KIzlar merhaba naptınız daha aşka doğuran yokmu yoksa ? Kızlar acep içerdemi kalaydı bu kızancıklar ki ha
anam memişlrim yara olmadı şükürler olsun ama çok acıyo birde beyzade istiyoki ağzına süt direk aksın emmeye uğraşmasın,kızıyo inatlaşıyo ağlıyo damakları nı titreterek,Giyinmekten nefret ediyo.
Bu sabah ilk banyosunu yaptırdık birde anam bu çocuklar doğuştan huyuyla geliyo emiyo ama meme de kalmak istiyo ağlıyo sonra annem dedi yalancı emzik ver bakalım kızımada 3 aylıkken anca verebildik almadı aa bu karşıdan kaptı yalancı emziği.
Ben çok iyiyim kanamam azaldı dikiş yerim iyi karnım epey indi 5.gün bağlıycam doktr rahim çekilsin öyle bağla dedi ama memişler kafam kadar oldu.İşimiz gücümüz emmek birde kız çocuğuna alışık olan ben olanın altını alırken 2 defa çiş banyosu yaptım :))))))))))
Benden haberler bunlar hepinizi öpüyorum biran önce sizlerinde kurtulmanız için dua ediyorum...
Allah kolaylik versin gönül ne diyim,bu arada bebeğin 20 gün erken doğdu boyu kilosu ne kadar doğdu merak ettim ..
Aramızda hamilelik takvimi bitip dogum yapmayanlar var en yakın zamanda onlarda yaparlar insallah..
Kizlar bu arada 2 gündür ishal oldum karnIMA ağrılar giriyor.bazen..
Bir kaç yerden dogum belirtisi olabilir diye okudum. Bilgisi olan var mı?
Gerçi ben ilk hamileligimin 6. Ayın sonundan itibaren ishal olarak geçirdim ..dogumdan sonra düzeldi..
canım hayırlı olsun bebeğin..
benim kızımda 20 gün erken doğdu. bugün 20 günlük olduk. ben daha yeni yeni iyileşiyorum. bi bakiim aralık anneleri napmış dedim senin doğum yaptığını gördüm. dikişlerin ne çabuk iyileşmiş benim hala acıyo( iyileşmedi bi türlü
cnm karnin yukaridami ki?bebegin el hareketlerini kasiklarinda hissediyorsan,mide yanman yoksa,cok sik idrara cikiyorsan bebis pozisyonunu almistir.belki distan sna oyle geliyordur yani..manda yogurdu yiyince oylemi oluyormuski:))hangi gune sezaryan demisti sna dr?birde sende de mi hic sanci fln belirti yok?benim ne adet donemimde ne hamileligimin basinda fln hic sancim agrim olmazdi ztn,smdide tik yok bende endiselenmeye basladim acikcasi ama kismet diyorum hayirlisi artik
kzlar kötü kötü rüyalar gördüm.moralim sıfır.
yarn sabah 9 da hastanede olucaz.
çok kötüyüm.piskolojm çöktü vallaha( ne zor kadın olmak,anne olucak olmak.
banyo yapıcam,temzlenicem.yarn yine çatıma bakılıcak malum açlma var mı diye.
sonra 2 rekat namaz kılıcam,bol bol dua edicem kendime,hepimize.
yarın son gün.
çok hastane ve dr değiştirdim malesef gebeliğim boyu.
kimi 8i demişti,kimi 9u demişti,kimi de aralıkın 10u demişti muhtemel doğum tarihi olarak.
gece ya da yarn tüm gün yine gelmycek gibi sancılar.
mavii cok gecmis olsun cnm ya,en korktugum sey senin basina gelmis..tahmin edebiliyorum ne kdr halsizsindir simdisenin yine bunyen kuvvetli demekki ilacsiz atlatabiliyorsun..bol meyve ye,sarimsak ve tavuksuyu corba..ayrica kendini terletebilirsen oda cok iyi geliyor,tabi terleyince hemen ustunu atletini fln degistir..umarim hemencik atlatirsin..
buarada sende de mi sanci var ya??bende niye yok su sancilar?sanci olmasi iyiye isaretmis,vucut kendini hazirliyor doguma..dha kolay olur dogum bence ozmn
hi buarada ben 12.12.12 hayalimden vazgectim,o gun kesin herkes sezaryan tarihi belirlemistir ve hastane agzina kadar dolu olur..dogruduzgun ilgilenmezler benimle vazgctim dogmasin 12 sinde yani,2012 2012 de dogsun bari o da fena deil:))siparis veriyoruz sanki:)[/Q
sağol canım, lork kork ki kendine dikkat et. gerçekten kötü oluyo.
