hayirlisiyla bebisini kucagina alman dilegi ile darisi bizimde basimiza inslh:)GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN KIZLAR NASILSINIZ?yarın doğuruyorum çok heyecanlıyım :119::119::119::119::119::119::119:
buarada lovepink ve desertten hbr yok merak ettim cok..
yaaa ben hala beklemedeyimmmm(( iki gündür site bakımda diyor açılmıyordu forum.yazamadım o yüzden.pazartesi kontrole gittim.ve açıklık olmadığını söyledi yine dr. suyunda hafif bulanıklaşma varmışve eşindede yer yer beyazlaşmalar başlamış.bunların normal olduğunu çünkü gününün geçtiğini söyledi.vee 12.12.12 ye sana yer ayırdım dedi:)) yani arkadaşlar yarın sabah inşallah 9 da hastaneye yatıyorum.ve saat 12 ile 13 arası sezeryana alınıyorum.babam saatinidemi 12 ye ayarladınız diyor:)) artık normal olmasını beklemektende vazgeçtim.tüm ümidim bitti. tamamen yarına odaklanıp güzel kızımı kollarımda hayal etmeye çalışıyorum.bugün son olarak tekrar çantaları kontrol ettim.evimi süsledim. balonlarımızı astık:) yarın yatıp cuma sabahı taburcu olacağız inşallah.eşimde girecek doğuma.. eve gelince mutlaka size yazacağım.lütfen dualarınızı esirgemeyin.ve hepiniz şimdiden Allaha emanet olun.
yaaa ben hala beklemedeyimmmm(( iki gündür site bakımda diyor açılmıyordu forum.yazamadım o yüzden.pazartesi kontrole gittim.ve açıklık olmadığını söyledi yine dr. suyunda hafif bulanıklaşma varmışve eşindede yer yer beyazlaşmalar başlamış.bunların normal olduğunu çünkü gününün geçtiğini söyledi.vee 12.12.12 ye sana yer ayırdım dedi:)) yani arkadaşlar yarın sabah inşallah 9 da hastaneye yatıyorum.ve saat 12 ile 13 arası sezeryana alınıyorum.babam saatinidemi 12 ye ayarladınız diyor:)) artık normal olmasını beklemektende vazgeçtim.tüm ümidim bitti. tamamen yarına odaklanıp güzel kızımı kollarımda hayal etmeye çalışıyorum.bugün son olarak tekrar çantaları kontrol ettim.evimi süsledim. balonlarımızı astık:) yarın yatıp cuma sabahı taburcu olacağız inşallah.eşimde girecek doğuma.. eve gelince mutlaka size yazacağım.lütfen dualarınızı esirgemeyin.ve hepiniz şimdiden Allaha emanet olun.
Yaa Desert Ben hic ihtimal vermemistim giremiyo olduguna:)
Kesin dogurdu diyordum..
Neyse umutlarimiZ lovepink de artik:)
Allah hayirli evlatlar versin canim..
Ebruli sagol ya merak ediyorduk.. Lovepink kurtuldu. Demek:)kolay olmustur insallah,Desert Hadi sira sende,jiya sende insallah en kısa zamanda:)
Pasija yakinda dogurursun Sen Bence:)
Mavi halsiz de olsan Allah o an sana guc kuvvet veriyo korkma..ben iki gun uyumamistim dogum yaptim + dogumdan sonraki gecede kizimi seyretmekten alir giderler diye korkudan uyumadim...
iyi akşamlar kızlar doğurann var mı :) ben hatim yapıyordum 9 aydır anca bitirebildim , kendimi şartlandırmıştım hatimim bitmeden doğurmayacam diye bugün bitirdim artık doğurabilirimcuma günü kontrolüm var benim de eğer normal olmaz sezaryen derse doktor 1 gün bile beklemem cuma günü doğururum hemen yetti canıma :) ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum sırtımın ağrısından artık doğum korkusu falan hiç bişey düşünemiyorum...Yaa benim karnımın içinde elektrik çarpması gibi bişeyler oluyor sizde de oluyo mu ???
mavi cnm inslh hemencik iyilesirsin,iyiki dogumun bu zmana denk gelmedi zorolurdu gercekten...dua ediyorum senin icin..ztn 12.12.12 yide kacirdik artik 20 si olsun bari:)hem sende iyilesmis olursun..bende hala sanci manci yok,sunniye kalicam diye cok korkuyorum vallahibugun yuruyus yaptim cok az kahverengi akinti geldi yine
Benim kasıklarımda oluyo o çarpma gibi şey. Karnım normal kasılınca bıçak batar gibi acıyo.
Hatimini Allah kabul etsin bu arada. Inşallah bebeğinin hayırlı bi evlat olmasına vesile olur. Ben bitiremedim( çok faydalı halbuki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?