Aralık ayında doğum yapıcaklar buradan dertleşelim mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi cyge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar kızım bronşit başlangıcı hasta antibiyotikler ilaçlar.Oğluşum bronşit aşlangıcı hasta iğneler şuruplar hastayız yani öksürükleri baya azaldı ama hastalandı yavruşlarım kar yağsın artıkta mikroplar kırılsın diye dua ediyorum ya.

Gonulcum gecmis olsun canim hava veriyo musunuz? Azra nin gecirdigi tek ciddi hastalik bronsit .cok zordu o ilaclari icirmek havayi zorla solutmak.allah kolaylik versin.
Maasallah alirsin sen bu guvenle ehloyeti:) ben bahara kaldim galiba ..hic istegim yok su anda..
Mavicim ben yeni dogum yaptigimda arayip sormustum lazer uzmanina.ilk 4-6 ay yapamayiz hormonlar yerine oturmazsa faydali olmaz lazer dedi.
Benim adetim dun ilk defa oldum dogumdan sonra.oda sokturucuyle adet oldum.hormonlarim yerine geldiyse bende dusunuyorum du bakalim..

Gelin gelin gaza gelin hep birlikte yaptıralım:) Ama Korktum şimdi ne aCIması ya! Gerçi her ay acıyodu bi kere acıyı versin de kurtulayım şunlardan. Bıktım ay. Zaman da yok. Bide işe girince ine yaparım. İyi yaptım ya.
Uyku eğitimi konusunda benim oğlum zaten emerken güya maşaallah. Salladığım yok 23 aydır. Bizim sorunumüz gece 4 5 defa kalkıyo bazen emmeye. Bunü engellicek bi eğitim var mı? şöyle 2 kere kalksın razıyım. Ama düzen olsun istiyorum.
µ de benim oğlumm hiç yürümeye niyeti yok ya. Herkes soruya yürüdü dimi falan ya diyorum şaşıryolar Benim oğlan da mı bi prob var:)) Sizinkilerin hepisi yürüye mi yaw. BI garip oldum. Yürümesi mi gerek iyo. genim için sorun değil de mahalle baskısı var.:)
Gönül direksiyonda korkma normalde kullanyosan ordada kullanırsın. Panik yapma yeter. Relax davranırsan onlarda biliyo diye çok kasmazlar. Reok seviniyorm şöför kadınlar tayfasına katılmana. Ben çoook seviyorm araba kullanmayı her kadının olsun arabası istiyorum:) Erkekler yürüsün, otobüse binsin, dolmuşta serviste sürünsün de kadına araba şart:)))

Gönül çok geçmiş olsun bu arada. İnşallah tez zamanda kurtulur bebeklerin. Cansu da bebeğin sayılır; )) siz baya badıre atlattınızkışa bırakmadınz kışın burunları bile akmaz iinşallah. ..

selamlar,

Kızlar bugün kontröle götürdüm yiğiti gayet iyi sorun yok dedi doktor sadece öksürük şurubunu içsin cuma gene bakalım dedi.

Cansuda iyiye gidiyor atlattık kış gelmeden ne hastalık varsa geldi yani sağolsun mikroplar bizi çok sevdi.:))

Aysu yok hava vs vermedi sade iğne yedik biz canım.

Mavi aynen canım zaten her ay acıyo böyle acının sonunda tümden kurtulmak var.

Ben relaksımda ogün ne ne olur bilmiyorum ama aysu bence erteleme inan çok zevkli araba kullanmak canım.

Mavi bazı bebekler geç yürür canım cesareti geç gelir bizimkibaya ilerletti tek gezip duruyoruz ben artık ellerimi saklıyorum popomun altına yeter başım dönüyo dolanmaktan.

Gönül Allah ne muradın varsa versin:)) uyku eğitimi fikrin için gönülden tebrik ediyorum. Sayende deliksiz bi Uykü çektim. MAŞAALLAH oğlum pek uyUm gösterdi. Bizim gibi uykuya dalmada değil de çok uyanmada prob. yaşayanlar varsa uygulasınlar Ooooh dicekler Allah'ın izniyle. Merak eden varsa anlatırım ayrıntılarını. gen de gönül gibi internetten tüm metotları okudum kendimize uyarladım. Hiç ağlamadan çok güzel uyudu. (Emmeden)10'da yatırdım. Sabah 4te noluya ya neden uyanmadı bu çocuk diye ben uyandım:)) Uyandırdım emzirdim. Bİ ayıIdı. Tamam dedim bizim uyku buraya kadarmış. Olsun deliksiz uyudum ya diye seviniy0dum ki o da ne kağan arkasını döndü yine uyudu. Gözlerime inanamıyorum 8) Rüya gibi:) Herkes yapsın bence üşenmeyin. Çocuk için de çok iyi bir şey kaliteli uyku.

