Elorum canım yaa hala buralardasın bugün çok andım seni annemle konuştuk ta oda şaşırdı ilk kez duyuyorum nişan gelsin 2 gün geçsin dedim bak duymadığını duy işte diye andık seni canım yaa .
Bu konuda aynı tepkiyi bende veriyorum nasıl bir olay nasıl bir hemşire ayrıca hemşirenin neden müdahalesi var doktor nerde ssk mı ki acep ? Ayyy Allah korusun yaa düşünemiyorum yarabbim.
Bende ilk gebeligimde biran once dogsun artik diyordum cunku cok gec geldi 40+1 de geldi..
Bunda dedimki nolur Beni o kadar bekletmesin erken gelsin dedim Beni dinliyor sanirim
O kadar agridan sancidan sonra aglamistim Ben.. insan oyle birseyin kendinden ciktigina 9 ay icinde de olsa inanamiyor,mucize gibi..
Canım o nasıl bişey yaa çok şaşırdım hemşirenin doğumda orda ne işi vardı ki benim doğumumda hep doktorum vardı başından sonuna kadar ebeler doğuma alınana kadar açılma kontrölü yaptılar sadece doğuma alındığımdan itibaren doktor geçti ve bebeğimi alıp çıkana kadar da doktorum ilgilendi ondan şaşırdım.
şaka mı bu ya?? vallaha şok oldum.
çarşaf mı bu nasıl cırt diye bi ses gelicek.
hem nasl uyuşturmadan böyle bişi yapabilir?
yapma Allahını seversen :S
kızlar hastaneden geldim şimdi.doktor muayenede hiç yumuşama yok dedi.suyu eşi normalmiş.bu durumda artık sezeryan düşünücez dedi.çok moralim bozuldu.cuma günü çağırdı doğumu planlamak için.en geç pzartesi yada salı alırız dedi. eşimde o zaman çarşamba gününe kalsın doğum tarihi 12 12 12 olsun dedi.doktorda eğer siz istiyorsanız 1 gün daha bekletirim dedi. ama ben sezeryan istemiyorum.nsteye bağladı ben tabi hüngür hüngür ağlama krizlerine girdim.ya sezerya sonuçta ameliyat bu.ben normale şartlamışım kendimi doğumdan hemen sonra kucağıma almak istiyorum kızımı.kendi ağrılarımla uğraşmak istemiyorum.şimdi 39+4 teyim.sizce normal doğum için en fazla hangi güne kadar beklememiz normal.????
kızlaar ben dün doğum yaptım oğluşumla bugün eve geldik ayrıntıları en kısa zamanda yazarım.. darısı başınıza inşallah..
cancağızlarım napıosunuz bakalım dün giremedim bu gün yazayım dedim hala doığuramadım yawwww :)))
perşembe sabah 10.30 da randevum var o zamana kadar kendi gelse kızanım gelmessede bakcaz artık..
yahu düşünüorum düşünüorum ne ağrım var ne sancım arkadaş ben nie doğuramıyorum yaaaaaaa
Simdi Soyle oluyor canim,benim dedigim seyi Yapan hemsire ayriydi,2 tane de surekli yanimizda Duran bir erkek bir kadin ebe vardi ,dogumuma da ayri bir ebe girdi benim doktor yanima bile ugrama zahmetinde bulunmadi sagolsun ..
AMA iyiki de gelmedi dogumdan sonra bogardim adami, bana hanim hanim garip garip sesler cikarma dedi o anki sancimla onu duymazdan geldim AMA sonradan keske oyle yapmasaydim dedim..
arkadaşım hiç bozma moralini ya allah büyük nasip te ne varsa onu yaşıcaz..
takma kafana beaaa bak bana 2 cm acılmam var rahim yumuşamış,, nişanım bile geldi ama kızım gelmiooo
ne ağrım var ne sancım valla psikolojim bozuldu nasıl iş anlamadım yaa
Canım ben 41+2 de doğuma alındım yani eğer bebeğin herşeyi yerindeyse suyu vs.eşinde yaşlanma yoksa bence en az 1 hafta daha bekleyebilirsiniz bu sezeryanı konuşmak için ayrıca belki sunni sancı ile açılma olur çatın dar değilse ne bilim yaa insan böyle konularda endişeli oluyor zor durum lar ama bence biraz daha bekleyebilir diye düşünüyorum yanlışsam affola.
