Aralık ayında doğum yapıcaklar buradan dertleşelim mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi cyge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mehrucum cok gecmis olsun allah korudu demek ya canim benim..
Ne kadar erkenden baslamis konusmaya maasallah.yeni yasiniz hayirli olsun bu arada:))
Desert,gonul, katre sizinde aynen daha nice yaslara insallahh..
Gonulcum erken degil mi memeden kesmek icin sen bilirsin ama?
Ne zaman istersen yazarim canim
Bizim dogumgunumuz malum 1 ocak:):) az kaldi yasimiza.
Benim kiz adimlari cogaltti 10 adim atiyo.surekli bi denemeler halinde 1 aya saglamlar heralde..cok cadi ama cigliklar falan atiyo hemen bi huzursuzlukta..
Bu arada geceleri cok fena bazen gdcede 10-15 defa uyaniyo sinirden kuduruyorum(
Meme istiyo surekli cildiricam vallahi..

Ooyyy kızIar bebişlerimiz büyümüş de doğumgünü kutluyoruz ya. Ben ilk yaşgünü Old. için görmemişin oğlu olmuş temalı çok güzel bi parti organize ettim. desert aynı senin gibi her şeyi ben yapmalıyım tribine de girince... aman Allah'ım öyyle yoruldim ki. 60 kişilik bi partiydi. Düğün'ümüzün olduğu yerin cafe kısmında yaptım. çok romantikti:)) Resim atmayı bilmiyorum ama denerim. Herşeyi ben yaptım. -Şeker hamurIu pasta hariç. Ama 2. bi pasta yapmıştim konuklarım seninki daha güzeldi dediler hep:') ÇOk mutlu oldum. süslemeden bahsetmiyorum bile hayaI gibiydi. Tam istediğim gibi Oldv. oğluma beyaz gömlek siyah kravat. Kendime de beyaz gömlek Siyah şal. Babasına da siyah gömlek giydirdim. Çok uyumlu tatlı şirin bi aile olduk. Oğluma 10 sene Oyuncak bi 5 sene kıyafet alamıcam sanırım-. Kağanı hediyeye boğdu dostlarımız sağolsunlar.. Menümüz pasta Cupcake, patates topları sandviç poğaça börek şeker hamuru 1 kurabiyeler Heeepsini kendim yaptım. Çok da beğeni aldım. Normalde çok beceriksizimdir ama bana organize et deyin yeter ki:)) Mamalar konusunda aştım zaten;D Çok keyif aldım amA ben ya. Keşke hep böyle organizasyon var yapsam. Öz - oğlum için. cafe sahibi diye ki abla biz düğünde böyle süsleme Yapmyoz sen naaptn :)) Bir çocuğun sünnetini düşünemiyorUZ dedi herkes. Böyle güzel yorumlar alınca yorgunluk uçtu gitti.
Bugün de attık kendimizi istanbula dinleniyorZ. Teyzemize geldik.
Söz resimatıcam bi ara. -Kendimi değil de ortamı:))

selamlar

Mehrucumm canım okurken bile yüreğim eridi bitti inan canım benim ne üzücü günler geçirmişsiniz canım çokk çokk geçmiş olsun son olmuştur bu yaşadıkları minamızın inşallah rotayı bizde yaşadık ya Allahım ne zor günlerdi kötü tecrübeler tekrar gelmesin yavrularımıza inşallah canım.

Aysu şimdi düşünmüyorum kesmeyi ama 1,5 yaşıda felan istiyorum çünkü işe başlıycam ya sen müsait olunca yaz canım aklımda bulunsun.

Mavicim eminim süper olmuştur kaanın nice yaşları olsun hayırlı uğurlu olsun canım ne güzel içine sinmiş canım becerikli hatunsunuz siz yaparsınız bende malesef yok öyle maharetler :)))

Bizde bugün aşılarımızı olduk 12,300grolmuş yiğit 80 cm boyu 48 cm baş çevresi gelişimiz-miz iyi çok şükür gelirken tuttum elinden yürüttüm sokakta kedileri kovalıyo aklına göre dolanıyo dedim böyle biz eve varamayız gel kucağa :))) Ateş vs yapmadı çok şükür kızlar temmuza kadarda aşı yok şükür.

mehrucum çok geçmiş olsun canım ne zor günler geçirmişsiniz öyle

mavii inan çok merak ettim foto bekliyorum canımcım. eğer buraya koymak istemezsen özel albümde yapabiliyorsun sadece arkadaşların görüyor.

gönül maşallah tosuncuğa ne kadar büyümüş öyle kilosu boyu çok iyi canım. biz minicik kaldık büyümüyoruz

Katre özel albüm nerden yapılıyo telden giriyorum ya bulamıyorum. Öyle daha ii olur.

