Aralık ayında doğum yapıcaklar buradan dertleşelim mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi cyge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Valla ilk aylari ozluyorum ohh ne rahat gunlerdi:))sabah bizde esimle ayrilirken aglastik biraz kendimi attim hemen buraya dertlesmeye:) bu sefer gidisi cok zor geldi acaba evde kaldigim icin mi mina da agladi babasinin pesine adamcagiz gidip gidip geri dondu merdivenlerden kac kere ekimde de 45 gun gidecek goreve il disina berbat bi dogu iline oof cekilecek meslek degil ne bayram var ne seyran colugundan cocugundan karisindan evinden aylarca ayiriyolar adamlari resmen psikolojik baski...

mehruuu bende seni andım sabah.canım senin eşin polisti demi.Allah yardımcınız olsun canım yaa.nereye gitti şimdi.son zamanlardada polisin sıkıntılarıda arttı.Allah sabır versin onada sanada.benim kızımda 1 ay sürdü ishal sonra dişi çıktı.beyazlaşmışsa eğer çıkar bu hafta muhtemelen.şu yiğenleride fazla yatırma öyle aaa canım sıkılıyor de kaldır.benim eşimde öğretmen ve malum ikimizde tatildeyiz.dipdibe yapışyapışız yani.ben çok memnunum aslında oda çok evcimendir öyle çıkayım gezeyim demez.ben tutmuyorum ama o oruç tutuyor.geç kalkıyor diye bile sitem ediyorum canım sıkılıyor diye.insanın yanında biri olunca hiç değilse kafası dağılır.kaldır yatırma onları..senin sağlığın nasıl kist var demiştin ne yaptın.yada bişey yapacakmısınız şimdi?

Mehru hoş geldin canım kaldır hemen onları dik hizaya aaa ben yatıyomuyum bana arkideş olun bakiim de gerçekten yalnızlık zor Allah tez elden kavuştursun canım.

Evet kızlar tencere kapak olayı sanırım ne biz onlarsız ne onlar bizsiz yapamazlar seviyom bende elbet kocamı ama aman zaman öküzlüğüde tutmuyor değil tabi hele şu çocukla ilgilenmedimi ağzı ile gitse kuş tutsa gayri fayda etmiyo bana Allahtan kızım var varya onun bana öyle çok faydası varki anlatamam bu arada 2 sayfası kaldı kızımın kızlar kurana geçiyo çok mutluyum.

Mehru dişlerdendir canım bizim 2 tane çıktı ama hala mızmız hala huysuz ama dün akşam Elhamdülillah 3 defa kalktı bu uzun zamandır bir ilk çok iyi gelmiş uyumak ama.

Desert sagol canim esim ozel harekat polisi ilce beklemeye gidiyolar 2 ayda bi 15 gun simdi bir de sirnakla hakkari cikti 45 gunlugune de oralara gidecekler kist duruyo valla ilaca baslamadim bekleyecem biraz daha esim araziye cikiyor surekli 50 60 kg yük sirtinda kasiklari agriyordu cok doktora gittik varikoler di sanirim turkcesi kisirlik varmis doktor cocugunuzun olmasi mucize dedi zaten ne badireler atlattim ben hamileyken gercekten rabbimin hediyesi armagani verdigi can ,kisirlik da uzun sure ayakta kalmaktan agir seyler kaldirmaktan yuksekten atlamaktan oluyormus goreve de helikopterle gidiyolar ve mecburen atliyolar off of cok dertliyim kizlar attim kendimi sefkatli kollariniza

Gonul goruyolar canim halimi ama gercekten cok sicak bende soylene soylene yapiyorum islerimi ablam zaten esinden ayriliyor depresyonda abimin kizi da daha 14 yasinda ergen ergen davranislar:)) anlayacagin tirnagin varsa basini kasirsin misali . kizinada maasallah kurani ogreniyo ne guzel insallah bi cirpida okur

