Aralık ayında doğum yapıcaklar buradan dertleşelim mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi cyge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam desert çok sevindim iyi olmanıza canım çalışırken evet çok zor hayat ama bence daha programlı ve daha kendinden emin oluyor ee maddi özgürlük apayrı iyidir iyidir çalışmak olsun yorgunluk geçer.

evet 2014 geliyor uyuyan canavarlarımız uykusundan uyanacak yürüycek koşucak her gördüğünü istiycek elliycek dokuncak kırıcak ve bunları yaparken her ne kadar aman allahım desekte çokkk ama çok tatlı olucak hele yürüken o popolarını ısırıcaz dimi:)

Bizdede heyecan başladı doğum günü için süslemeler tabaklar bardaklar isimli kurabyeler hangi pasta muhabbeti bolca geçiyor en güzeli bebeklikten çocukluğa terfi ediyor bu dünya tatlıları ya.

Ehliyette direksiyondan korkuyorum desert hani heyecan vs yaprmıyım diye yoksa çok iyi gidiyor dersler ama yok ben ehliyeti almak zorundayım yoksa işe gidip gelmem çok zor olur.

o ağlamalar bizde bir ara oldu geçti sonra arkadaşım geçiyor yani büyüme atağıymış biz doktora danışmıştık oluyormuş bizimde en büyük problemimiz gece memesi ya artık öyle bir hale geldiki 1 yaşındansonra sütten kesmeyi düşünüyorum ben kızlar öyle fena gündüz emmek istemiyor pek işte öyle laf olsun ama gece sabaha kadar neredeyse saat başı illa meme doymak içinde değil emmiyo ağzında tutuyo deliricem uyku diye birşey kalmıyo artık böyle giderse 1 yaşında memeye bay yeter Allahıma şükür bu zamana kadara emdi napiyim işe giderken imkansız dayanamam.

günaydın kızlar benim oğlan dün gece öyle haşin emdiki göğüs uçlarımı gebe acıttılansinoha devam :) ama nedense alıştım sanırım hiç öyle ah vah etmiyorum yani :) bünye sadistleşti acıya karşı :))

Ehliyet sınav soruları açıklandı ve yaptığım kontrölle sanırım 95 ile geçiyorum sınavı bu gayet moralimi yükseltti bugünde direksiyon eğitimim var bakalım.Tosunu ananeye kızı okula ben direskiyona.

Hadi hayırlı olsun Gönül. Kaptın ehliyeti:)) Yakın olsak Islatırdık. Sınavda stres yapmadan kullanırsan bitti bU iş. Ama stajyer ehliyeti vermiyolar MI artık işe nasıl gidiceksin tek başına. Ceza yeme sonra. Bİ araştır tek çıkmadan cezası yüksek mi:))
Bizde yarın arabayı Alıyorsa Allah izin verirse 1 yıllık özlem son buluyo. Allah herkese nasip etsin. Suzukswifle fiesta arasında kalmıştıM Kocam da bana bıraktı sen karar ver Sen kullancan diye. (Çok nadir yaptığı bişeydir Genelde kendi istediğini dayatır:) Bundan önceki arabamız Focus'tu Fiesta da ona benziyo biraz değişiklik olsun istedim swift İ seçtim sonunda. iç donanımı daha iyi 7 hava yastığı var. Hem Sticker falan yapıcam çakma cooper ım Olucak:) Cooper in parçaları çok pahalı old. için almadık swift alıp Ona benzeticez. Manyak ne diyor demeyin ben araba ve modifiye hastasıyım:) Erkek olcekmişim heralde:)
Desert sen bayağı bi araştırıp hangi araba koltuğunu aldın Güvenli bi şey istiyorvm bende. Sonuçta ben olucam direksiyonda.:) Allah'ım kazadan beladan korusun... Kaç Yıldır önemli bi vukuatım olmadı olmaz inşallah.

oo maşallah gönül güzel puan almışın. sen direksiyonu da halledersin merak etme.

mavi canım hayırlı olsun arabanız. biz de geçen sene bu vakitler almıştık berra doğmadan önce. ama doğru düzgün kullanmak nasip olmadı. alışamadım sanki bi türlü çok kullanmadığım için sanırım. babamın eskiden brodwayi vadı ben onu özlüyorum yaa. millet beğenmez eski arabaları ama ben seviyordum:)) frene falan sonuna kadar basıyordun da öyle duruyordu:) bunda ne öyle dokunuyorsun duruyo şöyle bi sarsılıyosun çok basınca da:)) anlayacağın alışmak için çok kullanmam gerek ama berrayla pek mümkün olmuyoo. bu arada bizim araba da yaris. coopera çevircen haa hiç duymamıştım bak öyle bişey. iyi fikirmiş ya bayılıyorum cooperlara:)