Not:Kagan emerken vyurdu ama memeyi çekince bazen huysuzluk yapardı uyanırdı. Ben zorla bıraktırırdım hiç doydum deyip arkasını dönüp uyuduğunü görmedim. -Hem de hiç!! Dün gece bir ilkti. -Ayy gönüll sağol fikir için. -Ağlamak istiyorum. inşaIlah hep böyle uyur Nolur maşallah deyin ve siz de uygulayın.

gönül geçmiş olsun canım

mavi maşallah oğluşuna hep böyle güzel uyusun inşallah.

ben uykumuzdan çok şikayetçi değilim. sallamadan emerek uyuyor berra. huzursuzluğu varsa sık uyanıyor ama normalde iyiyiz çok şükür maşallah.

kızlarr biz pazar günü doğum günümüzü kutladık ama kızım çok hastaydı. bütün hevesim gitti ama yine de güzeldi çok şükür.

mavi maşşallah sübanallah Allaım nazarlardan eirgesin sen nasıl yaptın bir anlat bakalım dimi elelden üstündür eğitim eğitimden üstündür hani :))))

Katre geçmiş olsun canım bu kış bizlere uğursuz geldi bir türlü iyileşemedikuzular doğum gününüz kutlu olsun canım çabucak iyileşsin fıstık hiç unutmam cansuda ilk yaş gününde ateşlenmiş doğum günü gecesi hastanede geçmişti çok fena bişey ya.

Bizim uykumuzda çok düzeldi bu eğitim varya kurban olayım deliksiz uyku uyuyorum mavi aynen neymiş o çektiğim benim birde biz hammal gibi salla babam salla çocuğun uykusu daha bir dağılıyormuş meğer ama bizimki hala inatçı 1-2 uyanma eğilimi gösteriyor ama uyanmıyo çabuk dalıyo emme yok sadece sabah 6 da emiyo sağlam o kadar gece emmesini kestik eğitimle iyi oldu oda rahat bende maşşallah.

Dün kontröle gittik geçmiş bronşitimiz burnumuz hala tıkanıyor ve akıyor ama geçer dedi doktor sinüslerinde sorun yok dedi yani atlattık hastalığı maşşallah kızımda iyi çok şükür.Ama eşim sanırım ameliyat olucak bu cuma gün almaya gidicek bakalım hemoroitten.

Gönül sağol ya sayende uyuyorum. :) 9.30 gibi hep uykusu gelir benim paşamın. Biraz da beklettikten sonra 10 da geçtik yatağımıza. Oynaya güle getirdim yatırdım. Kalktı bi lhhh yaptı. Olmaz annecim şimdi uyscaz sabah oynarız tamam mı falan çok sakin bi ses tonuyla hiç üzmeden yatırdım. Otomatikman mememe saldırdı. Hayır annecim az önce emdik aç değiliz diye 2cm öteye ittiriverdim çaktırmadan. Memeden ümidi kestiya döndü totoşu bana")) Ben de sırtını sıvazlıyarak saçını yüzünü severek en sevdiği şarkıları ilahileri söyledim. Masal bile anlattım. Baktım gözü kapanıya sustum pışpış yaptım Ve daldı. Sonra sabah 4'te noluyo lan diye ben uyandım işte bu kadar :))

mavi süpersiniz maşşallah bizimkide baya baya alıştı yeter ya neredeyse 30dk bir memedeydi uyanıncada dalamıyor ya ağlardı bende bezginlikten ve uykusuzluktan direk ayağa alır sallardım bu sallama öyle yapıştıki son zamanlarda hep ayakta kalmak istiyor inmiyordu ahhh ahhhh otomatik anakucağı ne iyiydi de artık büyüdük sığmıyoruz sığsak sallamıyor tosunu :)))) verdik bile başkasına neyse şimdi oh mis bizimki öyle sabahlara kadar deliksiz uyumuyor rhala 2.5 3 saat araile uyanıyo ilkinde direk pışpış ile uyuyo ama ikinsidi 4-5 gibi emiyo sağlam uyuyo ve maşşallah 9 lara kadar uyuyoruz oh yaa gündüzde o uyurken bende uzatıp ayağımı pcde keyif yapıyorum ohh yaşasın özgürlük.İyice alışınca şöyle 1-2 ay sonra direk yatağına koyucam inşallah.