Mehruu Allah yardımcın olsun ya. Özel harekat en zor mesleklerden heralde. Özellikle aile için. Gençleri göndersinler uzağa ailesi olanları bıraksınlar ya. Adamın burnunda tütüyodur evladı. Yazık.
Ben bi polis bi dr istemem koca derdim hep. Aklımı yitirirdim heralde çok paniğimdir. Şurda iki adım ötede çalışıyo kocam iki dk geç açsın salya sümük ağlarım. Panik atağım var. Allah güç kuvvet versin kocana sanada bolca sabır. . Tüm polis eşlerine.
Ablan niye ayrılıyo ya. Üzüldüm bak cocuk yoktur inşallah.
Bide senin eşinde kısırlık varken mi mina olmuş. ALLAH OL derse olur diyoruz da karşı çıkıyolar. Rabbim ne büyük. Mucize bebek mina nın mucize mucize kardeşleri olur inşallah tez zamanda. Sen hiç korunma artıkmehru. Ikincide olsun da sonra korunursun. EŞin çalışıyo ya hala. Yaş ilerlemeden olsun ikinci.

Mehru ablanın durumu da çok zor canım. Kardesler ne için var. Bu seferlik de sen destek ol. Çocukla zor olur eminim ama onun gözünden hayat çok daha kötüdür. Sen simdi kocamı özledim desen bile ona ağır gelir. Barışırlar inşallah ya.

Mavi cok sagol canim ablamin cocugu yok anlasamadilar almanyadaydi orayada alisamadi geldi iste burada daha mutlu..Doktor yeni degil dedi esime bekarken bende 10 cm kist vardi doktorumda veysel beydi tedavisiz hamile kalamazsin demisti gercekten mucize benim kizim korunmayi biraktigimiz ilk iliskide hamile kaldim:) Bende polisle evlenmem deniz olmayan bi ilde asla yasayamam ve calismadan eve tikili kalamam derdim hepsini ayni anda yasadim:) ozel harekat zor ama cok farkli bi bag var aralarinda dogum yaptim evlisi bekari hepsi geldi hastaneye odaya cicekten girilmiyodu ayni sekilde mina hastanede yatarken de tanidik tanimadik herkes geldi birbirlerini cok tutuyolar bu gorevler mecburi mesela esi dogum yapacaklari hasta olanlari goturmuyolar idare ediyolar ama cok zor tabi evden ayri olmasi 3g ile gorustuk esimle mina baba delll diyo ekrana egiliyo babasini opuyo yazik gozleri doldu sesi titredi kocacigimin

mehru allah kolaylık versin canım Eşini ve tüm o meslekte olanları Allah korusun Ailelerine bağışlasın ve Allah onlardan razı olsun onlar olmasaydı biz bu kadar rahat olamazdık canım çok duygulandım minanın yaptığına ben bak şimdi ağlatıcak beni zilli.

Mehrucum bende yeni evlendiğimde kadın hastalıklarından problem yaşadım ve bana çocuğun olmaz tüplerin tıkalı dediler 3 ayrı doktordan alınmış koca koca raporlarım var üçüde aynı teşhisi oydu tüplerin tıkalı kısırlık tedavisi görmem gerekiyordu tek şansın tüp bebek oda %50 dediler raporları hala saklıyorum birde bende doğuştaş gebelik kesesini yapan hormon yokmuş vs.Neyse tabi ben çok ağladım çok üzüldüm hatta eşime ayrılalım sen başka biriyle evlen çocuğun olsun bile dedim neyse tabi bırakmadı beni en kötüsü evlatlık alırım gene sendn vazgeçmem dedi şimdiki kurbanlığım :)))) tabi yeni evliyken yaşanıyo bunlar biz tabi haliyle korunmuyoruz 3.ayda aa benimregli gelmedi dedim tamam mıçtık şimdi benim hastalık tavan yaptı gittim doktora ceeee eeee kızım geliyor tabi beni eşimi ailemi düşünün nasıl bir mutluluk Allahım kimseyi evlatsız bırakmasın yarabbim.

mehrucum ablanada hem üzüldüm hem sevindim çocuğu olmadan bitmesi daha iyi en azından tek başına düşünüp karar verebilmiş birşey olmuyorsa olmuyor dur Allah geleceklerini güzel yazsın inşallah.Ergenleride tahmin ediyorum ergen olmaya aday bir velet var bendede :)