Sağol katre bizde geçen sene bu zamanlar focusumuzu satmıştık. Öyle kızıyorum ki kocama en gerekli zamanda evi büyütelim arabayı bilmem napalımlara girdi. Allah a şükür kurtuldu çocuğum dolmuşlardan. Sen o hidrolik direksiyona hassas frene alış da bidaha bin bakayım broadway a kapısından geçesin gelmez. Çocuğu ver babasına otursun arkada sen alış bence. Şoförlük her kadının ustaca bilmesi gereken bi zanaat oldu artık. Hele anneyse. Hele çalışıyosa şart.

bi kaç kullansam çabuk alışırım mavi ben yıllardır kullanıyorum. uzun yolda kullanmıştım zaten çok rahat geldi zorlanmadım ama şehir içinde dur kalk olunca fren konusu zorladı beni. bi de telaşlıydım eşimi hastaneye götürürken kullanmıştım çok ağrısı vardı. meğer taş düşürüyormuş. biz tabi ne olduğunu bilmeyince ağrıdan duramıyor nasıl hastaneye gittiğimizi bilemedik. o zaman zorlanınca bi daha da almadım aman zaten şimdilik yanımda kullanan var ihtiyaç anında kullanırım ben de napiim:)

ay deme broadwaye öyle o benim ilk göz ağrım:)) özlüyorum elimde olmadan:) şimdi babam da sıfır araba aldı gittiğimde kullan falan dedi yok almiim dedim:) eski arabada insanın üzerinde bi rahatlık oluyo vursam da sürtsem de bişey olmaz diyosun:) o yüzden mi seviyordum ne:) gerçi hiç bi vukuatım olmadı ama yine rahatlığı çok ayrı:)

selam canlar atın havanızı tabi burda acemi varken dimi:))))

Kızlar ben hem çok hasta oldum acillerde gezdim hemde gerçekten gezdim :)) Cuma sabahı kalktım miğde bulantısı halsizlik tansiyon düşüklüğü o gün öyle yatarak geçti cumartesi acildeydim serum yedim bünyem yorgun düşmüş ee adam gece uyutmuyoki meme meme valla yaşında kesmeyi düşünüyorum memeyi çok zorum var.HErşeyi yiyo kilosu zaten fazla banada günah.

Neyse cumartesi akşamı arkadaşımızın doğum günü vardı çokta yakınız bende biraz iyiyim hadi çorluya 1 gece misafir pazar gez akşamı eve gel bir ishal ben gene acile normal dedi doktor o miğde bulantısının uzantısıymış reflörle geçtişimdi iyiyim paşa çok iyi onun derdi tutucak biri elinden tüm gün yürüycek çok fenayız bir kendi yürüse biticek bu eziyet sizler nasılsınız bu yürüme sevdası ile yürüteçten nefret ediyo tek tutucak yürüycek yaa

birde bu gece emmesi sizdede bu kadar çokmu ben çok fenayım uykuya dalmak için beni kullanıyoher uyandığında meme.

çok geçmiş olsun gönülcüm.

bizde hiç belli olmuyo gece uykumuz bazen çoook güzel oluyo bazen berbat. bi çocuk bi gün arayla bu kadar değişir mi hiç anlayamıyorum. bi gece 2 kere uyanıyo ertesi gece 20 kere

yürüme de biz de çok seviyoruz elinden tutup gezmeye bayılıyo. ama kendi yürümeyi de ilerletiyo bu arada. bi koltuktan diğerine kadar gidebiliyo. hadi babana git diyorum ona gidiyo sonra bana geliyo:)) ama totosunun üstüne düşünce çok bozuluyordu ağlamaya başlıyordu hemen. o düşünce biz alkışladık falan artık ona da ağlamıyo

Son düzenleme:
Canım dogumuna fazla bişey kalmamış inş bebegin sağlıklı olur

canancım sağol canım sağlıklı maşşallah tosun gibi yürümeye başladı :)) doğduda büyüdü yani :)

katre aynen canım yaa düzensiziz bizde mesela bir önceki akşam süperdi 2 saatte bir emdi uyudu sorun yok ama dün akşam illahllah ettirdi dalamıyo dalamayınca bana dalıyo felan karışık işler uyutmadı yani.

Bizimkide aynen çekyattan öbürüne ordan koltuğa ordan tüm evi turlamaya kadar geziyo ben tabipeşinde ha düştü ha düşücek düşüncede acayip bozuluyo işin komiği düşünce kalmasını bilmiyo adam yürüyo düşünce basıyo çığlığı kaldırın lem beni diye :))) elde tutmuycak paşa o gezicek sen al tedbiri artık onane :) adam keyfinde.BAşım dönüyo artık peşinde.Emekleme hiç yok nefret ediyo yüsüstü bırakınca tabi ben hala deniyorum belkim olur diye ama yok.Tutunucak yer varsa tutunup kalkıyo ama normal düşünce kalkamıyo daha.Herşeyi tadıyo normal yiyo maşşallah zaten biri karşısında bişey yemeye görsün mammaa diye gürlüyo amelli çocuk vesselam.ama uykuya açım.

canlar selam nerelerdesiniz sizler yok oldunuz valla terkedildim hissine kapılıyorum mavi desert aysu katre mehru aaa gelin ama yalnız çekilmiyo arada kaynatmadan bu veletler.

