Aralık ayında doğum yapıcaklar buradan dertleşelim mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi cyge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yaaaaa gönülll alacağın olsunnnnn....senin benden sonra doğurman lazımdıııı :))))) tabiki şakaa..dün sen yazmayınca zaten dedim var bunda bir iş diye.çok sevindim cnm.Allah analı babalı büyütsün.darısı tez zamanda bana ve diğer bekleyen arkadaşlara olsun inşallah.

arkadaşlar benimde bu sabah kontrolüm vardı.yine hiç açılma yok ve suyu falan normalmiş.doktor ben normal istediğim için bekleyebiliriz dedi.pazartesi tekrar kontrole çağırdı.çarşambada sanırım sezeryan ile alınacak.tabi bu arada benim kızım beni üzmezde normal olarak gelirse daha mutlu olacağım.ama elbette Allah hayırlısını nasip etsin.etrafımdaki arkadaşlarımda doğurdu.forumda benden sonra bekleyenlerde doğurdu.napsam nerelere gitsem acabaaa :)))

benden de sonra doğurması lazımdı ama yaaa ( sıra da ben varım dün gece fena sancılarım oldu adet krampı gibi belimden belimden geldi ağrılar annem de bugun yarın doğurursun sen böyle giderse dedi zeytinyağı ilk günden fayda mı etti ne :)))

Inanamıyorummmm.. seni yere bakan yürek yakan.. en son sen doğuracaktın! Kendim doğurmuş kadar oldum... Rabbim bize de öyle kolay dogum nasip etsin inşallah.. ay çok mutlu oldum yaa.

Sen yine yaz ayrıntıları. Maviş oldu mu yiğit can, kaç kilo, ıkınırken yine zorlandin mı... Vs... Herseyi yaz fok merak ediyorum...

cansucum hayırlı ugurlu olsun bebişin bu seferde sancılarla gitmemişsin hastaneye ama eminim öncekinden cok daha kolay olmusdur doğumun7

Cevap yazmayinca anlamaliymisiz:)
Allah anali babali büyütsün cansu594:)
Sen dün gece yoktun diye sayfada az ilerlemisti:)
Darısı tüm sabırsız annelerin başına:):)
Bende küçük ama 1 hafta sonra ıstiyorum:)
Şimdiden pazarlık yapayim 5 cmden az açılmayı kabul etmiyorum:)

gonulcumm inanmiyorummm,ztn tahmin etmistim ben,kontrolun olunca ve dun yazmayinca merak ettim seni hatta yazmistim siteden..Sen zaten idolumuzdun,simdi kapanisida yaptin tam oldu yani:)) demek o gaz sanilari pirtlar fln:)rahim aciliyormus megerse! tarihe gore enson senin dogum yapacagini dusunmustum,senin oglan hizli cikti,hic uzmedi seni ne guzel..en tecrubeli annemizide dogum yapanlar arasina ekledik,simdi napicazz biz yanliz kaliyoruz yavas yavas,ühühü üüü...saka bir yana cokkkkkk sevindim gonulcum,cok tebrik ederim,yoklugun cok hissedilecek forumda gercekten,allh oglunla kizinla saglikli mutlu uzun omurler nasip etsin.darisi basimiza inslh...

tabii oncelikle elor sonrada desert,lovepink var sirada,allh gonlunuze gore dogum nasip etsin inslh..diger kizlar cansu sirayi bozdu onu bi kerelik afettik ama ikinciyi affetmeyiz ona gore kimse sirayi bozmasin :))) saka bir yana bakalim siradaki kim olacak,ben deilim kesin ne sanci var ne bi hareket,pztesi gunu cati muaynem olacak,acilma fln varmi onada bakar heralde,bende heyecan yaptim simdi

Son düzenleme:
kzlar sabah geldik hastaneden.çok uykusuzdum,tüm gece heyecandan yatamamıştm o yüzden eve gelir gelmez karnımı doyurup uyudum.
neler oldu anlatayım;
nstye girdim 9 gibi,raporum iyi çıktı.
dr.um bugün alttan bakmadı,sancın olsaydı bakıcaktm dedi.
var ama düzensiz yalancı sancılar sanırım dedim,pazartesi bakıcam o halde dedi.
kızımın sularına baktı,iyi dedi pazartesiye kadar idare eder dedi.
kilosuna da o zaman bakıcam dedi.
bol bol yürü dedi.
normal istiyorum ama çok korkuyorum dedim,bana kesin bişi söyle ki bnde ona göre hareket edeym dedi.
bnde normal için uğraşalım dedim.
pazartesi yine 9 gibi önce nst,sonra kontrole giricem dr.a.

