Aralık ayında doğum yapıcaklar buradan dertleşelim mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi cyge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aysu evet canım yürümeye pek hevesli beyzade öyle tutunmadan 2-3 adım atıyo sarhoş gibi denge yok çok komik içmişim başım dönüyor der gibi kendi de gülüyo haline zaten.

Bizimde gündüz şakır şakır akan o burun gece tıkanıyo huzursuz mıymıy saat başı uyanıyo sallanmayı asla kabul etmiyo meme olucak oda kesmeyince o yatıcak paşa sen elinle pışta pış pıtpıt vuruccan poposuna onu istiyo çok zor halimiz yani acayip nezle şakır şakır burnu su gibi akıyo hep diz dize olalım istiyo ilgi istiyo bazen bunalsamda napalım kızın ödevleri zor laştı oda ilgi bekliyo işim zor anlıycağınız.

Selam kızlar nerelerdesiniz merak ediyorum inşallah sorun yoktur.

Biz hem hastayız hem geziyoruz nedense alıştık biz hastalığa :)) gülüyorum ağlanıcak halime.Esasen gezme derken öyle değil dün akşam kardeşimgelmiş oraya gittik annemlere ee dedi sinema yapsakya ya dedim ben hastayım hem nezle hem öksürük ama ne öksürük yiğitin burnu yeşilll yeşilll öksürüyor aman dedi bizde aynı :) yiğitit emanet ettik ananeye gittik benim dünyama mutlaka gidin kızlar dehşet güzelbayıldımmm beren saat döktürmüş Neyse sonra yemek eve dün gece iyi uyuduk ama bugün doktor amcaya gitmeden olmuycak ben bir kür yaptımkendime o bana çok iyi geldi zencefil limon ve bal içiyorum baya rahatladım da oğluşumda öksürüyor ve burnu akıyo gidelimde içimiz rahatlasın ilaçsız geçsin dedim ama yok o ilaçsız iyileşen çocuk bize denk gelmemiş geçmiyor kötüleşiyo.Bu arada maşşallah sübanallah yürümeyi ilerlettik konmayı öğrenmeden uçmaya başladık eve yürüyoruz ama ne kalkmayı ne ayaktan oturur vaziyete geçmeyi bilmiyoruz uğraştırıyor yani bizi napalım ama çok şeker sallana sallana yürümesi.

ben de astımlıyım ve nefesim daralıyor benim de
hareketler süper de gögüs kafesime vuruyor bazen oğluş nasıl darlandırıyor beni anlatamam :)
geçicek diye avunuyorum işte

bu arada yürürken bacaklarının arasında ağrı olan var mı hani çocukken bisiklete çok binince filan olurdu :)
et kesiği filan derler halk arasında öle ağrılarım var benim de otururken olmuyor da ayağa kalkınca alttan bir sancı giriyor acaippp

Canım artık büyüdü bebişin baskı yapıyordur normal yani ben son zamanlarda adım atamaz hale gelmiştim kaplumbağa gibi :)

Bizde biraz ateşliyiz bu ara diş mi çıkarıyor napıyo bilmiyorum. Oof off yaz gelsin ))) mıy mıy gıy gıy ömrüm çürüdü gecede 5 kere kalkıyo hemde uyumamaca zorla uyutuyorum 1 saat sonra aynı terane. Ateş düşürücü verdim az önce otururken uyuya kaldı garibim çok halsiz Kıyamam tosunuma. Gönül git dr ver ilacı kurtulsun çocuk çok sürdü sanki burun akıntısı yiğitin. Napcan zamane çocuğu ilaçsız kurtulmuyolar.

yürümesem ağrım olmuyor zaten ben de kabuğunu önde taşıyan kaplumcuk gibiyim aynen :) tombulluk da ayrı bi dert tabi...

