Aralık ayında doğum yapıcaklar buradan dertleşelim mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi cyge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım 10 mu eminmisin :)))))) bence biraz çarpmak lazım o onu :)))))

doğum da yol geçen hanı gibi oluyo desene :)))gelen giden bakıyomuş zaten

Yok canım öyle değil korkma seninle ilgilenen bir ebe oluyor doktorun yardımcısı doğuma girecek olan kişi seni hep o muayene ediyor o takip ediyor saatte birde doktora götürüyorlar o bakıyor sonra doğuma yani önüne gelen bakmıyor ama 10 dan fazla o kesin :)))

Canım doktorlar çok farklı oluyor benim doktorum 13 yıllık gittiğim kişi ve ilk doğumumda en az benim kadar ısrarcıydı normal doğum için hatta benim bebeğim 8,5 aylıkken bile tersti kafası yukardaydı , ama genede sezeryanle ilgili konuşma yapmadık hiç hep bekliycem sen merak etme Allah büyüktür dönecektir dedi dönmezse son zamanda bakarız dedi ama çok şükür son ay döndü.

Şimdide ilk gittiğimden beri normal gelicek dimi diye konuştuk hep tabi hayat bu son anda ne olacağı hep muamma bir aksilik olmaz ise normal diye hep konuştuk.

Kızlar bugün baya formumdaydım sabah kalktığımda evi süpürdüm,mutfağı temizledim,dağğğ gibi ütüm vardı ütü yaptım oğluşuma gelen hediyeleri yıkamıştım ütüledim onları yerleştirdim.

Kızım dolbını kendince istiflemiş düzenlemiş sözde :) onu düzenledim bazasının altı oyuncakları felan dağılmıştı onu düzenledim dolaplara el dokundurdum ama çookk yoruldum oğluşum artık tepmeyi bıraktı takla atmaya yeltendide aldım leptopu uzattım ayaklarımı yaptım bir kahve dinleniyorum.Bu akşam kızımın arzusu ile dışardan yemek söyliycez yemekte yapmıycam.Ohhh gel keyfim gel :))))))

kızlar hastaneden geldim şimdi.doktor muayenede hiç yumuşama yok dedi.suyu eşi normalmiş.bu durumda artık sezeryan düşünücez dedi.çok moralim bozuldu.cuma günü çağırdı doğumu planlamak için.en geç pzartesi yada salı alırız dedi. eşimde o zaman çarşamba gününe kalsın doğum tarihi 12 12 12 olsun dedi.doktorda eğer siz istiyorsanız 1 gün daha bekletirim dedi. ama ben sezeryan istemiyorum.nsteye bağladı ben tabi hüngür hüngür ağlama krizlerine girdim.ya sezerya sonuçta ameliyat bu.ben normale şartlamışım kendimi doğumdan hemen sonra kucağıma almak istiyorum kızımı.kendi ağrılarımla uğraşmak istemiyorum.şimdi 39+4 teyim.sizce normal doğum için en fazla hangi güne kadar beklememiz normal.????

kızlaar ben dün doğum yaptım oğluşumla bugün eve geldik ayrıntıları en kısa zamanda yazarım.. darısı başınıza inşallah..

cancağızlarım napıosunuz bakalım dün giremedim bu gün yazayım dedim hala doığuramadım yawwww :)))

perşembe sabah 10.30 da randevum var o zamana kadar kendi gelse kızanım gelmessede bakcaz artık..

yahu düşünüorum düşünüorum ne ağrım var ne sancım arkadaş ben nie doğuramıyorum yaaaaaaa

arkadaşım hiç bozma moralini ya allah büyük nasip te ne varsa onu yaşıcaz..

takma kafana beaaa bak bana 2 cm acılmam var rahim yumuşamış,, nişanım bile geldi ama kızım gelmiooo

ne ağrım var ne sancım valla psikolojim bozuldu nasıl iş anlamadım yaa

kızlaar ben dün doğum yaptım oğluşumla bugün eve geldik ayrıntıları en kısa zamanda yazarım.. darısı başınıza inşallah..

amannnnn ne güzel bir haber ahhh o şimdi nasılda mis kokuyodur allah analı babalı büyütsün canım

ilk doğumum olmasa beklerim bebeğin kafası görününce hastaneye giderim parmaklanmamak için :))keşke kendimiz anlasak açılmaları ona göre hastaneye gideriz :))

senin kızann rahat yerinde demekki :))rahatsız et azcık :)))

Canım ben doktordan iyisini bilirim şeklinde atıp tutmak olarak görmezsen naçizane yaşadığımdan alıntı yaparak bir eleştri yapmak istiyorum doktoruna bence önyargılı yaklaşmış duruma gibi geldi.

