bu gecede bişi olmazsa bnde aralkta yapıcam inş. =)))
bebeğimn kıyafetlerini çok önceden yıkayp hazırlamıştım.
onun aradan çktığı iyi olmuş çünkü şu an hiç uğraşmaya mecalim yok =))
beyazları asmıştm 3 gündür sürünüyorlar balkonda,1 haftadır ütü yapıcam hala bekliyorlar alştm sanırım rahatlığa =)))
bunun dışında o kadar da salmadım kendimi,hemen hemen herşeyim hazır bekliyoruz karı koca.
eşimden Allah razı olsun,o olmasa hçkmsem yok.tek başıma bu kadar şeyn üstesnden gelemezdm.
camlarımızı sildik,perdelerimizi yıkayp ütüledik,banyomuzda wcmzde tadilat oldu sonrasnda hep eşim temzledi,halılarımızı yıkattık,dip köşe temzledik evi.
tabi ben ona yardım ettm,güya o bana yardmcı olucaktı =))
Ne güzel canım yardım etmesi benim eşimde yapıyor sağolsun.Senin hepten az kalmış evet benimde herşeyim hazır şimdilere bıraksaydım bende aynen senin dediğin gibi yapamazdım hemen tükeniyor gücüm enerjim.Bugün biraz bişiler yaptım hemen pilim bitti.Bugün oğlum çok formunda hiç durmuyor heralde yorulduğum için.Şimdi uzanıcam biraz bakalım belki durur.
valla doğru söylüyorsun acayip üşengeç bir nesille karşı karşıyayız:)))) valla bir an önce gelsede kucağıma alsam koklasam diyorum artık... Rabbim sağlıkla almayı nasip etsin hepimize inş. bende hazırlıklarımı bitirdim.geçen hafta temizlikçi aldım eve dip köşe temizlettim.ama bize dayanmıyorki anacım.gelen giden misafir derken ev yine aynı.dün kalktım bir güzel kendim temizledim.ama akşam belimi hissetmiyordum artık :))kızımın odasıda hazır zaten.süslemeside bitti.kapısını kapattım sahibini bekliyor:))
kizlar dun gece sancidan oluyordum,dogurmus kdr oldum.BU kdr acidan sonra dogursaydim bari.....gece 2 de bir basladi,sbh 7,30 a kdr uyutmadi.dha once olan sancinin aynisi karin bolgemde oluyor ve heryerden bicak sapliyorlar sanki,tas gibi oluyor karnim,o kadar bir agirlik hissediyorum ki karnimda nerdeyse elimi sokup cocugu icinden cikarasim geldi..dk tutucam ama yokki oyle birsey araliksiz suruyor,sadece arada hafifler gibi oluyor o kadar ,ritmik sancilar olmadigi icin dogum sancisi olmadigini anladim,dr.a gitmedik o yuzden.dr.uma sormustum dha once yalanci sancidir,yada gaz sancisida olabilir demisti,normal bu zmnlarda dedi,cok onemsemedi acikcasi,ama pztesi randevum var tekrar sorucam,gaz sancisi olsa bagirsak kismimda olur diye tahmin ediyorum ama,yakanci sanci hic deil cunku gelip giden bir agri deil,hareket etmeklede gecmediufff inslh bu gecede olmaz
kizlar dun gece sancidan oluyordum,dogurmus kdr oldum.BU kdr acidan sonra dogursaydim bari.....gece 2 de bir basladi,sbh 7,30 a kdr uyutmadi.dha once olan sancinin aynisi karin bolgemde oluyor ve heryerden bicak sapliyorlar sanki,tas gibi oluyor karnim,o kadar bir agirlik hissediyorum ki karnimda nerdeyse elimi sokup cocugu icinden cikarasim geldi..dk tutucam ama yokki oyle birsey araliksiz suruyor,sadece arada hafifler gibi oluyor o kadar ,ritmik sancilar olmadigi icin dogum sancisi olmadigini anladim,dr.a gitmedik o yuzden.dr.uma sormustum dha once yalanci sancidir,yada gaz sancisida olabilir demisti,normal bu zmnlarda dedi,cok onemsemedi acikcasi,ama pztesi randevum var tekrar sorucam,gaz sancisi olsa bagirsak kismimda olur diye tahmin ediyorum ama,yakanci sanci hic deil cunku gelip giden bir agri deil,hareket etmeklede gecmediufff inslh bu gecede olmaz
lovepinkk,cansu cok tesekkur ederim..gaz fln cikarmadim ki rhtlayayim belkide o yuzden o kdr uzun surmustur!yada ikinci bir secenekse diger organlarima baski yapiyor olabilir..neyse artik gaz yapabilecek seyleri yememeye calisiyorum,ozellikle gece belli bir saatten sonra birsey yemiyorum.dun gece olmadi allahtan.
kizlar bu pztesi kontrolum var,cati muaynesi yapicak sanirim dr.,yoksa hftayami yapin desem?dogumu tetikleyebiliyormus diye duymustum.sizden olan var mi?
cnm ben o pencerilelere bayılıyorum =))) tam prens ya da prenses odası gibi oluyor.
bnce 2.takım süper =))
bnde pazt.gidicem cnm.
39a girmiş olucam ve artk yaparlar heralde =))
bn 33 haftamda malesef su gelmesi yanılgısıyla acile gitmiştim.
bilmiyorum bir yerde daha bahsettim bundan,burdamıydı bilmiyorum.
neyse,dr.um çok kabaydı ve canımı o kadar yakmasına rağmen hiçbişi olmadı çok şükür.
kızlar dün çatı muayenesi oldum biraz kanamam oldu canımda accık yandı ve 2 cm acılmam varmış
bugünde nişanım geldi koyu kahve renk şeklinde
ama ne ağrım var ne sancımmm gelsin artık kızımmm
lovepinkk,cansu cok tesekkur ederim..gaz fln cikarmadim ki rhtlayayim belkide o yuzden o kdr uzun surmustur!yada ikinci bir secenekse diger organlarima baski yapiyor olabilir..neyse artik gaz yapabilecek seyleri yememeye calisiyorum,ozellikle gece belli bir saatten sonra birsey yemiyorum.dun gece olmadi allahtan.
kizlar bu pztesi kontrolum var,cati muaynesi yapicak sanirim dr.,yoksa hftayami yapin desem?dogumu tetikleyebiliyormus diye duymustum.sizden olan var mi?
kizlar yardimmm,karasiz kaldim biriki secenege dusurdum,fotolari gonderdiler bna istanbuldan satin alinacak.sizce hangi takim oglusuma dha uygun olur?odasikucuk oldugu icin sadece dolabi ve buyuyen besigi alicam sadece,birde emzirme koltugu,raflar ve puflar koyucam.ilk takim dolap,buyuen besik(perde,uyku seti icinde)2300
ikinci takim buyuyen besik,dolap(uykuseti icinde )2200
ucuncu takim buyuyen besik ve dolap 3000
sizce hangisini seceyim?ufff gormedende zor oluyor boyle fotoyla ama napiyim,boyle oldu artik.mobilyalar ancak teslim
ediliyormus biranonce karar vermem gerekiyor..
ben oldum 36+4 te. tövbe diyim ama tetiklese de prob olmaz:)) .ok özledim oğlumu:)))) ama doğumu tetiklediğini duymadım hiç. sadece biraz kanama olabilir dedi bana hemşire. ama olmadı da hiç bişey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?