Aralık ayında doğum yapıcaklar buradan dertleşelim mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi cyge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yok yok ben hani son 1 Haftam ya gelmez melmez diye araştırma yaptım. Su an öyle bi durum yok yani. Inşallah da olmaz hatta inşallah yarına doğururum:)) tabi ikisi arasında kalsam sezaryeni yinede düşünmem. Çok dAha itici bence. Anlamıyorum insanları nasıl oluyo da üç beş saat sancı çekmek yerine günlerce dikis acısı çekmeyi yeğliyolar. Garip....

Dun yazan hurr diye bir arkadaş yazmisti yarin doguruyorum diye o da dogurmustur doguranlar cogaliyor:)
Ben telden giriyorum dogum yaptiktan sonra hemen yazarim

Yaa sizde de için için bi korku var mı arkadaşlar?? Ya bebeğime bişey olursa, ya bi sorun çıkarsa, ya ben ölürsem, ya emmez de sarılık olursa, yüzünde çilek beni olduysa, yada ciğer... Böyle kötü şeyler geliyo aklıma. Uzaklaştırmaya çalışıyorum ama dilime alıp kimseye söyleyemesem de çok korkuyorum(( geçmişte kaldı zannettiğim panikatağımın cilveleri heralde:))
Bebişimi bi kucağıma alsam hepsi geçicek inşallah.....

Dun yazan hurr diye bir arkadaş yazmisti yarin doguruyorum diye o da dogurmustur doguranlar cogaliyor:)
Ben telden giriyorum dogum yaptiktan sonra hemen yazarim

Bende telden giriyorum. Elime her aldığımda otomatik sayfayı açıp doğuran var mı diye bakıyorum:)) kısayol yaptım bi de..
Hatta sancı odasından canlı bağlantı yapabilirim size. Soru ve destek için :)) hastanede WiFi vardır inşallah.

slm kizlar evet bugunu kaçirdik kizlar :) esim arabayla çukurlara girimmi diyo bugun dogur diye aman kalsin dedim :)) neyse bugun 15dk yürüyüs yaptim sol tarafima biçak gibi saplandi adim atamadim zao zor eve geldi ama simdi hiiiiçççç bisey yok sadece oturup kalkarken cok feci bide geceee geceler beni öldürüyo hayirlisiyla bi dogursaydik ....

Selam herkese sözde bu gün bebeğim gelecekti ama tık yok sancim da yok cuma günü yine gidecem bakalım allah hayırlısıyla kucağımiza versin

selam hanımlar.

bu sayfayıda takip ediyorum ama yazmak bu geceye kısmetmiş. 40 haftası olanların stresini bende yaşayıroum valla. en kısa zamanda (hatta bu gece) gidin dogurun saglıcakla inşallah çok çok kolay geçer zaten çok stress yaşadınız. haberlerini alalım saglıkla kavuşun...

kizlar iyi aksamlar bende telden giriyorum,ztn pc nin basinda oturamamki iki buklum ck rhtsiz oluyorum.bende ayni seyleri dusunuyordum hastaneden online canli canli hbrleri vericem sizlere tabii olup bitiyor olmazsam sancilardan:) aysu banada dogum yakin gibi geliyor bebegi tutamiyorum hic bu kdr hareket etmezdi sanki tepiniyor cikmak icin ve o hareketli olduu zmnlar ben kesinlikle ayaga kalkmiyorum yatiyorum hep yoksa acaip canim yaniyor..ama dogum yakin olsaydi sancim olurdu heralde diyorum hicbisey hisstmiyorum ama! kasilma dediginiz sey,bende bebek bazen karnimdan cikicakmis gibi tumsek olusturuyor poposuyla ve karnim semsert oluyor,oyle biseymi acaba? mavi,benim dr.um bikac gun hafif kanli akintin olabilir korkma demisti sadece.ne guzel senin sonuclarin iyi cikmis sancin olmasi ve hissetmemen cok iyi bence.Ben epiduralli nirmal dusundugum icin belli bir muddet sunniye dayanabilirim heralde,ama bellide olmuyor bazen sunniyle bile acilma cok gec grceklesiyormus,4cm e kdr cok zorlamasa bari almak zorunda kalirsam.bide dr.lar acele ediyorlar dogum biran once olsun bitsin diye vucudun dengesini bozuyorlar sunniyi dayiyorlar,belkide dha vakti gelmedigi icin acilma olmuyordur.inslh hicbirimize boyle biseye gerek kalmaz arkadaslar dua edelim.birde benim diger bir korkumda 5cmden sonra hastanede olmam ozmn epidural uygulamak istemiyorlar sanirim,ama en siddetli agrilar sonlara dogruymus dayanabilirmiyimki acaba ?????uffff