olanlar bunlar..
he bi de kan ve idrar tahlili yaptırmıştm salı günü.
idrarım da biraz bulanıklık varmış.
bir tane fitil ve antibiyotik verdi.
bebeğim mikrop kapmasın diyeymiş.
bnde anlamadım,bu kadar temiz titiz davranırken nerden çktı bu mikrop (

yarn eşim çalışmıycak sanırım,ya ailemn yanına gidicem,ya da yürüyüş yapabileceğimz bir yere.
kendimi çok yormayı düşünüyorum 3-5 saat yürümeliyim ki suyum falan gelsin,açlmam falan olsun.
ama olmayan da da olmuyor yani.bu gidişle kendim doğuramycam zaten =((

pazar günü de güzel bi temzlk yaparız eşimle.
ahh kızlar her ne kadar korksam da artk keşke sezeryan olsam diye dua eder oldum.
korkum,heyecanım hat safhada (
çatımın dar olması beni korkutuyor işte,oradaki kemiğim öne doğru eğriymiş işte.

bu gece de eşim çalışıyor,bnde mutfağı falan toplıyaym,wcmi cifliycem,çamaşırlarımı falan toplıycam.
kaç gündür halim yok ev rezalet yani =P

bugün ezan okunurken çok dua ettm.
hepimize,herkese..
Allahm yardım etsn bizlere.
kadn olmak,anne olmak çoook zormuş =(((

ay cnm bnm!!!!!!!!!!!!
kendi derdimden kmseyi görmez oldum tabi.
çoook şaşırdım,hayırlı uğurlu olsun.
çok sevndm,kolayca atlatmışsın yaradana şükürler olsun ki!
Allahım bir ömür boyu sağlık,mutluluk versin size.
darısı başımıza inşallah!!

cnm çatın darsa niye normal istiyorsun.hakkında hayırlısı olsun tabikide illa normal diye diretme benimde çatım iyiydi ama vajinusmus nedeniyle sezeryan oldum

cnm çatın darsa niye normal istiyorsun.hakkında hayırlısı olsun tabikide illa normal diye diretme benimde çatım iyiydi ama vajinusmus nedeniyle sezeryan oldum

çünkü zoru başarmak istiyorum.
normal olanı yapmak istiyorum bnde.
bnde vajinismusken gebe kaldım ama atlattm oldu baya.
hem eskiden bahane yoktu..yok çatn dar,yok kalp atışı düştü falan..herkes çatır çatır doğuruyormuş.

DAha geçen gün çatın dar %60 sezaryen olucak denen biri sancıyla hastaneye gidip, çok kolay bi şekilde normal doğum yaptı. Olmaz diye bişey yok. Ama doktor çoookkk ısrar ediyosa da bi sebebi vardır çok diretmemek lazım. Ama çok diretiyosa:))) zaten çok büyük sıkıntı varsa normale izin vermez..

Canımm bende seni merak ediyodum hadi bakalım bugünde atlattın alttan bakılmayı:)) bende aynı sen gibiyimde:)) pazartesiye kadar inş kendiliğinden gelir ağrıların canım Allah hakkında hayırlısını nasip etsin ama korkutmayalım kendimizi herkes nasıl yaptıysa bizde yaparız inş yaa:)

hayirli olsun canim cok sukur kurtuldun oglunu aldin kucagini darisi bize insallah :)

Hiiiç korkulacak bişey yok arkadaşlar. Ben de çok gerildim giderken ve çatala oturunca. ama derin nefes alıp hoohhh diye verdim ve hiç canım acımadı. Iyi bile oldu doğum provası oldu dedim sonrada:))) gerçekten korkulacak bişey değil doğum yapicaz Allah ın izniyle böyle küçük müdahaleleri takmamak lazım :)))

ne güzel rahatlattın öyle:)) ay bende öyle derin nefes alsam önce muayene olsam sonra ikinci derin nefes doğum ohh:)) Allah yardımcımız olsun cnm:)

ne güzel rahatlattın öyle:)) ay bende öyle derin nefes alsam önce muayene olsam sonra ikinci derin nefes doğum ohh:)) Allah yardımcımız olsun cnm:)

Tabi canım aynen öyle olucak görürsün. Yeter ki rahat ol. Ben öyle inanıyorum ki çok kolay doğurucaz, çünkü çok istekliyiz:)) bkz. Cansu594
Ilk doğumunda 4 kilo çocuğu normal doğurmuş, ikincide herkese nasip olmicak kadar kolay doğum yaptı. Cengaver o kahraman:))

Cansu bebeğin hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

Cuma suni sancıyla doğum yapacaktım fakat gece 2 de suyum geldi Perşembe sabah saat 7 de ise bebeğim.Forumda okumuştum doğuma giderken sümme sebile yeserra okuyun diye.Suyum geldiği andan itibaren sürekli tekrarladım.
Bebeğim İri doğdu fakat dr söylediği gibi zor bir doğum olmadı.Allah hepinize gönlününüzden geçtiği şekilde ve kolay doğum nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…