selam kızlar,
Mavicim çok sevindim hamiş olmamana Allahın gücüne gitmesin istenen bir gebelik makbulü sonuçta hayırlısı canım benim.İnşallah planladığın bir zamanda yaparsınız ikinci bebişi.
Aysucum sağol eşim henüze işe başlamadı ama ek işbulursa kolay gidiyo durmuyo sıkılıyo ama düzeliyo çok şükür.
Desert mavi ikinizinde bebişleri sağlıklı mutlu ŞANSLI bahtı açık uzun bir ömür geçirsin yeni yaşları kutlu olsun.
Bizim partimiz de çok güzeldi biz 15-20 kişi olur tahmini ile aile aile arası düzenledik ama eşimin ameliyatlı oluşu birde duyan gelir hesabı neredeyse 40 kişi vardık :)) Allahtan eşime 20kişilik olsun pasta dediğimde eşim beni dinlemeyip 30 kişilikyaptırmışta az ufaltarak yetirdik pastayı :) İkramlık ben hiççç birşey yapmadım kızlar sadece evi süsledik balonlar pepe doğum günü seti aldık tabağı çanağı süsü vs çok cici oldu ikamlıkları kardeşim görümcem kaynanam annem eltim arkadaşım hepsine birşeyler sipariş ederekten 10 çeşite çıkarınca yeter dedim ben bişi yapmadım :)))) Ama oğlum süper ötesi durdu bütün gün çocuklarla oynadı durdu gündüz yaptım ben akşam 7 ye kadar hiç mık demeden oynadı 7 de sızdı kaldı :))) Yani güzel bir doğumgünü geçirdik.
Biz oturma odasında rahat yürüyoruz ama odadan çıkacağı zaman hemen parmak istiyor tek parmak tutup geziyo henüz güvenemiyo kendine sıpa aslında hiç tutmuyoruz kendi yürüyo ama Allah ne zaman izin verirse ozaman bırakacak parmağı desert sizin kız baya işe başlamış desene :)) O anlattığın kostümle hayal ettimde tam ısırmalıkmış zilli desene :) yesin onu annesi maşşallah cümlesine.
AYsu ben senden azrayı sütten nasıl kestin detaylı öğrenmek istiyorum yazarmısın lazım olucazk bizede çünkü ben cansuda iken sütüm kendi kesilmişti şimdi bolca var maşşallah bıraktırmak istediğimde neler yapıcam nasıl yapıcam bilmek istiyorum.
AYrıca kızlar sizler korunmaiçin bişiler kullanıyormusunuz ben malum takke dışında bişey kullanmıyorum merak ettim hele mavinin korkusunu yaşayınca sanki daha önemli önlem almak gerek değilmi ?