Aralık ayında doğum yapıcaklar buradan dertleşelim mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi cyge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam canlar ,

Gerçi pek gelmiyonuz ama olsun ben gene yazayım :))

Kızlar biz 2 gündür berbat geceler geçiriyoruz nedendir bilmyorum dün gece hele bir kabus tu ya Sürekli salladım yiğiti dişmidir nedir anlamıyorum meme istemiyor emzik almıyor pışpış kucak hepsini itiyo resmen tekme atıp itiyo bağırıyo ağlıyo en son ayağa alınca susuyo artık bacaklarım ağrıyo sabaha kadar salladım ya ateş hastalık vs yok sanırım dişler gelicek çocuğum huysuz oldu çıktı uykusuzum yorgunum sinirliyim yani zor bir dönemdeyiz gene.

katrecim bugündü dimi berranın doğum günü canım nice nice mutlu senelere rabbim geleceğini sağlıkla mutlulukla dolu yazsın şansı hep bol olsun doğum gününüz kutlu olsun.

canlar selam

Bizim için zorlu bir mücadelenin startını verdim hadi bre bismillah :) Evet paşam ile geçen 2 yorucu geceden sonra oda bende çok bunaldık tabi ev halkıda vedün nette araştırdım uyku eğitimini ve kendime göre uyarlayıp dün geceden itibaren start verdim.Benimdeğişikliğim gene benle yatması yanıma yatırdım emziğini verdim sırtını okşayıp uymasını istedim ninni ile tabi hemen uyudu desem keşke :))) çok ağladı sinirlendi ayakları ile yatağı tekmeledi bağırdı ve 20 dk sonra mışıl mışıl uyudu ve gece 1 kez uyandı o uyandığındada aynen tepindi ağladı salla beni diye kızdı hayır dedim pışpış yaptım sırtını okşadım gayet sakin ninni söyledim 20 dk sonra uyudu ve sabah gayet dinç uyandık ikimizde ilk gün böyle geçti.

Bugünde biraz önceaynı yöntem ile uyuttum bu defa 10-15 dk mızıldadı ağlamadı uyudu bakalım inşallah başarılı olabilirim.

katrecim bugündü dimi berranın doğum günü canım nice nice mutlu senelere rabbim geleceğini sağlıkla mutlulukla dolu yazsın şansı hep bol olsun doğum gününüz kutlu olsun.
canımm çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.
darısı sizlerin başına. öyle farklı bi duygu ki anlatamam ne zaman geçti bi sene ne zaman büyüdü benim minik kuzum hiç anlayamadım

Ahh kizlar neler cektim neler sut bebegim öldu kizim rota virusu oldu onun oncesinde agzindan burnundan kanlar geldi bayildi esimde yoktu ambulansla gittik hastaneye hastanede kolu enfeksiyon kapti sisti cook anlatacak seylerim var sizlere de kendime gelmem lazim opuyorum hepinizi

ah canım benim ne zor günler geçirmişsin öyle inanılmaz üzüldüm canım. başın sağolsun ve çok geçmiş olsun

Mehrum canım öncelikle başınız sağolsun sonrasında neler yaşamışsınız canım düzel toparlan gel anlat nedir bütün bunlar vallahi çok üzüldüm rota deyince zaten tüylerim diken diken oluyor biliyorsun yiğit 6 aylıkken bizde rotadan hastanede yattık berbat bir durum ama o kan olayı nedir neden kolu enfeksiyon kaptı serumdanmı çok üzüldüm canım ya çooookkk geçmişler olsun inşallah geçmiş gitmiştir diycem ama izi kalıyor insanda bedenen ruhen hastalıkların çocuklarda da aynen öyle.

kızlar bizim de uyku eğitiminde bugün 3.günümüz dün gece çok rahat uyudu hiç ağlamadı bana sarıldı uyudu ama gece bir fiyasko oldu gene 2 saatte bir uyandı gne salla dedi ben gene pışpış dedim kendin uyuycaksın ve her defasında uyudu ama ağladı 5-10 dk sonra uyudu sabah 8 de kalktık bugün hiç mız dahi demeden yatırınca hemen kapıyor gözlerini gündüzümüz çok iyi geçiyor bakalım umarım kısa zamanda gecelerse düzelir ama alışıcak çocuk 11 aydır sallanarak uykuya dalıyor dile kolay zaman gerek ikimizede ama pes etmek yok artık herkes yatıp kendi uyuycak.Bu düzene alışsın bakalım sonra ablanın odasına transfer kendi yatağına ama ona daha var sanırım yaza geçiririm odasına.

