cansucum hayırlı ugurlu olsun bebişin bu seferde sancılarla gitmemişsin hastaneye ama eminim öncekinden cok daha kolay olmusdur doğumun7
Arkadaşlar merhaba dün öğlen 2 de kontröle gittim bana sorarsanız birşeyim yoktu ama muayenede 4 cm açıklık çıktı ve hemen suyumu patlattılar saat 5 te oğluşum kucapımdaydı ayrıntılı hikayemi gerçi uzun bişi yok yazarım ama normal doğumdan sakın korkmayın 3 saatte oldu bitti herşey söz verdiğim gibi gülerek girdim gülerek çıktım arkadaşlar.Hiçççççç korkmayın şimdi dünyalar yakışıklısı bir oğluşum var öyle güzel kokuyorki :)))))
Mavi aynen dediğim gibi dün gece hiçuyumadan oğlumu seyrettim hepinize hayırlı doğumlar olsun inşallah.
Arkadaşlar merhaba dün öğlen 2 de kontröle gittim bana sorarsanız birşeyim yoktu ama muayenede 4 cm açıklık çıktı ve hemen suyumu patlattılar saat 5 te oğluşum kucapımdaydı ayrıntılı hikayemi gerçi uzun bişi yok yazarım ama normal doğumdan sakın korkmayın 3 saatte oldu bitti herşey söz verdiğim gibi gülerek girdim gülerek çıktım arkadaşlar.Hiçççççç korkmayın şimdi dünyalar yakışıklısı bir oğluşum var öyle güzel kokuyorki :)))))
Mavi aynen dediğim gibi dün gece hiçuyumadan oğlumu seyrettim hepinize hayırlı doğumlar olsun inşallah.
Çok teşekkür ederim kızlar güzel dilekleriniz için.
Bakın size öykü ; Kızlar o akşam size yazmıştım biraz rahatsızım diye ama ağrı yok sadece aşırı çişe kalktım,Sabaha kadar neredeyse 10 dakikada bir çişe gittim ve çok idrar yaptım her zamankinden çok.Ama ağrı sıfır.Neyse ertesi gün normal okula hazırladım kızımım gene ağrı yok çiş çok.Kızı arabayla okula bıraktık hatta sıraya kadar eşlik ettim kızıma öğretmeniyle görüştüm.Ordan hastaneye gittim 13:30 da doktor ultrasonla baktı 27 dedik ama heranda gelebilir dedi.Kilosu 3100 gram dedi neyse beni nst ve çatı muayenesi için yukarı gönderdi.
Nst den önce ebe çatı muayenesine aldı bende ağdamı felan yaptırmıştım ayy iyiki yaptırıp ayın 10 una bırakmamışım kızlar.Baktı aaa dedi 4 cm açıklık var sen nasıl duruyorsun dedi kız ama panik oldu doktoru çağırdı doktor geldi baktı oo dedi gönül suyu patlatıp yatışı yapıyorum dedi ben şoktayım hemen bzimkiler eve yollandı çantaları almaya ben annemle kaldım hemen serum taktılar ağrı kesici muskopan yaptılar saat 14:00 te 5 cm 10 dk bir alttan muayene o biraz rahatsız edici birde idrar tahlili ile kan tahlili yapıolar hemen yalnız suyu patlatıldığıiçin idrarı bir aletle kendileri çekiyor o acıtıyor biraz ama ah diycek kadar değil neyse sancılar sıklaştı ama sunnideki gibi kesintisiz değil.Bende çiş yaptığımız yere vurdu sancı çişle geldi sankiçok çişim varda yapamıyorum öyle bir yanma ama kızlar ah demedim uf demedim sancı gelince gözümü kapattım dua okudum ayetel kürsi vs.Zaten tam sancı arası sıklaştı 10 cm olmuş hemen doğumaneye aldılar inanın tekerlekli sandaliyede giderken oğlum yola çıkmıştı nasıl ıkınma vardı.Dedim ebelere kızlar bu oğlan geliyor :))))
Neyse makasa oturdum bacaklarımı koyamadım kramp girdi ayaklarımı koydum tünedim makasa :)))))
Doktorum geldi 2 ıkındırdı 3.ye çıktı oğlan inanın hiççççç acı çekmedim sancı size dediğim gibi idrar yanması gibi ıkınma zaten büyük tuvaleti yapar gibi asla aman Allahım diycek kadar değildi bu oğlan kızımdan kolay geldi kızımda 9 saat sancı çektim.Olanda 3 saatin son 30 dakikası çektim diğerleri sancı değildi yatmadım hiç oturdum konuştuk güldük son 30 dakika gözümü yumdum o kadar.