Mavi cim geçmişler olsun gittik canım gittik dün gittik burun akıntısı renkli olduğu için öksürüğüde var antibiyotiği aldık malesef ya olmuyor ne kadar antibiyotik kaka tü tü yapsakta olmuyor işte onsuz o geldi öksürük gitti desem doğrudur canım.Bizde aynıyız hele dün gece varya gece uykuda bir başladı ağlamaya yok ne susuyo ne uyanıyo ne uyuyo bağır Allah bağır artık gecelikle çorapsız doktora niyetlendik eşim arabaya koştu ben öyle hemen çık posizyonunda allahtan uyudu kaldı eşim arabayı otoparktan alasıya yattık gece 5 kez kalksada öyle fena ağlamadığından gitmedik.Bugün gündüz burun akıntısı hariç iyiydi burnu akıyo hala otri bebe ilede bağıra çığıra çekiyorum az önce fitilde verdim ateş vs yok ama bu akşam bari temiz uyusun diye inşallah şimdi uyudu bakalım.Benim öksürüğüm azaldı ama gitmedi ilaç olarak öksürük şurubu içiyorum bitkisel kürede devam bakalım.Bizden haberler böyle kızlar hastalıkla mücade bende aynen sen gibiyimmavi ahhh diyorum yaz sen neymişsin hiç derdimiz yokmuş meğer kış bir geldi pir geldi.Birde grip daha gelmemiş memlekete aralıktan sonra oda gelicekmiş vay halimize başında böyleyse ortasını düşünemiyorum Allah yardımcımız olsun diyorum napiim Mutsuzum yani tek tesellim kızımın iyi olması.Biran önce yaz gelsin diye daha kış ayı girmeden başladım dua etmeye.

yürümesem ağrım olmuyor zaten ben de kabuğunu önde taşıyan kaplumcuk gibiyim aynen :) tombulluk da ayrı bi dert tabi...

Ah canım ya gör oku halimizi az daha kalsın içerde bak çıkınca anamızdan emdiğimiz sütü burnumuzdan getiriyorlar aaa o sütü biz burnumuzdan zevkle getiriyoruz anneleri kurban olsun onlarada hani iyi günlerin değerlendir diye diyom yani. :)))

öyle ya taşırken ayrı doğduktan sonra ayrı dert ama allaha çok şükür ki bebişlerimiz var napalım katlanıyoruz işte hem cennet anaların ayaklarının altındaymış boşuna değil işte :) anne candır

selam kızlarr

gönül çok geçmiş olsun canım. biz de gribiz kaç gündür. gündüz burnumuz akıyo gece tıkanıyo. dr a gitmedik bakalım ilaçsız atlatabilecek miyiz. ben soğanı dörde bölüp poşete koydum poşetin bi kaç yerini deldim baş ucuna astım. burun tıkanıklığına iyi geliyormuş. bugün o yüzden mi bilmem biraz daha rahat uyudu. aklınızda bulunsun belki işinize yarar. tabi yatak odasına soğan kokusundan girilmiyo o ayrı:)) bi de 4 gün boyunca bir çay kaşığı soğan suyu çok faydalıymış. antibiyotik yerine onu veriyorum inşallah faydası olur.

daha kış gelmeden 2. hastalığımız bu kış nasıl geçecek bilmiyorum

bu arada yürüme işini yavaştan yavaştan geliştiriyoruz. artık destek almadan kendi ayağa kalkıyo gel kızım diyorum bi kaç adım geliyo ama öyle heycanlanıyor öyle heycanlanıyor ki hemen atıveriyor kendini:))

kızlar bizim doğum günümüz yaklaşıyor artık. büyük ihtimal çekirdek ailemizle kutluycaz ama ben yine de ilk doğumgünü olunca gördüğüm herşeye hevesleniyorum. şu magnetlerden sipariş vermeyi düşünüyorum. çok hoşlar. ananneye babanneye falan göndeririz diye düşündüm sizde bi bakın isterseniz fikir olsun Doum Gn Magnetleri Fotomagnet - Doum Gn Magneti > 1. Doum Gn Magnetleri >

katrecim sağol sizede geçmiş olsun bende direndim 1 hafta kadar götürmüycem dedim ama baktım hastalık ilerliyor ama geri tepmiyor artık gittim ki iyi yapmış bak şurda 3 gün oldu ilaç kullanalı maşşallah sübanallah ne öksürük ne burun tıkanıklığı kalmadı burnu akıyor ama az bende akmaya başlayınca otri bebe ile çekiyorum damlaya gerek kalmadan açılıyo o soğanı ben de duydum ama benkokulara çok hassasım cold mix bile damlatamıyorum beni rahatsız ediyo soğanı hiç çekemem kesin çıkartırım aynen dediğin gibi kış gelmeden 2.hastalı bakalım kış nasıl geçicek birde doktor dediki grip mikrobu daha yayılmamış bunlar hep üst solunum yolu enfeksiyonlarıymış aklında bulunsunbence bir götür doktora çekmecin minnoş.