yaa ama bugün benim de aklıma geldi anneme ddim hatta benle ilgilenemez doktor, istemiyom çarşamba diye. ama inadına gider o gün doğururum şimdi istemiyom ya:)) 20.12 de 21.12 de güzel siparişlere ekleyelim:)))
sorma sancılar iki gündür falan feci gelmeye başladı. ama hiç üzülme hoş bişey değil yani. benim gözüm korktu. yalancısında böyle oluyosam gerçeğinde ne yapıcam acaba demeye başladım. hiç korkmadığım sancı olayı gözümde büyüdü. demek sen hiiiççç hissetmicen ne güzel ööle doğurucan gönül gibi:)))
KIzlar merhaba naptınız daha aşka doğuran yokmu yoksa ? Kızlar acep içerdemi kalaydı bu kızancıklar ki ha
anam memişlrim yara olmadı şükürler olsun ama çok acıyo birde beyzade istiyoki ağzına süt direk aksın emmeye uğraşmasın,kızıyo inatlaşıyo ağlıyo damakları nı titreterek,Giyinmekten nefret ediyo.
Bu sabah ilk banyosunu yaptırdık birde anam bu çocuklar doğuştan huyuyla geliyo emiyo ama meme de kalmak istiyo ağlıyo sonra annem dedi yalancı emzik ver bakalım kızımada 3 aylıkken anca verebildik almadı aa bu karşıdan kaptı yalancı emziği.
Ben çok iyiyim kanamam azaldı dikiş yerim iyi karnım epey indi 5.gün bağlıycam doktr rahim çekilsin öyle bağla dedi ama memişler kafam kadar oldu.İşimiz gücümüz emmek birde kız çocuğuna alışık olan ben olanın altını alırken 2 defa çiş banyosu yaptım :))))))))))
Benden haberler bunlar hepinizi öpüyorum biran önce sizlerinde kurtulmanız için dua ediyorum...
Maviii canımsın ya kıyamam çok geçmiş olsun ya bu adamlar mı gamsız bizmifazlasını istiyoruz benim kocam beni şaşırttı bir kıymetli oğlu var başından gram ayrılmıyor altını beraber değiştiriyoruz beraber giydiriyoruz beraber savaşıyoruz emmeden önce en az1 saat savaşıyoruz kızlar beyzade aç ama ağzına aksın süt istiyo memeyi aldırana kadar anam ağladı.
Bu arada karbonatlı suyu unutun yok o.Benim emmeden tahriş olan memelerimi zeytinyağı düzeltti hemen saf zeytinyağı alın oğlumun poposunada zeytinyağı sürüyorum kızlar.
Benim oğlum erken doğdu ama 3500 kşlosu 52 cm boyu maşşallah iyi güzelde emiyo ama önce bir savaştırıyo :)))))
Bu arada bugün çok çok daha iyiyim wc problemim de yok kanamam çok azaldı normal ped koyuyorum.
Allahım cümlenizi kurtarsında çekiştirelim şu çocukları burda kızlar.
aaaa bu arada kızlar varya rahat yatmayı rahat hareket etmeyi gerinmeyi yatakta dönmeyi öyle özlemişimki anlatamam.
Dikişi soran arkideşim valla geçti çok şükür gayet iyiyim rahat oturup kalkıyorum sorun yok maşşallah sübanalah yıkadıkta paşayı çok sevdi suyu kereta :) yarın oğlumun ve benim kontrölüm var gene yazarım.Kızlar müjdeleri bekliyorum.
Tekrar geçmiş olsun mavimmm acil şifalar dilerim bol tavuk suyu çorba bol kemik suyu kullanın çorbada iyi geliyomuş.
