Aralık ayında doğum yapıcaklar buradan dertleşelim mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi cyge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayyy ne güzeell canım yaa. bebişinin yaşı uzun ömrü hayırlı olsun inşallah.Rabbim hapimizi hayırlarla kurtarsın .seninle aynı gidiyoduk ne güzel.bende bi an önce doğuruversem artık yaa :)) çok sabırsızlandım senin haberini alıncada.

Kızlarrrr nabersinizzz bakalım benim oğlum çok tatlı teyzeleri ama uğraştırıyor bazen pırtla :) kara kakasını daha yeni yaptı ama çok uyuyo kızlar.

Selam yazıp uçuyorum oğluşuma öptüm sizi hayırlı doğumlar.

cansucum bebişin uzun ömürlü olsun cnm allah analı babalı büyütsün hoşgelmiş sefalar getirmiş oğluşun rabbim onu nazarlardan korusun :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:benimde son 4 günüm kaldı cnm çarşamba günü saat 11de inşallah bende bebişimi alıcam

Napalım cansu biz hala çok hantalız uçamıyoruz:)) ne güzel sen kurtardın, ogluşunla takılıyon. Allah ömrünü güzel etsin iki çocuğunun da inş...

Çok teşekkür ederim kızlar güzel dilekleriniz için.

Bakın size öykü ; Kızlar o akşam size yazmıştım biraz rahatsızım diye ama ağrı yok sadece aşırı çişe kalktım,Sabaha kadar neredeyse 10 dakikada bir çişe gittim ve çok idrar yaptım her zamankinden çok.Ama ağrı sıfır.Neyse ertesi gün normal okula hazırladım kızımım gene ağrı yok çiş çok.Kızı arabayla okula bıraktık hatta sıraya kadar eşlik ettim kızıma öğretmeniyle görüştüm.Ordan hastaneye gittim 13:30 da doktor ultrasonla baktı 27 dedik ama heranda gelebilir dedi.Kilosu 3100 gram dedi neyse beni nst ve çatı muayenesi için yukarı gönderdi.

Nst den önce ebe çatı muayenesine aldı bende ağdamı felan yaptırmıştım ayy iyiki yaptırıp ayın 10 una bırakmamışım kızlar.Baktı aaa dedi 4 cm açıklık var sen nasıl duruyorsun dedi kız ama panik oldu doktoru çağırdı doktor geldi baktı oo dedi gönül suyu patlatıp yatışı yapıyorum dedi ben şoktayım hemen bzimkiler eve yollandı çantaları almaya ben annemle kaldım hemen serum taktılar ağrı kesici muskopan yaptılar saat 14:00 te 5 cm 10 dk bir alttan muayene o biraz rahatsız edici birde idrar tahlili ile kan tahlili yapıolar hemen yalnız suyu patlatıldığıiçin idrarı bir aletle kendileri çekiyor o acıtıyor biraz ama ah diycek kadar değil neyse sancılar sıklaştı ama sunnideki gibi kesintisiz değil.Bende çiş yaptığımız yere vurdu sancı çişle geldi sankiçok çişim varda yapamıyorum öyle bir yanma ama kızlar ah demedim uf demedim sancı gelince gözümü kapattım dua okudum ayetel kürsi vs.Zaten tam sancı arası sıklaştı 10 cm olmuş hemen doğumaneye aldılar inanın tekerlekli sandaliyede giderken oğlum yola çıkmıştı nasıl ıkınma vardı.Dedim ebelere kızlar bu oğlan geliyor :))))

Neyse makasa oturdum bacaklarımı koyamadım kramp girdi ayaklarımı koydum tünedim makasa :)))))
Doktorum geldi 2 ıkındırdı 3.ye çıktı oğlan inanın hiççççç acı çekmedim sancı size dediğim gibi idrar yanması gibi ıkınma zaten büyük tuvaleti yapar gibi asla aman Allahım diycek kadar değildi bu oğlan kızımdan kolay geldi kızımda 9 saat sancı çektim.Olanda 3 saatin son 30 dakikası çektim diğerleri sancı değildi yatmadım hiç oturdum konuştuk güldük son 30 dakika gözümü yumdum o kadar.