Şimdi ben geriye dönük düşündüğümde hem önceleri bebek tersti sonrada sancım gelmedi ve ozamanlar yani bundan 10 sene önce böyle çok incelenmiyordu yada benim doktorum incelemiyordu bilmiyorum orasını ben mesela doğuma gittiğim güne kadar nst ye bağlanmadım alttan muayene olmadım.
Yalnız 39.haftaya girdiğimde haftada bir güne çıktı kontrölüm sonra 41.haftaya kadar bekletti sancılanırsam diye baktı 41.hafta geldi sancılanmıyorum hergün gel dedi en son cuma gittiğimde tamamdır suyu azalmış sunni sancı vericem deniycem açılma olursa normal doğurtucam olmazsa eğer sezeryana alırım kabulmu dedi okeyledim ve sunni sancıda açılma oldu yani ama olmasaydıda o sunni sancı boşuna çekilciekti ağrı çekip te sezeryana gitmeyi bek kabul ettim belki doktorun sana onu yaşatmakmı istemiyor tam bilemedim canım ya.

Annnaaaa forumumuzun ilk bebişi gelmişşşşşşşşşşş canım Allah analı babalı büyütsünnnn darısı cümlemizin başına ayrıntıları beklyoruz sabırsızlıkla 41 kere maşşallah size.

Elor sana demedikmi yakala şu kocanı diye :))) bak seni beklerken hilalarda doğurdu valla helal olsun. :)))) Ama seninkinin yeri çok rahat demekkiçok nazlı olucak senin bebiş.

mehru aslında ne güzel olurdu dimi yaa anlasak en azından elalem sokacağına elini kolunu biz yapardık o işi demi :)))) Aman olsun alalım kucağımıza mis kokulu meleklerimizi de hayırlısı ile.

Bu akşam gene bir arkadaş bir poşet eşya göndermiş hedaye civile uğramış kendiçocuğuna bakarken dayanamamış benimkinede almış 3-4 tulum anam kızan yok ama her yer eşya doldu valla.Çok şanlı olucak bu velet.

Deses canım sıkma canını heşey olucağına varır sezeryansa sezeryan başımıza ne gelirse onu çekicez aynı senin gibi bende çok korkuyorum sezeryandan Allah yazmasın diyorum ama başa gelince napıcan işte

valla bizde anlamadık.acaba doktor acelemi ediyor diyoruz.özel olunca sezeryana yönlendirmek onlar için daha iyi demi.bende son ana kadar beklemek istiyorum.şimdi 39+4 olduğuma göre benim normal doğum için son günüm ne zaman biri hesaplasın banaa.... ben şimdi 40.haftadamı oluyorum yani. anlamadımki. 40. haftadaysam niye 39+4 deniliyor.bak şimdi son hafta hangi hesaplara daldımm(

şaka mı bu ya?? vallaha şok oldum.
çarşaf mı bu nasıl cırt diye bi ses gelicek.
hem nasl uyuşturmadan böyle bişi yapabilir?
yapma Allahını seversen :S

Canım ben 41+2 de doğuma alındım yani eğer bebeğin herşeyi yerindeyse suyu vs.eşinde yaşlanma yoksa bence en az 1 hafta daha bekleyebilirsiniz bu sezeryanı konuşmak için ayrıca belki sunni sancı ile açılma olur çatın dar değilse ne bilim yaa insan böyle konularda endişeli oluyor zor durum lar ama bence biraz daha bekleyebilir diye düşünüyorum yanlışsam affola.

şaka mı bu ya?? vallaha şok oldum.
çarşaf mı bu nasıl cırt diye bi ses gelicek.
hem nasl uyuşturmadan böyle bişi yapabilir?
yapma Allahını seversen :S

Bu konuda aynı tepkiyi bende veriyorum nasıl bir olay nasıl bir hemşire ayrıca hemşirenin neden müdahalesi var doktor nerde ssk mı ki acep ? Ayyy Allah korusun yaa düşünemiyorum yarabbim.

Elorum canım yaa hala buralardasın bugün çok andım seni annemle konuştuk ta oda şaşırdı ilk kez duyuyorum nişan gelsin 2 gün geçsin dedim bak duymadığını duy işte diye andık seni canım yaa .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…