Aralık ayında doğum yapıcaklar buradan dertleşelim mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi cyge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeğin eşiydi, suyuydu, kendiydi.. hiç kilo almadım desene sen:):) zaten o beş kilo doğumda gidicek, ohhh. Ben napayım, nerelere gideyim. 18 kilo aldım.. 70 kiloyum yaa inanamıyorum hala.

Alla alla ben gene kesin doğurmuştur dedim haa senin kızda baya inatçıymış bak :) Hayırlısı canım sağ salim gelsinde yavaş gelsin dimi.Ama bu şekilde ilk defa duyuyorum genelde nişan geldimi gelir ya bebiş demekki böylede olabiliyormuş bilelimde başımıza gelrse bilgimiz olsun.

Ah o wc ah o tepinmeler bizde de nasıl bol nasıl bol anlatamam birde ben tek taraf mahkumuyum sağa yatırmıyor oğluşum çok sancı yapıyor sırt üstü yatamıyorum nefes alamıyorum kalkamıyorum hep sol hep sol uyuştu rahat değilim sabaha kadar böyle birde gaz sancısı kötüyüm çok valla son zamanlar beni çok zorluyor.Ama ben öyle 3-5 kilo almadım yani neredeyse 16-17 kilo aldım valla oldum tosun gibi damızlık :))))

Çok katılıyorum sana. Kendini ne kadar sıkarsan o kadar acıyo. Ben ilk oturduğumda ama canım acıyo dedim. Dr da kendini sıkarsan acır dedi. Tamam 1 sn dedim şööle derin bi nefes aldım kasmayı bıraktım Sonra hissetmedim bile.. o da bravo doğumda da böyle rahat ol tamam mı dedi hatta.
rahat olmak lazım. Ben erkek ve babam yaşında olduğu için çok cekinmiştim ama adam dr sonuçta işini yapıyor. Gözde büyütmemeli çok fazla çatı muayenesini.

Bebeğin eşiydi, suyuydu, kendiydi.. hiç kilo almadım desene sen:):) zaten o beş kilo doğumda gidicek, ohhh. Ben napayım, nerelere gideyim. 18 kilo aldım.. 70 kiloyum yaa inanamıyorum hala.

Ay canım öyle diyorsunda ben kızımda 35 kilo aldımdı 4 ay da hepsini verdim hiç diyet yapmadan sade emzirerek o sebeple sıkma canını ben inanıyorum yeterki doğuralım veririz biz kilocuklarımızı bebişlerimiz sağ olsun iyi olsun bak nasıl vericez burdan yazışırız gene neler yaptığımızı kızlar öyle doğurup alıp başımızı gitmek yok hee tamammı beraber büyütelim yavruşları gazını tuzunu bizim kiloları verişimizi paylaşalım olurmu.

Bu arada en iyi gelen şey sıcak su biraz önce girdim banyoya 45 dk kaldım ne iyi geldi ne iyi geldi ama çıkınca gene aynı oğluşum gam gam star dansı yapıyo içerde :) Bugün gene bir koca poşet eşya getirdi teyzesi alışveriş yapmış bir dolu eşya heryerim doldu taştı onları yıkadım astım yarında ütüler kaldırırım inşallah.

hatta ebe dediki ilk bebeği olanlar nişan gelir gelmez doğum başlıcak sanıo ama malesef dedi... bazen vakti varsa yani 2-3- hafta önce gelipte bekleyenler bile olabiliomuş.. bakalım benim ne zaman sancılarım başlıcakk

ya gerçekten çok şaşırdım genelde hep derler ya nişan geldimi gidin doktora diye demek öyle oluyormuş iyi oldu bak öğrenmiş olduk bende de akıntı başladı azcık azcık kızımda çok akıntım olmuştu avuç avuç geliyordu ama bunda yeni başladı birde hadi dakka başı wc ye gidiyoruzya bazen gidene kadar 1 damla felan çik geliyor günlük ped kullanıyorum ama gece o pette rahatsız ettiği için sık sık iç çamaşırı değiştiriyorum malesef.Bakalım bu gece nelere gebe Allahım hepimizin yardımcısı olsun ama grubumuzun başını sen çekiyorsun canım hadi bir avazda inşallah al mis kokulu prensesini kucağına kokla bizim içinde.

