bugün kontrolüm vardı.bizim kız elini koymuş ağzına parmaklarıyla oynuyor.bir sağa bir sola bacakları sallıyor.doktor ohooo bunun gelmeye hiç niyeti yok.suyuda bol dedi. çok rahatmış kızım annesinin karnında.eşimde ekmek elden su gölden besleniyor tabi gelmez diyor.doktor 10 aralık son gün dedi.normal gelmezse sezeryan olabilir dedi.ve benim moral sıfırlandı.halbuki normale o kadar hazırladım ve şartladımki kendimi.çatı muayenesi yaptı yine açılma yok dedi.iyide arkadaşlar şimdi kafama takıldı bu açılma ne zaman başlıyor.gerçek doğum sancılarıyla olmuyormu.yani benim normalde 7 aralık doğum tarihi.o tarihe kadar herhangi bir değişiklikmi olması lazımmış normal doğum için.yumuşama falan yani.yoksa 10 gün var daha açılma olmaması normal değilmi...off yaaa dua edin bana normal olsunn
Çıkıyo valla bak hem benim yırtık pırtık ta yoktu doktor aynen şöyle dedi "Gönülcüm çok şükür dikişlik durumun yok , yıtılmadı kesmedim de amma velakin senin çocuk iri olduğu için çok esnedin kocan için bir dikiş atayım mı ? " olur dedim ne diyim ,yani oluyor sen merak etme canım.
bugün kontrolüm vardı.bizim kız elini koymuş ağzına parmaklarıyla oynuyor.bir sağa bir sola bacakları sallıyor.doktor ohooo bunun gelmeye hiç niyeti yok.suyuda bol dedi. çok rahatmış kızım annesinin karnında.eşimde ekmek elden su gölden besleniyor tabi gelmez diyor.doktor 10 aralık son gün dedi.normal gelmezse sezeryan olabilir dedi.ve benim moral sıfırlandı.halbuki normale o kadar hazırladım ve şartladımki kendimi.çatı muayenesi yaptı yine açılma yok dedi.iyide arkadaşlar şimdi kafama takıldı bu açılma ne zaman başlıyor.gerçek doğum sancılarıyla olmuyormu.yani benim normalde 7 aralık doğum tarihi.o tarihe kadar herhangi bir değişiklikmi olması lazımmış normal doğum için.yumuşama falan yani.yoksa 10 gün var daha açılma olmaması normal değilmi...off yaaa dua edin bana normal olsunn
canim gecmis olsun,gun icinde yoruluyorsun tabii elki onunda etkisi olmustur..yorma kendini fazla oldugu kdr oluversin isler.son hftalar artik olabilir boyle durumlar..yatis seklinde komikmis cidden heryerinde yastik oyle nasil rht ediyorsun:))ben bacak arama koyayim dedim bikere cok sıkıntılıyım hic rht edemedim.vallahi ben dr.larin demesine aldiris etmiyorum,dogal yasantimiz ve rhtimiz nasilsa oyle olmali,eskiler napiyormus hep solami yatiyorlarmiski..solada sagada yatiyorum tek tarafli yatsam duramam ayni pozisyonda
Evet 3 tane tanıdığım 41. Haftada doğurdular bu aylarda. Zamane çocukları böyle demek ki. Bizimkiler erken gelsin ama yaa çok sabırsızlanıyorum ben:)) hurma yemek ve yürümek çok iyiymiş. Pilates topun varsa da üstüne otur zıpla, kolay açılıyormuş. Ben hastaneye de götürmek istiyorum ama burda pek bilinen bişey değil ya gülerler bana diye almadım yanıma. Yabancı ülkelerde fix uygulama halbuki. Sancılara da iyi geliyomuş. Ne yobaz bi memlekette yaşıyoruz ya kime soylediysem güldü:)
Kocama sor onu deseydin ya :)) estetik yapmış gibi bişey olmuş. Aferin o dr.a gözüme girdi:) yırtık pirtik olacaksa da kesi yapıyorlar, daha kolay iyileşiyor dimi.
Yok yaa sen bana iyi geliyosun:) sayende güle oynaya gitcem inş doğuma :) sonra sancılar dayanılmaz olduğunda gönüüllll hani çok kolaydi gönülllll diye bağırıcam :)) kocam da gönül kim la dicek :) nasıl senaryo ama...
Kızlar dün gece gene saat 02:30 da uyandım bir sancı kasıklarımda bir sancı ses etmeden salona geldim biraz dolandım yok geçmiyor birde bu küçük gönülde bir acı dedim oluyor bişiler sonra dolandım dolandım elimin biri karnımda biri gönülde ben dolanıyorum sonra bir pırt ama kuvvetli :))))))) ne ağrı ne sancı ay dedim senin ben gaz gibi sonra normale döndüm ama şeklm şemalim bir komikti :))) hiç ses etmeden yattım gene.Başladı benim gece maceralarım bir gece ansızın gelebilirim diyor benim oğluşum.
oooo 41 haftada iyi durmuş kızın benim oğlum 7 gün evvel sezeryana gircektim sabah geceden sancılandım bunuda doktorum taa 40. haftaya verdi günü.. inşallah durur o güne kadar ama ben hiç öyle düşünmüyorum bir hafta öncesinden bekliyorum ayrıca çok garip korkularımda gitti öyle sakinim ki sadece aç olmam gerekiyo ya en az 6 saat işte onu beklersem sancıyla diye bi endişem var kısmet artık.. allah her güçlükle bir kolaylık verir...
ya evet aslında tevekkülü bırakmadan bol bol dua etmek gerekiyor.şimdilik hiç sesi çıkmıyor hanfendinin. geçen hafta yalancı sancıları daha fazla hissediyordum.bu hafta o bile yok neredeyse.evde çok hareketliyim her işimi kendim yapıyorum diye yürüyüş yapmıyorum.ondanmı acaba böyle oldu bilmiyorumki.hayırlısı bakalım.yarından itibaren bolca hurma ve yürüyüş yapmaya başlıyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?