Aralık ayında doğum yapıcaklar buradan dertleşelim mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi cyge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizlar kılıkırkyaran sorularimi mazur gorun:)kizin aklina ne olmadik sorular geliyor demeyin :)napiyim dusundukce bisey takiliyor iste aklima..netten bir videoda izlemistim,aslinda comelerek dogum yapmak insanin dogasinda olaniymis,ama dr.larin mudahelesinin kolay olmasi icin yatarak dogum yaptiriliyor.aslinda yer cekiminin etkisi ile cok dha cabuk ve kolay oluyormus,ayrica yirtilmada cok az goruluyormus comelerek dogum yapilinca.

nurlum,tesekkur ederim cvp icin inslh bizim hstanedede vardir:)
aysu,saol cnm cvp icin kasilma demekki onlar ben kasilma denince hep dha farki bisey saniyordum
cansu,biz dha doguramadik vallahi ama doguranlar oldu biriki kisi ama dha ses seda yok onlardan da,en
sona ben kalicam gibi hissediyorum:)buarada kolay gelsin cnmcim zordur simdi senin isinde,iyi bari memeyi almis sonunda yaramaz.bakalim bizimkiler ne yaramazliklar yapicak gorucez artik,arada vakit bulunca gir senden hbr almak guzel

kizlar benim hastanede soyle uygulama,ssk anlasmasi var her muaynede 40 tl oduyoruz,dogumda ise 1000 tl ama hangi dogum sekli olursa olsun hepsi ayni fiyat,icine oda susleme ve dogum fotografcisi,1 gece refakatciyle oda fiyati ve bebegin dogumdan sonraki ilk muaynesi ve testler dahil.tavsiye uzerine bu hst.neyi sectik ozelikle dr.larindan ve anestzi ekibinden memnun duydugum cogu kisi ama tek bir kotu yani var o da epey kotu aslinda cunku gece dogum yaparsak o gece kim nobetciyse o giriyor tesadufen kendi dr,una rastlarsan yada gece dogum baslayip sbaha dogum yaparsan ozmn kendi dr.unu yakalama sansin var ancak.gunduz olursa dogum ozmn kesin kendi dr.un giriyor tabiki..kismet artik nediyim

Insan elinin degdigi ne dogal kaldi ki bu dogal kalsin Pasija:) dogrudur inanirim..tabi yere yakin olsun dusmesininiesin tepe ustu diye de olabilir..canim sormanda sakinca yokda kendini yoruyorsun dusunerek:)
Ben ilk dogumumda hic birsey dusunmedim planlamadim herseyi yasayip gorecez k,herkes nasil doguruyorsa bende doguracam elbet hep orda kalacak degil ya dedim:)
Simdi yine oyle dogumdan korkmuyorum AMA sancilardan korkuyorum cunku iki yildir adet sancilarim kesilmisti dogumla beraber..cok aci gelecek yine:)
Mavi epidural nite 500 anlamadim ki fark mi 500 yoksa?

kizlar bugun sanciyla uyandim 2 saattir her 10 dakika da kasiklarima 30saniyelik agri giriyo geri çikiyo ve bu tam her 10 dakikada oluyo herhalde geliyo biraz daha evde bekleyim gideyim diyorum doktura tecrubeliler bi akil versin ne yapim dogummu sizce ???

ayy cok heyecanliii,cnm hastane uzakta deilse 5 dk da bir gelmeye baslayinca gidin diyorlar ama yinede ben 10dkda fln giderim heralde ne olur ne olmaz..bak agrilar cok siklasmadan dusa gir kesin,sancilara cok faydasi oluyormus acilmada cabuk
ilerliyormus ozmn.hayirlisi olsun simdiden su gibi kolay dogumlar inslh,guzel hbrlerini bekliyoruz

haklisin cnm artik dusunmemeye calisiyorum,ne olucaksa olacak bu saatten sonra cikacaklar birsekilde:) buarda yrn esim geliyorrrr,babasini bekledi benim akilli bidigim

amin saol canim suan 5 dakika ya dustu birazdan cikacam evdev gidecez hastaneye bende cok heycanliyim bakalim hayirlisi ne olacak ama daha buraya oturup yazabiliyorum :) neyse insallah en kisa zaman da haber veririm hepimize hayirli dogumlar insallah

Canım aynen hadi sabırsızlıkla bekliyorum benim gibi yorgun bitkin emme savaşı verin bakimm de dertleşelim :)))))

Ya benim oğlan gündüz uysal uslu sakin emiyo uyuyo pış pış gece azıyo kızlar ne etçez bilmem işim var valla.

HAdi bakalım sancılananlar doğuma gidenler hadi bekliyorum doğurun gelin konuşalım gene.

Hür 3. bebeği aldı kucağına ne mutlu love pink hayırlı olsun.

Ben normal doğuma 175 tl verdim kızlar ama çocuk kontrölleri tahlilleri ile komple paket 300 tl ödeyip çıktık hastaneden ayrıca sadece3 saat kaldık doğumdan sonra evimize geldik çok iyi oldu.

Pedal benim hastanede vardı ayrıca tutunmaya demirlerde vardı ama benim bacaklarıma kramp girdi doğum esnasında ondan dolayı çatalın bacaklarını koyduğumuz yere ben ayaklarımı koydum ve kendi bacaklarımdan tutunmak zorunda kaldım ve buda doğuma hızlandırdı karnımı bastırmalarına gerek kalmadı.