Ama sütüm bugün geldi kızlar bugüne kadar turuncuya yakın bir su geldi kayısı suyu gibi norml süte yeni döndük.Maşşallah sbanallah geceleri mışıl mışıl uyuyor oğlum gündüzde çok uslu gaz tuz yok.NArı yapmadım habersiz gittim.Yırtık yok kesi yok sadece ikinci doğum diye esneme yapmasın dye estetik anlamda 1 dikiş onuda hissetmiyorum kızlar Allah cümlenize kolaylık versin bir çırpıda inşallah sizi de kurtarsında burdan çocukları çekiştireelim.
canim nerelerdesin sen ya ozelinde dolu valla merak ettim dogum yaptin sandim
Çok teşekkür ederim kızlar güzel dilekleriniz için.
Bakın size öykü ; Kızlar o akşam size yazmıştım biraz rahatsızım diye ama ağrı yok sadece aşırı çişe kalktım,Sabaha kadar neredeyse 10 dakikada bir çişe gittim ve çok idrar yaptım her zamankinden çok.Ama ağrı sıfır.Neyse ertesi gün normal okula hazırladım kızımım gene ağrı yok çiş çok.Kızı arabayla okula bıraktık hatta sıraya kadar eşlik ettim kızıma öğretmeniyle görüştüm.Ordan hastaneye gittim 13:30 da doktor ultrasonla baktı 27 dedik ama heranda gelebilir dedi.Kilosu 3100 gram dedi neyse beni nst ve çatı muayenesi için yukarı gönderdi.
Nst den önce ebe çatı muayenesine aldı bende ağdamı felan yaptırmıştım ayy iyiki yaptırıp ayın 10 una bırakmamışım kızlar.Baktı aaa dedi 4 cm açıklık var sen nasıl duruyorsun dedi kız ama panik oldu doktoru çağırdı doktor geldi baktı oo dedi gönül suyu patlatıp yatışı yapıyorum dedi ben şoktayım hemen bzimkiler eve yollandı çantaları almaya ben annemle kaldım hemen serum taktılar ağrı kesici muskopan yaptılar saat 14:00 te 5 cm 10 dk bir alttan muayene o biraz rahatsız edici birde idrar tahlili ile kan tahlili yapıolar hemen yalnız suyu patlatıldığıiçin idrarı bir aletle kendileri çekiyor o acıtıyor biraz ama ah diycek kadar değil neyse sancılar sıklaştı ama sunnideki gibi kesintisiz değil.Bende çiş yaptığımız yere vurdu sancı çişle geldi sankiçok çişim varda yapamıyorum öyle bir yanma ama kızlar ah demedim uf demedim sancı gelince gözümü kapattım dua okudum ayetel kürsi vs.Zaten tam sancı arası sıklaştı 10 cm olmuş hemen doğumaneye aldılar inanın tekerlekli sandaliyede giderken oğlum yola çıkmıştı nasıl ıkınma vardı.Dedim ebelere kızlar bu oğlan geliyor :))))
Neyse makasa oturdum bacaklarımı koyamadım kramp girdi ayaklarımı koydum tünedim makasa :)))))
Doktorum geldi 2 ıkındırdı 3.ye çıktı oğlan inanın hiççççç acı çekmedim sancı size dediğim gibi idrar yanması gibi ıkınma zaten büyük tuvaleti yapar gibi asla aman Allahım diycek kadar değildi bu oğlan kızımdan kolay geldi kızımda 9 saat sancı çektim.Olanda 3 saatin son 30 dakikası çektim diğerleri sancı değildi yatmadım hiç oturdum konuştuk güldük son 30 dakika gözümü yumdum o kadar.
Ama sütüm bugün geldi kızlar bugüne kadar turuncuya yakın bir su geldi kayısı suyu gibi norml süte yeni döndük.Maşşallah sbanallah geceleri mışıl mışıl uyuyor oğlum gündüzde çok uslu gaz tuz yok.NArı yapmadım habersiz gittim.Yırtık yok kesi yok sadece ikinci doğum diye esneme yapmasın dye estetik anlamda 1 dikiş onuda hissetmiyorum kızlar Allah cümlenize kolaylık versin bir çırpıda inşallah sizi de kurtarsında burdan çocukları çekiştireelim.
