Aralık ayında doğum yapıcaklar buradan dertleşelim mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi cyge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne güzel canım yardım etmesi benim eşimde yapıyor sağolsun.Senin hepten az kalmış evet benimde herşeyim hazır şimdilere bıraksaydım bende aynen senin dediğin gibi yapamazdım hemen tükeniyor gücüm enerjim.Bugün biraz bişiler yaptım hemen pilim bitti.Bugün oğlum çok formunda hiç durmuyor heralde yorulduğum için.Şimdi uzanıcam biraz bakalım belki durur.

ay dikkat et kendine yorma valla,şimdiki enerjimize doğum sonrasında daha çok ihtiyacımız olucak =))

valla doğru söylüyorsun acayip üşengeç bir nesille karşı karşıyayız:)))) valla bir an önce gelsede kucağıma alsam koklasam diyorum artık... Rabbim sağlıkla almayı nasip etsin hepimize inş. bende hazırlıklarımı bitirdim.geçen hafta temizlikçi aldım eve dip köşe temizlettim.ama bize dayanmıyorki anacım.gelen giden misafir derken ev yine aynı.dün kalktım bir güzel kendim temizledim.ama akşam belimi hissetmiyordum artık :))kızımın odasıda hazır zaten.süslemeside bitti.kapısını kapattım sahibini bekliyor:))

Canım öyle valla dayanmıyorki hele birde bende mnik bir cadı var ortalığı halleden eşimde sağolsun çocuk gibi o sebeple yani benim evde de temizlik öyle milletteki gibi günlerce kalmıyor ama napalım canımız sağolsun yaşanıyor ve tat alınıyorki dağılıyor pisleniyor diyorum öyle robot gibi de durulmazki değilmi nedir yani temizlik dediğin en hallicesi 1 gün sürer onlar dünyaya gelsinlerde sağ salim yapılır.Önce sağlık sıhhat gerisi boş benimde hazır herşey paşamın gelmesini bekliyorum sen tabi öndesin sen bir al kucağına da sıra bize gelsin demi.

kizlar dun gece sancidan oluyordum,dogurmus kdr oldum.BU kdr acidan sonra dogursaydim bari.....gece 2 de bir basladi,sbh 7,30 a kdr uyutmadi.dha once olan sancinin aynisi karin bolgemde oluyor ve heryerden bicak sapliyorlar sanki,tas gibi oluyor karnim,o kadar bir agirlik hissediyorum ki karnimda nerdeyse elimi sokup cocugu icinden cikarasim geldi..dk tutucam ama yokki oyle birsey araliksiz suruyor,sadece arada hafifler gibi oluyor o kadar ,ritmik sancilar olmadigi icin dogum sancisi olmadigini anladim,dr.a gitmedik o yuzden.dr.uma sormustum dha once yalanci sancidir,yada gaz sancisida olabilir demisti,normal bu zmnlarda dedi,cok onemsemedi acikcasi,ama pztesi randevum var tekrar sorucam,gaz sancisi olsa bagirsak kismimda olur diye tahmin ediyorum ama,yakanci sanci hic deil cunku gelip giden bir agri deil,hareket etmeklede gecmediufff inslh bu gecede olmaz

cnm geçmş olsun.bnmde yalancı sancıları çektiğim yetmediği gibi birde 2 gündür acayip bi gaz sancısı çekiyorum.
sürekli büyük wc ve gaz sorunu..üşüttüm ama çok iyi biliyorum =((
kendimizi olabildiğince sıcak tutmalıyız.

Canım çok geçmiş olsun gaz sancısıda aynen dediğin gibi oluyor ama beni de dün gece zorladı aynen karnımda oğlum sertleşti kaldı tam göbeğimin olduğu kısma toplandı taş gibi oldu karnım hareket edemiyorum sancı acı kesilmiyor sırtıma masaj yapınca göbeğimi sıvazlayınca rahatladım ve sonrasında çıkan sesler gaz sancı olduğunu kanıtladı eğer sende pırtnlayınca geçmiyorsa gaz sancısı değildir zaten.Pazartesi ne diycek bakalım doktor canım.İnşallah bu gece de olmaz.

