Aralık ayında doğum yapıcaklar buradan dertleşelim mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi cyge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canlarım bitanelerim Kurban bayramınız mübarek olsun yavruşlarınızla mutlu bayramlar bizim paşayı tam damat yaptık bu bayram kro gibi oldu beyaz gömlek siyah pantolon siyah yelek siyah papyon veee beyaz çorap tam kro :))))))) ama çok tatlı kro :) kızım tam genç kız gibi giyindi mini bir etek bir de soruyo anne nasıl bacak bacak üstüne atarsam şık durur kızım üstüruplu oturuvr ne bacağı ama anne o zaman hava atamam :)))))))))) neyse cümleten iyi bayramlar biz bu bayramı o şık kıyafetimize eşlik eden yeşil sümüğümüzle geçiricez hee:))))))

Kizlar kizim bize bayram hediyemizi verdi. Bugün bi kaç adim atti. Çoook güzel bi duygu:)

katrecim maşşallah sübanallah canım hadi gözünüz aydın bakalım bizimde yakındır çok hevesli yürümeye hep yürüsün istiyo bakalım yürümeye başlayıncada ilk birkaç ay fena oluyolar düşmeler felan sonra çekyatlara inme çıkma başlıyo ozaman gene yalnız bırakamıyorsun çıktımı inebildimi of ki ne of :))) işimiz var işimiz.

Bizim bayramın ilk günü gayet tadında geçti yiğit normaldi bizi üzmedi mızmızlıkta yapmadı yerindeydi güzel geçti bugünde bakalım babamız yarım gün işte öğleden sonra çıkarız bu defa gezmeye diye düşünüyorum kısmet tabi.

Bizimki sabah beni bööö dedirtti babam geldi kahvaltıya yumurta kırdım yiğite içine ekmek doğradım herzaman yer bu defa kafa çeviriyo çayı içiyo yumurtaya kafa çeviriyor eskilerde var ne varsa dök çayı içine sulu ver kuru diye istemiyo dedi öğğ ne öyle dedim yap dedi yaptım aa koca tabağı yedi ama görüntü iğğğğ di.

Kızlar herkes in bayramı mübarek olsun. Sevdiklerimizle olalım bir ömür inş.bizde ilk gün uğurböceği olduk.saten kırmızılı siyahl tüllü elbise siyah Külotlu Çorap başına kımızı Siyah tüllü şapkalı toka yemede yanında yat yani.:) ikinci gün mni kahve etek fırfırlı popo havada tabi :) üstte kahve etol.valla iki bayramdır kendime hiç bakmıyorum.kuzuma hazırlık yapıyorum hep.gönül bırak kıro olsun yakışır paşaya:) katre çok sevindim.bizdede var hazırlık.ellerini bırakıp deneme yapıyor.yürüme oyuncağı nıda babası hazırladı.pufu yan çevirip itekleyerek bütün evi geziyor lar.çok hoşuna gidiyo bıcırığın.bu arada 8. Diş yolda galiba.arefe gecssi 2ye kadar mızda mız.şimdi el hep ağızda.odaya ge.me olayınıda çözdük.şu an yanımda prenses var.eli boynumda.başı omuzumda:)valla üç gece denedim baktım olmuyor. Ben uyuyamıyorum.ayrıca kuzumda yanımızda yatınca sabah daha keyifli kalkıyor.yüzüme cici yapıyor.ağzını yanağıma koyuyor öpecek gibi.yani mutluyuz huzufluyuz:)

Selamlar,

Desert doğru yolu bulmuşsun annem en güzeli koyun koyuna demi hele sabahları uyandırmaları öldürüyo beni bugün bizimki uyanmış elini koymuş yanağıma abovvvvv diye bağırıyo bizimki ha bire abovvv diyo yaa :))))) tam kro :)))))))

Dün biraz gezdik avm akraba vs paşa güzel durdu oynadı sevdirdi kendini hiç sorun yok velhasıl eve geldik uyku saatide geçtimi vay anacım uyuyamıyo dedik bir yeri ağrıyo heralde çünkü tam uyuyo pıt vırak olmuycak böyle gel anam fitil dedik koyduk fitili salladım uyudu sabaha kadar da hiçççç yanmadı emmeye sabah 8 de abovvvvla gülücükle uyandırdı beni ama varya deliksiz uyku bana ilaç gelmiş ilaç.