Ramazan ramazan günah ama napiim çatlıycam anlatmazsam.Öcelikle günaydın gününüz aydın olsun benim eşim işte ya vaktim bol kalktım günlük işimi yemeğinmi de yaptım paşacan uykuda bne forumda :)

Kızlar dün akşam çocukları parka götürdüm eşide işten geldi parkta buluştuk az çocukları salladık ettik eve geliyoruz fırına uğradık pide felan alıcaz kaynımla karşılaştık hemen yeğenlerine sarıldı hayatta bırakmam hade bize gidelim dedi dedik olurmu öyle habersiz biz ne yersek sizde onu yersiniz maksat birlikte olmak sandiviç bile olur dedi e olur dedik düştük peşine o arada (kaynım kaynanamaın yanında oturuyo) eşim aradı annesini hani geliyoruz haber verelim kynanam ne dese beğenirsiniz biz yedik yemeğimizi daha ezan yeni okunuyo ama iftar dah yeni yani ki oruçlular bir bozuldu eşim iyi dedi kapattı tabi geri döndük kaynım bozuldu üzüldü sinirle gitti evde ne yaptı bilmem kaynanam aradı özür diliyo eşimden oda bırak anne önemli değil dedi ona ama kızdı her bayram kahvaltıya giderkin adetti bu bayram evde edicez kahvaltıyı gerekirse ben hazırlarım aileme kahvaltı dedi çok kızdı ve üzüldü haliyle.Ben hiçbirşey demedim gör son zamanlardaki hallerini dedim ve gel canım ben sana yemekten sonra mis gibide kahve yaparım içeriz boşver dedim.

İdrakım şaştı gönül kapıyı biri çalsa alırsın içeri yemek verirsin mübarek ramazan. Ne yapmaya çalışmış kaynanan anlamadım :s neyse hatasını anlamış bari. Benim iftar öncesi yedigim laflardan bile daha kötü bu:)))

Herkese günaydın yeni hafta yenig gün bayrama az kaldı yaşasın :)))) Mavicim yaaa öyle şaşırtır bunlar adamı kız varyabu sorunları yşıyoruz ya inan bana önceleri derlerdi bak gönül elti geldimi herşey değişiyo diye yok anam babam bizde değişşşmezzzz diye ayak diriyodum elti geldi gerçekten değiştiler ama neden anlamıyorum düne kadar bal kaymaktık bir sorunumuz yoktu ne bir lafımız var ne bir sözümüz neden böyle evlat ayrımı yapıyorlar anlamıorum gerçekten anlamıyorum Allah biliyoya gerisi boş.

Bende bayramı iple çekiyorum ama son gününü:) kocAcım da izne çıkıyo bugün. 20 gün evde. Bayramın son günü istanbula gelcez tatile gidene kadar orda takılcaz insallah. Değişiklik iyi gelicek. Ortaköyü cok ozledim kağan yüzünden gidemiyorum ne zamandır. Bogazla bi hasret giderelim. Çok heyecanlıyım. Hem ablamla olucam bi hafta. Özledim keratayı :))) bizi kovma uzun kalıcaz diyorum. Kağanın hatrına sizede katlanırım kovmam diyo. Çok sevişiriz biz ablacımla:)) çok eğlenceli bi gençlik geçirdik üniye bi gitti bidaha kavusamadık o geldi ben gittim bursaya üniye. Ben geldim o atandı gitti. Ordan evlenip ist a yerleşti. Çok özlüyorum. Hergün konusuruz whats app dan her anımızı resmederiz birbirimize ama yanında ki gibi olmuyo yinede.. o yüzden bi hafta orda kalıp sonrada birlikte tatile gitmek süper bi hasret giderme olucak nasipse. Tüm iznimizi birlikte geçiricez.

mavicim çok az kaldı kavuşucaksınız tatlım bendeçok severim ortaköyü bende epeydir gitmiyorum ortaköye rumelihisarına ah ah nede severim dur eşimle görüşeyimde bende bir boğaz yapayım yaa şöyle birde boğaz turu mis mis tadından yenmez.

