desert, arkadaslarinda dedigi gibi vardir her iste bir hayir,bebisi riske atmaya degmez.sezaryan olup cok memnun kalan iyiki sezaryan olmusum diyende birsuru kisi var..bence crsmbaya kdr uzun bir yuruyus programi yap kendine,apt.da merdivenleri in cik,ama belli bir saat koy kendine o kdr yap o egzersizleri.benim bir arkadsim 40in son gunu taksimde meydandan tunele ordanda tekrar geriye yurumustu ayni gunun aksami suyu geldi ve normal dogum yapti,cok hirsli biriydi zaten zorla getirtti cocugu:) umarim hersey isyedigin gibi olur
lovepink,dua edicez senin icin seninde gonlune gore olsun inslh dogumun.yarinki muayneye gore dr.un bir oneride bulunur artik heralde.gonlunu ferah tut hersey guzel olacak inslh,oyle yada boyle cok yakinda bebisler kucagimizda olacak
aysu,senin dha tarih olarak doguma var acele etme bence,beklesin bakiyim yaramaz uzmesin annesini,buyusun cabucak
mavi,sancilarin ne zmnlar oluyor ?gecelerimi?yoksa gunduzleride oluyormu?neye benziyor tarif etsene birz?birde nst de ciktimi hic sancin?vallahi benim 40 i doldurucak bu cocuk oyle hissediyorum,ztn kilosu gecen hfta 3kg ydu,bu hfta 3200 olmustur,40i beklerse 3500 civari olur heralde oda tam normal olur..inslh uzmez beni hersey normalinde gider ve dedigin gibi sancilarim zorlamaz beni dogum sirasinda(gonul gibi olmasada idare etsin yeter cnm okdri biraz fzla mucizevi olur:)
kizlar dr.dan yeni geldim,cok sukur atlattim su cati muaynesini:)merak edenler icin soyleyeyim kesinlikle korkulacak bisey deil,aci oluyor biraz tabiki ,catiya bebege bakmak icin karistiriyor epeyce bir cunku:),ama 10-15 sn fln suruyor,benim muayne sirasinda kanamam oldu,dr onceden soylemisti ztn kanaman olabilir diye,acik kirmizi kan geldi akti hatta kagida,ben kan sonradan gelebilir diye bildigim icin pet fln almamistim yanima,sizin aklinizda bulunsun yaninizda bir tane pet goturun mhakkak,ben kagit pecete koydum mecburen.dr bugun hafif kanaman olabilir korkma dedi.eve gelince pet koydum suan cok az kahverengi bir akinti var o kadar,aci flnda yok gayet iyiyim.
muayne sonucuma gelince hbrler iyi,catin gayet musait dedi dr,bebegin kafasi tam yerine yerlesmis dedi,1 cm de acilmam varmis..bir aksilik cikmazsa normal dogumu gayet kolay yaparsin hersey musait dedi,artik 22 sine kdr heran
gelebilir bebek belli olmaz zmni dedi.oglus 3200 kg olmus,boyuda 51 cm..buarda nst de henuz sanci fln gorunmuyor,sadece aksamlari bacak aram acaip agriyor ve saga sola donerken cat cut sesler cikiyor:)bakalim nezmn gelecek bizim
oglan,babasi 15 inde geliyor babisini beklerse cok sevinicem:)
Çatı muayenesinde kanama olduğunu bilmiyordum
O zaman ben biraz daha bekleyeyim çatı muayenesi için bu hafta Benimde kontrolüm var ama pek gidesim gelmiyor nedense,belki haftaya giderim..
Benim ayaklarim çok agriyo kizlar ya sabah yine ayak agrisiyla uyandım böyle adet ağrısı gibi sanki..yaklaşık 1 haftadır devam ediyor,bel ağrısi da yaklaşık 2 haftadır..
Adetim ayaklarima vurur benim ama max 3 gün sürer.pek adet ağrısı gibi gelmedi ama
Ya bu çatı muayenesi rahim boyunu olcturmeyle hemen hemen aynı işlem degil mi daha mi cok sokuyo elini içeri?benim gecen hafta rahim boyumu ölçtü 3 cm çıktı..
Bence lovepink ve Desert doğurdu:)
tesekkur ederim kizlar iyi dilekleriniz icin,
mavi,benim 35. hftadan beri her hfta nst yapiliyor ama sancidan eser yok,ztn olsa ben kesin hissederdim.senin nst de sancin cikmismiydi hic?
aysu,bencede sna cati muaynesine fln gerek yok ikinci dogumunmus senin,hemde erken dogum riskin var bence yapmaz dr.un cati muaynesini belki son haftani doldurursan rahimde acilma fln varmi diye bakabilir.kanama olayi belki kisinin bunyesine gore degisiyordur,yada yapan dr.la alakalidir,benimki epey bir kurcaladi ve derine soktu parmaklarini,cocugun kafasi cok guzel yerlesmis dedigine gore kafasina da degdi mi napti bilmiyorum artik:)
mehru,benimde alt tarafta cok baski var,catilarim ztn morarmis gibi agriyor zor yuruyorum.belimde arada cok hafif agri oluyor ama sirtimda agri yok allhtan hic,benim iki uc gundur kuyruk sokumumda baski uluyor bazen.birde bugun muayneden sonra asiri tuvalete gittim,dakikada bir desem yeridir ve asagida sureklli batmalar ve elektrik carpmalari oldu.birde belirli araliklarla ter basmalari oluyor ozellikle yattigim zmnlar oluyor,cocuk artik buyudu ve yeri kalmadi diye oluyor heralde
Kızlar sözde bebeğim 12 aralıkta dogacak ama hiç sancim yok bi sorun mu var acaba
Kızlar sözde bebeğim 12 aralıkta dogacak ama hiç sancim yok bi sorun mu var acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?