Aralık ayında doğum yapıcaklar buradan dertleşelim mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi cyge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim oğlan baya yokluyor sancım var gene şimdi kalkıp volta atmaya başlıycam böyle artık 4 lere 5 lere devam eder sonrada sızar kalırım sanırsam geç 20 gün geçççç böyle belime kasıklarıma vuruyor birde kuyruk sokumum acıyor böyle bıçak girip çıkıyor sanki neyse herkese hayırlı geceler ben voltalara devam.

Elor aklımız dualarımız senle canım hadi bakalım bizi habersiz koma eşinide yakalamaya çalış :))))

kizlar benim bu msjim araya kaynadi,onerilerinizi bekliyorum.birde benzer duvar stickeri goren hbr versin pls..
bende uyumaya calisayim bari herkes cikti sanirim,iyi gceler herkese.yarin cati muaynem var,bakalim neler dicek dr.dua edin benim icin.....

ben seni cikti. sanmistim cnm,ben sirt ustu yattim yastigimida yuksek koydum hafifledi baya sanki sancim,darisi seninde basina gecmis olsun inslh..iyi geceler ve uykular inslh

günaydın kzlar.bugün saat 2 de randevumuz var bakalım neler olucak =))
dün tüm gün sancı çektim,bugün de var.sinirlerim bozuldu artk.

Kızlar benim ocak annesi olmam lazim ama büyük ihtimalle aralıkta doğacak kizim.
1-2 cm rahim ağzı acilmam var.dün gece de yarım cay bardağı kadar Su sızıntısı yaşadım.
Belim ayaklarım kuyruk sokumum müthiş ağrıyor..
Sadece sancı yok yalanci sancılar var sadece..

günaydın kzlar.bugün saat 2 de randevumuz var bakalım neler olucak =))
dün tüm gün sancı çektim,bugün de var.sinirlerim bozuldu artk.

canim bende simdi geldim randevumdan,yanlis anlamisim hftaya yapicakmis cati kontrolunu,yani 38i doldurunca olmus olacak,aslinda yapilsaydida kurtulsaydim hem merak etmektende kurtulurdum.buarada bebek 3 kg olmus,gununde dogarsa en fzla 3400 olur dedi.basi,kilosu vss normal dogum icin uygun dedi,yüzü dönük bu hftayida gecirir gibi gorunuyor dedi.nst yine sancisiz cikti tabiki,bide geceleri yapsalar nasil cikar acaba?gece oluyor hep agrilarim..
Senin nasil oluyor bu sancilar acaba biraz tarif edermisin cnm?benimkiler geldimi epey uzun suruyor ozellikle karin bosluklarimdan ve sol taraftan giriyor..dr.yine bisey demedi yalanci sancidir dedi..seni cok iyi anliyorum cnmcim gelsin istiyorsun artik,stres cok kotu ve o agrilari cekmek tabiki...inslh hayirlisiyla gerceklesir dogumun

canim bu su olayindan dr.unun hbri varmi?muhakak dr.a git,onemli bisey cunku,acilmanda varmis,ciger gelistirici igne fln yapiyorlarmis,dogumu durdurmak ve geciktirmek icinde bir ilac fln yapiyorlar bildigim kdriyla,cok gecmis olsun,ihmal etme sakin

Bebeğin eşiydi, suyuydu, kendiydi.. hiç kilo almadım desene sen:):) zaten o beş kilo doğumda gidicek, ohhh. Ben napayım, nerelere gideyim. 18 kilo aldım.. 70 kiloyum yaa inanamıyorum hala.

verirsin canım ya arkadasım ilk bebeğinde 27 kilo almış doğumdan 6 ay sonra 36 bedene geri döndü şimdi yine hamile son ayında 25 kilo almışım diyodu geçen gün veriliyo demekki :)) bebekler sağlıklı olsunda kilo ne ki :)

benim ki de tek taraflı yatırıyor hatta hiç yatırmıyor :))) oturayım günlerce ohhh keyfinden geçilmez ama yattığım an başlıyor tepinmeye bazen altıma yapıcam sanıyorum artık nasıl tekme atıyosa idrar kesem zıplıyor herhalde :)))))

merhaba kızlar benım dogumumada 15 gun kaldı...
ilk kızımı su an 3 yasında neredeyse 41.haftamda dogurdum.sancım yoktu maalesef suni sancı ile dogurdum...
cansu yazdıklarını okuyunca tek olmadıgımı anlıyorumcunku acıkcası evden sancılanarak gıtmek en buyuk hayalimama maalsef gene tık yok.2cm acıklık o kadar
cumlemize hayırlı dogumlar inşallah....