Bizimkide yürümeye pek hevesli tek el sıralıyo bazen 2-3 adım tutunmadan yürüyo ama bilinçli değil unutuyo tutunmayı , yere oturup kalkabiliyo tek elinden tutarsan koşuyo :))) top oynamayı gol yapmaya bayılıyo bizdede plates topu var ona tutunup yürümeye bayılıyo birde karın üstü kaldırıyoruz basıyo kahkahayı abla ile oynamak ise ayrı bir keyif onlar için çok güzel oynuyorlar kızım çok güzel oyalıyo bende iş yapıyorum o esnada tabi.

Kızlar hepinizin bayramı mübarek olsun. Kurban yorucu oluyo malum anca yazabildim. Allah kabul etsin kurbanlarını kesenlerin. Benim oğlumda çok cix oldu bu bauram. Herkes ressam gibi olmuş dedi :)) bi kepi eksikti bi purosu :) kot gömlek bordo pantolonlu içinde uzun kollu olan bi takım aldım fları da var boynunda. Bakmalara kıyamadım çok yakışıklı oldu paşam. Allah böyle güzel bayramlar yaşatsın hepimize inşallah.

selam kızlarr

biz hastayız bi kaç gündür. ateşi yükseldi kuzumun acile gittik boğazı iltihaplanmış. antibiyotik kullanıyoruz. yani kullanmaya çalışıyoruz verdiğim miktarın yarısı ancak gidiyordur heralde. çok zor içiriyorum çoook

maşallah bebişler süslenmiş bayramda ne güzel olmuşlardır kim bilir. ben bu bayram hiç özenmedim ya doğru düzgün bi yere gitmeyeceğimizi bildiğim için.

fatma bizden geçti anam ne sigortası doğdu büyüdü yürüme evresinde bizimkiler ha ha hahayyy :))) amma anlattım demi sanki kolay geçti koca 10 ay :)))

Mavi yerim o minik ressamın pipisini ben katre çokk çokk geçmiş olsun canım yaa kış malesef böyle geçicek ben artık antibiyotiklik olursak hiç şurup almıyorum direk iğne hem daha çabuk pırr diye gözünün feri geliyo hemde çabuk yeniyo hastalığı evet ağlıyo canı yanıyo ama diğer türlü öğürüyo tükürüyo hem ben mafoluyorum hemde çocuğun pestili çıkıyo ilaç içirirken napiim kızımda ayn büyüdü hiç şurup içiremezdim içirdiğiminde yarısı dışarı yada öğğ diye kusardı anlayana kadar iğne yedi 2 yaşından sonra anlamaya başlayınca içmezsen doğru iğneye diye tehtidle içirirdim zaten şurup içmeye başladı iğneye bay bay dedik birdaha.

Bizde deliler gibi geziyoruz hergün birşey çıkıyo ya oturmada ya dışarda bizim velette alıştı sıpa gezmeye 3 gündüz geç yatıyoruz ya saat 9a 10a kadar uyuyo paşa gecede emmeye kalkmıyor deliksiz uyuyo okadar yoruluyo yani:)))) benmde işime geldi deliksiz uyumak ne güzel şeymiş yaa özlemişim vallaha artık karar kıldım artık yeter ben ayakta da uyurum modeuda girmeden uyutmuycam bırak yorulsun bari gece deliksiz uyuyo birde tabi 7 de zınk diye kalkmıyo napiim ben azcık gaddar anne olmaya karar verdim :))))))))) ama gezmelerde oda çok mutlu heryeri inceliyo karıştırıyo mıncırıyo koşuyo oynuyo (yürüteçle) heryere götürüyoruz yürüteçide mecbur.

