Şey yaa açılma olunca doğum başlamıyo mu zatengülmeyin bana bilemedim ben zannediyordum ki 1 cm bile açıklık olsa hastaneye yatırıyolar
kızlarrrrrrrrrr benim için dua edin nolur yarın kızımı hayırlısıyla alayım kucagımaaa
heyecanlı korkulu ve gerginim napcamı hiç bilmioyorum yaaa salak gibi oldummmmmmmmm
Ben doğumda ıkınırken burun kemiğimin ayrıldığını hissettim öyle böyle bir ıkınma değil o zaten birde şey komik oluyor tam ıkınman gelmiş ıkınıyorsun bebek çıkarken doktor birden dur şimdi sakon ıkınma diyor işte ozaman basınç olup yırtılabiliyormuş kızlar aklıma geldi şimdi doktorun söylediği orda fena oluyor insan ıkınman var fena ama ıkınmaman lazım işte orda fena yani 3-5 saniye :))))) Ama tekrar ediyorum ıkınmalar başladığında GRAM ACI YOK ne varsa ıkınmalar başlayana kadar doğumda acı yok doğumdan önce var.
kızlarrrrrrrrrr benim için dua edin nolur yarın kızımı hayırlısıyla alayım kucagımaaa
heyecanlı korkulu ve gerginim napcamı hiç bilmioyorum yaaa salak gibi oldummmmmmmmm
Canım yok bazen açılma oluyor 1-2 cm ama doğum başlamamış oluyor böyle 2-3 gün sürebiliyor.Açılmalar sancı ile birlikte arda arda olunca doğum başlıyor zaten.
Canım tüm kalbimle dua ediyorum sana Allahın izni le bizi habersiz koma eve gelince hemen 2 satır yaz ben sonunda doğurdum kızanı diye :))))
dualarimiz seninle cnm,bak yarin dunyanin en mutlu insani sen olucaksin,guzel trflarini dusun gerisini hic aklina getirme bile
ayy ikinma olayindan cok tedirginim ztn,cok mu zor ya?birde epidural olursam nasil ikjnicam onu disunuyorum..bu konuda tek bildigim onemli nokta karindan nefes almak ve vaninaya dogru degilde makata dogru ikinmakmis..Ben doğumda ıkınırken burun kemiğimin ayrıldığını hissettim öyle böyle bir ıkınma değil o zaten birde şey komik oluyor tam ıkınman gelmiş ıkınıyorsun bebek çıkarken doktor birden dur şimdi sakon ıkınma diyor işte ozaman basınç olup yırtılabiliyormuş kızlar aklıma geldi şimdi doktorun söylediği orda fena oluyor insan ıkınman var fena ama ıkınmaman lazım işte orda fena yani 3-5 saniye :))))) Ama tekrar ediyorum ıkınmalar başladığında GRAM ACI YOK ne varsa ıkınmalar başlayana kadar doğumda acı yok doğumdan önce var.
ayy ikinma olayindan cok tedirginim ztn,cok mu zor ya?birde epidural olursam nasil ikjnicam onu disunuyorum..bu konuda tek bildigim onemli nokta karindan nefes almak ve vaninaya dogru degilde makata dogru ikinmakmis..
Şimdi şöyle o ıkınma ben sancı çeker ken kaynanam bana sürekli ıkın dedi ıkındıkça açılırmış neyse makasa oturunca sana diyorlar bir iki ıkın diye o kandırmaca esasında :))) NEden derseniz siz ne kadar ıkınırsanız ıkının o başarılı ıkınma olmuyor en sonunda bebek başı çıkmaya hazır olunca doktor yada ebe kimse o karnınızı bastırıyor o bastırdıkça siz istemesenizde ıkınıyorsunuz yani öyleki 3.ıkınmada genelde doğuyor bebek ama o üçüncü ıkınma esasında 1-2 saniyeymiş ama bana sorarsanız en az 5 dk sürdü ama doğumaneye alınmam 17:20 cansumun kucağıma konulması 17:30 düşünün 10 dk da tamam.
Anladımmm.. ayy bu cumartesi Nst Ye gidince bana da açılma var deseler ne güzel olur:)) sonrada çarşamba dogursam mikemmel olur yani... Çok mu şey istiyorum.
heheh bende çatı muayenesine gidince doktor amcamızzz dese keşke ooo senin 7 8 cm açılman var hemen doğuma ve ben o ana kadar hiç sancı hissetmesemm ayy ne güzel hayali bile rahatlatıyo beni :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?