Arkadaşlar merhaba dün öğlen 2 de kontröle gittim bana sorarsanız birşeyim yoktu ama muayenede 4 cm açıklık çıktı ve hemen suyumu patlattılar saat 5 te oğluşum kucapımdaydı ayrıntılı hikayemi gerçi uzun bişi yok yazarım ama normal doğumdan sakın korkmayın 3 saatte oldu bitti herşey söz verdiğim gibi gülerek girdim gülerek çıktım arkadaşlar.Hiçççççç korkmayın şimdi dünyalar yakışıklısı bir oğluşum var öyle güzel kokuyorki :)))))
Mavi aynen dediğim gibi dün gece hiçuyumadan oğlumu seyrettim hepinize hayırlı doğumlar olsun inşallah.
yaaaaa gönülll alacağın olsunnnnn....senin benden sonra doğurman lazımdıııı :))))) tabiki şakaa..dün sen yazmayınca zaten dedim var bunda bir iş diye.çok sevindim cnm.Allah analı babalı büyütsün.darısı tez zamanda bana ve diğer bekleyen arkadaşlara olsun inşallah.
Arkadaşlar merhaba dün öğlen 2 de kontröle gittim bana sorarsanız birşeyim yoktu ama muayenede 4 cm açıklık çıktı ve hemen suyumu patlattılar saat 5 te oğluşum kucapımdaydı ayrıntılı hikayemi gerçi uzun bişi yok yazarım ama normal doğumdan sakın korkmayın 3 saatte oldu bitti herşey söz verdiğim gibi gülerek girdim gülerek çıktım arkadaşlar.Hiçççççç korkmayın şimdi dünyalar yakışıklısı bir oğluşum var öyle güzel kokuyorki :)))))
Mavi aynen dediğim gibi dün gece hiçuyumadan oğlumu seyrettim hepinize hayırlı doğumlar olsun inşallah.
kzlar sabah geldik hastaneden.çok uykusuzdum,tüm gece heyecandan yatamamıştm o yüzden eve gelir gelmez karnımı doyurup uyudum.
neler oldu anlatayım;
nstye girdim 9 gibi,raporum iyi çıktı.
dr.um bugün alttan bakmadı,sancın olsaydı bakıcaktm dedi.
var ama düzensiz yalancı sancılar sanırım dedim,pazartesi bakıcam o halde dedi.
kızımın sularına baktı,iyi dedi pazartesiye kadar idare eder dedi.
kilosuna da o zaman bakıcam dedi.
bol bol yürü dedi.
normal istiyorum ama çok korkuyorum dedim,bana kesin bişi söyle ki bnde ona göre hareket edeym dedi.
bnde normal için uğraşalım dedim.
pazartesi yine 9 gibi önce nst,sonra kontrole giricem dr.a.
olanlar bunlar..
he bi de kan ve idrar tahlili yaptırmıştm salı günü.
idrarım da biraz bulanıklık varmış.
bir tane fitil ve antibiyotik verdi.
bebeğim mikrop kapmasın diyeymiş.
bnde anlamadım,bu kadar temiz titiz davranırken nerden çktı bu mikrop(
yarn eşim çalışmıycak sanırım,ya ailemn yanına gidicem,ya da yürüyüş yapabileceğimz bir yere.
kendimi çok yormayı düşünüyorum 3-5 saat yürümeliyim ki suyum falan gelsin,açlmam falan olsun.
ama olmayan da da olmuyor yani.bu gidişle kendim doğuramycam zaten =((
pazar günü de güzel bi temzlk yaparız eşimle.
ahh kızlar her ne kadar korksam da artk keşke sezeryan olsam diye dua eder oldum.
korkum,heyecanım hat safhada(
çatımın dar olması beni korkutuyor işte,oradaki kemiğim öne doğru eğriymiş işte.
bu gece de eşim çalışıyor,bnde mutfağı falan toplıyaym,wcmi cifliycem,çamaşırlarımı falan toplıycam.
kaç gündür halim yok ev rezalet yani =P
cnm çatın darsa niye normal istiyorsun.hakkında hayırlısı olsun tabikide illa normal diye diretme benimde çatım iyiydi ama vajinusmus nedeniyle sezeryan oldum
çünkü zoru başarmak istiyorum.
normal olanı yapmak istiyorum bnde.
bnde vajinismusken gebe kaldım ama atlattm oldu baya.
hem eskiden bahane yoktu..yok çatn dar,yok kalp atışı düştü falan..herkes çatır çatır doğuruyormuş.
Canımm bende seni merak ediyodum hadi bakalım bugünde atlattın alttan bakılmayı:)) bende aynı sen gibiyimde:)) pazartesiye kadar inş kendiliğinden gelir ağrıların canım Allah hakkında hayırlısını nasip etsin ama korkutmayalım kendimizi herkes nasıl yaptıysa bizde yaparız inş yaa:)
Hiiiç korkulacak bişey yok arkadaşlar. Ben de çok gerildim giderken ve çatala oturunca. ama derin nefes alıp hoohhh diye verdim ve hiç canım acımadı. Iyi bile oldu doğum provası oldu dedim sonrada:))) gerçekten korkulacak bişey değil doğum yapicaz Allah ın izniyle böyle küçük müdahaleleri takmamak lazım :)))
ne güzel rahatlattın öyle:)) ay bende öyle derin nefes alsam önce muayene olsam sonra ikinci derin nefes doğum ohh:)) Allah yardımcımız olsun cnm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?