Bakıyorum hepimiz bu saatlrde ayaktayız :))))
Ya ben o kesidende doğumdanda korkmuyorumda o sancıyı çekip Allahım korusun hepimizi sezeryana gidersem o ameliyat korkusu çok var bende.Çok korkuyorum ameliyattan yoksa o öyle yada böyle çıkıcak ta işte.
Selam herkese günler geçtikçe korkularim artıyor allah hepimize hayırlı dogumlar nasip etsin
hosgeldiniz iyi aksmlar,korkmayin korkmayin eninde sonunda cikarticaz bebisleri bir sekilde,ben korkmaktan vazgectim artik,su stres olayindan kurtulmak istiyorum sadece bu bence sancidan,ameliyattan dha beter insana koyuyor..sizin kacinci hftaniz?
pazartesiye kadar sancılanmazsam banada basıcakalr suniyi kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr((((((((((((((((((((((
adet günlerimde hemen dayanamaz ilaç içerdim ya da iğne yaptırırdım..
naısl dayanıcam beeen(((((((((((
bende ameliyattan çok korkuyorum ya bide biz güneydoğudayız lojmanın yolları tarla yolundan beter ameliyat olursam dikiş mikiş kalmaz bende eve gelene kadar:) ayın 14ünde belli olacak nasıl doğuracağımm bakalımm çok dua ediyorum normal olsun diye , allah hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze de razı eylesin inşallah
pazartesiye kadar sancılanmazsam banada basıcakalr suniyi kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr((((((((((((((((((((((
allah verir kolaylığını hiç korkma canım bence dua et bol bol, ıkınma esnasında 20kg basınç uygulanıyomus buna normal şartlarda dayanamazmış insan ama allah veriyor işte güç kuvvet zaten allahtan başka sığıncak kimimiz olur ki o esnada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?