Selamlar,
Desert doğru yolu bulmuşsun annem en güzeli koyun koyuna demi hele sabahları uyandırmaları öldürüyo beni bugün bizimki uyanmış elini koymuş yanağıma abovvvvv diye bağırıyo bizimki ha bire abovvv diyo yaa :))))) tam kro :)))))))
Dün biraz gezdik avm akraba vs paşa güzel durdu oynadı sevdirdi kendini hiç sorun yok velhasıl eve geldik uyku saatide geçtimi vay anacım uyuyamıyo dedik bir yeri ağrıyo heralde çünkü tam uyuyo pıt vırak olmuycak böyle gel anam fitil dedik koyduk fitili salladım uyudu sabaha kadar da hiçççç yanmadı emmeye sabah 8 de abovvvvla gülücükle uyandırdı beni ama varya deliksiz uyku bana ilaç gelmiş ilaç.
Bizimkide yürümeye pek hevesli tek el sıralıyo bazen 2-3 adım tutunmadan yürüyo ama bilinçli değil unutuyo tutunmayı , yere oturup kalkabiliyo tek elinden tutarsan koşuyo :))) top oynamayı gol yapmaya bayılıyo bizdede plates topu var ona tutunup yürümeye bayılıyo birde karın üstü kaldırıyoruz basıyo kahkahayı abla ile oynamak ise ayrı bir keyif onlar için çok güzel oynuyorlar kızım çok güzel oyalıyo bende iş yapıyorum o esnada tabi.