Ama sütüm bugün geldi kızlar bugüne kadar turuncuya yakın bir su geldi kayısı suyu gibi norml süte yeni döndük.Maşşallah sbanallah geceleri mışıl mışıl uyuyor oğlum gündüzde çok uslu gaz tuz yok.NArı yapmadım habersiz gittim.Yırtık yok kesi yok sadece ikinci doğum diye esneme yapmasın dye estetik anlamda 1 dikiş onuda hissetmiyorum kızlar Allah cümlenize kolaylık versin bir çırpıda inşallah sizi de kurtarsında burdan çocukları çekiştireelim.

yaaa ne güzell cansuuu bizede dua et.çok kıskandım bak senii(( bende bir an önce normal doğum istiyorummm.dr.kalsa sezeryan bugünde olurda işteee:))))hayırlısı bakalım.

canim nerelerdesin sen ya ozelinde dolu valla merak ettim dogum yaptin sandim

yok canım ya daha doguramadım
kaldı son 10 gunum 2 cm lik açılığım var 1 haftadır ama agrı falan hıc yok
sadece karnım cok sertleşiyor kasılmaymış karın sertleşmesi doguma hazırlık kasılmaları:26:bakalım bugun yarın dogururm inşallah...
sen neler yapıyorsun gorusmeyeli bebişin nasıl varmı agrın falan cnm

canim cok tebrik ederim tekrardan,hani su gibi olsun dogumun inslh diye bir dua vardir ya,seninkide aynen oyle olmus:)ne guzel uslu oglanida dogurdun uyuyor uzmuyor seni,ne sansli kizsin sen:)masallh vallahi..bizimkilerde bir dogsun bundan sonra bebek bakimi yeni konumuz inslh:))

neredesiniz kizlarrrrr?herkes dogurdu galiba kimseden ses seda yok,bu saatte birileri olurdu muhakak???aneecimmmmmm yoksa bir ben mi kaldim??:)

arkidisler ben bugun agdaciya gittim,bit kdr uzamis tuylerimi zor zahmet aldirdim artik uzasada az bisey napayim idare etsin beni 2 hfta dha(cansu agdadan sonra dourmustu belki bende dogururum:) bu arada agda yaparken acaip cnm yandi ve bacaklarimdaki damarlar yemyesil yuzeye cikti,acaip korktum bisey oldu diye,igne batiyor gibi oldu resmen tum bacaklarima..neden olur acaba gecende de oyle olmustu,sizdede benzer bisey oluyormu agdadan sonra?birde bugun acaip yoruldum enaz 2,5 saat hic dinlenmeden yurudum(oglusuma yeniyil kiyafeti aldim,inslh saglikla giydirmek nasip olsun..birde odasi icin sus esyalari fln aldim)suan acaip hareketli bebis,kuyruk sokumumdada baski var bu aksm,cok yordum sanirim kendimi

canım bende minik minik de olsa aldrıyom bu ara tüyleri yeni çıkmaya başladığı için tahriş oluyo galiba en son aldırdığımda 2 gün uyuşuk gezdim ben :))) doğuma gitmeden de aldırcam uyuşayım diye :))) bugun bende 1.5 2 saat yürüdüm hafiften sancılarım var bi de arkadas kontrole gitmişti doktora doğuma aldı doktor onu doğumu başlamış meğersemmm ama sezaryen onun 2. çocugu, 1 yaşında kızı var onu da bana bıraktılar onunla ilgilenmekten giremedim uyutamıyorummm yaaa nasıl uyutcam bıdır bıdır geziyo evin içinde :) eşim de gece çalışıyo cansu da ilk çocuguyla ugraşmaktan erkenden doğurmuştur :) arkadasın çocugu 2 gün daha kalırsa bende hayırlı haberleri ben de veririm sanırım doğurdum diye :))))

Mehru işin bitince bana yolla o çocuğu :))) yoksa dokuz dogurucam beklerken, bişey değil kim bakıcak o kadar çocuğa:)
Ben çoook kötü grip oldum kızlar yaa. 9 ay durdum durdum şurda iki Haftam kalmış grip olcak zaman ya ölüyorum halsizlikten. Limonun, ıhlamurun, portakalın gözüne vurdum da biraz kendime geldim.. çok dikkat edin kendinize ikisi bi arada fena oluyo.. bi yandan sancıdan kıvranıyorum kasılmışım bi yandan yatakta döncek halim yok ateşim var.. amaann zor sabah ettim dün. Ağla ağla içim çıktı. Kocam da uyanmadı ya, pis adam. Oyyy kıyamam gel karnını ovayım diyo iki dk ya uyuyo, sabah da demez mi niye beni uyandırmadın!! Erkek işte gamsız, ben olsam o uyusa da beklerim başında.