selamlar hep diyorum çok konuşma gönül nazar değer kimseye gerek yok kendin değdirirsin derdi babannem rahmetli değdi dün gece felketti neredeyde saat başı uyandı ve dalmakta zorlandı ben tabi pes etmedim ve sadece sırtına dokundum sallamadım ama baya zorlanım 4 ten sonra daldı tamamen ve 8,30 a kadar uyumuşuz zatensitelerdede öyle diyo 1 hafta 10 gün sonra tekrar hortlayabilir 1 ay sürecek mücadeleniz unutmayın diyor devam mücadeleye :))))

Bu arada bu cumartesi direksiyon sınavı var bana şans dileyin kendime güveniyorum başarıcam biliyorum.

Ohoooooo ben yokken neler olmuş buralardaa.öncelikle mehrucum başın sağolsun.çok üzüldüm.kızxınada geçmş olsun.şimdi iyisinizdit umarım. Katre uzun sağlıklı hayırlı bir ömür dilerim kuzuna.aysu sanada geçmiş olsun cnm.gelelim lazere.sanırım tek tecrübeli benim.mavi ben komple tüm vücut yaptırdım.3sene önce. 1,5yıl devam ettim. Hamilelikte ve doğumda iyiki yapmışım dediğim en önemli dwtaydır.ama cihaz ve yapan kişinin tecrübesi önemlidir.mesela alxandiratte her bölgede iyi sonuç vermez.ndyag bulablrsen kaçırma derim.biraz canın yanar ama guzel s onuç alırsın.en önemliside uykuuuuuuuuuu .gönül ve mavi tebrik ederim . bende istiyorum ama çalışınca gündüz nasıl uyuturlar sallamadan bilmiyorum.yaza bırakayım desem çok geç olacak.

Desert hiç üşenme ve başla gecede alışır güzel uyur. 1 ay sıkıntı çekicez artık öyle mutluyum ki sabah uykums almış bi şekilde uyanıyorum. Dün bicim de felaketti gönül ama olcak o kadar iy ki düzenleri değişiyo. Bi de ben dün atandım. öyle mutluydum ve öyle bir telefon trafiğin vardı ki emerek uyuttum 1 günde eski alışkanlığa döndü:) Ama devam edicem çalışmaya başlayana kadar alışır inşallahh.
Ptt ye Gİtmicem. SGK icra memurluğuna atandım. OOOH dedim sonunda devlet memur oldum. Hem de Kocaeli. Allah isteyen herkese nasip etsin. iş yoğun ve sıkıntılıymış ama olsun napalım ekmek parası:))
Gönül sınavda başarılar. Kocamla bir µ, at bigün önceden istersen iyi gelir. Rahat hissedersin. Gözetmen edasıyla dur kalk yanaş geri git falan desin. prova yapın:)
Şu şeker hamuruyla kürabiye yapımını bilen varmı kızlar aranızda? 21 Aralıkta doğumgünü var oğlunun Güzel bi parti istiyorum nasipse. Pasta, kurabiye, süsleme dışında değişik fikri olan var mı? ilk doğumgünleri unutulmaz olsun. Onlar için değil tabi bizim için.:) Güzel bir kostüm mesela! o da şimdi aklıma geldi. Doğumgünü için özel tabak çanak vs. çok cici bir ortam olur dimi. Şimdiden başlıyayım ben anca yetişir çocukla:)
Desert Alex'le başlyalım dedi bana Uzman . Benimkiler çok müşahitmiş Beyaz ten siyah tüy:) Komple gidiyorum ben de. iyi bakalım sevindim bilen biri çıkınca Biraz tereddüt ettim başta. Ama soru iyi Olur inş. Estethica diye bi hastaneye gidiyorum istanbulda. iyi gibi geldi bana uzmanlar yapıya işi. öyle güzellik merkezi falan değil. İnternet siteleri var gitmek isteyen inceleyebilir Gittikten sonra görüşlerimi de paylaşırım sizle:)

selam herkese kötü haber sınavdan kaldım haftaya birdaha giricem ve mavi sırf senin dediğin gibi eşimle gitttim denedim diye kaldım vallahi

