kızlar bu sabah kuzenimin eşi aradı harika bilgiler öğrendim ondan denemiş test etmiş onaylamış :)) 37.haftadan itibaren sabah ve akşamları pamuğu zeytinyağına batırıp vajinasına koymuş çatıyı açıyomuş, sonra 32.haftadan itibaren her gün hap gibi 1 diş sarımsak yutmuş ağrı eşiğini yükseltiyomuş, doğumuna 10 gün kala günde 15 - 20 tane medine hurması deniyo sanırım bu ramazanda yediğimiz hurmalardan yemiş o da hem rahim kasılmalarını başlatıyomuş hemde bi hormon salgılıyomuş beyin süt için ona faydalıymış he birde inşikak suresinde secde ayeti varmış sancılar başlayınca secde ayetini okuyup tilavet secdeni yaparsan bebek de secde pozisyonunu alıyomuş yani yola giriyomuş,
Doktor normal doğum yapamazsın demiş 37.haftada çatı muayenesinde bu da bunların hepsini yapmış ve hafif sancılarla doktora gitmiş açıklığı 9cm miş üzerimi bile çıkaramadım üstümle başımla doğumhaneye girdim 5 dk ya da kesisiz çıktım dedi :)) acayip moral oldu bana
Hayallerimize bakar mısın:)) piskopat olduk cümleten... Şu ayı da atlatsak da hayırlısıyla bi.
Azıcık sancı çekelim ama yaa Sonra sütümüz gelmez. Şöyle 2 3 saat yeter ama çok değil:)))
yaaa zeytinyağı zarar vermesin bidee.ben de hafif mantar olacak gibiydi.doktora pudra kullansam olurmu dedim.hayır kesinlikle olmaz dedi.şimdi o bölge çok hassas uğraşılmaması gerekir dedi.ancak doğumdan sonra müdahale edilebilir dedi.yani bu durumda zeytinyağıda zararlı olabilir gibime geldi.ama hurmayı biliyorum bende yemeye çalışıyorum.
Mehruu bende istiyorum senin gibi 7-8 cm acilmayla gideyim 1 saate dogurayim falan:)
Okuyunca cok guldum yalniz:)
Kizlar bu arada suyumdan bir miktar gelmisti hatirlarsaniz bugun tahlil verdim az oncede sonuclara netten baktim
Idrarda ++ bol miktarda lokosit cikmis..doktorun kasdettigi enfeksiyon bu muydu acaba:s
arkadaşımla konuştum 5 aralıktaydı doğum tarihi.29 kasımda yaptı doğumu.nasıl geçtiğini sordum.normal doğumdu onunda.nişanı gelmiş doktora gitmişler biraz daha beklemen lazım demişler açılma yok henüz diye.eve dönmüş 2 gün sonra gece sancıları artmış.hastaneye gitmişler.2 cm açıklık varmış.yatış yapmış.sonra diyoki sancılara dayanamadım epidural istedim.epidural takıldığında 4 cm açıklığı varmışki normaldede epidural 4 cm açıklıkta takılır.sonra bişey hissetmedim rahatlattı beni diyor.ondan sonra sıkıntı yaşamamış.doğumuda kolay olmuş.evet kızlar darısı bize inşallah.bende en kısa zamanda sancılarım başlasın istiyorum artık(((bakalım sabah dr. ne diyecek...
Arkadaşlar merhaba dün öğlen 2 de kontröle gittim bana sorarsanız birşeyim yoktu ama muayenede 4 cm açıklık çıktı ve hemen suyumu patlattılar saat 5 te oğluşum kucapımdaydı ayrıntılı hikayemi gerçi uzun bişi yok yazarım ama normal doğumdan sakın korkmayın 3 saatte oldu bitti herşey söz verdiğim gibi gülerek girdim gülerek çıktım arkadaşlar.Hiçççççç korkmayın şimdi dünyalar yakışıklısı bir oğluşum var öyle güzel kokuyorki :)))))
Mavi aynen dediğim gibi dün gece hiçuyumadan oğlumu seyrettim hepinize hayırlı doğumlar olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?