slmm herkese.bende diyecektim gönül nerelerdesin diye neyseki gelmişsin.veee evett bugün salya sümük halde evden ayrılıp yarım saatte bir tel açarak sonra koşa koşa değil gaza basa basa gelerekten :) bitirdim günü çok şükür.sabah çok zor oldu.ağlamamak için çok sıktım kendimi sonra bütün gün kollarım vücudumda uyuşukluk ağrı oldu.telkinlerle geçti gitti.kuzumda güzel uyudu bugün.ben sabah saat 9 da çıktım evden 9,40 ta uyudu saat 12 de uyandı ki bir rekor bizim için :) bende zaten 12,45de geldim:) o uyudukça ben yayıldım okulda :) ama özlemişim yaa valla velilerle uğraşmayı bile özlemişim :) bazıları çok sıkıntılı olabiliyorda ondan öyle dedim :) arabaylada artık çok rahatım.her yere kendim gidiyorum.sabah kötü olunca eşim ben bırakayım gitme böyle dalgınsın dedi ama kabul etmedim.sorunda olmadı şükür.gönül iyi düşünmüşsün canım gerçekten temizlik olayı sıkıyor insanı.şimdi kayınvalidemde bende olduğundan yardımcı olur oda biraz çok yorulmam inş.sende inş kafana göre biryer bulup başlarsın hemen.bu arada bal vermedim korktum ne olur ne olmaz diye.zaten ertesi gün hapşırması gitti şimdi burun akıntısı var hafiften.bunada şükür.ilaçsız geçsinde:) ya bu katre aysu mehru nerede hiç gelmiiyorlarr.terkmi ettiler biziii :????