Is olacagina variyo yapacak birsey yok maalesef..
Dogum sancisini merak edenlere de ne desem bilmem ki:)
Hic merak edilecek Birsey degil emin olunki:)
Tek iyi yani bebeginize kavusmak..
Sanmayin ki artik rahat edeceksiniz uykusuz geceler gunduzler,
Ilk 3 ay kendime gelememistim Ben..
Simdi benim isim ilkinden daha zor iki prenses bir arada:)
Allah herkese saglikli sihhatli,Hayirli evlat versin..
slm kizlar yine okuyorum da herkezin yalanci sanci falan gelmis benim daha tik yok :) geceleri sag sol yapinca rahim agriyo ama oda bisey degil herhalde merak ediyorum su sanci yi yaa :) neyse bende cumartesi gunu çati muanesi oldul hersey normalmis hadi bakalim insallah normak doguma dogru gidiyorum ...
Canım oda resimlerine ve sticerlere bayıldım bu sticerleri netten temin edersin benim kızım odasında vardı bu ağaca benzer çok tatlı duruyordu artık büyüdüya istemedi badanada çıkardık çok tatlı olur canım rafları ikeadan alırsın ama süper olur canım Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin inşallah.
slm kizlar yine okuyorum da herkezin yalanci sanci falan gelmis benim daha tik yok :) geceleri sag sol yapinca rahim agriyo ama oda bisey degil herhalde merak ediyorum su sanci yi yaa :) neyse bende cumartesi gunu çati muanesi oldul hersey normalmis hadi bakalim insallah normak doguma dogru gidiyorum ...
canim dha vaktin var ama gonlunu ferah tut,gelicek bence bebis uygun zmni bekliyor:)sancilarin birdende baslayabilir herkesin bunyesine gore degisiyormus.YA KIZLARRRR BENİM NİYE SANCIM YOKKKK(( çok moralim bozuluyor.önceden daha fazla hissediyordum.ama şimdi hiçbirşey yok.yarın kontrolüm var.zamanda çok azaldı.böyle olması normalmi acaba.off yaa sezeryan istemiyorummm.normal gelsin kızımmm ((
slm kzlar.
dr.daydık ya bugün,önce nst çekildi fakat doğru düzgün çkmamış.daha sonra 2.kez girdim.
sonuçlar iyiydi ve hiçbi sancım çkmadı ://
çatı muayenem yapıldı,çatım darmış.dr.um kibardı ama yinede cnm yandı.
ultrasona girdim,bebişimiz 3.500 olmuş =))
ama dr.küçük bi bebek dedi,3.500 gibi durmuyor dedi elleriyle baktı karnıma,ona biraz aklım takıldı.
acaba kemik gelişimnde mi bi sorun var bilemedim,hamilelik boyunca hiç düzgün beslenmedim =((
bu cuma tekrar çağırdı,kan tahlili yapıp götürücem,nstye giricem tekrar falan.
en geç pazartesi alıcaz bebeğini dedi.normal doğum için zorlycam dedi.
hayırlısı bakalım =(( ha tabi her an doğum olabilir dedi,sancın artarsa ve de suyun falan gelirse hemen gel dedi..
Koşa koşa doktora geldim,alttan üstten muayene etti 2 -3 günde bir enfeksiyon riski var mı diye kontrol edecekmiş,
Enfeksiyon riski olunca gebelik sonlandiriliyormus aksam üstü sonuçlari alicam bakalim..
Canım magnezyum kullanıyo musun?? Ben düzenli içiyorum hergün 3 aydır. Artık midem bulandı bırakayım dedim. Kasıklarımın ağrısından yürüyemez oldum, yatakta dönerken inliyodum. Dr sordum o ağrıyı magnezyumumu bıraktın dedi.
Calsiyum ve magnezyumu çok şiddetle tavsiye ediyorum. Bebis için değil kendi rahatınız için...
Canım magnezyum kullanıyo musun?? Ben düzenli içiyorum hergün 3 aydır. Artık midem bulandı bırakayım dedim. Kasıklarımın ağrısından yürüyemez oldum, yatakta dönerken inliyodum. Dr sordum o ağrıyı magnezyumumu bıraktın dedi.
