selam desert çok sevindim iyi olmanıza canım çalışırken evet çok zor hayat ama bence daha programlı ve daha kendinden emin oluyor ee maddi özgürlük apayrı iyidir iyidir çalışmak olsun yorgunluk geçer.
evet 2014 geliyor uyuyan canavarlarımız uykusundan uyanacak yürüycek koşucak her gördüğünü istiycek elliycek dokuncak kırıcak ve bunları yaparken her ne kadar aman allahım desekte çokkk ama çok tatlı olucak hele yürüken o popolarını ısırıcaz dimi:)
Bizdede heyecan başladı doğum günü için süslemeler tabaklar bardaklar isimli kurabyeler hangi pasta muhabbeti bolca geçiyor en güzeli bebeklikten çocukluğa terfi ediyor bu dünya tatlıları ya.
Ehliyette direksiyondan korkuyorum desert hani heyecan vs yaprmıyım diye yoksa çok iyi gidiyor dersler ama yok ben ehliyeti almak zorundayım yoksa işe gidip gelmem çok zor olur.
o ağlamalar bizde bir ara oldu geçti sonra arkadaşım geçiyor yani büyüme atağıymış biz doktora danışmıştık oluyormuş bizimde en büyük problemimiz gece memesi ya artık öyle bir hale geldiki 1 yaşındansonra sütten kesmeyi düşünüyorum ben kızlar öyle fena gündüz emmek istemiyor pek işte öyle laf olsun ama gece sabaha kadar neredeyse saat başı illa meme doymak içinde değil emmiyo ağzında tutuyo deliricem uyku diye birşey kalmıyo artık böyle giderse 1 yaşında memeye bay yeter Allahıma şükür bu zamana kadara emdi napiyim işe giderken imkansız dayanamam.