Valla benide çok zorluyor bu oğlan kızlar ama benimki gaz sancısı kesin yani çünkü pırt sonrası geçiyor ama o pırt çıkana kadar birde büyük wc derdi bende de var birde bugün sabah kalktığımda hapşur hapşur burnum aktı durdu şimdi geçti ama tekrarlarmı gelirmi bilmiyorum Allah büyüktür bakalım eee kış ayına denk gelince gebelik birde ben evden çıksamda üşüsemde üşümesemde bana mikropları kucaklayıp getiren bir kızım var :) Annesi kurban olsun onun mikroplarına yani bizim oğlanın çok güçlü olması lazım kızlar.

lovepinkk,cansu cok tesekkur ederim..gaz fln cikarmadim ki rhtlayayim belkide o yuzden o kdr uzun surmustur!yada ikinci bir secenekse diger organlarima baski yapiyor olabilir..neyse artik gaz yapabilecek seyleri yememeye calisiyorum,ozellikle gece belli bir saatten sonra birsey yemiyorum.dun gece olmadi allahtan.

kizlar bu pztesi kontrolum var,cati muaynesi yapicak sanirim dr.,yoksa hftayami yapin desem?dogumu tetikleyebiliyormus diye duymustum.sizden olan var mi?

kizlar yardimmm,karasiz kaldim biriki secenege dusurdum,fotolari gonderdiler bna istanbuldan satin alinacak.sizce hangi takim oglusuma dha uygun olur?odasikucuk oldugu icin sadece dolabi ve buyuyen besigi alicam sadece,birde emzirme koltugu,raflar ve puflar koyucam.ilk takim dolap,buyuen besik(perde,uyku seti icinde)2300
ikinci takim buyuyen besik,dolap(uykuseti icinde )2200
ucuncu takim buyuyen besik ve dolap 3000
sizce hangisini seceyim?ufff gormedende zor oluyor boyle fotoyla ama napiyim,boyle oldu artik.mobilyalar ancak teslim
ediliyormus biranonce karar vermem gerekiyor..

cnm ben o pencerilelere bayılıyorum =))) tam prens ya da prenses odası gibi oluyor.
bnce 2.takım süper =))

bnde pazt.gidicem cnm.
39a girmiş olucam ve artk yaparlar heralde =))
bn 33 haftamda malesef su gelmesi yanılgısıyla acile gitmiştim.
bilmiyorum bir yerde daha bahsettim bundan,burdamıydı bilmiyorum.
neyse,dr.um çok kabaydı ve canımı o kadar yakmasına rağmen hiçbişi olmadı çok şükür.

cnm ben o pencerilelere bayılıyorum =))) tam prens ya da prenses odası gibi oluyor.
bnce 2.takım süper =))

canim artik cokkk gec:) ilk takimi aldik,benim de favorim 2.takimdi ama kiz icin dha uygun o takim dedi herkes,icime sinmedi o yuzden,acilde karar vermem gerekince 1.takimi sectim...neyse artik hayirlisi..buarada uyku seti ve perdesini o renk degil soft mavi secicem.inslh odanin son halini paylasirim sizlerle sha sonra:)

ay cnmcim senin cok az kalmis artik hayirlisiyla kucagina alirsin inslh..herkeste farkli oluyor bu cati muaynesi doktorun tecrubesi ve nazik olmasiyla alakali sanirim!neyse artik basa gelen cekilecek mecbur :)

kızlar dün çatı muayenesi oldum biraz kanamam oldu canımda accık yandı ve 2 cm acılmam varmış

bugünde nişanım geldi koyu kahve renk şeklinde

ama ne ağrım var ne sancımmm gelsin artık kızımmm

ay cok heyecanli!!nisanin geldiyse bgun yarin gelir bebek cnm.su gibi kolay olsun dogumun inslh,guzel hbrlerini bekliyoruz,bizi hbrsiz birakma...

ben oldum 36+4 te. tövbe diyim ama tetiklese de prob olmaz:)) .ok özledim oğlumu:)))) ama doğumu tetiklediğini duymadım hiç. sadece biraz kanama olabilir dedi bana hemşire. ama olmadı da hiç bişey.

canım hiç moralin bozulmasın. ikisine de bayıldım ben. ama fikir istersen ilki, ayıcıklı olan erkek bebeğe daha uygun gibi geldi. öteki çok kokoş :)=))

devamını görmeden yorum yaptım. ama aklın yolu bir:)) kız odası o :)) çok iyi yapmışsın bence.

ben oldum 36+4 te. tövbe diyim ama tetiklese de prob olmaz:)) .ok özledim oğlumu:)))) ama doğumu tetiklediğini duymadım hiç. sadece biraz kanama olabilir dedi bana hemşire. ama olmadı da hiç bişey.

mavicim iyi aksamlar,ben birkac kisiden duymustum,forumda da okudum oyle cati muaynesinden sonra dogumu baslayanlar olmus..belkide cok asagida gelmeye yakin olan bebeklerde oluyordur bu olay.Valahi bende oglusuma kavusmak istiyorum artik ama yinede zamaninda gelsin ya,erken gelenlerde emme reflexi tam gelismedigi icin,sut emmede problem olabiliyormus.neyse pztesi sorayim artik dr.uma ,yapalim derse ok dicem,bir hfta dha ertelersede erteler artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…