neeeee 5 kilo mu?ilk defa duyuyorum bu kdr az kilo alan birini,hemde bebek 3 kilo supermis vallahi.bende 50 ile basladim 61 kiloyum suan 11 kg almisim.buarada benim kdr tuvalette yasayan yoktur herlade,gebelikten oncede cok cisliydim ztn,simdi tam sidikli oldum:)))
desert,umarim seninki gibi benim cati muayneside kolay gecer:)
elor,nisan geldikten engec 48 saat icinde dogum baslar diye biliyorum ben,baslamazsa sunniyle baslatirlar herlade..belkide suan dogumdasindir kimbilir,dualarimiz seninle..
liverpink,tesekkur ederim cnm sende icime su serptin:)
mavii,belisin o takimini biliyorum,bence sen iyi almissin uzulme,benimki takim olarak deil sadece dolabi ve besigi var(nevresim ve perdeyi ise hediye ediyorlar)ama haklisin tek tek ugrasmak,uydurmak flnda zor oluyor gercekten,ama bence senin takiminda cok guzellll,aldiklarinla dhada guzellesmistir eminim,iyi gunlerde kullansin oglusun.
cansu,tesekkur ederim cnm bende perdeyi duz renk alicam,nevresimide perdeyle ayni renk sade bisey secicem heralde.bakicaz artik.senin besigin renkleride cok hosuma gitmisti benim,mutlu gunlerde kullansin oglun inslh

ahh nerde be canım keşke dediğin gibi doğumda olabilsem evde köşe koltuğuma yayılmış hala bişiler tıkınmaya çalışıorum :))9

kizlarr bende bugun oglusuma oyuncak,resim cercevesi,cicek vs oda susleri almak icin ikeaya gittim acaip yoruldum.herkes istda benim icin oda yapmaya ugrasiyor bari benimde burdan ufak efek katkim olsun dedim:)inslh bu gece yine sancilanmam yoruldum cunku epey..sizle birkac oda ornegi paylasmak istiyorum bunlara benzer biseyler yapmak istiyorum,ozellikle o agac seklinde stickeri kesin yapicam besigin arkasina koyacagim uzerinede raflar koyucam resimdeki gibi,sizinde onerilerinizi bekliyorum.ozelikle boyle guzel kaliteli duvar stickerlar satan yerler biliyorsaniz paylasimlarinizi bekliyorummmm,odanin kurumasi 20 gunu buluyormus,ben dogurup ista donene kdr hallolmus olacak inslh

bu tarzda biseyler istiyorum ama bakalim ne kdr benzetebilicem:)

bahsettigim agac seklinde stickerda bu,benzer bisey goren olursa hbr verirse cok iyi olurrr

:))))) ay Elor amma güldür dün beni canım ya afiyet olsun :))) kız doğur artık yeter in çık merdivenleri yada çömel ıkın ne bilim yap bişiler :)))) şaka bir yanada suyu varsa çocuğun bekletiyorlar eğer suyu azaldıysa sunnş sancı takıyorlar bende de öyle olmuştu ama bende nişan felan yoktu belkide çok akıntım olduu için anlamamışta olabilirim.