Evet canım normal doğum 800 tl. Oda süsleme 1 gün yatış, 1 refakatçi, fotoğrafçı vs.. herşey dahil doğum paketi. Bi epidurali koymamışlar. Ona ek ücret istiyolar 500 tl.

amin saol canim suan 5 dakika ya dustu birazdan cikacam evdev gidecez hastaneye bende cok heycanliyim bakalim hayirlisi ne olacak ama daha buraya oturup yazabiliyorum :) neyse insallah en kisa zaman da haber veririm hepimize hayirli dogumlar insallah

Kızzzzz dogurdun mu yoksa! Ay çok heyecanlandım. Inşallah çok kolaycacık doğurur da sağ salim geldim kızlar dersin bir an önce. Aminnnn.
Bende istiyorum ya düzenli geçmeyen sancı istiyorum, bebeğimi istiyorum yaaaaa:)))) tırlatıcam artık. Rüyamda görüp duruyorum ama yok..
Kocam bile noluyo kızım çıkar artık şu çocuğu demeye başladı:)) bi doğuramadın diyo bana yaa.

Evet kızlar sizi bekliyorum hadi doğurun artık da dertleşelim. Kasım annesi oldum ama sizi takip etmeye alışmışım başka yere gidemiyorum:))

Evet kızlar sizi bekliyorum hadi doğurun artık da dertleşelim. Kasım annesi oldum ama sizi takip etmeye alışmışım başka yere gidemiyorum:))

Biz de bebişleri bekliyoz ama gelmiyo sıpalar( ilk 6 ay sadece anne sütü ile besleneceklerini duydular bence:)) şimdi ekmek elden su gölden her cesit yiyolar ya rahatlar yerinde tabi. Sen ne gusel kasım annesi olmuşsun, biz bu gidişle aralık bile olamıcaz ocağa kalcaz galiba... Hiiiiç belirti melirti yok sancı var ama kolpa onlarda inanmıyorum artık...

Ayy gulum dogurmustur simdi Yaa tuh baksaydim cevap yazardim gitme diye.. neyse hemen gitmemis zaten hele 10 dk cok Uzun bir sure..siklassin oyle gidin Kizlar..yoksa hemsirelerin ebelerin elinin altinda mahvolursunuz soyleyeyim..tabi ozelde yapacaksaniz o ayri..genede emin olun ki hastanede beklemektense evde beklemek daha rahat insanin EVO gibisi yok,belki biraz beklerseniz suni sanci vermezler Kim bilir..
Kizlar yeni dogum yapacaklara da ayrintili soyleyeyim..10 dklik sanci eger 1 saat gibi kisa bir surede 8 dkya duserse hazirliginizi yapmaya baslayin ha yok 2 saat 3 saat ayni siklikta devam ederse hemen gitmeyin..benim 10 dklik sancilarim 12 saat devam etti mesela dusmedi hic..bir sonraki gun dustu..
Istanbul gibi trafigi olan bir sehirde bu playa dikkat etmek lazim.mesela Ben aydinda yasiyorum hastane evime 20 dk yurume mesafesinde..arabayla 5 dk da son anda gidicem insallah:)
Bende bu arada oyle Boyle derken 36. Haftami doldurdum bakalim aralikta dogum yapabilecek miyim:)

kizlar bugun karnim cok sert ve belimde hafif hafif boyle tatli bir agri var,ama dha sanci manci nişan fln yok meydanda..17 sine kdr gelmezse dr.randevum var kesin yine alttan muayne eder,bakalim nedicek..gun gectikce heyecan artiyor,duvara cizik mi atsam napsam zaman gecmiyor biturlu:) oglusumun teyzeside ayin 22 sinde geliyor onuda mi beklicek napicak bu yaramaz..

aysucum aydindamisin sen?yakinmisiz bende izmirde dogum yapicam kismetse:) ben anlamadim su 10 dk olayini ya??? simdi bu araliklarin kac saatte aralarinin azaldigi da mi onemli oluyor?

arkadaşlar bebeğim nihayet kollarımda.şükürler olsun Allahıma.bugün çıktık.12,12,12 de dünyaya gözümüzü açtık.sezeryan olduğu için biraz ağrılar var tabi.hayırlısı artık.ama muhteşem birşey.hepinize tez zamanda yaşamanızı diliyorum.sorunsuz olarak.sevgiler...

aysucum aydindamisin sen?yakinmisiz bende izmirde dogum yapicam kismetse:) ben anlamadim su 10 dk olayini ya??? simdi bu araliklarin kac saatte aralarinin azaldigi da mi onemli oluyor?
Simdi canim kimisinde sancilar cok cabuk siklasir kimisindede benimki gibi 2 gunu bulabilir.Ben 1 gun gittim sancilarim 10 dk da birdi ve butun gece cekmistim sanciyi sozde evde bekleyip dogum yapip gelecektim gittim 3 cm aciklik.
2 gun gittim 7 dk da bir falan Di AMA aman aman da aci hissetmiyordum artik 1 gunu gecmisti sanci baslayali ve gercek dogum agrisiydi.5 cm aciklik.1 gunde 2 cm aciklik degismisti yani sadece..
Yani bazen dogum cok yavas ilerleyebilir.zaten bunun icin sikligi olculuyur sancilarin eger 1 saatte sancilarin hemen siklasmaya baslarsa dogum cok uzakta degil demektir..
Gulum arkadas yazdiginda saat 11 mis ve saat 9 gibi sancisi baslamis..ve 5 saat sonra tekrar yazmis ve sancilar 5 dkda bir gelmeye baslamis surec normal gibi ve Su anda kesinlikle dogurmus olmali:)

kızlarr yarın doğuruyorum bende maalesef sezaryen olacam bebeğin kilosundan dolayı,darısı başınıza inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…