kizlarr bende bugun oglusuma oyuncak,resim cercevesi,cicek vs oda susleri almak icin ikeaya gittim acaip yoruldum.herkes istda benim icin oda yapmaya ugrasiyor bari benimde burdan ufak efek katkim olsun dedim:)inslh bu gece yine sancilanmam yoruldum cunku epey..sizle birkac oda ornegi paylasmak istiyorum bunlara benzer biseyler yapmak istiyorum,ozellikle o agac seklinde stickeri kesin yapicam besigin arkasina koyacagim uzerinede raflar koyucam resimdeki gibi,sizinde onerilerinizi bekliyorum.ozelikle boyle guzel kaliteli duvar stickerlar satan yerler biliyorsaniz paylasimlarinizi bekliyorummmm,odanin kurumasi 20 gunu buluyormus,ben dogurup ista donene kdr hallolmus olacak inslh
bu tarzda biseyler istiyorum ama bakalim ne kdr benzetebilicem:)
bahsettigim agac seklinde stickerda bu,benzer bisey goren olursa hbr verirse cok iyi olurrr
benim oğlan baya yokluyor sancım var gene şimdi kalkıp volta atmaya başlıycamböyle artık 4 lere 5 lere devam eder sonrada sızar kalırım sanırsam geç 20 gün geçççç böyle belime kasıklarıma vuruyor birde kuyruk sokumum acıyor böyle bıçak girip çıkıyor sanki neyse herkese hayırlı geceler ben voltalara devam.
Elor aklımız dualarımız senle canım hadi bakalım bizi habersiz koma eşinide yakalamaya çalış :))))
günaydın kzlar.bugün saat 2 de randevumuz var bakalım neler olucak =))
dün tüm gün sancı çektim,bugün de var.sinirlerim bozuldu artk.
Kızlar benim ocak annesi olmam lazim ama büyük ihtimalle aralıkta doğacak kizim.
1-2 cm rahim ağzı acilmam var.dün gece de yarım cay bardağı kadar Su sızıntısı yaşadım.
Belim ayaklarım kuyruk sokumum müthiş ağrıyor..
Sadece sancı yok yalanci sancılar var sadece..
Bebeğin eşiydi, suyuydu, kendiydi.. hiç kilo almadım desene sen:):) zaten o beş kilo doğumda gidicek, ohhh. Ben napayım, nerelere gideyim. 18 kilo aldım.. 70 kiloyum yaa inanamıyorum hala.
Ah o wc ah o tepinmeler bizde de nasıl bol nasıl bol anlatamam birde ben tek taraf mahkumuyum sağa yatırmıyor oğluşum çok sancı yapıyor sırt üstü yatamıyorum nefes alamıyorum kalkamıyorum hep sol hep sol uyuştu rahat değilim sabaha kadar böyle birde gaz sancısı kötüyüm çok valla son zamanlar beni çok zorluyor.Ama ben öyle 3-5 kilo almadım yani neredeyse 16-17 kilo aldım valla oldum tosun gibi damızlık :))))
ben seni cikti. sanmistim cnm,ben sirt ustu yattim yastigimida yuksek koydum hafifledi baya sanki sancim,darisi seninde basina gecmis olsun inslh..iyi geceler ve uykular inslh
Kızlar benim ocak annesi olmam lazim ama büyük ihtimalle aralıkta doğacak kizim.
1-2 cm rahim ağzı acilmam var.dün gece de yarım cay bardağı kadar Su sızıntısı yaşadım.
Belim ayaklarım kuyruk sokumum müthiş ağrıyor..
Sadece sancı yok yalanci sancılar var sadece..
merhaba kızlar benım dogumumada 15 gun kaldı...
ilk kızımı su an 3 yasında neredeyse 41.haftamda dogurdum.sancım yoktu maalesef suni sancı ile dogurdum...
cansu yazdıklarını okuyunca tek olmadıgımı anlıyorumcunku acıkcası evden sancılanarak gıtmek en buyuk hayalim ama maalsef gene tık yok.2cm acıklık o kadar
cumlemize hayırlı dogumlar inşallah....
Koşa koşa doktora geldim,alttan üstten muayene etti 2 -3 günde bir enfeksiyon riski var mı diye kontrol edecekmiş,
Enfeksiyon riski olunca gebelik sonlandiriliyormus aksam üstü sonuçlari alicam bakalim..
cnm,bnm bildiğin adet ağrısı gibi.canim bende simdi geldim randevumdan,yanlis anlamisim hftaya yapicakmis cati kontrolunu,yani 38i doldurunca olmus olacak,aslinda yapilsaydida kurtulsaydim hem merak etmektende kurtulurdum.buarada bebek 3 kg olmus,gununde dogarsa en fzla 3400 olur dedi.basi,kilosu vss normal dogum icin uygun dedi,yüzü dönük bu hftayida gecirir gibi gorunuyor dedi.nst yine sancisiz cikti tabiki,bide geceleri yapsalar nasil cikar acaba?gece oluyor hep agrilarim..
Senin nasil oluyor bu sancilar acaba biraz tarif edermisin cnm?benimkiler geldimi epey uzun suruyor ozellikle karin bosluklarimdan ve sol taraftan giriyor..dr.yine bisey demedi yalanci sancidir dedi..seni cok iyi anliyorum cnmcim gelsin istiyorsun artik,stres cok kotu ve o agrilari cekmek tabiki...inslh hayirlisiyla gerceklesir dogumun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?