devamını görmeden yorum yaptım. ama aklın yolu bir:)) kız odası o :)) çok iyi yapmışsın bence.
kızlar dün çatı muayenesi oldum biraz kanamam oldu canımda accık yandı ve 2 cm acılmam varmış
bugünde nişanım geldi koyu kahve renk şeklinde
ama ne ağrım var ne sancımmm gelsin artık kızımmm
lovepinkk,cansu cok tesekkur ederim..gaz fln cikarmadim ki rhtlayayim belkide o yuzden o kdr uzun surmustur!yada ikinci bir secenekse diger organlarima baski yapiyor olabilir..neyse artik gaz yapabilecek seyleri yememeye calisiyorum,ozellikle gece belli bir saatten sonra birsey yemiyorum.dun gece olmadi allahtan.
kizlar bu pztesi kontrolum var,cati muaynesi yapicak sanirim dr.,yoksa hftayami yapin desem?dogumu tetikleyebiliyormus diye duymustum.sizden olan var mi?
kizlar yardimmm,karasiz kaldim biriki secenege dusurdum,fotolari gonderdiler bna istanbuldan satin alinacak.sizce hangi takim oglusuma dha uygun olur?odasikucuk oldugu icin sadece dolabi ve buyuyen besigi alicam sadece,birde emzirme koltugu,raflar ve puflar koyucam.ilk takim dolap,buyuen besik(perde,uyku seti icinde)2300
ikinci takim buyuyen besik,dolap(uykuseti icinde )2200
ucuncu takim buyuyen besik ve dolap 3000
sizce hangisini seceyim?ufff gormedende zor oluyor boyle fotoyla ama napiyim,boyle oldu artik.mobilyalar ancak teslim
ediliyormus biranonce karar vermem gerekiyor..
canim artik cokkk gec:) ilk takimi aldik,benim de favorim 2.takimdi ama kiz icin dha uygun o takim dedi herkes,icime sinmedi o yuzden,acilde karar vermem gerekince 1.takimi sectim...neyse artik hayirlisi..buarada uyku seti ve perdesini o renk degil soft mavi secicem.inslh odanin son halini paylasirim sizlerle sha sonra:)
Ben oğluma belis in çapa takımını aldım. Çok beğenerek aldım ama insan dAha güzeli en güzeli olsun istiyo. Demem o ki.. annemle senin o ayıcıklı takımı gördük ve dibimiz düştü:)) anneee ne pahalıdır dimi bu oda böyle dedim. Perdesi uyku seti vs. Takım ya.. bayılırım ben uyumlu konsepte. Sonra fiyatını gördüm moralim bozuldu:) bizim sade mobilya 2.600 dü. Denizci konseptli uyku seti bul, halı bul, tül bul harap olduk.. hala tamamlayamadık bi de.. bayıldığım paraları saymıyorum.... Yani arkadaşım yerinde olsam ne kulpuna, ne rengine, ne perdesine dokunmadan ööyle alırdım o odayı. Mükemmelll.. emin ol herkes benim gibi kıskanıcak :)))
Ben hamile olduğumu öğrendiğimde. Her alışverişe gidişimde önce bi kız kiyafetlerine bakıp herseyi kizlara yapın zaten diye bi hayıflanıyodum. Sonra gorevli kız mı bekliyoruz deyince yok bizimki erkek deyip ne bunlara bakiyon o zaman Bakışları altında oğlum için yapılmış tek tip 3 rengin arasindan seçiyodum üzülerek :)) sarı mavi yesil... Kırmızı bile nadir şaka gibi:) sanki büyüyünce her renk giymiyolar... Pembe dahil.. tabi o kadarı fazla da misal yani.. odalar, aksesuarlar, çantalar herşey kïzlara guzel ohh :)
kızlar dün çatı muayenesi oldum biraz kanamam oldu canımda accık yandı ve 2 cm acılmam varmış
lovepinkk,cansu cok tesekkur ederim..gaz fln cikarmadim ki rhtlayayim belkide o yuzden o kdr uzun surmustur!yada ikinci bir secenekse diger organlarima baski yapiyor olabilir..neyse artik gaz yapabilecek seyleri yememeye calisiyorum,ozellikle gece belli bir saatten sonra birsey yemiyorum.dun gece olmadi allahtan.
kizlar bu pztesi kontrolum var,cati muaynesi yapicak sanirim dr.,yoksa hftayami yapin desem?dogumu tetikleyebiliyormus diye duymustum.sizden olan var mi?
canım benim 37.haftanın sonunda yaptı doktor çatı muayenesini.sonra 38. hafta sonunda biz yalancı sancı ile gittik o zamanda muayene etti.sonra 39.haftada normal kontrole gittim ve yine muayene etti.yani anlayacağın şimdiye kadar 3 kez muayene oldum.ne bir kanama ne su gelmesi nede doğum olmadı.zaten inan canın acımayacak.şöyle düşün doktor sadece en fazla 2 parmak ile açıklığa bakıyor.zaten eldiven takıyor ve jel sürüyor.jel olduğu için hiçbir acı olmuyor.en önemlisi senin kendini sıkmaman.yoksa tabiki canın acır.şimdi salı günü muayenem var ve biliyorumki yine kontrol var:))alıştım artık bak gülüyorum bile :))
valla normal olsunda diyorum.gerisiçokta önemli değil.tabiki birde sağlıkla...ya bu arada bu nişan geldikten ne kadar sonra sancılar başlıyor doğum oluyor.arkadaş şu anda hastanede bile olabilir değilmiii....:))))
canim artik cokkk gec:) ilk takimi aldik,benim de favorim 2.takimdi ama kiz icin dha uygun o takim dedi herkes,icime sinmedi o yuzden,acilde karar vermem gerekince 1.takimi sectim...neyse artik hayirlisi..buarada uyku seti ve perdesini o renk degil soft mavi secicem.inslh odanin son halini paylasirim sizlerle sha sonra:)
slm kızlarrr ben hala doğurmadım dün itibariyle olanları aktarayımm
dün saat 14.30 da nişanım gelmişti sallamadım sancım falan yoktu öğlen 17.00 gibi tekrar geldi gece 12.00 de tekrar geldi dr aradım git bi baksınlar dedi bi umut hastaneye gittik ama bende yine hiç sancı yok tekrar bi parmak operasyonu :)) açılma aynı dediii ama bebeğin kafasına dokunabiliorum dedim anaammmmm dedim çek çıkar ablası kızımı heheheD ama benim hiç sancıkm yok bu kanama böle gelcekmi dedim evet birden kesilmez ara ara nişan gelmeye devam eder bebek bastırdıkca dedi ama 1-2 güne kalmaz doğurursun sen dedi inşallah yaaaaaaaaaaaaaaaa
aama neden hiç sancım yok anlamıorum ya saten doğmassa en gec perşembe dr yatışını yapcaz dediiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?