Ooh sefan olsun gönül :) Ben deliksiz uyucanı bilsem bire kadar tutcam da oğlana güvenemiyorum ki:)) Uyumaz o Bir sefer 9dan sonra bi 3 4 saat kafamı dinliyorum ondan da Olurum o olur yani:)) Memekolik ve uyurgezer bir oğlum var. Neyse annem geldi de sonunda bi sabah uykusu çektim doping oldu.
Bizim paşanın da burnu akıyo hapşırıyo komşunin çocuktan grip bulaştı galiba farkedince grip olduğunu hemen eve geldim ama yrtek çok geçti. Anasına da gıcık oldum ben sordum da öyle söyledi grip diye. Bi uyar da Müslüman

mavi sefam o kadarla kaldı canım gene eski tas eski haman bizim velet diyorki sen poponuda yırtsan 10 gün geç yatır 11. gün gene 7 de ayaktayım ve gecede 5 kez yoklarım memişleri diyor ya gene uykusuz her gece modundayım aynen sizdeki gibi canım memkolik bir bebişim var benimde özelikle geceleri.

O sinir durumu bende çok sabit mavi insanları anlamakta gerçekten zorlanıyorum dün kurstan geldim eşimin dedesi babannesi gelmiş memleketten bayram geçirdik bir hoş geldin olsun dedik aldık çocukları gittik dede aldı kucağına öptü sevdi sonra baktım hapşırıyor ya dedi 2 gündür gripim hey senin sülaleni derken amcası geldi ay oğlum gel seveyim dedi baktım sesideğişik amca sen hastamısın dedim e biraz var dedi o zaman sevme iyileşince al günah daha yeni toparlanıyor dedim eşimede bir göz ettim kalktık aa neden kalkıyorsunuz ya siz öküzseniz hasta hasta çocuğu seviyorsanız ben ne diyim ya ben 7 kat el olsa hastaysam mümkünse olduğu ortama gitmemde hani girdiysem asla yaklaşmam bunlar koca koca insanlar ne kadar duyarsız lar ya günah küçücük çocuk sen 5 dk sevicen diye neden günlerce çeksin ya çok kızdım bende çok bende beklemedeyim yani.Bu defa nerden geldi bu hastalık demiycem adresi belli.

benim tahmini doğum tarihim de 15 aralık kızlar. geceleri tuvaletim gelse de uyanamıyorum ve sabaha deli gibi sıkışık uyanıyorum umarım bebişim ağlarken de böyle ağır olmaz uykum

kızlarrrrrrrrrrr kafayı ycemmmmm 3 gündür ne uyku ne şey kalmadııı strestennn.hamlelk korkusu aldı beni.yaa ben naparım yaaaa. 6.ayda adet olmaya başladım 6 aydırda 18 inde oluyordum.çok pardon ama 16sında beraberlik oldu.hafif kasıklarımda sancı gibi şeyler vardı.sağolsun eşimde tutamadı kendini.ya çok pardon yazoyorum öyle ama.şimdi ne sancı ne ağrı nede adet var.kafayı yedim yicem.adet öncesi risklimidir yaa.sene dolunca spral taktıracaktım.Allahım ben napayım yaa.kızlar bişey söyleyin.ben kaldıramam kesinlikle.kuzum emyor daha nasıl bıraktırırım ömür boyu sızısı olur bende.herşey Allahtan evet ama offff yaaa

ay desert geçen ay benim yaşadığım korkuyu yaşıyorsun. ayyy ne zor o korkuu o streess. rabbim herkese istediği zamanda nasip etsin. benim de ilk aklıma gelen emzirme konusu olmuştu. benim herhangi bi ihtimal de yoktu aslında ama yinede çok korkmuştum. test yapsan diycem daha çok erken. inşallah değilsindir canım ya