Bakalım bu defa nasıl oluca Ç-:)))

Pasija canım ya valla bende tam sidikliyim canım ya su içmiyim desem çok susuyorum yani hafta da 2 damacana su alıyoruz ha bire susuyorum eee o kadar çişe gidince ufs yani birde tuvalette çok rahatlıyorum ben böyle hani diyorum takıversem bir hasta bezi dakka başı salıversem damla damla hiç rahatsız olmuycam gibi gibi :)))

ahh nerde be canım keşke dediğin gibi doğumda olabilsem evde köşe koltuğuma yayılmış hala bişiler tıkınmaya çalışıorum :))9

aa ciddi mi?doktorun ne dedi?baslatmaya niyeti yokmu dogumu,henuz topikte kimse sefteyi yapmadi tek umudumuz sendin oysa:)

Yok yok Elor bence yarın gelicek bu kız gerçi artık ertesi güne geçtik ama benim hala uykuş yok kızlar ev halkı yattı uyudu ben yatsamda uyuyamadığım için niyetlenmedim bile br havuç yedim bu arada :))) Takipteyim forumu :))

cansu valla ıkınmak sıkınmak merdiven cıkmak nerdeyse amuda kalkmaya başlıcam ... suyumda azalma var perşembe gününe kadar bu zilli gelmesse doktor amcası getirtcek .... kocama diom gel iki oynaşalım doğumu başlatıomuş die garibim korkuo kaçıoo heheheh

keşke bu gece sancılansam yaa artık dua ediorum sancı gelsin die ağdamı yaptırdım pamık gibi oldum banyomu yaptım evimi temziledim ütümü bilem yaptım yaaaa

:))))) bak harbi doğumu başlatabiliyormuş ama yaa kaçmasın hem bak pamık gibin olmuşun :)))))) Ay çok güldüm gece gece Allah seni bir ömür güldürsün kız varya :))))

Ay ne güzel yaa bende tereddütteyim ağda için 27 aralık son ama perşembe günü doktora gidicamya ben nst için çarşamba gidip ağda yaptırsammı ama daha azcık böyle minnacık çıktı yada nst den sonraya mı bıraksam hanibana diycek illa bu 27 sini bekler yada birkaç güne gelir ama diyorum ya o gün geliverirse ama yok aaa gelemz anam kızın 40.hafta nişan var sancı yok benim 37.hafta daha gl-elmez dimi gelmez gelmez bu arada benim pırt sancıları gene başladı böyle belimden başlıyo vurmaya sonra kasıklarıma ordan malum bölgeye sonra br pırt geçti 5 dk sonra gene başaa sar.

cansucum bende ayni durumdayim cnm herks yatti,bende uzaniyorum ama uyku yok ,ayrica sol tarafimda yine o gecmeyen agrilar basladi yrn dr a sorucam,bugunde oda derdine yordum kendimi cok sanirim,ayakta kaldim epeyce..

cansucum bende ayni durumdayim cnm herks yatti,bende uzaniyorum ama uyku yok ,ayrica sol tarafimda yine o gecmeyen agrilar basladi yrn dr a sorucam,bugunde oda derdine yordum kendimi cok sanirim,ayakta kaldim epeyce..

Ya işte insan bişeyle illa uğraşıyo ama bizede 2 dolansak yetiyo yorulmaya değilmi.Sor bakalım ne diycek doktor normal diycek gerçi ne diycek.

Bende yürüyüşlere başladım gene hergün mutlaka çıkıyorum hem merdiven inip çıkıyorum hemde yürüyorum.Ama yürürken çok zorlanıyorum baskı yapıyor çok aşağıya neredeyse durur gibi yürüyorum millette uyuz uyuz bakıyor bugün neredeyse bir kadına ne oldu çok mu tuhaf diye soracaktım gene gene baktı baktı ya napimm hızlı yürüreymiyorum napim yani dimi.

evet ya,gunun birinde boyle yavas hareket edecegim aklima bile gelmezdi..bizimde annemlerin ev dublex gun icinde mecburen kac defa inip cikiyorum.yuruyuste kisa kisa yapmaya calisiyorum hergun ama artik epey zorluyor,yokus fln cikmak olum ztn.dr.a soucam ztnde bende aynen senin dusundugun gibi cvp vericegini tahmin ediyorum olur boyle vakalar dicek ne desin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…