Evet doğum günlri geliyor bizim 1 ayımız var sizin kapıda çokta şirin olur bencede bizimde teyzemiz kurabiyeler yapıcak şeker hamurlu ismini yazıcak üstüne bende kalabalık istemiyorum ama eşim 1.ayş günü kalabalık olsun diyo bakalım bakıcaz hatta cafedemi yapak diyo adam kafayı yedi :))) henüz plan program yapmadık bakalım.

Bizimki oturduğu yerden kendi ayağa kalkamıyor ayakta iken oturur pozisyona geçemiyo ama yürüyo paşa olum diyorum hele bir konmayı öğren nasıl olsa uçarsın ama yok illa yürüycek :)))

selam kızlar ya neden formdan düştük biz anlamadım valla darılıyorum gelin arada ya

Desert canım ne durumdasınız merak ediyorum sizi ?

Aysu katre bana bakın kızıcam haaa başka forumlara var bize yok eee biz patlıcan ? :))))

Mavi canım gel hele yaaa olmuyor tek tek can buda sıkılıyor yani alışmışız bir kere dimi.

kızlar bizde durumlar çok yorucu çok helecanlı bol kahkahalı ve yeterrrr isyanları ile dolu.Minik canavar ayaklanmaya başladıkça beni pert ediyor tüm gün tek elinden tutucam ve o evi turluycak bakınız 2 el asla yok kızıyor adam basıyor çığlığı tek ellede düşücek korkusu ve boy farkı ile eğilik vaziyette adamı takip eden benim tansiyon düşüyor başım dönüyor tutmazsamda banane ben kendim giderim inadı var düşecek vuracak kafa göz Allah korusun mecbur emir küçük adamdan düş peşine fenayız fena.

Birde utanmadan sıkılmadan tek elinde benimle zarar yapabileceğinidüşünmesi çok ilginç kutluyorum cesaretinden ötürü tek el bende o örtü çekicek eşya düşürecek dağıtıcak bak bak sen kerataya pışşıkkk diyorum da bazen o pışığın p si ağzımdan çıkamadan olanlar olmuyor değil.

Fenayım diyorumya kahkaha kısmıda yeni yeni kapıyor herşeyi ercaaa diyor eşime nennenne anneme anneeeee bana :) pisssss del pisiyi çağırıyor baya gelişmeler var eline kaşığı alıyor bize mamma diye mama yediriyor eee gelinde karşılıklı anlatalım hemi.

sen de sağol gönülcüm. biz atlatıyoruz sanırım hastalığı burun akıntısı var ama ilerlemedi çok şükür.

yok gönül ya hiç bi yere yazdırmıyo ki bu kız bana pc yi elime aldığım anda başımda bitiyo. ya kapatma düğmesine ya da internet düğmesine basıyo ışıkları yanınca dikkatini çekiyo sanırım. elime ne alsam gözü onda telefon alsam telefona saldırır kitap alsam kitaba ay iyice canım sıkılmaya başladı. en iyisi gezmek oluyo ha hiç olmazsa gittiğimşz yerlerde çocuk falan olursa vakit geçiriyo biraz.

maşallah yiğit paşaya oturtmuyo demek annesini biz de bayılıyoruz elinden tutup gezmeye. ama yürümeleri yakın yaa hergün biraz daha geliştiriyor bi de yürüdükçe cesaretleniyor korkusu azalıyo sanki. asıl iş bundan sonra başlıycak sanırım düşmesin diye arkasında dolanıp dururuz artık

ama bizde bol hareket olsa da hiç konuşma yok malesef bi baba diyo başka bişey bilmiyo yaa anne diyceksin kızım bak an ne an ne diye tekrar tekrar söylüyorum yüzüme bakıyo bakıyo babababa diyo:)))))) geç mi konuşcak nedir? bi de bizim hiç dişimiz yok daha ne zaman çıkacak bu dişler bilmem dr 18 aya kadar normal diyo ama bu kadar da gecikir mi yaa

