Aralık ayında doğum yapıcaklar buradan dertleşelim mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi cyge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
buarada lovepink ve desertten hbr yok merak ettim cok..

yaaa ben hala beklemedeyimmmm (( iki gündür site bakımda diyor açılmıyordu forum.yazamadım o yüzden.pazartesi kontrole gittim.ve açıklık olmadığını söyledi yine dr. suyunda hafif bulanıklaşma varmışve eşindede yer yer beyazlaşmalar başlamış.bunların normal olduğunu çünkü gününün geçtiğini söyledi.vee 12.12.12 ye sana yer ayırdım dedi:)) yani arkadaşlar yarın sabah inşallah 9 da hastaneye yatıyorum.ve saat 12 ile 13 arası sezeryana alınıyorum.babam saatinidemi 12 ye ayarladınız diyor:)) artık normal olmasını beklemektende vazgeçtim.tüm ümidim bitti. tamamen yarına odaklanıp güzel kızımı kollarımda hayal etmeye çalışıyorum.bugün son olarak tekrar çantaları kontrol ettim.evimi süsledim. balonlarımızı astık:) yarın yatıp cuma sabahı taburcu olacağız inşallah.eşimde girecek doğuma.. eve gelince mutlaka size yazacağım.lütfen dualarınızı esirgemeyin.ve hepiniz şimdiden Allaha emanet olun.

canim hakkinda hayirlisi olsun inslh,merak etmistim bende..ne guzel stresten kurtuluyorsun,bebegin yrn kollarinda olacak inslh.super bir tarihide kaptin buarada hadi yine iyisin:)hic korkma gozacip kapayana kdr bitecek,bizide hbrsiz birakma,hayirli dogumlar dileriz..

kizlar bugunde aklima gelen gelmeyen herkes sanki dogurmusum gibi beni aradi,dogurucam mi yoksa bu gece diye suphelendim kendimden:)buarda bugun ara ara o kahverengi akintidan geldi..ama hic sancim fln yok hala,sadece belimde hafif bir agri var,birde bebek son 5 gundur fln acaip hareketli canimi yakiyor artik,muayneden sonra batmalarim iyice artti,ayakta duramiyorum resmen,sanki vajinama şişler batiriyorlar icten icten,elektrik soku veriyorlar sanki,surekli yatiyorum ayakta duramiyorum cok zor oluyor cunku,hele bebek hareket ediyorsa iyice cnm yaniyor

Bizde seni çoktan doğurmuştur dedik :)) olsun canım yaa hiç üzülme vardır bi hayır. Ayy bebişini sana vercekler ya yarın o anı Iyi hatırla. Hatta eşine söyle resmini çeksiin ilk an. Çok tatlı oluyo.
Rabbim bi nefeste girip çıkmak nasip etsin, yardımcın olsun inşallah. Allah a emanet ol.

Yaa Desert Ben hic ihtimal vermemistim giremiyo olduguna:)
Kesin dogurdu diyordum..
Neyse umutlarimiZ lovepink de artik:)
Allah hayirli evlatlar versin canim..

Slm hanımlar ben yarın doktora gidiyorum inşallah bebegimi alıp öyle eve gelirim çok sabırsızim

kizlar benimde cuma son gun ama daha tik yok hiç bisey yok. pazartesi doktora gittim cuma son dedi yatiralimmi yoksa 1 hafta daha bekleyelimmi dedi bende bekleyelim dedim ama insallah cuma ya kadra gelir yaa

Rabbim günü geçen, yaklaşan, doğurmak isteyen tüm arkadaşlarıma bugün pat diye gelen sancıyla, koşa koşa hastaneye gidip, zırt diye doğurmayı nasip etsin inşallah... Herkesin bebeğini sağlıkla kucağına alıp mutlu mutlu anne olduğu bir gün diliyorum:))

Bende doğurmak isterdim bugün ama ne kadar pozitif olmaya çalışıp iyiyim desem de çok hasta ve çok halsizim( bana da dua edin bi an önce iyileşeyim ve nerde kalmıştık hadi gelde doğurayım oğlum seni diye beklemeye başlıyayım boğazımın acısı geçse yeterdi. Olası bi motive çığlığı durumunda tahriş olmuş bi boğazla nasıl bağırcam ki.. olmaz :)))

mavi cnm inslh hemencik iyilesirsin,iyiki dogumun bu zmana denk gelmedi zorolurdu gercekten...dua ediyorum senin icin..ztn 12.12.12 yide kacirdik artik 20 si olsun bari:)hem sende iyilesmis olursun..bende hala sanci manci yok,sunniye kalicam diye cok korkuyorum vallahibugun yuruyus yaptim cok az kahverengi akinti geldi yine

Yaa Desert Ben hic ihtimal vermemistim giremiyo olduguna:)
Kesin dogurdu diyordum..
Neyse umutlarimiZ lovepink de artik:)
Allah hayirli evlatlar versin canim..

