Aralık ayında doğum yapıcaklar buradan dertleşelim mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi cyge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
devamını görmeden yorum yaptım. ama aklın yolu bir:)) kız odası o :)) çok iyi yapmışsın bence.

ay cnm icime su serptin,bende dogrumu secim yaptim acaba diye teredut ediyordum.ah ah bir kiz doguracaktimki zaten ne kokos doserdim ben odasini,neler giydirirdim ben ona:)hep kiz esyalarinda gozum ztn cokkk guzel seyler var..ama erkek olunca sonra demesin cocuk anne icindeki kokosu bana niye uyguladin diiiyee:)

bir sey dha sorayim ozmn,mobilyalardaki o ayicikli kulplar kalsinmi sizce,yoksa duz beyaz digerleriyle aynimi olsun kulplar?birde perde ve nevresimi duz renk desensiz biseymi secsem?

Ben oğluma belis in çapa takımını aldım. Çok beğenerek aldım ama insan dAha güzeli en güzeli olsun istiyo. Demem o ki.. annemle senin o ayıcıklı takımı gördük ve dibimiz düştü:)) anneee ne pahalıdır dimi bu oda böyle dedim. Perdesi uyku seti vs. Takım ya.. bayılırım ben uyumlu konsepte. Sonra fiyatını gördüm moralim bozuldu:) bizim sade mobilya 2.600 dü. Denizci konseptli uyku seti bul, halı bul, tül bul harap olduk.. hala tamamlayamadık bi de.. bayıldığım paraları saymıyorum.... Yani arkadaşım yerinde olsam ne kulpuna, ne rengine, ne perdesine dokunmadan ööyle alırdım o odayı. Mükemmelll.. emin ol herkes benim gibi kıskanıcak :)))
Ben hamile olduğumu öğrendiğimde. Her alışverişe gidişimde önce bi kız kiyafetlerine bakıp herseyi kizlara yapın zaten diye bi hayıflanıyodum. Sonra gorevli kız mı bekliyoruz deyince yok bizimki erkek deyip ne bunlara bakiyon o zaman Bakışları altında oğlum için yapılmış tek tip 3 rengin arasindan seçiyodum üzülerek :)) sarı mavi yesil... Kırmızı bile nadir şaka gibi:) sanki büyüyünce her renk giymiyolar... Pembe dahil.. tabi o kadarı fazla da misal yani.. odalar, aksesuarlar, çantalar herşey kïzlara guzel ohh :)

Ayy ne güzel bizde o günleri görücez mı yaa.. gecmiyo su son ay:)) Allah yardımcın olsun. Nişan geldiyse senin bebik kucağında iki ûç güne Allah ın izniyle.. günün gelmiş zaten. E darısı başımıza:)))

Canım ben çatı muayenesi olmuycam ilki normal olduğu için ama ilk doğumumda böyle bir muayene yoktu doğuma gittiğin gün suyun patlamamışsa patlatılır sonrasında açılma kontrölleri yapılırdı.Doğumun zaten başlamak üzereyse tetikler yoksa bence sanmıyorum sakıncası olsun iyi birşey açılma olucakmı esneklik varmı bakıcaklar bırak baksınlar için rahatlar canım.Bakalım senin sancılar için ne diycek doktor.

Canım ben en sonuncuyu beğendim bence gayet güzel hepside Allah iyi günlerde yatmak yatırmak nasip etsin inşallah.Bakınca hepsi güzel ler yaa insanın içigidiyor inşallah yatar bizim veletler beşiklerinde :)) Kime sorsam ay biz beraber uyuyoruz oluyor çünkü bende dahil kızımla 4 yaşına kadar beraber yattık bakalım inşallah alışır yatağına prensim.