Calsiyum ve magnezyumu çok şiddetle tavsiye ediyorum. Bebis için değil kendi rahatınız için...
nst de sanci olayina denk gelmek biraz zor ztn,benim geceleri oluyor cunku ama nst cillop gibi cikiyor herseferinde dr.um cok iyi nst diyor,birde bana sorsun onu:)canim bence bebegin kilosu cok iyi ideal kiloda yani,dr.un demek istedigi belki sudur,bazen usg dogru olcum yapamiyor kilo konusunda,disaridan dha kucuk gibi gorunuyorsa bebis ve catin darsa bile belki bebek rahat dogabilir diye soylemistir.ayrica 3 kg civari bile olsa cok iyi kilo olarak kucuk deilki...hayirlisi olsun herseyin inslh
YA KIZLARRRR BENİM NİYE SANCIM YOKKKK(( çok moralim bozuluyor.önceden daha fazla hissediyordum.ama şimdi hiçbirşey yok.yarın kontrolüm var.zamanda çok azaldı.böyle olması normalmi acaba.off yaa sezeryan istemiyorummm.normal gelsin kızımmm ((
kızlar çatı muayenesi nasıl oluyor canınız çok yanıyo mu bende 39. haftada gidicem çatı muayenesi yapacak ama tırsıyorum çok acırsa diye süre olarak uzun mu sürüyor
slm kzlar.
dr.daydık ya bugün,önce nst çekildi fakat doğru düzgün çkmamış.daha sonra 2.kez girdim.
sonuçlar iyiydi ve hiçbi sancım çkmadı ://
çatı muayenem yapıldı,çatım darmış.dr.um kibardı ama yinede cnm yandı.
ultrasona girdim,bebişimiz 3.500 olmuş =))
ama dr.küçük bi bebek dedi,3.500 gibi durmuyor dedi elleriyle baktı karnıma,ona biraz aklım takıldı.
acaba kemik gelişimnde mi bi sorun var bilemedim,hamilelik boyunca hiç düzgün beslenmedim =((
bu cuma tekrar çağırdı,kan tahlili yapıp götürücem,nstye giricem tekrar falan.
en geç pazartesi alıcaz bebeğini dedi.normal doğum için zorlycam dedi.
hayırlısı bakalım =(( ha tabi her an doğum olabilir dedi,sancın artarsa ve de suyun falan gelirse hemen gel dedi..
Canım doktorun evhamıdır doktorlar ince elemek zorundalar biliyorsun sakın sıkıntı yapma birlaf vardır hep derlerya sağlıklı doğsun küçük doğsun çıkışı kolay olsun o sağlıklı olunca doğunca büyüyor kardeşimin oğluşu 2,200 doğdu minicikti 6 aya kalmadı topaç gibi oldu o sağ salim doğsun sağlıklı olsun gerisi mühim değil.Ay desene az kaldı kucağına almana hadi bakalım.
Ayy öle deme biz o sancıları hissetmek için dua ediyoruz:))) cahillik işte. Ama herkes bebeğimi kucağıma aldığımda herseyi unuttum, sanki o sancıları ben çekmedim diyo. Biz de melegimize kavuşalım da varsın uyutmasın bizi hiç sorun değil.
Sancı nedir bilenler az dAha anlatın ya herkes farklı anlatıyor kişiden kişiye değişiyor mu bu sancı. Evde dogurcam diye korkmaya başladım. Nst de biraz sancın var diyolar ben hiç bişey hissetmiyorum sadece karnım sertleşiyor...
canim bu konuyla ilgili herkes farkli bisey soyluyor kimisi hic hissetmedim diyor,kimisi cok cnm yandi diyor..vs kisinin rht olmasina ve ypan dr.ada bagli bisey sanirim.dr isaret ve basparmagini hafifce birbirine degirip acarak,vajinanin yan duvarlarindaki cati kemiklerini kontrol ediyormus,ordaki mesafeye bakiyor bebeigin gecebilecegi kdr mesafe varmi diye.ben cokta aciyacagini dudunmuyorum acikcasi,sonucta butun elini sokmuyor dr:) parmak uclariyla bakiyor,dha once vajinal usg yapildimi size bilmiyorum aama bna kac kere yapildi onda resmen probu icimde gezdiriyordu,onda bile acimadi hic...bakalim benimde onumuzdeki hfta yapilacak deneyimlerimi paylasirim:)
kızlar çatı muayenesi nasıl oluyor canınız çok yanıyo mu bende 39. haftada gidicem çatı muayenesi yapacak ama tırsıyorum çok acırsa diye süre olarak uzun mu sürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?