Bizimki iyiden iyiye yürümeye odaklandı ama ben mahvoluyorum peşinde ha düştüm ha düşecek düşünce kalkmayıda bilmyo peşinde gez dolan başım dönüyo tansiyonum düşüyo valla.Doğum günümüzede az kaldı planlara başladım öyle aile arası olucak 10*15 kişilik kısmetse 1 şeklinde pasta yaptırıcam dışardan pide yaptırıcam birde kısır ile sade poça tamam dır gündüz istiyorum gece huysuzlanıyo sıpa sizler neler yapıyorsunuz heeee hu huuuuuuuuuuuu ordamısınız gelin ama ya.

Sen istersinde gelmezmiyim gönüll.yaa benim minnoşumda önceki gün ilk kez iki adım attı.biz de nasıl sevinç nasıl mutluluk.alllahım herkese nasip etsin herkesin yavrusu sağlıklı mutlu olsun inş.bizde doğum günü için ne yapsak diyoruz.şeker hamuru ile pastasını ben yapıcam.diş hediğindede diş pastasını yapmıştım.artık tecrübeliyim:) şu andada kuafördeyim kızlarrr.ilk kez röfle yapıyorum.akşam eşime ne renk boyatayım dedim.sarı olmasında kibariyeye benzeme dedi.buğday tenliyim siyah kaşlar falan:) valla dwnemek istedim ne yapayım.çirkinde olsa sonra değştiririm aartık:) direksiyon sınavına girdinmi gönül.evettt hadi bakalım sıra diğerlerinde gelin kızlarrrrr....

ben de geldimm:)) bizim de doğum günümüz salı günü ama ben haftaya pazar kutlamayı düşünüyorum. hazırlık olarak şimdilik sadece kızıma tütü yaptım:) pastayı bir şeklinde kendim yapcam inşallah menüye bi türlü karar veremiyorum değişik bişeyler olsun istiyorum ama bakalım. varsa önerileriniz fikirlere açığım:) güzel bi foto yakalayabilirsek size gösterdiğim magnetlerden sipariş vercem. kendi aramızda kutlayacaktık ama sanırım ben dayanamayıp 10- 15 kişi çağırcam:)

desert hamilelik şüphen vardı ya ne oldu canım adet oldun mu? bugün aklıma geldi merak ettim

Konu doğuma hazırlık bölümünden aralık annelerine taşındı.Hepinize sağlıklı bebişler inş

Ayyy katre aşk olsun olsa demekki 2aylıkken öğreneceksin:)öldüm öldüm dirildim adetimde 2 hafta gecikti kan testi yaptırdım negatif çıktı sonra dört hün daha adet olmayınca dr gittiö adet söktürücü ver kafahı hicem dedim.eğer hamile isen sakatlığa neden olur yarın gel tekrar kan testi yapalım dedi.tabi ben üç buk ata ata beklerken ertesi sabah oldum.banyoda nasıl çığlık atmışsam artık eşim anladok anladık gözün aydın diye bağırdı:) rabbim herkese istediği zamanda nasip etsin ..

ay kızlarr konumuz taşınmış zor buldum valla yaa

ama desert sen de söylemedin ki hamile değilim diye insan bize de müjdeler di mi ama:))

ay hoş geldiniz desert aman canım dikkat o iş çok sakat Allahım herkese istedii zamanda versin yoksa zor buçocuk işi dimi :) Hele hele yürümeye başladılar amman diyorum :)

Bizimde kızımız hastaydı dün doktora götürdük boğazlar burun olmuş yani ama bugüne iyileşti bile antibiyotik hemen etki etti ne kadar kötüde olsa bu antibiyotik olmasa fenayız.Oğluşumada dün polaristen ilk adım ayakkabısı aldık ama çok komikti bizimki iriya biraz ilk adım ayakkabılarıda 22 numaraya kadar bizimkine 22 tam oldu yani şurda 1 ay sonra sanırım ilk adım değil normal ayakkabı giyicez.

Biraz gezdik aybayıldı avm de yürümeye birde araba sevdası varki sormayın bırın bırın sesli efekteyapıyor bu küçük demir arabalara bayılıyor hele bir kırmızı ferrarisi var elinde uyanıkken yapışık geziyo bırında bırın artık o tükürükler saçılıyo bırınlarken heryerde araba sürmek istiyo vitrinlerde camlarda :)))

Bizimde sanırım 20-25 kişi olucak ama ben çok çeşit yapmıycam yapamam uğraşamam deiğim gibi dışardan sipariş vericem burda tanıdık ev yemekleri yapan bir yer var oraya poğaça pide yaptırıcam birde kısır kendim yaparım tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…