Cnım Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin inşallah soft mavi çok tatlı duruyor bizim beşikte öyle 2 takım benim yeğenimin odası ama kardeşim bu büyüyen beşikleri beğenmedi yatak haline getireceği zaman baza aldı benim kızımın beşiğide büyüyendi ama sağolsun kızım hiç yatmadan millete hibe ettik öyle formalite icabı beşik varmış oldu çocuk anasının goynunda uyudu :) Bakalım paşamız uyuyacakmı beşiğinde inşallahhh uyur.

Bu konuda sana katılıyorum kız çocuğun süslemesi hazırlaması daha kolay ve zekli benim ilkinde hevesimi alabildim bıcıl bıcıl herşey pullar simler tüyler tütüler süssler amma süslü büyüdü kızım şimdi elim gitmiyor hiç erkek eşyalarına çok zorlanıyorum seçerken gene bile süse kaçmıyor değilim hani ucundan erkekler genelde hep tek tip ama ağır abi olsunlar canım napalım ben doktor erkek dediğinde donup kaldım ikincisinede kız olur edasıyla öyle kaptırmışımki en az 1-2 ay kendime gelemedim herkes ayyy ne güzel 1 kız bir erkek desede ben içim den hani ikiside kız olaydı demedim değil ama Allahım onları bize bağışlasın sağ salim kucağımıza alalım evlat ayrımı olurmu hiç dimi.Ama genede kızlar daha farklı olmuyor değil hani :))

Canımmm hadi gözün aydınnnnn ayyy çok heyecanlandımmmmmm hayırlı haberlerini bekliyoruz Allahım bir avazda kurtarsın inşallah ahhhhh çok heyecanlandım Allah bizede nasip etsinnn Allahım bizde görücekmiyiz o günleri yarabbim.

Kızlar dün akşam arkadaşlarla dışarı yemeğe gittik sonrasında ev oturması onlar alem yapsada ben meyva suyu ile takıldım ama çok mu yoruldum ne oldu anlamadım dün gece çok zorlu geçti.GEce zaten düzgün uyuma diye birşey olmadı hep hafif hafif ağrım oldu birde bir ara daşmışım uykudan acı ile uyandım göbeğimin üstü nasıl sancı demek uyurkende canım yanmış ki bir uyandım öyle bir terlemişimki yatak çarşafı bile ıslanmış terden hemen üzerimi değiştim saat 07:00 ye kadar dürdü bu ağrılarım ama benimkiler belli gaz.Önce ağrım oluyor kıvrandırıyor sonra rahatlayınca geçiyor Benim son zamanlarım baya sıkıntılı geçicek sanırsam.

Allah elor gibi nşişanım geldi doğumum başlıyor yazmayı nasip etsin cümlemize biravazda kurtulalaım artık hepimizin az kaldı son zamanlarımız.Hür ne yaptı acaba onun ya doğdu ya doğmak üzeredir.

yaaa nişan geldi demek.bak şimdi çok heyecanlandımm...benimde çok yhaklaştı.sabırsızlıkla bekliyoruz.nasıl olacak çok merak ediyorum.ama bir an önce gelsin istiyorum..böyle beklemek çok sıkıcııııı ((

canım benim 37.haftanın sonunda yaptı doktor çatı muayenesini.sonra 38. hafta sonunda biz yalancı sancı ile gittik o zamanda muayene etti.sonra 39.haftada normal kontrole gittim ve yine muayene etti.yani anlayacağın şimdiye kadar 3 kez muayene oldum.ne bir kanama ne su gelmesi nede doğum olmadı.zaten inan canın acımayacak.şöyle düşün doktor sadece en fazla 2 parmak ile açıklığa bakıyor.zaten eldiven takıyor ve jel sürüyor.jel olduğu için hiçbir acı olmuyor.en önemlisi senin kendini sıkmaman.yoksa tabiki canın acır.şimdi salı günü muayenem var ve biliyorumki yine kontrol var:))alıştım artık bak gülüyorum bile :))