Dediğin gibi inşallah suni adı bile geçmeden doğururuz ama epiduralle çok zorlamıyomuş ya sen korkma o yüzden. Yetişirsin ya niye yetişemeyesin. Kocan geldiyse uçurur seni ayy der demez korkma:))

Kizlar korkutmak istemem kimseyi ama Ben ilk gittigimde 3 cm,ikinci gittigimde 5 cm acilma vardi kendi sancimda vardi,nisan da gelmisti suda muayeneden hemen sonra geldi ama gene verdiler suni sanci..ha bu bahsettigim devlet hastanesi..
Pasija Benimde son gunume kadar sancim yoktu burden vurdu sanci.ve bence oncekiyle sonraki sanci arasinda cok bi siddet farki yok sadece siklik artiyor ve dayanilmaz oluyo ..
O bahsettigin sancilar. Yalanci canim.gecen hafta bol bol yasadim o sancilardan..
Bide Ben senin olayini anlamadim epidural olacaksan sancin olunca gidiyorsun tamamda 5 cme kadar neden bekliyorsun ki? O kadar dayandiktan sonra dogurursun yani..
Bu ara bende epidural mi olsam acaba diye dusunuyorum..fiyatlari bi arastirmam lazim..cok pahaliysa yaptirmam..

evet cnm sunni islerine geliyor artik gerekli gereksiz veriyorlar,buda islerin akisini degistiriyor.enson arkadasima acilman var gel yrn dogurtalim demisler,verdiler sunniyi 5 cm e kdr gayet guzel acilmis,ondan sonra durmus acilma bebigin kalp atislari yavaslamis(bazi bunyede verilen sunni sanci rahimin fzla kasilmasina buda bbebege giden oksijenin azalmasina sebep oluyormus)sonrada mecburen sezaryana almislar tabiki,yani herseyi normal ilerlerken dogumun akisini zorla bozuyorlar vallahi!!!

aysucum,benim karnim cok buyumedi nereye dokunsam bebgin bir yerini hissediyorum,karnimda hep sert dokunan sasiriyor tas gibi diye..ama bebek disari dogru iktirince icten dha bir kati oluyor karnim,ama bir gidim sancim yok.1 cm acilmada hangi ara oldu bende anlamadim,inslh benimde senin gibi son anda da olsa gelir sancilar,suyum fln once gelirse kesin kurtulusum
olmaz verirler sunniyi( neyse ben dayatabildigim kdr dayaticam sunni almamak icin,herseyin hayirlisi artik.
birde ben 5 cm e kdr beklemicem cnm ztn,bazilari anlatiyor hstaneye gittgimde 5cm aciklik vardi vs..ama asil sancilar 5 den sonra vuruyormus,belli bir cm den sonrad dr.lar yapmak istemiyormus epidurali bende bundan tedirgin oldum,yetisemezsem diye.buarada benim hastanede normal,epiduralli normal,sezaryan hepsi ayni fiyat.

aysu birde bisey dha soracagim sna,dha once bu soruyu sormustum forumda ama araya kaynadi.bu catal denen alette ayaklarin konuldugu pedallar varmi?yani ayaklarimizla destek alip ikinma sirasinda iktirebilecegimiz pedallar?yoksa sadece bacaklar konuluyor ayaklar havada mi kaliyor?oyleyse cok zor vallahi kolardan destek alsak bile ayaklari iktirmeden o bebegi cikarmak!