Mavi profiline girince sol tarafta albumler albüm ekle diye bi yer var canim. Ama telden yapilmiyo diye biliyorum full site görünümündeyken bi denemek lazim

Kızlar yaptım albüm bakarsınız doğumgünü müze. Desert sende koy resim leri çok merak ettim. Hepsi çok güzel seninkini de görelim.
Özel albüm yap sende istersen. Kolaymış pc den girince.

ben bayıldım size mavi kaan çok tatlı tadından yenmez pastalara gerek yok kaan yeter :) Süper canım her anı böyle özelolsun paşanızın inşallah.

Katrecim canım sağol büyüyo paşa işi ne yiyo içiyo uyuyo mıçıyo :)))Kızlar narin olur canım çıtkırıldım olucak berra hanım.

Bizim aşı ateş vs yapmadı ama dün gece çok mızmızdı bilmem aşıdanmı gece sık uyandı mıymıydı.

Kızlar yarın annem menisküs ameliyatı olucak bende yanında olucam ameliyat sonrası bana getiricem ben malum cansunun okulu yiğit eşim gidemem bende bakıcam kendini toparlayınca geçicek evine ondan giremem sanırım biraz olurya giremezsem yeniyıl size yavrularınıza ve tüm insanlara huzur mutluluk sağlık ve şans getirsin.Annem inşallah çabuk toparlanır canlar.

mavi herşey harika görünüyor canım. sen de çook tatlısın maşallah ama kağan en tatlııı:)) Rabbim sağlıklı huzurlu mutlu nice yaşlar nice doğum günleri göstersin inşallah.

Çokk teşekkür ederiz teyzeleri. Bebişlerimiz çok çok cici Allah bağışlasın hepimizinkileri.

Kızlar doğum kiloları gitti galiba kimse yakınmıyo :)) ben 20 sini verdim 1 kaldı :)))) 54 üm şu an. Diyetisyen e gitmiştim hiç fazla yağın yok kilo vermen tehlikeli olur kaslardan gider demişti ama 1 kilo daha verdim onun üstüne. Hiç de dikkat etmiyorum sürekli yiyorum niye gidiyo bilmem. Kağanın peşinde koşmaktan diye düşünüyorum ben :))
Çook tatlı oldu ama anne anne anne demesi var şımarık şımarık öldürüyo beni. İçim eriyo. Maç izliyo (gs maçlarını izletiyolar amcaları ) topu görüyo ya at at at yapıyo herkes yerlerde :)) ateşli taraftar benim oğlum. Eniştesi forma almış bide görseniz öyle tatlı oluyo ki. Ezan dinlerken amin yapcaz oğlum diyorum ellerini açıyo ezan bitincede alkışlıyo :) yürüme konusunda hiç niyeti yok diyodum ya çocuk birden ayaklandı. Baya taytay duruyo tek elimi tutup yürüyo yakındır özgürce attığı adımlar.
Yandık yani:))
Gönül geçmiş olsun annene. Çok üstüste geldi ameliyatlar Allah yardımcın olsun senin de. Zor bi ameliyat değil ama yine de can sıkıcı. Allah acil şifa versin inşallah.
Kızlar ben hala adet göemedim yaa 1 ayı es geçtim resmen napsam ki bi dr mı gitsem kadın doğuma falan. Sağlık ocaandaki bize gel bidaha kan testini tekrarlarız dedi o kadar. Sıkıldım iyice bu durumdan. Offf.

merhabalar kızlar,

Dün hastanedeydim annemin yanında mavi evet kolaybir operasyon esasında ama benim annemçok evhamlı nazlı bir hasta baya uğraştırdı gece kardeşim kaldı malum yiğit emiyo bugünde taburcu edicekler bana getiricekler bende kalıcak 1 hafta kadar bakalım.

Mavicim bende vrdim aldığım kiloları sadece biraz sıkılaşmam lazım ama oda olur bende resmen aşırı yiyorum ağzım hep dolu abur cubur meyva yemek :)) Böyle yerken nasıl verdim bilmiyorum.

Adeti takma süt olayı böyle ara ara gider gelir bazen hiç gelmez sen sade aldanma korun yeter :)

Çok geçmiş olsun. Evhamlı anne bendede var :) anlıyorum seni. Sevapları da toplucan bu arada tabi :)) de aklıma geldi kızı okula sen mi götürüyosun hala. Zor olmuyo mu canım yaa. Servis yok mu ki. Sende rahat ederdin.
Aynen öyle heralde 1 senedir düzenim tıkırdı dün 15 gün gecikmeyle oldum. Oldum da lazere gitcektim 2 gün sonra. İstanbul daydım :)))) yattı bizim iş. Beklicem burda şimdi 1 hafta daha :) dengesiz yaa.

mavi benim de gitti kilolar. zaten ilk ay gitmişti şimdi de eski kilomun altına düşüyorum 54 le hamile kaldım 51 kiloyum:))

gönül canım annene geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah.