canım bebeğin başı hazneye inmiş dedi dr.ama orada kaldı ilerlemiyor bir türlü.hala ayaklarını falan yukarıda dans ederken görebiliyorum.ben normal olmasını çok istiyorum.günüm doldu.uzatmaları oynuyoruz artık. çarşambaya kadar geldi geldi yoksa çarşamba sezeryan olacak.yarın sabah kontrolüm var tekrar.bir yandanda bebek kakasını yapar diyede endişeleniyorum.bir tanıdığın 5 günü geçmiş sonra normal doğum yapmış ama bebek dışkısını yemiş o yüzden küvezde şimdi.ki biliyorsunuz bu durum bebeğin engelli olmasına kadar ciddi hasarlar verebiliyor.o yüzdende çok beklemekte istemiyorum.cuma günkü kontrolde dr. suyun artık bulanık olduğunu söyledi.ben o zaman hemen alalım dedim.doktorda bunların şimdilik deri döküntüsü olduğunu söyledi.hatta biz size herşeyi söylemiyoruz kordon dolanmasından hiç bahsetmem dedi.annelerin korkulu rüyası diye.ama normal doğuma bile engel değil dei.biraz ahatlattı ama.normal olsun diyede riske atmak istemiyorum artık.o yüzden yarın kesinleşecek herşey. dua edin bana((( bu arada benim adetlerim çok sancılı olurdu ve ben her ay ağrı kesici iğne vurulurdum.
kzlar kötü kötü rüyalar gördüm.moralim sıfır.
yarn sabah 9 da hastanede olucaz.
çok kötüyüm.piskolojm çöktü vallaha( ne zor kadın olmak,anne olucak olmak.
banyo yapıcam,temzlenicem.yarn yine çatıma bakılıcak malum açlma var mı diye.
sonra 2 rekat namaz kılıcam,bol bol dua edicem kendime,hepimize.
yarın son gün.
çok hastane ve dr değiştirdim malesef gebeliğim boyu.
kimi 8i demişti,kimi 9u demişti,kimi de aralıkın 10u demişti muhtemel doğum tarihi olarak.
gece ya da yarn tüm gün yine gelmycek gibi sancılar.
inşallah sancılanırsın iki güne mi diyelim ne diyelim:)) ama şunu da unutma gerçekten mevlam nasip etmezse de emin ol vardır bi hayır hiç üzülme önceliğimiz normal evet ama olmazsa da yapıcak bişey kalmıyo bize. önemli olan bebişini sağlıkla sıhhatle kucağına alman. Rabbim hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin sana inşallahhh.
desert, arkadaslarinda dedigi gibi vardir her iste bir hayir,bebisi riske atmaya degmez.sezaryan olup cok memnun kalan iyiki sezaryan olmusum diyende birsuru kisi var..bence crsmbaya kdr uzun bir yuruyus programi yap kendine,apt.da merdivenleri in cik,ama belli bir saat koy kendine o kdr yap o egzersizleri.benim bir arkadsim 40in son gunu taksimde meydandan tunele ordanda tekrar geriye yurumustu ayni gunun aksami suyu geldi ve normal dogum yapti,cok hirsli biriydi zaten zorla getirtti cocugu:) umarim hersey isyedigin gibi olur
lovepink,dua edicez senin icin seninde gonlune gore olsun inslh dogumun.yarinki muayneye gore dr.un bir oneride bulunur artik heralde.gonlunu ferah tut hersey guzel olacak inslh,oyle yada boyle cok yakinda bebisler kucagimizda olacak
aysu,senin dha tarih olarak doguma var acele etme bence,beklesin bakiyim yaramaz uzmesin annesini,buyusun cabucak
mavi,sancilarin ne zmnlar oluyor ?gecelerimi?yoksa gunduzleride oluyormu?neye benziyor tarif etsene birz?birde nst de ciktimi hic sancin?vallahi benim 40 i doldurucak bu cocuk oyle hissediyorum,ztn kilosu gecen hfta 3kg ydu,bu hfta 3200 olmustur,40i beklerse 3500 civari olur heralde oda tam normal olur..inslh uzmez beni hersey normalinde gider ve dedigin gibi sancilarim zorlamaz beni dogum sirasinda(gonul gibi olmasada idare etsin yeter cnm okdri biraz fzla mucizevi olur:)
Pasija canim benim ikinci çocuk kizim 2.5 yasinda,öyle olunca yorgunluk,evin icinde kosturmaca sürekli,gelip gelip karnimin ustune oturuyo.yatakta bile rahat bırakmıyo. O yüzden biran önce dogsa da kurtulsam diyorum ama tabi Su 36.yi bir doldurayim bakalim..rahim ağzımda açıklık var ya benim ondan gününü dolduracagini sanmıyorum zaten..
Kizlar bir arkadaş yazmış hiç sancısı olmayanların dogumu zor olur diye aynen katılıyorum,ilkinde benim son 2 güne kadar hic sancim yoktu son 2 gün mahvoldum resmen..
Cok şükür bunda epey zamandir sancılar yokluyor beni..
Allah hayirli doğumlar versin sizlere son günlere kalmak nasıldır bilirim..
En kısa zamanda bebekleriniz kucaginizda olur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?