- 13 Ocak 2012
- 1.675
- 1.806
- 333
slm kızlarrr ben hala doğurmadım dün itibariyle olanları aktarayımm
dün saat 14.30 da nişanım gelmişti sallamadım sancım falan yoktu öğlen 17.00 gibi tekrar geldi gece 12.00 de tekrar geldi dr aradım git bi baksınlar dedi bi umut hastaneye gittik ama bende yine hiç sancı yok tekrar bi parmak operasyonu :)) açılma aynı dediii ama bebeğin kafasına dokunabiliorum dedim anaammmmm dedim çek çıkar ablası kızımı heheheD ama benim hiç sancıkm yok bu kanama böle gelcekmi dedim evet birden kesilmez ara ara nişan gelmeye devam eder bebek bastırdıkca dedi ama 1-2 güne kalmaz doğurursun sen dedi inşallah yaaaaaaaaaaaaaaaa
aama neden hiç sancım yok anlamıorum ya saten doğmassa en gec perşembe dr yatışını yapcaz dediiii
bende düşünüyodum acaba tek benmiyim wc yollarında sabahlayan diye :)) hepimiz aynıymışız demekki :)))) tam uykuya dalacam tuvaletim geliyo oflaya puflaya gidip geliyorum yine uyumak üzereyken ya bebişimi hıçkırık tutar ya da allah ne verdiyse tekme yumruk takla neler yapıyosa tepinir durur her yerime ağrı girer artık geçmiyo günler ya doğursam da gözümün önünde olsa :)) ben de toplam 5 kilo aldım kızım da 3 kilo olmuş allah hayırlı doğum nasip etsin hepimize
canım benim 37.haftanın sonunda yaptı doktor çatı muayenesini.sonra 38. hafta sonunda biz yalancı sancı ile gittik o zamanda muayene etti.sonra 39.haftada normal kontrole gittim ve yine muayene etti.yani anlayacağın şimdiye kadar 3 kez muayene oldum.ne bir kanama ne su gelmesi nede doğum olmadı.zaten inan canın acımayacak.şöyle düşün doktor sadece en fazla 2 parmak ile açıklığa bakıyor.zaten eldiven takıyor ve jel sürüyor.jel olduğu için hiçbir acı olmuyor.en önemlisi senin kendini sıkmaman.yoksa tabiki canın acır.şimdi salı günü muayenem var ve biliyorumki yine kontrol var:))alıştım artık bak gülüyorum bile :))
Bebeğin eşiydi, suyuydu, kendiydi.. hiç kilo almadım desene sen:):) zaten o beş kilo doğumda gidicek, ohhh. Ben napayım, nerelere gideyim. 18 kilo aldım.. 70 kiloyum yaa inanamıyorum hala.
Alla alla ben gene kesin doğurmuştur dedim haa senin kızda baya inatçıymış bak :) Hayırlısı canım sağ salim gelsinde yavaş gelsin dimi.Ama bu şekilde ilk defa duyuyorum genelde nişan geldimi gelir ya bebiş demekki böylede olabiliyormuş bilelimde başımıza gelrse bilgimiz olsun.
hatta ebe dediki ilk bebeği olanlar nişan gelir gelmez doğum başlıcak sanıo ama malesef dedi... bazen vakti varsa yani 2-3- hafta önce gelipte bekleyenler bile olabiliomuş.. bakalım benim ne zaman sancılarım başlıcakk
ahh nerde be canım keşke dediğin gibi doğumda olabilsem evde köşe koltuğuma yayılmış hala bişiler tıkınmaya çalışıorum :))9
:))))) ay Elor amma güldür dün beni canım ya afiyet olsun :))) kız doğur artık yeter in çık merdivenleri yada çömel ıkın ne bilim yap bişiler :)))) şaka bir yanada suyu varsa çocuğun bekletiyorlar eğer suyu azaldıysa sunnş sancı takıyorlar bende de öyle olmuştu ama bende nişan felan yoktu belkide çok akıntım olduu için anlamamışta olabilirim.
Bakalım bu defa nasıl oluca Ç-:)))
Pasija canım ya valla bende tam sidikliyim canım ya su içmiyim desem çok susuyorum yani hafta da 2 damacana su alıyoruz ha bire susuyorum eee o kadar çişe gidince ufs yani birde tuvalette çok rahatlıyorum ben böyle hani diyorum takıversem bir hasta bezi dakka başı salıversem damla damla hiç rahatsız olmuycam gibi gibi :)))
Yok yok Elor bence yarın gelicek bu kız gerçi artık ertesi güne geçtik ama benim hala uykuş yok kızlar ev halkı yattı uyudu ben yatsamda uyuyamadığım için niyetlenmedim bile br havuç yedim bu arada :))) Takipteyim forumu :))
cansucum bende ayni durumdayim cnm herks yatti,bende uzaniyorum ama uyku yok ,ayrica sol tarafimda yine o gecmeyen agrilar basladiyrn dr a sorucam,bugunde oda derdine yordum kendimi cok sanirim,ayakta kaldim epeyce..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?