Gelin gelin gaza gelin hep birlikte yaptıralım:) Ama Korktum şimdi ne aCIması ya! Gerçi her ay acıyodu bi kere acıyı versin de kurtulayım şunlardan. Bıktım ay. Zaman da yok. Bide işe girince ine yaparım. İyi yaptım ya.
Uyku eğitimi konusunda benim oğlum zaten emerken güya maşaallah. Salladığım yok 23 aydır. Bizim sorunumüz gece 4 5 defa kalkıyo bazen emmeye. Bunü engellicek bi eğitim var mı? şöyle 2 kere kalksın razıyım. Ama düzen olsun istiyorum.
µ de benim oğlumm hiç yürümeye niyeti yok ya. Herkes soruya yürüdü dimi falan ya diyorum şaşıryolar Benim oğlan da mı bi prob var:)) Sizinkilerin hepisi yürüye mi yaw. BI garip oldum. Yürümesi mi gerek iyo. genim için sorun değil de mahalle baskısı var.:)
Gönül direksiyonda korkma normalde kullanyosan ordada kullanırsın. Panik yapma yeter. Relax davranırsan onlarda biliyo diye çok kasmazlar. Reok seviniyorm şöför kadınlar tayfasına katılmana. Ben çoook seviyorm araba kullanmayı her kadının olsun arabası istiyorum:) Erkekler yürüsün, otobüse binsin, dolmuşta serviste sürünsün de kadına araba şart:)))