selam kızlar,

DEsert inşallah yokturcanım Allahım herkese istediği zamanda versin.Seni ürkütmek için yazmıyorum ama yiğit aynen senin anlattığın şeklin hediyesidir bana gerçi ben hani olsada olur kıvamına gelmiştim ondan eşim tutamamıştı kendini ama yinede aynen senin anlattığın şekilde bir kaçakta geldi paşam.İhmale gelmiyor ben ilaç almıyorum malum emzirme spirale karşıyım çevremde onun hasarlarını taşıyan çok kişi var ondan takke kullanıyoruz şuan emzirme sonunda hap kullanmaya devam edicem çünkü kızımdan sonra hep hap kullandım artık hapı içmiycem dedim bıraktığım ay bir fırsatta geldi kuzum ondan hapa alışık bünyem.

Ama bence yoktur desert strestende gelmez kasma kendini artık olduysada oldu çünkü gergin likte geciktiriyor relaks ol daha çok taze istersen söktürücü hap alıp içebilirsin doktorunla konuş.

Ya kızlar bizimkininde dişlermi zorluyor anlamıyorum dün gece çok çok sık uyandı sabah yataktan sanki kazıyarak kaldırdım kendimi ya çok uykusuzum.Araba talimlerinede başladık dün akşam itibariyle ama tırstım ya zormuş gerçekten bugün direksiyon dersi var kursta sizce öğrenebilicekmiyim ya korkuyorum yapamazsam diye gerçi hiç stop ettirmedim ama tam direksiyon hakimiyetibi sağlayamadım gibi.Ama ilk bindim daha dün akşam.

selam kızlar,

NAsılsınız bakalım bizden beklenen haber geldi yiğit dün akşam gene huysuzdu çok sık uyandı burnu çok tıkandı ve sabah cee ceee burnumuz akmaya başladı nezlemiz hayırlı uğurlu olsun bekliyordum ya zaten tam iyileştik derken 2 hafta sonra gene hasta oluyoruz ee napalım Allahım dermansız dert vermesinde nezle olsun grip olsun demi yapıcak bişey yok ta insanların bile isteye temasıyla olması can sıkıcı.

Bizimki çok huysuz oldu kızlar ya yürüteçi istemiyor illa yürümeye taktı çok hevesli hep yürümek istiyo hatta tutmuycakmışız kendi yürüycekmiş 2-3 adım atıyo sonra pat kıç üstü yere düşüncede gülüyo :))) Herkese abaaa diyo konuşmayı geliştirmeyi bıraktı şuan yürümeye odaklandı çünkü yeni kelimeler yok oyuncaklarla çok güzel oynuyo onları çekyata diziyoruz orda ayakta durup oynuyo sıralıyo yaşı gelmeden yürüycek sanırsam ama hala hala emekleme yok yüzüstü koyunca basıyo yaygarayı nefret ediyo resmen.

kızlar dün ilk direksiyon dersini aldım sürücü kursundan çok keyifliydi hiç tekletmedim 3.vitese kadar çıktım çok keyif aldım eşim bu hafta mesaide ama haftasonu ve haftayaa bolca çıkıcaz çalışmaya çok keyifli birşeymiş bayıldımmm korku felan kalmadı hep süresim var.

Yiğit çokkötü değil burnu akıyo sanki az halsiz yavruşum ama ateş yok şükür.

Oo gonul maasallah yurumeler dusmeler baslamis:)
Benim kiz tembel cikti hic dis cikarmadi.cekyattan tek elle tuta tuta yuruyo. Baba meme mama diyo. Cirkin ol diyoruz burnunu kiristiriyo , parmak siklatiyo dugunde gordu galiba alkus diyoruz el cirpiyo bay bay yapiyo ve opucuk atiyo:)
Yeni yeni gulenyuzlerini gorur olduk.burnu tikali gecelrri cok az uyuyo falan derken pert oluyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…