Canim sorunu hatirladim da pedal yoktu sanirim cok hatirlamiyorum ama ikinma kismina cok takilma,kimse takilmasin o kadar da zor birsey degil daha onceden sancilar varken ikinip kendinizi yormayin 2 ikinin cikar ya:)
Hem oyle ittirmeye falan gerek yok ki ikinmak biraz daha farkli..basinizda Duran hemsirede yardim ediyo karninizin ust kismina yani bebegin ayaklarina destek veriyo bebek yaylanip cikiveriyo zaten.dogumun en kolay kismi catala yattiginda basliyor inan bana..

Benimde karnim oyle cok buyumedi ellerini gorebiliyorum bazen:)
Beni karsidan gorenler 7 aylik falan saniyorlar..halbuki 14 kilo aldim..
O sunii sanciyla anlattigin Olay cok kotuymus yakarninin tas gibi olmasi da Yalanci sancilarin belirtisi canim..Birden gelir sancilar merak etme Sen:)

Selam kızlar baktım daha doğuran yokmu ????

Hadi kızlar haberleri bekliyorum oğlanla uğraşmaktan pek giremiyorum ama takip etmeye çalışoyorum doğuranları.

Kızlar az daha kalsınlar içerde bakın benim gecem gündüzüme karıştı :))
Bugün 1 haftalık olduk anca memeyi aldı hep silikon başlık kullandım canımı çıkardı oğlan.
Ama değermi değer o ayrı hadi doğurunda paylaşalım şu gazları tuzları kızlar.

Memişlerinize zeytinyağı hazırlamayı unutmayın emzirirken karbonat işe yaramıyor zeytinyağı sürün.

Öpüyorum sizi hayırlı haberlerinizi bekliyorum ....

Selam aysu ya sordunuz fakat bende cvp vermek istedim.
Ben iki doğumumu iki ayrı özel hast.yaptım.Çatalda ayaklarımı yerleştirdikleri pedalları ve her iki elim içinde destek alabilmem için tutabileceğim demir vardı.
Hayırlısıyla Allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin inşallah.

çok iyiymiş yaa epidural için bizim hastane 500 tl fark alıyo. aynı olsa bende isterdim belki. ama 4 cm e kadar dayanmışım bide üstüne para vericem çok saçma geliyo bana. istemiyorum çekerim ben son 6 cm i de dedim doktora. haksız mıyım ama.. 500 tl nedir yaa. zaten o kadar para veriyoz özele. neyse başa gelen çekilir. sağlıklı doğsun da oğluşum ben o 500 tl yi de oğluma harcarım diye düşünüyorum. anne yüreği işte:)) ben çekerim prob değil.)

tabi dertlerimiz ayrı artık senle:)) biz doğurduktu doğuramadıktı suniydi diye korkarken sen oğlanı sıraya dizdin:) az kaldı az en geç 2 haftaya aynı kulvarlarda dertlerimiz olucak. bizim de oğullarımız kızlarımız gelsin de bi..

Gonul iki kisi dogurdu Birde sen 3 love pink ve hurr..
Gonulcum Ben basima gelecekleri ayrintisiyla biliyorum AMA yine de dogsun istiyorum..eninde sonunda dogucak demi:)
Bari son gunler sikintisini cekmeyeyim...
Pasija dogum yapacagin yer belliyse bir git gor istersen pedal var mi yok mu:)
Keske benim hastanede de fark almasalarnormalle sezaryen ayni 480 tl mis ama epidurali haftaya sorucam bakalim..
750 diye duydum AMA..

Ohh ne güzel yaa 480 tl. Bizim normal 800. Epidurale de 500 istiyo pisler. Başka güvenebileceğimiz hastanede yok bundan ucuz. Karaborsa tabi. Neyse napalım çekicez artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…