- 13 Ocak 2012
- 1.675
- 1.806
- 333
kızlaar ben dün doğum yaptım oğluşumla bugün eve geldik ayrıntıları en kısa zamanda yazarım.. darısı başınıza inşallah..
arkadaslar bugun mesanemde surekli bir baski hissediyorum,hep wc deyim,mesane bolgesinde batma var surekli ve arada elektrik carpmasi hissi oluyor acitiyor vallahi.kasiklarimda da hafif hafif tatli bir agri var..bebegin ellerini kollarini kasiklarimda hissediyorum bayadir bir ztn,kolbasti yapiyor orda vallahi:)sizdede mesanede batma oluyormu surekli?
ay bugun bir sok yasadim arkadslar,aynanin karsisindayken farkettim,bugune kdr cAtlamayan ben 38de catladim yani..sol kasigimin yan tarafinda 3 tane kucuk catlak yakaladim cok moralim bozuldu,4.aydan beri lierac kulaniyorum,ama son ay birden kilo aldi bebek ve ben bu yuzden oldu sanirim,onun oncsinde heray 1 kilo aliyordum son ay 3-4 kilo aldim sanirim bu yuzden oldubu arada o kirmiziligi ne zaman geciyor catlaklarin beyazlamasi nekdr zaman sonra oluyor?umarim 3 kucuk catlakla kurtaririm durumu dha fazlasi olmaz..
Benim sürekli oluyo o dediğinden. Böyle gıdıklanıyomuş gibi bebek kafasını çıkarıcak gibi batma gibi ... Bi his dimi :))
Hatta bugün biraz fazla oldu. Üstüne bi de 5 dk da bir kasılmam oldu. Annemle kocam bi panik oldular ki çok komikti:) sınıfta kaldınız bu ne heyecan Siz mi doğurcaksınız ben mi diyorum. Suratlar kireç gibi koşturuyorlar evde. Ben de geçer ya yalancı sancı bunlar diyorum. Annem diyo ki korkma tamam mı sakin ol. Anne niye korkayım sonuçta doğacak diyorum. Ama tam fiyaskoydular... Doğuma giderken dAha güçlü birini bulmam lazım.. ben onları mi sakinleştircem kendimle mi ugraşıcam offff of..
Slm kizlar bende bi sıkıntı var tecrübeli anne adayları var diye sormak istiyorum benim ilk ve belim ağrıyor ama doktorum bebek sancısı değil dedi
Bu cümleyi kurmak en yakın zamanda bizede nasip olur inşallah.. çok tebrik ederim.. Allah analı babalı büyütsün.. ayrıntıları bekliyoruz.. sadece pozitifleri ama tamam.. bizde bi doğurup gelelim sorunları Sonra konuşuruz :)))
Biri ebe beni cart diye yırttı falan demiş için için gerildimen korktuğum kısım çünkü kesi. Sancılar vız gelip tırıs gidiyo dimi :))
Canım bebeğin kaç aylık kaç haftalık ki ??
Gece oldumu olanlar oluyor nedense bende gene gaz sancıları , oğluşun rahatsızlıkları başladı kızlar ne oturmaya ne yatmaya
Kalkıcam giyecem gene nefret ettiğim elbise geceliğimi bir onda rahatım mecburenSürecem memişlerime kremimi ve volta atıcam ev içinde bir pırt 10 volta 1 tuvalet işim bu.Tuvalet arası uyku olursa 5 dk amenna artık eskiden uyku arası tuvaletti ama şimdi tuvalet arası uyku bendede olay bu oldu .
HErkese iyi geceler olsun .
Benim bebegim 39 haftalik ama bi türlü dogmuyo
Canım aynen herkesde durum farklı oluyor benim arkadaşım 2 cm açıklıkla gitti doğuma bizde yanındaydık 9 cm açıklık oldu doğuma alındı alınıcak ama ne feryat ne bağırma anlatamam sonra dedi ben doğuramıycam annesi biz doktorlar herkez yalvardı yok dedi ben sezeryan istiyorum tam 8 saat sancı çekti 9 cm açıklıkla sezeryan oldu yani kişiden kişiye değişiyor herkezin kendi seçimi sonuçta.
canim eliyle yirtmasi nasil bisey ya,saka gibi hic ellemeseydi bari dha iyiydi kendi dogal akisina biraksaydi..kontrolsuz bir yirtilmaya sebep olur ,(gerci sende nasil oldu sonuc onu anlamadim ama) kesiyi makasla yapmalarinin nedeni duzgun bir hatla kesmek yoksa,senin tabirinle cart diye nasil yirtilirrrr
kzlar eşim bu hafta gececi ve iki gündür arabyla gidiyor işe ki acil birşey olursa çabuk dönebileym diye.
yürümeyle de evimizden 10-15 dk he iş yeride =))
ama malesef daha çağıramadım eşimi.
ne su var ne de düzenli sancı..anlaşılan cuma dr.a gidicez tekrar.
ama bugün sağ kasığıma bıçak giriyor bazen.bunu sevmedim,çok tatsız(
Ayy kıyamam yazık yaa emeklerine yazık:)) insan kendini ve sınırlarını bilir, demek biri yok ben başaramam sezaryen istiyom derse kızmamak lazım. Bu kadar çekip çekip yine normal yapamıcaksa baştan olsun dAha Iyi. Benim ark da yaptı onu 8 9 saat sancı çekti, tam açılma olmadı. Kız yalvarmış sezaryene alın diye. Kocası istememiş. Tam suni sancı verceklermiş bi bakmışlar bebek ters duruyo suyu bitmiş dönme ihtimali de yok sezaryen oldu garibim. Ama Sonra çok üzüldü normal olmadığına. O an gözüm görmedi diyo. Ben kocama tembihledim sakın izin verme öyle bişey dersem diye:)) bi de baştan epidural olmıcam ya 7 8 cm de istiyorum dersem de izin verme dedim. Yüzmüşüm yüzmüşüm kuyruğuna gelmişim o başarı bana ait olmalı:)) epidural sayesinde normal yaptı derler Sonra gururuma yediremem ben :)) bebegim için acı çekmeye razıyım, yeter ki kavuşalım artık.
Eliyle yirttigi icin dikis pek guzel olmadi o hidden epilasyon yaparken oraya yaklasinca bile canim yaniyo almiyorum orayi.insallah 2 dogumumda guzel dikerler
Kizlar six hep gece yazisiyorsunuz Ben kizi uyut kendini uyut derken erkenden yataga giriyorum AMA uyudugum zamanlar sinirli Su an daha yataktan cikmadim ayaklarim 1 km yurumusum gibi agriyo
Belimde agriyo AMA sampiyon ayaklarim...
Geceleri de bi otarafa don bi bu tarafa don bi turlu uyuyamiyorum hayir reflum de azaldi,
Kontrolde ara ara 50-60-70 bulan sancilar da vardi 0 oldugu da vardi AMA Ben pek birsey hissetmedim aci esigim de dusuktur halbuki,
Demem o ki gece sancilarim oluyo da Ben mi hissetmiyorum acaba?
Tabi dogum sancısı degil olsa dayanamam zaten:)
kızlar bu arada ben biberon almamıştım. hani normal olacaktı diye bekliyordum ya.sütüm nasıl olsa gelir diyordum.şimdi sezeryan ihtimali çıkınca süt gelmez diyolar hemen.biberon almalımıyım sizce yoksa ilk etapta mama veriliyormuş kaşıklamı vermeliyiz.sizce alayımmı biberon.birde hızlı akış yavaş akış falan diyo ne demek bu.yenidoğana ne almak lazım???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?