37.haftamdan beri 2 kere catı muayanesi oldum ama benımki ikinci gebelik oldugu ıcın neredeyse hıcbırsey hıssetmedim.fakat ilk gebeligimde birazcık acımışdı ama önemsenecek kadar bir acı olmuyor.yalnız dogumda belki 10 kere yapıyorlar onu ne yazık ki
doğum da yol geçen hanı gibi oluyo desene :)))gelen giden bakıyomuş zaten
benim doktorum da söylemiyor doğum için bişey kucağına alana kadar da belli olmaz nasıl doğum yapacağın demişti kendimi şartlandırmamam için , ama artık zurnanın zırt dediği yere geldik sanırım 2 hafta sonra çatı muayenesinden sonra karar verecek nasıl doğum yapacağıma...Doktor ne derse o diretmem hiç çünkü bizden daha iyi bilirler riske girmek istemezler hem artık sezaryen doğumlarda tıbbı gerekçe ve belgelerle bakanlığa gönderiyolarmış onun için keyfii yapmaz bence
kızlar hastaneden geldim şimdi.doktor muayenede hiç yumuşama yok dedi.suyu eşi normalmiş.bu durumda artık sezeryan düşünücez dedi.çok moralim bozuldu.cuma günü çağırdı doğumu planlamak için.en geç pzartesi yada salı alırız dedi. eşimde o zaman çarşamba gününe kalsın doğum tarihi 12 12 12 olsun dedi.doktorda eğer siz istiyorsanız 1 gün daha bekletirim dedi. ama ben sezeryan istemiyorum.nsteye bağladı ben tabi hüngür hüngür ağlama krizlerine girdim.ya sezerya sonuçta ameliyat bu.ben normale şartlamışım kendimi doğumdan hemen sonra kucağıma almak istiyorum kızımı.kendi ağrılarımla uğraşmak istemiyorum.şimdi 39+4 teyim.sizce normal doğum için en fazla hangi güne kadar beklememiz normal.????
kızlaar ben dün doğum yaptım oğluşumla bugün eve geldik ayrıntıları en kısa zamanda yazarım.. darısı başınıza inşallah..
Yok canım öyle değil korkma seninle ilgilenen bir ebe oluyor doktorun yardımcısı doğuma girecek olan kişi seni hep o muayene ediyor o takip ediyor saatte birde doktora götürüyorlar o bakıyor sonra doğuma yani önüne gelen bakmıyor ama 10 dan fazla o kesin :)))
cancağızlarım napıosunuz bakalım dün giremedim bu gün yazayım dedim hala doığuramadım yawwww :)))
perşembe sabah 10.30 da randevum var o zamana kadar kendi gelse kızanım gelmessede bakcaz artık..
yahu düşünüorum düşünüorum ne ağrım var ne sancım arkadaş ben nie doğuramıyorum yaaaaaaa
kızlar hastaneden geldim şimdi.doktor muayenede hiç yumuşama yok dedi.suyu eşi normalmiş.bu durumda artık sezeryan düşünücez dedi.çok moralim bozuldu.cuma günü çağırdı doğumu planlamak için.en geç pzartesi yada salı alırız dedi. eşimde o zaman çarşamba gününe kalsın doğum tarihi 12 12 12 olsun dedi.doktorda eğer siz istiyorsanız 1 gün daha bekletirim dedi. ama ben sezeryan istemiyorum.nsteye bağladı ben tabi hüngür hüngür ağlama krizlerine girdim.ya sezerya sonuçta ameliyat bu.ben normale şartlamışım kendimi doğumdan hemen sonra kucağıma almak istiyorum kızımı.kendi ağrılarımla uğraşmak istemiyorum.şimdi 39+4 teyim.sizce normal doğum için en fazla hangi güne kadar beklememiz normal.????
kızlaar ben dün doğum yaptım oğluşumla bugün eve geldik ayrıntıları en kısa zamanda yazarım.. darısı başınıza inşallah..
Canım ben doktordan iyisini bilirim şeklinde atıp tutmak olarak görmezsen naçizane yaşadığımdan alıntı yaparak bir eleştri yapmak istiyorum doktoruna bence önyargılı yaklaşmış duruma gibi geldi.
Şimdi ben geriye dönük düşündüğümde hem önceleri bebek tersti sonrada sancım gelmedi ve ozamanlar yani bundan 10 sene önce böyle çok incelenmiyordu yada benim doktorum incelemiyordu bilmiyorum orasını ben mesela doğuma gittiğim güne kadar nst ye bağlanmadım alttan muayene olmadım.
Yalnız 39.haftaya girdiğimde haftada bir güne çıktı kontrölüm sonra 41.haftaya kadar bekletti sancılanırsam diye baktı 41.hafta geldi sancılanmıyorum hergün gel dedi en son cuma gittiğimde tamamdır suyu azalmış sunni sancı vericem deniycem açılma olursa normal doğurtucam olmazsa eğer sezeryana alırım kabulmu dedi okeyledim ve sunni sancıda açılma oldu yani ama olmasaydıda o sunni sancı boşuna çekilciekti ağrı çekip te sezeryana gitmeyi bek kabul ettim belki doktorun sana onu yaşatmakmı istemiyor tam bilemedim canım ya.
Kizlar simdilik tekrar sanci veya Su gelmesi yasamadim.
Bu arada cati muayenesinden korkmayin Ben olmadim cunku dogum aninda isler degisiyor acilmalar oluyor kemiklerde.
Dogum aninda da kimsenin aci hissetecegini zannetmiyorum,ilk dogumumda hemsire sagolsun makas kullanmadi eliyle yirtti ve Ben acidan sancidan hicbirsey hissetmedim.tek duydugum cirt diye bir sesti..
valla bizde anlamadık.acaba doktor acelemi ediyor diyoruz.özel olunca sezeryana yönlendirmek onlar için daha iyi demi.bende son ana kadar beklemek istiyorum.şimdi 39+4 olduğuma göre benim normal doğum için son günüm ne zaman biri hesaplasın banaa.... ben şimdi 40.haftadamı oluyorum yani. anlamadımki. 40. haftadaysam niye 39+4 deniliyor.bak şimdi son hafta hangi hesaplara daldımm(
şaka mı bu ya?? vallaha şok oldum.
çarşaf mı bu nasıl cırt diye bi ses gelicek.
hem nasl uyuşturmadan böyle bişi yapabilir?
yapma Allahını seversen :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?