Aralık ayında doğum yapıcaklar buradan dertleşelim mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi cyge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şey yaa açılma olunca doğum başlamıyo mu zaten gülmeyin bana bilemedim ben zannediyordum ki 1 cm bile açıklık olsa hastaneye yatırıyolar

Canım yok bazen açılma oluyor 1-2 cm ama doğum başlamamış oluyor böyle 2-3 gün sürebiliyor.Açılmalar sancı ile birlikte arda arda olunca doğum başlıyor zaten.

kızlarrrrrrrrrr benim için dua edin nolur yarın kızımı hayırlısıyla alayım kucagımaaa

heyecanlı korkulu ve gerginim napcamı hiç bilmioyorum yaaa salak gibi oldummmmmmmmm

Canım tüm kalbimle dua ediyorum sana Allahın izni le bizi habersiz koma eve gelince hemen 2 satır yaz ben sonunda doğurdum kızanı diye :))))

Sancı dediğin nedir ki diyorum su an. O zaman kolay dogururum ben. Acaba lafımı yutar mıyım kine:))
Pozitif düşüncenin dibine vurdum ben ya patlıcam doğumda ya faydasını gorucem. Bakalım ne olucak:) çok heyecanlı...

kızlarrrrrrrrrr benim için dua edin nolur yarın kızımı hayırlısıyla alayım kucagımaaa

heyecanlı korkulu ve gerginim napcamı hiç bilmioyorum yaaa salak gibi oldummmmmmmmm

dualarimiz seninle cnm,bak yarin dunyanin en mutlu insani sen olucaksin,guzel trflarini dusun gerisini hic aklina getirme bile

Canım yok bazen açılma oluyor 1-2 cm ama doğum başlamamış oluyor böyle 2-3 gün sürebiliyor.Açılmalar sancı ile birlikte arda arda olunca doğum başlıyor zaten.

Anladımmm.. ayy bu cumartesi Nst Ye gidince bana da açılma var deseler ne güzel olur:)) sonrada çarşamba dogursam mikemmel olur yani... Çok mu şey istiyorum.

Canım tüm kalbimle dua ediyorum sana Allahın izni le bizi habersiz koma eve gelince hemen 2 satır yaz ben sonunda doğurdum kızanı diye :))))

benim zilli zarife yapıştı bana cıkmıo hemen yazarım bebişimmm kızzz cansu cıkardım ben dieee :))

ama gercekten cok garip hissediorum kendimiiii ağlasammı gülsemmi napsam ki kız benn :))

dualarimiz seninle cnm,bak yarin dunyanin en mutlu insani sen olucaksin,guzel trflarini dusun gerisini hic aklina getirme bile

ayyy evet ya gercekten en mutlusu ben olucam heralde.. onu gördüğümde naparım ne hissedderim hiç bilmiyorum mal mal bakarım kızmın suratına heralde

Bizde tecrübesiziz sadece dua edebiliriz sana.. Allah yardımcın olsun. Ama ben olsam sadece bebeğimi kucağıma aldığım ana odaklanırdım gibi gibi :)) çok çok mutlu bigün heyecan olmazsa olmaz tabi ama stres yapma çok tatlı bi heyecan bu :)) yerinde olmak isteyen bizleri düşün :))

ayy ikinma olayindan cok tedirginim ztn,cok mu zor ya?birde epidural olursam nasil ikjnicam onu disunuyorum..bu konuda tek bildigim onemli nokta karindan nefes almak ve vaninaya dogru degilde makata dogru ikinmakmis..

Doğumdan önceki gece hiç uymamıştım ben zaten uyunmuyorya işte aynen uyumadım birde kusma olayım vardı , sabah 9 da seum kolumdaydı maraton akşam 17:30 da bitti eve gelişim 8-9 o yorgunluk var salaklık var annemi kim benmi nasıl ya bu melek benim mi bende mi çıktı ? harbi mi ya derken o gece kızımı yanıma yatırdım ve sabaha kadar izledim hiçç uyumadım ertesi gün ama öğlen den sonra başlamıştım bebiş uyudukça sızmalara ama o gece hep izledim uyumadan onu.Öyle başka bir his işte annelik.

ayy ikinma olayindan cok tedirginim ztn,cok mu zor ya?birde epidural olursam nasil ikjnicam onu disunuyorum..bu konuda tek bildigim onemli nokta karindan nefes almak ve vaninaya dogru degilde makata dogru ikinmakmis..