mavi profil resmini niye değiştirdin yaa alışmıştık ötekine bu garip geliyo

Ooo sohbet almis yurumus:))
Gonulcum gecmis olsun annene.
Mavicim resimler supper hayirli yaslarr.
Benim kilolar duruyo zeynepten once 48 kiloydum simdi 55 im.arada spora basliyorum arada birakip kabulleniyorum:))
Yaza veririm insallah bu yemeyle:))
Gonulcum ben azrayi sutten keserken bir gece babasiyla yatirdim ancak agladi durdu Sabah bese kadar.sonra dayanamadim gittim aldim kucagima hemen uyudu kucagimda meme falan soramadi yorgunluktan uyudu kaldi. Ikinci gece bi istedi vermeyince ustelemedi.3 . Gece finish:))
Ama kararli olman lazim yoksa yurek dayanmiyor.once gunduz emmeler azalmasi gerekiyo. Senin zaten cok sik degildir.azra gunde 20 defa istiyodur garanti.biktirmisti beni.
Zeynep de bu ara cok sik istiyo epey azalttim.ama zeynep cok israrci pes etmiyo.kirize giriyo:)
Aktarda satilan sabir tasi diye birsey varmis ondan yapilan merhemle garantili memeden kesiliyomus bebek.memeye surulen merhemin tadi cok kotuymus ve sute de geciyormus.iyice arastiririm uygulayacagim zaman.sende bir arastir istersen..zeynepte bunu yaparim heralde..
Cunku azradaki yontem gurbette oldugum icin cok yipraticiydi. O geceyi omrum boyunca unutamam sanirim..

Oyyy ben kıyamam yaaa emsin 5 sene ağlatamam ben oğlumu hele de meme diye ((( inşallah kendi bıkar o zamana. Çok Aşık benim oğlum. Çok sık emmiyo. Hele güzel yedirirsem saatlerce aramaz. Ama ben bıraktıramam yaa. Ya da annemin bana yaptığı gibi bırakır giderim :)) göz görmeyince gönül katlanır .:)) stres oldum şimdiden. Ama aklı erince 2 yaşında falan kolay oluyo. Görüyorum ben etrafta. Annem ögg olmuş meme diyolar bırakıyo. Aklı almaz ki şu an. Yazık gönül yaa emdir iki yaşa kadar. Noolur :)) ben de işe başlıcam bak. Akşam emzircem sağıp bırakcam 1 sene idare edicez artık. Mahrum etmeyelim bebişleri. Sen bilirsin tabi yine ama 2 yaşına kadar emzirin diyede hadis var biliyosun :) iyice vicdan yaptırim sana :))))
Oo bizde fit kadınlarız vesselam. Herkes 50 lerden dem vuruyo :) iyi iyi kilo problemi çekmiyoz bi de :)
Bende bu hafta başlıcam heralde işe. Güvenlik Soruşturması tamamlanmış bildirimler yollanıcakmış. Oğlumu çok ozlicem yaa çok üzülüyorum ( desert sen alıştın mı ya. Bi destk ol :)
Katre bende sıkıldım profilden başka bişey koyayım o zaman
:)) yada bulursam onu koycam kız senin için.

Kızlar ben başladım işe SGK'dayım. Bebişimi bırakıyorum uyurken geliyorum. öyle üzülüyorum ki ama sonra alışıyorum yoğunluktan çok düşünemiyorum. Hem emin ellerde ya içim rahat Allah'a şükür. Alışıcaz artık yapıcak bişey yok. Sütünü sağıyorum ertesi gün için bırakıyorum sürekli yemek yedirip annem aç kalmayınca da bağırmıyo. Yoksa kıyamet:)) Annememe diye.
Sizler neler yapıyosunuz hiç girmiyormusunuz nete? Meşgul anneler:)

Mavicim hayirli olsun isin..
Bu ara cocuklarimiz hareketlendi.bugun zeynep menekse saksimi yuksek yerdeydi ordan almis ve oturma odamizin ortasinda birakti elinden yetisemedim son anda gordum.mahvetti halimi:) buyudikce yaramazlasiyolar yetisrmiyoruz az giriyoruz sanirim:))

Selam kizlar epey oldu açamadim bende annemi iyileştirip gönderxim birde gitmeden onun evini temizledim temiz temiz otursun diye o günde kenximi üşütmüşüm 5 gundurde ben hastayi bugun 5,gun biraz duzeldim yigit haztaoldu o igne oldu bu kis baya sarsildik ya hzyirlisi napalim haztaliklarla ugraztik.

Mavi canim hayirli olsun isin canim alisirsiniz ve inan iyi gelir calixmak ikinizede bende yaza basliycam kizmetse.aysu evt bu minikler yurumeye basladi yaramazliklarda geldi dimi bizimki baya baya yuruyo ama korktugum gibi yaramazlik yzpmiyo oyuncaklari ile oynuyo gittigimiz yerede bir cantada oyuncak goturuyoruz onlarla oynuyo karistirmiyo ve ciz dedinmi elini hemen cekiyo massallah .

Ablasina aşık resmen oovarsa rahatim onun peşinde dolaniyo elinde bir araba?

Bizden haberler boyle .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…