neredesiniz kizlarrrrr?herkes dogurdu galiba kimseden ses seda yok,bu saatte birileri olurdu muhakak???aneecimmmmmm yoksa bir ben mi kaldim??:)
arkidisler ben bugun agdaciya gittim,bit kdr uzamis tuylerimi zor zahmet aldirdim artik uzasada az bisey napayim idare etsin beni 2 hfta dha(cansu agdadan sonra dourmustu belki bende dogururum:) bu arada agda yaparken acaip cnm yandi ve bacaklarimdaki damarlar yemyesil yuzeye cikti,acaip korktum bisey oldu diye,igne batiyor gibi oldu resmen tum bacaklarima..neden olur acaba gecende de oyle olmustu,sizdede benzer bisey oluyormu agdadan sonra?birde bugun acaip yoruldum enaz 2,5 saat hic dinlenmeden yurudum(oglusuma yeniyil kiyafeti aldim,inslh saglikla giydirmek nasip olsun..birde odasi icin sus esyalari fln aldim)suan acaip hareketli bebis,kuyruk sokumumdada baski var bu aksm,cok yordum sanirim kendimi
KIzlar merhaba naptınız daha aşka doğuran yokmu yoksa ? Kızlar acep içerdemi kalaydı bu kızancıklar ki ha
anam memişlrim yara olmadı şükürler olsun ama çok acıyo birde beyzade istiyoki ağzına süt direk aksın emmeye uğraşmasın,kızıyo inatlaşıyo ağlıyo damakları nı titreterek,Giyinmekten nefret ediyo.
Bu sabah ilk banyosunu yaptırdık birde anam bu çocuklar doğuştan huyuyla geliyo emiyo ama meme de kalmak istiyo ağlıyo sonra annem dedi yalancı emzik ver bakalım kızımada 3 aylıkken anca verebildik almadı aa bu karşıdan kaptı yalancı emziği.
Ben çok iyiyim kanamam azaldı dikiş yerim iyi karnım epey indi 5.gün bağlıycam doktr rahim çekilsin öyle bağla dedi ama memişler kafam kadar oldu.İşimiz gücümüz emmek birde kız çocuğuna alışık olan ben olanın altını alırken 2 defa çiş banyosu yaptım :))))))))))
Benden haberler bunlar hepinizi öpüyorum biran önce sizlerinde kurtulmanız için dua ediyorum...
canım bende minik minik de olsa aldrıyom bu ara tüyleri yeni çıkmaya başladığı için tahriş oluyo galiba en son aldırdığımda 2 gün uyuşuk gezdim ben :))) doğuma gitmeden de aldırcam uyuşayım diye :))) bugun bende 1.5 2 saat yürüdüm hafiften sancılarım var bi de arkadas kontrole gitmişti doktora doğuma aldı doktor onu doğumu başlamış meğersemmm ama sezaryen onun 2. çocugu, 1 yaşında kızı var onu da bana bıraktılar onunla ilgilenmekten giremedim uyutamıyorummm yaaa nasıl uyutcam bıdır bıdır geziyo evin içinde :) eşim de gece çalışıyo cansu da ilk çocuguyla ugraşmaktan erkenden doğurmuştur :) arkadasın çocugu 2 gün daha kalırsa bende hayırlı haberleri ben de veririm sanırım doğurdum diye :))))
Mehru işin bitince bana yolla o çocuğu :))) yoksa dokuz dogurucam beklerken, bişey değil kim bakıcak o kadar çocuğa:)
Ben çoook kötü grip oldum kızlar yaa. 9 ay durdum durdum şurda iki Haftam kalmış grip olcak zaman ya ölüyorum halsizlikten. Limonun, ıhlamurun, portakalın gözüne vurdum da biraz kendime geldim.. çok dikkat edin kendinize ikisi bi arada fena oluyo.. bi yandan sancıdan kıvranıyorum kasılmışım bi yandan yatakta döncek halim yok ateşim var.. amaann zor sabah ettim dün. Ağla ağla içim çıktı. Kocam da uyanmadı ya, pis adam. Oyyy kıyamam gel karnını ovayım diyo iki dk ya uyuyo, sabah da demez mi niye beni uyandırmadın!! Erkek işte gamsız, ben olsam o uyusa da beklerim başında.
benimde dün kız kardeşim el öpmeye geldi babamlara onu görmeye gittim(yeni evlendide:).o yüzden yazamadım.şu an herkes benimle dalga geçiyor.evdeki tek espri konusu ben ve bir türlü çıkaramadığım kızım:)) etrafımdaki herkeste doğurunca bizimkiler sen kesin manda yoğurdu yemişsin diyor :) valla benim karnım gittikçe yukarı çıkıyor.2 hafta öncesine göre daha yukarıda sanki.halbuki dahada çok inmesi lazım.sanırım boşuna uğraşıyorum ve bekliyorum.sezeryandan kaçışım yok gibi.baksanıza hamilelik takvimimde bitti. offf alıp başımı gidesim varr yahuuu(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?