Şimdi şöyle o ıkınma ben sancı çeker ken kaynanam bana sürekli ıkın dedi ıkındıkça açılırmış neyse makasa oturunca sana diyorlar bir iki ıkın diye o kandırmaca esasında :))) NEden derseniz siz ne kadar ıkınırsanız ıkının o başarılı ıkınma olmuyor en sonunda bebek başı çıkmaya hazır olunca doktor yada ebe kimse o karnınızı bastırıyor o bastırdıkça siz istemesenizde ıkınıyorsunuz yani öyleki 3.ıkınmada genelde doğuyor bebek ama o üçüncü ıkınma esasında 1-2 saniyeymiş ama bana sorarsanız en az 5 dk sürdü ama doğumaneye alınmam 17:20 cansumun kucağıma konulması 17:30 düşünün 10 dk da tamam.

Ayy çok duydum bu sabaha kadar bebiş izleme olayını. Bende öyle yaparım gibime geliyo. Inşallah sağ salim turp gibi oluruz bebisimle de 3 gün onu izlerim gözümü kırpmadan. O kadar merak ediyorum ki. Çok çok değişik hisler yaşıyorum. Özlüyorum aslında hiç görmemiş olduğum bi insanın hasretini çekiyorum. DAha şimdiden çok garip bi duygu annelik...

Biz isme ekleme yaptık kızlar Yiğit koyucaktık ya babası illa tutturdu 2 isim olsunmuş Yiğin Can olsun dedi nasıl sizce eşimin adı ercan kızımın adı cansu ikisinde de can varya onda da olsunmuş babasının arzusu kırmıyım dedim eşimi kulağa nasıl geliyor sizce.

bende duydum o sanci sirasinda ikinma olayini sanki bir yerden,ama sanki drlarda sancilar sirasinda ikinmaya izin vermiyorlarmis gibi bisey de duymustum?bir zarari olurmu ki acaba?birde sancilarda ayakta gezmek yada comelmek acilmayi sagliyormus,peki ayakta gezinebilecek durumumuz oluyormuki sancilardan?

buarda yigit can bence cok guzel olmus,kirma esini hem anlamida olur sizin icin ne guzel

Pasija sağol canım evet bende kırmamamya karar verdim oğlan bizim demi olsun canı da ne olcek :))))

Canım normalde dolaşma ve çöemleme evet hızlandırıyor diyorlar da ,

Da sı şuki sunni sancı verilince sol tarafına yatırıyorlar ve hep böyle yat diyorlar çişinde gelse ne olurs aolsun kalkmak yasak.Esasında dolansan belki rahatlıycan gibi geliyor gene bilmiyorum o anda rahatlarmıydım da bende öyleydi.Ama normal sancıda dolanmak iyi geliyormuş.

HErkese iyi geceler kızlar yarın büyük gün kontrölümüz var hemen hemen 1 ay oldu görüşmedik doktorla bakalım neler söylüycek nst de neler çıkıcak çok meraktayım.

Benim gaz kıvranmalarım başladı gene sabaha diri çıkıcam sanırsam gene.

Elor dualarım sen başta olmak üzere herkesle Allahım hepimizin hakkında hayırlısını verisn inşallah.

ay sunniden cok korkuyordum iyice korktum simdi insan o sanciyla nasil surekli ayni tarafa yatsin!birde acilma olmadi sezaryan derler,hem kalkmamiza uzin vermezler uffff,inslh bunlara gerek kalmaz.

rica ederim cnm gercekten cok begendim ben,cani da ekleyince dha dolu dolu olmus isim,ismi gibi olur inslh neyse cansucum ben yatiyim artik saat gec oldu iyumaya calisicam,iyi geceler snada

Anladımmm.. ayy bu cumartesi Nst Ye gidince bana da açılma var deseler ne güzel olur:)) sonrada çarşamba dogursam mikemmel olur yani... Çok mu şey istiyorum.

heheh bende çatı muayenesine gidince doktor amcamızzz dese keşke ooo senin 7 8 cm açılman var hemen doğuma ve ben o ana kadar hiç sancı hissetmesemm ayy ne güzel hayali bile rahatlatıyo beni :))))))

heheh bende çatı muayenesine gidince doktor amcamızzz dese keşke ooo senin 7 8 cm açılman var hemen doğuma ve ben o ana kadar hiç sancı hissetmesemm ayy ne güzel hayali bile rahatlatıyo beni :))))))

Hayallerimize bakar mısın:)) piskopat olduk cümleten... Şu ayı da atlatsak da hayırlısıyla bi.
Azıcık sancı çekelim ama yaa Sonra sütümüz gelmez. Şöyle 2 3 saat yeter ama çok değil:)))

Yiğit can ı çok sevdim :)) sende gönülcan olsan tam olcekmiş... Ekle sen adına bence:) dışlamasınlar Sonra seni:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…