Bende dün Nst Ye giderken yaptım ağdamı dedim şimdi sancı çıkar alttan bakar rezil olmayayım. Ama boşuna yaptım simdi işin yoksa 2 hafta içinde yine yap. Ayy kadın olmak ne zormuş:)) lazer epi yaptırmadan ikinci çocuk yok, bunu çok Iyi anladım..
Çarşamba tekrar Nst ye gidicem, cansu gibi açılma var deyip doğurtturuverse beni dr ne güzel olur. Ayın da 12 si ya çok heyecanlı. Bakalım duam kabul olucak mı..

benimde dün kız kardeşim el öpmeye geldi babamlara onu görmeye gittim(yeni evlendide:).o yüzden yazamadım.şu an herkes benimle dalga geçiyor.evdeki tek espri konusu ben ve bir türlü çıkaramadığım kızım:)) etrafımdaki herkeste doğurunca bizimkiler sen kesin manda yoğurdu yemişsin diyor :) valla benim karnım gittikçe yukarı çıkıyor.2 hafta öncesine göre daha yukarıda sanki.halbuki dahada çok inmesi lazım.sanırım boşuna uğraşıyorum ve bekliyorum.sezeryandan kaçışım yok gibi.baksanıza hamilelik takvimimde bitti. offf alıp başımı gidesim varr yahuuu (

KIzlar merhaba naptınız daha aşka doğuran yokmu yoksa ? Kızlar acep içerdemi kalaydı bu kızancıklar ki ha
anam memişlrim yara olmadı şükürler olsun ama çok acıyo birde beyzade istiyoki ağzına süt direk aksın emmeye uğraşmasın,kızıyo inatlaşıyo ağlıyo damakları nı titreterek,Giyinmekten nefret ediyo.

Bu sabah ilk banyosunu yaptırdık birde anam bu çocuklar doğuştan huyuyla geliyo emiyo ama meme de kalmak istiyo ağlıyo sonra annem dedi yalancı emzik ver bakalım kızımada 3 aylıkken anca verebildik almadı aa bu karşıdan kaptı yalancı emziği.

Ben çok iyiyim kanamam azaldı dikiş yerim iyi karnım epey indi 5.gün bağlıycam doktr rahim çekilsin öyle bağla dedi ama memişler kafam kadar oldu.İşimiz gücümüz emmek birde kız çocuğuna alışık olan ben olanın altını alırken 2 defa çiş banyosu yaptım :))))))))))

Benden haberler bunlar hepinizi öpüyorum biran önce sizlerinde kurtulmanız için dua ediyorum...

Allah kolaylik versin gönül ne diyim,bu arada bebeğin 20 gün erken doğdu boyu kilosu ne kadar doğdu merak ettim ..
Aramızda hamilelik takvimi bitip dogum yapmayanlar var en yakın zamanda onlarda yaparlar insallah..
Kizlar bu arada 2 gündür ishal oldum karnIMA ağrılar giriyor.bazen..
Bir kaç yerden dogum belirtisi olabilir diye okudum. Bilgisi olan var mı?
Gerçi ben ilk hamileligimin 6. Ayın sonundan itibaren ishal olarak geçirdim ..dogumdan sonra düzeldi..

canım hayırlı olsun bebeğin..

benim kızımda 20 gün erken doğdu. bugün 20 günlük olduk. ben daha yeni yeni iyileşiyorum. bi bakiim aralık anneleri napmış dedim senin doğum yaptığını gördüm. dikişlerin ne çabuk iyileşmiş benim hala acıyo( iyileşmedi bi türlü

:))) heralde dogurman icin birakti arkadasin sna eee cocuk buyutmek kolay deil,antreman yap biraz deilmi :)ne guzel
iste hafifte olsa sancin var bende tik yok,korkmaya basladim normal doguramicakmiyim acba ben..

mavii cok gecmis olsun cnm ya,en korktugum sey senin basina gelmis..tahmin edebiliyorum ne kdr halsizsindir simdisenin yine bunyen kuvvetli demekki ilacsiz atlatabiliyorsun..bol meyve ye,sarimsak ve tavuksuyu corba..ayrica kendini terletebilirsen oda cok iyi geliyor,tabi terleyince hemen ustunu atletini fln degistir..umarim hemencik atlatirsin..
buarada sende de mi sanci var ya??bende niye yok su sancilar?sanci olmasi iyiye isaretmis,vucut kendini hazirliyor doguma..dha kolay olur dogum bence ozmn
hi buarada ben 12.12.12 hayalimden vazgectim,o gun kesin herkes sezaryan tarihi belirlemistir ve hastane agzina kadar dolu olur..dogruduzgun ilgilenmezler benimle vazgctim dogmasin 12 sinde yani,2012 2012 de dogsun bari o da fena deil:))siparis veriyoruz sanki:)

Son düzenleme:

cnm karnin yukaridami ki?bebegin el hareketlerini kasiklarinda hissediyorsan,mide yanman yoksa,cok sik idrara cikiyorsan bebis pozisyonunu almistir.belki distan sna oyle geliyordur yani..manda yogurdu yiyince oylemi oluyormuski:))hangi gune sezaryan demisti sna dr?birde sende de mi hic sanci fln belirti yok?benim ne adet donemimde ne hamileligimin basinda fln hic sancim agrim olmazdi ztn,smdide tik yok bende endiselenmeye basladim acikcasi ama kismet diyorum hayirlisi artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…