Gonulcum geldik kizma:)))
Cok az girebiliyorum artik zeynep cekmeceleri dokmeye basladi:)
Katre canm bizde de dis yok hala
Aynen zeynep te baba diyo anne demiyo:))
Bu ara al demeyi ogrendi..
Birkacgundur de ellerini birakip ayakta duruyo bizden bu kadar:))

Ooo sizin paşalar prensesler yürür yakında Bizim daha var. Çok korkuya elinden tüttüğünda bile çokdengesiz yürümeden koşmaya çalışya o yüzden öğreneMedi denge kurmayı. Annee bababa ve meme mamma diyo o kadar.
Bur arada bende merkezi atamayı beklerken PTT aLıM yaptı ona başvurmuştum atandım:)))) Hem de GöIcüğe. 5dk'da işe gidicem. Öğlenleri eve bile gelebilirİM emzirmeye. en çok da buna seviniyorum. Oğlum için çok iyi oldu. İzmite gitsem yarım saat yol çekicektim. Tabi Kasım Sans merkezs atamayla memur olursam ona gidicem. Bu ay sonu akibeTim belli olucak. Ama her halükarda işsizlikten kurtuldum.Allahıma bin şükür. fatih dün - bardak si getirirmisin aşkım diyo para veriyim git kendin al diyorum:))) Ooo dedi maaşı almadan şımardı. Ne dese param var benim seni paramla döverim diyorum. özgürlükyaa

kızlar merhaba bugün ehliyet sınavım vardı yazılısınav çok iyi geçti sorular kolaydı sanırım bence geçtim.Sıra geldi sireksiyona 24 kasımda da ondan sınanıcam bakalım hayırlısı.

Katre aysu 18.aya kadar normal ama o zaman çıkmazsa mini delikler açılabiliyor ama sanmıyorum çıkar inşallah.Yürüme konuşma her çocukta farklı benim oğlan da kız gibi düşük çeneli olucak galiba çok aceleci edimya daha kendi tutunup tam kalkamıyo yürüyo bakalım Allah ne zmaan derse ozman hepsi tıkır tıkır olur ama hala emekleme yok.

mavi çok sevindim canım iş olayına bakalımbende yaza düşünüyorum başlamayı kısmet artık.

herkese slm.gönülcüm iyiyiz canım.çoook büyük korkular atlattık çok şükür geçti gitti :) seminerdi toplantıydı derken eve geç geliyorum bu aralar sonrada miniğimle ilgilen evi toparla popom yer görmüyor direkt yatağa:) bir sabah kalkıyorum birde gece yatıyorum arada sadece araç kullanırken oturabiliyorum :) iyiki kullanıyorum malum artık toplu taşımada kimsenin yer verdiği yok hiç dinlenemicekmişim diyorum :) cnm hayırlı olsun şimdiden alırsın sen ehliyeti inş.direksiyon kolay kasma.ama biraz pratik yapsan iyi olur. mavicim hayırlı olsun çok sevindim senin için.kadının çalışıyor olması herşeyden değerlidir.bizimkide henüz yürüme yok.ama oturduğu yerden kalkma ve oturma işini beceriyor hatun.destekle tabi.emekleme yok uçuyor mübarek :) baba,mama,nene,nanane,anne,dede,can,birde elini de sallayarak gel gel diyoruz.şebekliklerinde biri bin para.yüzünü buruşturarak bizi güldürmeye çalışıyor.ısırıcaz bi taralarını haberi yok.tek sorun uykusundan ağlayarak uyanıyor.niye böyle anlamıyorum.2 haftadır hemen hemen her uykudan ağlayarak kalkıyor.gece yanımda olduğundan memeyi ağzına verince susuyor.sizdede varmı ağlama kızlar.katre magnetler güzelmiş.bizimde 12,12 de doğumgünümüz. bende yine büyük birşeyler yapıcam sanırım.yapmayayım diyorum ama tutamıyorumki kendimii :) şimdiden başladım bende hazırlığa.bebekli isimli kurabiye ,yaş pastası,süslemeleri falandı filandı planlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…