Bizimkide tüm gün süperdi ne oldu bilmem uykuya sıra geldi delirdi yatmaz uyumaz yani resmen anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdi uyutana kadar ya ayyyy çıldırıcaktım valla ayak istemez yatakta uyumaz kucakta hoppalada hoppala uffff yaaa eşimde mesaide ağlamak istiorummmmmmm (((((((((

Neyseki uyududa oh dedim yani bende birazdan sızarım gece nöbeti var daha bakalım 2 saattemi 1 saattemi kalkar meme nöbetine bu paşacan ya hadin kızlar iyi nöbetler.

Nazar değcek diye çokkk korkuyorum söyliyemiyorum ama benim oğlum en geç 10da emiyo uyuyo sabah 8 e kadar uyuyo. Hemde muhallebi mama vs vermiyorum tok tutsun da uyusun diye. anne sütüyle sadece bi iki defa kalkıyo gecede :s maşallahh deyin nolur. Ben rahatım elhamdülillah. İstediğim saatte yatıyorum uykumu da alıyorum. Arada bi dellendiği geceler oluyo da o da nazarlık. Cinnet geçiriyorum. Ne gözünü açıyor ne susuyo ne uyuyo. Ama dişten falan heralde. Genel olarakdüzenli bi uykusu var ve sallamadan emerken uyuyo. Yatarak emziriyorum tabi. Gündüzde emerek uyuyo.
Gönül naçizane bi fikrim var uyku saati geçiyo olmasın yiğitin. Ben gözünün içine bakıyorum hemen anlıyorum uykusu gelince yatırıyorum. Az gecikeyim huysuzlanıyo. Bağırmaya başlıyo ne meme ne ayak ağlıya ağlıy uyuyo. Böyle olmasınbu gece.

herkse slmm..bizde kayınvalidemlere geldik cumartesi yazamadım yine gezmekten :) gönülcüm sevgili kayınvalideni hayretle karşılıyorum acaba neye takıldıki o kadarda iftarda bile görüşmek istemedi enteresan.. mavi senin içinde sevindim insanın ablasının olması kadar güzel ne varki.bizde ablamlarla öyleyiz.bende geçenlerde gittim iste ablamın yanına doping gibi geldi.hatta gittim eşimi şikayet etmeye başladım yok şöyle yapıyor yok böyle yapıyorr diye aaaa ablam bir konuştuuu ayy dedimm benim kocam melek melek yalnız gitmiştim ben dayanamadım saat başı tel açıyom kocacımda kocacım diye:)) kendime getirdi beni yanii.eşimde gelince sana bişeyler oldu istde diyor:) bol bol gez dinlen.. bende maşallah diyerekten öncelikle o zaman kızımın uykusunun iyi olduğunu söyleyeyim.ama biz en baştan beri ilk 2-3 hafta zor geçti.gaz sancıları yüzünden sonra düzene girdi ve hep iyi gittiarada diş vs. sıkıntısı olunca huysuzluğu oldu.bazen saat başı kalktığıda oluyor ama hiç zor gelmiyor bana çünkü yavrumun sıkıntısı var güven duymak hissetmek istiyor beni bugün diyorum:) normaldede gecede 2-3 defa kalkıyor emerken uyuyor.ama gündüz öyle değil işte.gündüz uykusu deyince orada dururcann...hatun önce emzireceksin emzirirkende hani bu gece mışıl mışıl uyudun ya sen anne hahh onuuu burnundan getiricemmm diyorr:) boğuşarak çoğu zaman emiyor sonra sallada salla bide sallarkende bir o yana bir bu yana atıyor kendini eğik vaziyette bir elim göğsünde bir elim ayaklarını tutarak sallıyorum.uyku moduna girdiğinde bende pert olmuş oluyorum:) muhtemelen yakında bel fıtığı olucam.napalım yavrum iyi olsunda diyorum..bizdende haberler böyle öpüldünüz...