Yürümede baya iyi tutunup kalkıyor çekyatlara bize ama normal yerden kalkamıyor daha geziyo evi tabi ben de peşinde paytak paytak dolanıyo sıpa.Dün parka götürdüm sallandık kaydık gelmek istemedi zorla getirdim parktan çıkınca ağladı ama lolipopla kandırdım sonra onuda alıp krakerle kendırdım hep kandır dur :)))))

Merhaba Aralık Anneleri ,

En kaliteli malzeme ve en iyi işçilik kurallarını kendimize prensip edinerek bir çok müşterimizin belirttiği gibi "yemeye kıyamayacağınız" işler çıkarttık. Derdimiz sadece herhangi bir ana tat katmak değil, o anı ölümsüzleştirecek fikirler üretmek üzerine gelişti ve profesyonellikle birleşen dokunuşlarla bugüne kadar onlarca özel kurabiye tasarımları yarattık.

Siz hayal edin biz yapalım..

Eki Görüntüle 867173 Eki Görüntüle 867174 Eki Görüntüle 867175 Eki Görüntüle 867176 Eki Görüntüle 867177 Eki Görüntüle 867178 Eki Görüntüle 867179 Eki Görüntüle 867180

selam canlar bugün uyku eğitiminde 4.günümüz dün gece süperdi maşallah sübanallah 1 kez uyandı evet evet gecede 1 kez oda ağlamadı ninni söyledim sırtını sıvazladım uyudu ve hiç emmedi bu gece şoktayım sabah emdi uyanınca biraz öncede gündüz 1.uykumuza daldı 1-2 dk yatmak istemedi ben ısrarla ninniyle yatırdım sırtını okşadım uyudu iyi gidiyoruz ben gidişattan memnunum bacaklarımın ağrısı kesildi daha dinçim rüyalar görüyorum dalarak uyuyorum uykuma doyuyorum maşşallah allahım nazarlardan korusun tüm bebişler ve anneleri sağlıklı uyusun inşalllah.

Mehrucum basin sagolsun cok uzuldum.mekani cennettir eminimki..
Katrecim dogum gununuz kutlu olsun:))
Gonulcum cok iyi konu sahibisin vesselam:)) ehliyet aldin mi?
Bizde de durumlar fena iki kizim gunde 10 defa kavga ediyorlar ikisibir ayni sey icin agliyorlar.2 gun de hastalandi zeynep ates surekli tekrar etti dis cikaracak heralde dedik yine cikmadi.hic dis yok:):)zeynep kimi zaman gecede 10 defa uyaniyo kimi zaman 1-2 defa uyaniyor.
Ayakta durup alkis yapiyo ayakya zaman geciyo1-2-3 dakika ama henuz adim atamadi:)
Bu arada bende bi rahatsizlik gecirdim genital bolgede kist vardi patladi su an tedavi uyguluyorum evde .bizde durumlar boyleee

Mehru çok üzüldüm canım başınız sağolsun. mekan, cennet olsun dicem ama zaten cennet. Günahsız melek. Allah annesine sabır versin inşallah. Ne kadar üzgündür. Rahatsızdı dimi bebek b'i ara Yasin istemiştin. Neden gitti bebek.

Gönül şu uyku eğitimini ayrıntılarıyla istiyorum:) Biz de çok düzensiziz ve ben işe başlıcam :c şimdi zombi gibiyim o zaman Mahvoldum

Hamişler merhaba
sağlıkla kucaklayın inş yavrularınızı

bugün açtığım sayfa için destek bekliyorum.
ayrıca hoş geldin bebek ve mevlüt kurabiyeleri için modeller çok yakında karşınızda olacak
[url

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar lazere gitmeye karar verdim emziriyorum ya bi zararı olur mu sizce? istanbula gidicem hem de:) Ablam beni gaza getirdi her ay gideyim o da yeğenini görsün diye.
1 haftadır da istanbuldaydık çok yorulduk bugün de kurs var benim uyumak istiyorumm

Selam arkideşler ay burda birilerini görmeyi özlemişim ayol kayıptınız hoş geldiniz öncelikle....

