iki kuş:)) zaten istemiyorum o evi.
Bakalım hakkımızda hayırlısı.
Hadi Allaha emanet olun Tatil dönüşü görüşürüz. Boşlamayın buraları ben yokken. Gönülcüğümü yalnız bırakmayın tatilciler. Üzülme gönül sende ben dönüyorum az kaldı.

yettim yetimmmm:)) kızlar uzun bir aradan sonra gelebildim ama zaten kimseciklerde kalmamış vah gönülümmm canın sıkılmıştır vallaa..benim kız emekleme işini bir hızlandırdıki.odadan odaya sesime geliyor.gel kız buraya deyince kaça kaça bir hızlanıp gidiyor.bende bu arada dişime dolgu yaptırdım iki dişimede 20lik olanlar ameliyatla alınacak dedi.bakalım 1 ay sonraya randevu verdi.mavicim sağol canım.kızım arabadayken 3 neki 10 kat dikkat :)) ben yan koltukta bile otururken dikkat ederdim hep kullanınca çok farklı oluyor ama.birde artık tamamen trafiğe falanda çıkıyorum 1 haftadır her yere ben gidiyorum.çokkkk rahattt:)) eşim kıskançlıktan çatlayacak bakalım ama ne zaman :)) bu arada evi satacak olmana çok sevindim.içine sinmeyen yer sonrasındada mutlu etmez seni.hiçbişey yapmak istemezsin.sat gitsin :) bu arada benim arabada fiesta tavsiye ederim.dünyanın en iyi bayan arabası seçilmiş birde :))
gönül kızının kurana geçmesine çok sevindim.Allah ömür boyu hakkıyla okuyabilmeyi nasip eder inşallah. katre aysu neredesiniz yaaa???

mavicim sana iyi mutlu tatiller memeyi şimdilik ısırmıyo çookkk şükür ama en son o ısırıp yara yaptığı zaman memeden alıp resmen attım çekyata ve kızdım dudağını büküp ağlamıştı sanırım o zaman tırstı şimdilik ısırmaya teşebbüs etmiyo çok şükür.Evide sat canım madem mutsuzsun benim kocam bu satma işine yanaşmıyo cesareti yok pısırık bu adam :)))) işe başlıyımda ozmaan halledicem ben bu satış işini olmadı vercem kiraya gidicem başka kiralık eve o kadar sevmiyorum bende ama evde yumruumu tam olarak masaya vurmam için işe başlamam lazım :))) gene vuruyorumda o kadar çok çıkmıyo sesi çalışmıyorken :)))))

Desert maşşallah sübanallah canım bizimki yok anam emekleme belirtisinin belirtisi bile bizimki yürümeye meraklı tutucak elinden biri yürütücek onu birde konuşmaya yürüme ve konuşmaya odaklı şuanda sanırsam.Bekliyorum sizi yetti gari özletmeyin gızzzzz ayru katre mehru gelin hadeeeeee mavi gidiyo kaldık desertle başbaşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…