Şimdi biz gittik bir gün önce deneme sürüşü yapmaya araç farklı öğreten ve yönlendiren farklı bize dönüşlerde ve sürekli 2.viteste kal ancak durursan 1.ye geç dendi eşim dedi stop ettirirsin sen dönmeden 1e al aynen öyle yaptım hata dediler ve birde önümde biri ani duruş yaptı bende çarpmamak için ani fren yaptım vites düşüremeden stop etti yani velhasıl kelam kaldım haftaya birdaha giricemyiğitede doğum günü hazırlığındayım bakalım eğerr pazara gün vermezlerse yapıcam doğum gününü ama pazarsa bir sonraki haftaya kalır bizim parti.

Ben papyon askı takımı aldım mavi cici olsun yakışıklı olsun diye birde pepenin tabak çanak takımını şapka vs parti süslerini aldım balonlar felan öyle hazırlıycaz evi bakalım.

selam kızlar ya mavicim oluyo iştecanım bence devlet kendine yeni bir kar kapısı bulmuş o kadar çünkü kalınca 100 tl ödüyorsun ve 26 kişi girdik o gün sınava bizim kurstan 20 miz kalmışız.Sorma karizma yerlerde

Gönül takma hiç bende kalmıştım.hemde yazılı dan sonrada direksiyondan:) doğuda görevdeydik kursa hiç gitmemiştim sınavdan bir iki gün önce otururaşışır girerim dedim.benim ailem sürpriz yap kalk oralara gel. Biz şok tabi.sınav kimin umurunda.doğu turuna çıktık.gezdik gezdik.sonra kitap açnadan sınava girdim.bir soruyla kaçırdım.ama nekliuprduk.sallamadık hiç.sonraki sınavda 90 küsürle kapattık olayı.:)direksiyon sınavına girincede yanımdaki eğitmen beni kullanmagı bilmiyor sanmış.bunlar öncedwn adahlara pedala basmahın hoca kaldıracak arabayı demiş.ee benim haberim yok.bençaşıştırdım kalkıcam pedallar hareket ediyor:) kendi kendine. Tabi stop etti.tekrar denedim yine aynısı.sonra sürdüm falan ama kurtarma dı .kaldım resmen.o çok koydu.inince hoca özür diledide olan oldu bir kere.bir haftacsonra tekrar girdim.yanıma oturan hocaya döndüm.lütfen pedallara dokunmayın dedim:) sürdüm geçtim.şihdi arada bir wşim hatırlar sen ehliyeti kaç defada almıştın diye dalga geçer.sindire sindire aldım derim:) sıkma canını.

Kızlar cnm çok sıkkın.kuzum bir haftadır ateşleniyordu hafiften.burnuaktı.ilaçsız geçer dedim.götürmedim doktora.içime battı dünde huzursuzlandı akşam acilden girdik orta kulak iltihabı dedi.üst solunum yolu enfeksiyonu kulağa vurmuş.biz şok olduk.gece hiç uyumadım.kendimi su.lamaktan.antibiyotik verdi peditus verdi birdedeniz suyu.geçen günde seviniyordum yaşına girecek ilaç antibiyotik kullanmadık hiç diye.nazar ettimvalla.dikkatli olun aynı hatYı yap ayın.götürünhemen.bu orta kulak iltihabı hakkında bilgisi olan varmı aranızda.

Kızlar cnm çok sıkkın.kuzum bir haftadır ateşleniyordu hafiften.burnuaktı.ilaçsız geçer dedim.götürmedim doktora.içime battı dünde huzursuzlandı akşam acilden girdik orta kulak iltihabı dedi.üst solunum yolu enfeksiyonu kulağa vurmuş.biz şok olduk.gece hiç uyumadım.kendimi su.lamaktan.antibiyotik verdi peditus verdi birdedeniz suyu.geçen günde seviniyordum yaşına girecek ilaç antibiyotik kullanmadık hiç diye.nazar ettimvalla.dikkatli olun aynı hatYı yap ayın.götürünhemen.bu orta kulak iltihabı hakkında bilgisi olan varmı aranızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…