Aysucum henüz direksiyon sınavı olmadım ama artık korkmuyorum güveniyorum kendime biyerde gayet iyi gidiyor sürüş çalışmaları çünkü baya baya kullanıyorum ya güven geldi bana o ne özgüven öyle o demezler ve beni sınavda yemezlerse tabi :))))

Canım ufaklıkların kavgasını anlıyorum çünkü benim koca eşşek cansu ile yiğit kavgaedebiliyorsa seninkiler haliyle eder :)) vallahi şaşırıyorum hangisine ne desem bizim sıpa kızın oyuncaklarına kitaplarına vs istiyor öbürü haliyle olmaz diyor al sana kavga yiğit basıyor çığlığı bazen annem kaldır sende görmesin deyince cansu başlıyor ben özgürce oynayamıyacakmıyım ağlamasına yani zor iş birde bunlar yürümeye başlayınca oraya buraya çıkıp uzanmaya başlayınca ne yapıcam hiççççç bilmiyorum Allah yardımcımız olsun.

Aysucum çok çok çok geçmiş olsun sanada ya her hastalığa katlanıyorumda şu genital bölge beni çok huylandırıyor hani ordan muayene ordan hastalık en en en en offfffladığım hastalık Allah şifa versin tezelden geçsin gitsin canım geçmiş olsun.

mavicim lazer konusunda iyiki gaza gelmişsin bence mutlak yapılması gereken bişey ama acıyomuş yaaaa kardeşim başladıda bende şu ehliyet işi hallolsun başlıycam uğraşmıycam bu ne yaa cırt pırt ah vah ne gerek var demi ama bitsin gitsin bunun yaşlılığıda var ozaman hepten rahat ederim.bende genital bölge ve koltuk altıiçin gidicem bacaklarıda bakarız artık duruma göre.

bugün itibariyle 5 gün oldu maşşallah sübanallah tebarekallah nazarlardan korusun yatağa koyuyorum sırtını dönüyo uyuyo paşam ama hala benle gece ,gündüz yatak odasında tek uyuyo maşşallah ama sallama yok pışpış yok sadeceyatırıyorum ninni söylerken sırtına masaj yapar gibi okşuyorum ninni bitince masajda bitiyor örtüyorum öpüyorum bırakıyorum.

Gelelim bu aşamaya nasıl geldiğimize mavi burası senin için ;

ilk gün kararkıydım gece uykusu ile başlıycam dedim bacaklarımın ağrısı uykusuzluk canıma tak etti işede başlıycam yaza naparım.Netten bir sürü makale okudum kendimce kendimize göre uyarladım ben yatağına yatırmadım yanımda yatsın ama kendi uyusun sallanmasın deliksiz uyusun dedim ilk gece önce babaya ablaya iyi geceler bay bayı yaptık soydum onu banyoda eller yüz yıkadık sonra yatak odasına gidip gecelikleri giydik loş ışıkta ve ben sürekli konuşuyorum oğlum kendi uyuycak sallanmak yok artık vs tabi o anlıyomu bilmem :)))) sonra yatağa yatırdım bende yanına sırtına pış pış ninni tabi o ağlıyor tepiniyor ayaklarını vuruyo yatağa 10 mı ne ağladı ama ne ağlamak bende yanındayım öpüyorum pışpış ninni kalkıyo yatırıyorum pışpış ninni uyudu gece aynen uyandıkça ağlama feryat inat ben gene pışpış ninni o gece öyle .

İkinci gece kabus tu resmen 30 dk bir aynı seneryo ağlama feryat inat ama sonuşta gene uyuyor ama uyandığında aynı.

üçüncü gün ve sonra sı bitti yatağa yatarken daha gözler kayıyo ninni bitince uyumuş oluyor şimdilik alıştı gibi inşallah bozulmaz mavicim mutlaka dene ama çok sabır lazım benim eşim yamacımıza uğramadı dayamam ben dedi kaçtı ama başardık gibi darısıbaşınıza canım üstelik son 2 gündür hastayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…