Koşa koşa doktora geldim,alttan üstten muayene etti 2 -3 günde bir enfeksiyon riski var mı diye kontrol edecekmiş,
Enfeksiyon riski olunca gebelik sonlandiriliyormus aksam üstü sonuçlari alicam bakalim..

ben seni cikti. sanmistim cnm,ben sirt ustu yattim yastigimida yuksek koydum hafifledi baya sanki sancim,darisi seninde basina gecmis olsun inslh..iyi geceler ve uykular inslh

Canım oda resimlerine ve sticerlere bayıldım bu sticerleri netten temin edersin benim kızım odasında vardı bu ağaca benzer çok tatlı duruyordu artık büyüdüya istemedi badanada çıkardık çok tatlı olur canım rafları ikeadan alırsın ama süper olur canım Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin inşallah.

Canım geçmiş olsun baya erken senin ama yapıcak bişi yok olucakmı oluyor işte arkadaşım 31 haftalık doğum yaptı 15 gün küvezde kaldı ama şimdi sapasağlam anne kız .Sağ salim kucağına al inşallah canım.

ayy canımmm sende bendensin demekki hadi bakalım inşallah biz ikincilerde sancıyla gideriz inşallah.

Ama senin kızında küçükmüş Allah yardımcın olsun benim kız 9 yaşında.

Koşa koşa doktora geldim,alttan üstten muayene etti 2 -3 günde bir enfeksiyon riski var mı diye kontrol edecekmiş,
Enfeksiyon riski olunca gebelik sonlandiriliyormus aksam üstü sonuçlari alicam bakalim..

Canım aman ihmal etme arkadaşın dediği gibi iğneyle serumla durdurabiliyorlar gerekirse yatış yapar yatırırlar 1 hafta dursa kardır içerde hayırlısı canım İkinizde sağ olun sağlıklı olunda ne gerekiyorsa o olucak artık.

pasija canım geçmiş olsun sende kontrölden gelmişsin bebişin gelişimi çok güzel hayırlısı bakalım benimde gece oluyor ne oluyorsa öyleki normalde terleyen bir insan değilim ben yazın bile zor terlerim gece arada 5 dk dalıyorum uyuyorum bir uyanıyorum su içinde kalmışım geceliğim incecik elbise gecelik olduğu halde ter su içinde kalkıyorum yataktan ki uyandığımda sancım oluyor uykudayken ağrı çekiyorum yani.

Gündüz pek bişi yok ama bugün benimde kan ilacım bitti onu yazdırmaya gittim aile hekimine 30 dk zor bekledim adet ağrısı gibi ağrım oldu sonra beklemeden girdim aldım ilacı birde göğüs pedi almamıştım onu aldım.Eve zor geldim ağrıdan iyi kötü yemeğimide yaptım ama şimdi oturduğum yerden kalkasım yok hafif ağrım gene var birde yürürken ki baskı çıkıcak sanki oğlan aşağıdan

bakalım perşembe günü neler olucak kontrölden inşallah bende elor gibi 40.haftayı görebilirim o naptı acaba ne durumda çok merak ettim.

slm kizlar yine okuyorum da herkezin yalanci sanci falan gelmis benim daha tik yok :) geceleri sag sol yapinca rahim agriyo ama oda bisey degil herhalde merak ediyorum su sanci yi yaa :) neyse bende cumartesi gunu çati muanesi oldul hersey normalmis hadi bakalim insallah normak doguma dogru gidiyorum ...

YA KIZLARRRR BENİM NİYE SANCIM YOKKKK (( çok moralim bozuluyor.önceden daha fazla hissediyordum.ama şimdi hiçbirşey yok.yarın kontrolüm var.zamanda çok azaldı.böyle olması normalmi acaba.off yaa sezeryan istemiyorummm.normal gelsin kızımmm((

slm kzlar.
dr.daydık ya bugün,önce nst çekildi fakat doğru düzgün çkmamış.daha sonra 2.kez girdim.
sonuçlar iyiydi ve hiçbi sancım çkmadı ://
çatı muayenem yapıldı,çatım darmış.dr.um kibardı ama yinede cnm yandı.
ultrasona girdim,bebişimiz 3.500 olmuş =))
ama dr.küçük bi bebek dedi,3.500 gibi durmuyor dedi elleriyle baktı karnıma,ona biraz aklım takıldı.
acaba kemik gelişimnde mi bi sorun var bilemedim,hamilelik boyunca hiç düzgün beslenmedim =((
bu cuma tekrar çağırdı,kan tahlili yapıp götürücem,nstye giricem tekrar falan.
en geç pazartesi alıcaz bebeğini dedi.normal doğum için zorlycam dedi.
hayırlısı bakalım =(( ha tabi her an doğum olabilir dedi,sancın artarsa ve de suyun falan gelirse hemen gel dedi..

cnm,bnm bildiğin adet ağrısı gibi.
düzensiz..
bazen şiddetli bazen tatlı tatlı...
dr.normal dedi.ama artarsa gel dedi.
az kaldı vallaha sabır versn rabbm cümlemize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…