Canım ben kızımda doğuma kadar hiç alttan muayene olmamıştım gerçi doğuma gittiğimde her 10 dk da bir o kadar çok barnak yedimki :))))))) Acısı çıktı ama :)))))))) Ama muayene olmamıştım şimdide öyle henüz hiç alttan muayene olmadım sanırım doğuma kadarda olmuycam gibi gibi ama genede bişi diyemem benimde muayenen bu hafta perşembe günü nst ye bağlıycaklar bakıcaklar bakalım durumlara kısmet artık bakarlarsa alttan da baksınlar sıkıntı yok artık ben hepsine razıyım gönüllüyüm hazırım yeterki oğluşum normal gelsinn ama 40.haftaya kadar ben ne olurum bilmiyorum çok sıkıntılı oğluşum hep istirahat edersem sıkıntı yok ama yorulursam kötü oluyor.

valla normal olsunda diyorum.gerisiçokta önemli değil.tabiki birde sağlıkla...ya bu arada bu nişan geldikten ne kadar sonra sancılar başlıyor doğum oluyor.arkadaş şu anda hastanede bile olabilir değilmiii....:))))

kızlar bu arada sık paylaşımda bulunupta konuştuğumuz arkadaşlara davet gönderdimki doğum sonrasıda irtibatı koparmayalım.malum az kaldıı:))

Canım belli olmuyormuş o benim arkadaşım hastaneye 5 dk mesafede oturuyordu ilk bebeği nişan geldikten 1 gün sonra doğmuş ikincide nişan gelince acele etmemiş hastaneye gitmek için banyo yapmış kocasıyla kahve içmişler vs.o arada sancı bastırmış ve bebek gelmiş evde doğum yaptı sonra ambulansla geldiler müdaheşe ett,ler felan bebekte kızda iyi hatta şu an 2-3 aylık oldu bebek ama o belli olmuyor yani.Ama bence elor ennnn geç yarın bebeğini alır kucağına ki almış bile olabilir.

Benimde en çok heveslendiğim şey normal sancı nişan gelmesi hastaneye sancıyla gitmek felan sunni sancı zor oluyor çünkü.

slm kızlarrr ben hala doğurmadım dün itibariyle olanları aktarayımm

dün saat 14.30 da nişanım gelmişti sallamadım sancım falan yoktu öğlen 17.00 gibi tekrar geldi gece 12.00 de tekrar geldi dr aradım git bi baksınlar dedi bi umut hastaneye gittik ama bende yine hiç sancı yok tekrar bi parmak operasyonu :)) açılma aynı dediii ama bebeğin kafasına dokunabiliorum dedim anaammmmm dedim çek çıkar ablası kızımı hehehe D ama benim hiç sancıkm yok bu kanama böle gelcekmi dedim evet birden kesilmez ara ara nişan gelmeye devam eder bebek bastırdıkca dedi ama 1-2 güne kalmaz doğurursun sen dedi inşallah yaaaaaaaaaaaaaaaa

aama neden hiç sancım yok anlamıorum ya saten doğmassa en gec perşembe dr yatışını yapcaz dediiii

hayırlı olsun cnm güle güle kullanın inş.
o da çok güzel.pencereli olsun nasl olursa olsun valla bayılıyorum ben =))
bekliyoruz cnm resimleri,ne güzel olur maviş maviş :))))))

yaaaaaa bak şimdi bende çok heyecanlandımmm:)) benimde olsunnn artık :)) ama hastaneden dönmeyeyim:) kızımıda alayım.Allah sanada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım yaa..

bende düşünüyodum acaba tek benmiyim wc yollarında sabahlayan diye :)) hepimiz aynıymışız demekki :)))) tam uykuya dalacam tuvaletim geliyo oflaya puflaya gidip geliyorum yine uyumak üzereyken ya bebişimi hıçkırık tutar ya da allah ne verdiyse tekme yumruk takla neler yapıyosa tepinir durur her yerime ağrı girer artık geçmiyo günler ya doğursam da gözümün önünde olsa :)) ben de toplam 5 kilo aldım kızım da 3 kilo olmuş allah hayırlı doğum nasip etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…