canim simdi soyle hesaplaniyor o,sen 39 u doldurmussun 40inci hftadanda 4 gun almissin demek oluyor.40inci haftanin icindesin yani,ama daha 40i doldurmadin.ben 41-42. hftalarda bile dogum yapan duydum acikcasi..plesantan ve suyunda normalmis,sezaryan bile olacaksa gununu doldursun oyle yapsinlar..gerci biz dr deiliz belki bildigi bisey vrdir ama ozmn iyice anlatsin nedenini ve beklemenin ne gibi bir riski olabilecegini.Benim bildigim dogum olmasi gerekenden sonraya birakilirsa bebegin karninda kakasini yapma durumu olabiliyormus,buda zehirlenmesine sebep olabiliyormus,allh korusun;sen yine en dogru bilgiyi drundan alabilirsin,iyice sor aklina takilanlari,sana iyice kapsamli bilgi versin ona gore ver kararini,ayrica sezaryanda o kdr korkulacak bisey deil bence,kac tane arkim yapti cokta memnun kaldilar hemen iyilestiler cnm..kendini hayirlisi ne ise o olsun diye sartlandir bence,onemli olan bebeginin ve senin sagligin,heriki turlusude zor dogumun sonuc olarak
canım yaa çok haklısın.doktorum haftaya çarşambaya kadar bekleyeceğimizi söyledi.bu arada tabi kontrole alacak tekrar.yani en geç 41+4 te sezeryanla alınacak.benimde ablam sezeryandan çok memnun hatta normal istediğim için bana kafayı yemişsin nasıl dayanacaksın diyor. ama ben de ertesi gün ayakta olayım kendi ağrı sızımla uğraşmayayım bebeğimle ilgileneyim ve en önemliside ameliyat olmayayım istiyorum.ne bileyim işte.Allahtan hayırlısını istiyorum.önemli olan sağlıkla sonlanması.
arkadaslar bugun mesanemde surekli bir baski hissediyorum,hep wc deyim,mesane bolgesinde batma var surekli ve arada elektrik carpmasi hissi oluyor acitiyor vallahi.kasiklarimda da hafif hafif tatli bir agri var..bebegin ellerini kollarini kasiklarimda hissediyorum bayadir bir ztn,kolbasti yapiyor orda vallahi:)sizdede mesanede batma oluyormu surekli?
tatlım bnde özele gidiyorum ve dr bn ebelere bırakıyorum anca bebek gelirken müdahale ediyorum dedi.
yani bebeğin başı çıkınca o alıyormuş :/
o zamana dek seni kontrol eden ebelermiş.
bnde şaşırdım.
Simdi Soyle oluyor canim,benim dedigim seyi Yapan hemsire ayriydi,2 tane de surekli yanimizda Duran bir erkek bir kadin ebe vardi ,dogumuma da ayri bir ebe girdi benim doktor yanima bile ugrama zahmetinde bulunmadi sagolsun ..
AMA iyiki de gelmedi dogumdan sonra bogardim adami, bana hanim hanim garip garip sesler cikarma dedi o anki sancimla onu duymazdan geldim AMA sonradan keske oyle yapmasaydim dedim..
:):):)aynen oyle Hatta fazlasida varda ilk defa dogum yapacaklari korkutmamak icin yazmadim canim.
Kendi sancim vardi,ustune Birde suni sanci verdiler onlarin agrisindan hic hissetmedim..
Ankarada bir devlet hastanesinde dogum yaptim,
Ortalik hemsireden ebeden gecilmiyo doktoru gorebilene ask olsun:)
Hadi bir tuhafiniza gidecek birsey daha soyleyeyim:)
Dogum yaptigim oda 3 tarafi duvar bir tarafida tamamen camdi ve koridora bakiyordu,gelen gecen herkes seni dogum yaparken goruyordu,temizlikcisine varana kadar sadece siviller giremiyo zaten Geri kalkan Herkesin gorme imkani var. Ha hos onlar bikmislardir gore gore ama Ben cok tuhaf katsilamistim AMA el mecbur yuzmus yuzmus kuyruguna gelmisim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?