Günaydınlar,

Mavicim bizimde maşşallah sübanallah düzenli genelde saat 9 bilemedim 9,30 emerek uyuyor gecede bazen saat başı ama uyanmadan 1 bilemedin 2 dk memede kalıp bazen emmiyo sadece ağzına alıp tutuyo uykuya dalamıyo sanırsam memeye dokunmadan dalıp hemen gene yatırıyorum uyumaya devam saat 7,30 bilemedin 8 dedinmi ayakta dün gece uyumadan önce mızladı çok sanırım dişler rahatsız ediyo çünkü üstler kabardı gecede 3 kez kez uyanmadan mıkırdandı emdi uyudu.Bende artık muhallebi vs vermiyorum doktor abla yasak dediya :))) akşam bizle yemek yiyo sonra bişey yok sade anne sütü ve su ablasıda bol bol spor yaptırıyo :))) hihi :)) bu kız bu oğlanı 1 aya kalmaz yürütür gönül dedi dersiniz bak tutuy ellerinden bütün evi 2 posta turlatıyo arada bizimki pes ediyo oturuyo gene kaldırıyor devam :)))))))

desertim bizimki gündüz uyuyo maşşallah ama memede uyuyup öyle geçiyo transa bide bir huyu var çok sinir oluyorum illa eli yüzümde oluyo emerken resmen tırmaladı burnumun üstünü elini çek,ncede triplere giriyo adam ya napıcam bilmem yüzümle oynuyo tırnaklıyo bide ya.

Kardeş gibisi yok canlar bizde pazar akşamı annemde buluştuk iftarda kardeşimle çok seviyorum balımı.

Desert bendede diz ağrıları var ya zaman zaman sallamaktan valla dizlerim ağrıyo bu uşaklar bizi pert etti ya ama onlara can kurban.

valla katılıyorum sana gönül can feda bunlara.başka kim için tüm hayatımdan bu kadar fedakarlık yapardım bilmiyorum.delimisin sen diyolar evet deliyim diyorum.o rahat etsin düzeni bozulmasın yerini yadırgamasın ben huzursuz olsamda olur :) onun yüzü gülsünde ben rahat ederim her türlü :) bizde eşimle araba sürüş pratiği yapıyoruz pazardan beri :) iyice ustalaştım sayılır artık :) önceden çok panik oluyordum yolda tır falan görsem içime sıcak su akar gibi oluyordu :) şimdii sende ammada yavaş gidiyon be abiiiiiiiicimmmmm diyerek geçiyorumm :)))) dün kuzumun yemeğini yedirdim altını temizledim uyku moduna girince aldık arabaya oto koltuğumuzuda aneannesi hediye almıştı sağolsun oturttuk kuzuyu güzelce oyuncakları verdik eline.yavrum oynadı oynadı 5 dk sonra hooop uyuduu :)) 2 saat bizde tur attık:)) yavrum bir ara bir döndüm başı öne düşmüş ayy nasıl üzüldüm eşime kızdım sen niye bakmıyorsun diyee..az öncesinde rampa aşağı inmiştik muhtemelen o zaman öyle öne geldi ama kıyamadımmmkuzumaa...bugün uykuya yatırdım evde kayınvalideme bıraktık çıktık.bu seferde alışkın değilim ya onsuz olmaya evden çıkarken kadına 10 defa dedim uyanırsa hemen bni ara diye.arabaya bindik 5 dk bi anneni ara uyanmışmı,arasana bi napıyo bakalım,sen ara bakalım uyanmıştır belki:)yok adamcağız dayanamadı eve döndük geri :) eylüle kadar trafiğe iyice alışmam lazım. yaa gönül bu arada benim kızım hala desteksiz oturmuyor normalmi acaba bu.gerçi bizdede sorun var çocuğu hiç oturtmuyoruz.yemek saatlerinde mama sandalyesinde oturuyor.onun nharicinde uyanık olduğu zamanlar ya kucakta ya da yerde yatıyor yuvarlanıyor.napsam gün içinde etrafına yastık koyup bolca oturtmayamı çalışsamki. emekleme de dün ilk kez popoyu kaldırıp bir ayağını itekleyerek süründü.2 kez tekrarladı.o kadar.koltuk altından tutunca bizimkide bayağı yürüyor ama oturma konusunda geç kaldık sanki yaa ?? kızlar sizlerde durum nasıll??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…