Lovepink doğum yaptı arkdaşlar merak edenler var diye yazıyorum face'tende görşüyoruz ordan haberim oldu bebişi gördüm maşallahhh çok tatlı aynı annesi :) ama henuz kendisiyle konuşamadık. Haberiniz olsun dedim :)) darısı bizz bekleyenlerin başınaa

iyi akşamlar kızlar doğurann var mı :) ben hatim yapıyordum 9 aydır anca bitirebildim , kendimi şartlandırmıştım hatimim bitmeden doğurmayacam diye bugün bitirdim artık doğurabilirim cuma günü kontrolüm var benim de eğer normal olmaz sezaryen derse doktor 1 gün bile beklemem cuma günü doğururum hemen yetti canıma :) ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum sırtımın ağrısından artık doğum korkusu falan hiç bişey düşünemiyorum...Yaa benim karnımın içinde elektrik çarpması gibi bişeyler oluyor sizde de oluyo mu ???

Ebruli sagol ya merak ediyorduk.. Lovepink kurtuldu. Demek:)kolay olmustur insallah,Desert Hadi sira sende,jiya sende insallah en kısa zamanda:)
Pasija yakinda dogurursun Sen Bence:)
Mavi halsiz de olsan Allah o an sana guc kuvvet veriyo korkma..ben iki gun uyumamistim dogum yaptim + dogumdan sonraki gecede kizimi seyretmekten alir giderler diye korkudan uyumadim...

Çok Iyi ya bende uyumam ki oğlumu götürürler diye :)) sağol güç verdin bana.

Benim kasıklarımda oluyo o çarpma gibi şey. Karnım normal kasılınca bıçak batar gibi acıyo.
Hatimini Allah kabul etsin bu arada. Inşallah bebeğinin hayırlı bi evlat olmasına vesile olur. Ben bitiremedim( çok faydalı halbuki..

Yok yok bizim dAha vaktimiz var. Bu hafta dogururuz inşallah. Ben olmazsa suni sancıyla olur ne olucak ki diyodum. Bugün suni sancıyla doğum yapanlar yazdım Google a yazmaz olaydım:)) anam kimse mi Iyi bişey sölemez.. yok ölüyorum sandım, yok ortadan ikiye ayırıyolar gibiydi, yok bidaha suni derse yok yookkk direk sezaryen derim...bitek suni ile epidurali birlikte olan Iyiydi idare ettim diyo. Kimi de sunisi öyle de normali farklı mi ki demiş bugüne kadar sadece pozitif normal doğum hikayeleri okumuş olan ben birden 3 kişi olduk. Yusuf yusuf ve ben :)))
Ama bugün yine Nst de sancılarım çıktı. Hemşire hissediyo musun diyo yoo dedim gece sancılanıyorum ama burda hiç bişey hissetmedim. Allah Allaaah dedi kız. Benim de ne kanama ne renkli akıntı ne bişey yok. Kanama falan olursa beni ara dedi dr. Seninki ne diyo bu akıntı işine? Çatı muayenesinden mi kaynaklı ?

Mavii suni sanci cekenlerden biri de benim cok fena:)
AMA suni sanci mi sezaryen mi dersen Bence suni sanci,en azindan dogumdan sonra rahat edersin..ha oluru yoksa mecburen olursun sezaryen son care olarak dusun Bence..
Mehruu Ben hissetmiyorum oyle AMA karnim tas gibi oluyo Benimde bide Boyle kare kare oluyo rengi degisiyo karnimin..

amin canım çok sağol inşallah hepimizin bebekleri hayırlı evlat olur,hepimize dua ettim bugun bol bol hayırlısıyla sağ salim kucağımıza alalım bebişlerimizi diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…