Aralık ayında doğum yapıcaklar buradan dertleşelim mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi cyge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canim benimde o ne oldugu belirsiz olan :) sancilarim gitti cok sukur,hicbiseyim yok bugunlerde..sadece bebek cok hareketli ve mesanedeki batmalar devam ediyor.geceleride karnimin ucuna kucuk bir destek yastigi koyuyorum dha iyiyim sankii

Bakıyorum hepimiz bu saatlrde ayaktayız :))))

Ya ben o kesidende doğumdanda korkmuyorumda o sancıyı çekip Allahım korusun hepimizi sezeryana gidersem o ameliyat korkusu çok var bende.Çok korkuyorum ameliyattan yoksa o öyle yada böyle çıkıcak ta işte.

Nedense ben bu saatten sonra uyuyamiyorum sanki nefessiz kalıyorum

Evet kader kısmet ve genetik.. ben hiç çatlak kremi kullanmadım karnıma normal nemlendirici krem sürdüm. Bi tane çatlak yok Allah a şükür. Ama popoyu göremeyince orası eksik kaldı ve sonuç hüsran..( neyse göz görmeyince gönül katlanıyo:)) kesi konusunda da doğaya pozitif enerji gönderiyorum, inşallah gerek kalmıcak. Idolum cansu olduğundan çok ümitliyim bu konuda:)

Selam herkese günler geçtikçe korkularim artıyor allah hepimize hayırlı dogumlar nasip etsin

hosgeldiniz iyi aksmlar,korkmayin korkmayin eninde sonunda cikarticaz bebisleri bir sekilde,ben korkmaktan vazgectim artik,su stres olayindan kurtulmak istiyorum sadece bu bence sancidan,ameliyattan dha beter insana koyuyor..sizin kacinci hftaniz?

Ya bende dün gece oğluşum rahatsızmı oldu anlamadım çok fenaydı hareketleri acıttı acıttı tam göbeğimin sol tarafından kolumu bacağımı delip çıkıcaktı sanki böyle 2-3 saat acıttıda acıttı.Çok fena bir geceydi yani birde çok gaz oluyor bende yatarkende olmuyor malesef kalkmak zaten sorun e çişe zaten kalkıyorum dakka başı bide pırt için kalkıyorum fena yani halim.Ya insan geçiceğinden emin olsa her değişik olayda acaba normalmi geçicekmi doğurcammı erkenmi gibi bir sürü soru işareti ile kalıyorsun sonra sabah olunca ya geçti bir gün daha hayırlısı diyorsun felan . yani her hamilelik ilk gibi stresli ve endişe dolu ne çok korkuyor insan bişii olucak diye bebğine dimi.

bende ameliyattan çok korkuyorum ya bide biz güneydoğudayız lojmanın yolları tarla yolundan beter ameliyat olursam dikiş mikiş kalmaz bende eve gelene kadar:) ayın 14ünde belli olacak nasıl doğuracağımm bakalımm çok dua ediyorum normal olsun diye , allah hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze de razı eylesin inşallah

pazartesiye kadar sancılanmazsam banada basıcakalr suniyi kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr ((((((((((((((((((((((
adet günlerimde hemen dayanamaz ilaç içerdim ya da iğne yaptırırdım..
naısl dayanıcam beeen (((((((((((

O kadar erken kalktım, çarşı pazar dolaştım akşam 3 4 saat kesintisiz uyuyayım diye yok anam derdim bitmedi.. bi doğurayım 3 gün wc Ye gitmicem:)) acıkmıcam mesela hiç :) göbeğimin üstüne yatıcam saatlerce uyucam. Tabi kağan uyutursa :) 2 saatte bir mi emiyordu bu çocuklar yahu:)))

hosgeldiniz iyi aksmlar,korkmayin korkmayin eninde sonunda cikarticaz bebisleri bir sekilde,ben korkmaktan vazgectim artik,su stres olayindan kurtulmak istiyorum sadece bu bence sancidan,ameliyattan dha beter insana koyuyor..sizin kacinci hftaniz?

H.b Teşekkürler benim 39 n içindeyim tamini dogum tarihi 12 aralik demiş doktorum bakalım hayırlısı inşallah

Ya zaten inanın çocuğuk doğuncada aynısı olucak nasıl şimdi bize ne oluyorsa gece olyor gece uyuyamıyoruz gece ağrılarımız oluyor gece nefesimiz kesiliyor vs.

Çocuk doğuncada büyürkende aynı gündüz cin gibi olan velet gece olunca ateşleniyor gece olunca ağlıyor gece olunca uyuyamıyor vs.

Ne varsa bu gecelere var arkideşler.

Bebis kaç hastalık ki kaçıncı haftaya kadar sanci olmasa suni sancı veriyorlar

canim bizde esimin isi nedeniyle doguda bulunmustuk bir muddet allah kolaylik versin,benimde randevum ayin 10unda bakalim bende cok heyecanliyim bakalim ne dicek dr,acilma fln var mi vs

allah verir kolaylığını hiç korkma canım bence dua et bol bol, ıkınma esnasında 20kg basınç uygulanıyomus buna normal şartlarda dayanamazmış insan ama allah veriyor işte güç kuvvet zaten allahtan başka sığıncak kimimiz olur ki o esnada

lovepink korkma canım ya ürkütme kendini hayırlısı olsun sağ salim kurtulun ikinizde öyle yada böyle neyse o hayırlısı inşallah.

Şey yaa açılma olunca doğum başlamıyo mu zaten gülmeyin bana bilemedim ben zannediyordum ki 1 cm bile açıklık olsa hastaneye yatırıyolar

kızlarrrrrrrrrr benim için dua edin nolur yarın kızımı hayırlısıyla alayım kucagımaaa

heyecanlı korkulu ve gerginim napcamı hiç bilmioyorum yaaa salak gibi oldummmmmmmmm

canim ya korkma allah bisekilde yardim eder,pozitif dusun,bak arkadasim sunni verilmesine ragmen oyle anlatildigi gbii kotu degildi diyor sancilar icin.hem adet sancin siddetli oluyor diye bununda oyle olmasi gerekmiyormus,ben dr-a sormustum onunla ilgisi yok demisti benimde adet doneminde hic agrim olmaz cunku hic ilac aldigimi hatirlamam,ama dogum sancim kuvvetlide olabilirmis onunla ilgili deilmis yani,ya birgun cekicez biticek sonra bebislre kavusucaz ne guzel dusunsene

Ben doğumda ıkınırken burun kemiğimin ayrıldığını hissettim öyle böyle bir ıkınma değil o zaten birde şey komik oluyor tam ıkınman gelmiş ıkınıyorsun bebek çıkarken doktor birden dur şimdi sakon ıkınma diyor işte ozaman basınç olup yırtılabiliyormuş kızlar aklıma geldi şimdi doktorun söylediği orda fena oluyor insan ıkınman var fena ama ıkınmaman lazım işte orda fena yani 3-5 saniye :))))) Ama tekrar ediyorum ıkınmalar başladığında GRAM ACI YOK ne varsa ıkınmalar başlayana kadar doğumda acı yok doğumdan önce var.

Ne ana Baba ne doktor ne hemşire hepsi yardımcı ama ne çekiyosa tek çekiyor bence anne. Allah a ne kadar muhtaç olduğumuzu ve acziyetimizi göreceğimiz en güzel an:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…