kizlar bugun sanciyla uyandim 2 saattir her 10 dakika da kasiklarima 30saniyelik agri giriyo geri çikiyo ve bu tam her 10 dakikada oluyo herhalde geliyo biraz daha evde bekleyim gideyim diyorum doktura tecrubeliler bi akil versin ne yapim dogummu sizce ???
Insan elinin degdigi ne dogal kaldi ki bu dogal kalsin Pasija:) dogrudur inanirim..tabi yere yakin olsun dusmesininiesin tepe ustu diye de olabilir..canim sormanda sakinca yokda kendini yoruyorsun dusunerek:)
Ben ilk dogumumda hic birsey dusunmedim planlamadim herseyi yasayip gorecez k,herkes nasil doguruyorsa bende doguracam elbet hep orda kalacak degil ya dedim:)
Simdi yine oyle dogumdan korkmuyorum AMA sancilardan korkuyorum cunku iki yildir adet sancilarim kesilmisti dogumla beraber..cok aci gelecek yine:)
Mavi epidural nite 500 anlamadim ki fark mi 500 yoksa?
ayy cok heyecanliii,cnm hastane uzakta deilse 5 dk da bir gelmeye baslayinca gidin diyorlar ama yinede ben 10dkda fln giderim heralde ne olur ne olmaz..bak agrilar cok siklasmadan dusa gir kesin,sancilara cok faydasi oluyormus acilmada cabuk
ilerliyormus ozmn.hayirlisi olsun simdiden su gibi kolay dogumlar inslh,guzel hbrlerini bekliyoruz
tabi dertlerimiz ayrı artık senle:)) biz doğurduktu doğuramadıktı suniydi diye korkarken sen oğlanı sıraya dizdin:) az kaldı az en geç 2 haftaya aynı kulvarlarda dertlerimiz olucak. bizim de oğullarımız kızlarımız gelsin de bi..
Gonul iki kisi dogurdu Birde sen 3 love pink ve hurr..
Gonulcum Ben basima gelecekleri ayrintisiyla biliyorum AMA yine de dogsun istiyorum..eninde sonunda dogucak demi:)
Bari son gunler sikintisini cekmeyeyim...
Pasija dogum yapacagin yer belliyse bir git gor istersen pedal var mi yok mu:)
Keske benim hastanede de fark almasalarnormalle sezaryen ayni 480 tl mis ama epidurali haftaya sorucam bakalim..
750 diye duydum AMA..
Insan elinin degdigi ne dogal kaldi ki bu dogal kalsin Pasija:) dogrudur inanirim..tabi yere yakin olsun dusmesininiesin tepe ustu diye de olabilir..canim sormanda sakinca yokda kendini yoruyorsun dusunerek:)
Ben ilk dogumumda hic birsey dusunmedim planlamadim herseyi yasayip gorecez k,herkes nasil doguruyorsa bende doguracam elbet hep orda kalacak degil ya dedim:)
Simdi yine oyle dogumdan korkmuyorum AMA sancilardan korkuyorum cunku iki yildir adet sancilarim kesilmisti dogumla beraber..cok aci gelecek yine:)
Mavi epidural nite 500 anlamadim ki fark mi 500 yoksa?
amin saol canim suan 5 dakika ya dustu birazdan cikacam evdev gidecez hastaneye bende cok heycanliyim bakalim hayirlisi ne olacak ama daha buraya oturup yazabiliyorum :) neyse insallah en kisa zaman da haber veririm hepimize hayirli dogumlar insallah
Evet kızlar sizi bekliyorum hadi doğurun artık da dertleşelim. Kasım annesi oldum ama sizi takip etmeye alışmışım başka yere gidemiyorum:))
Ayy gulum dogurmustur simdi Yaa tuh baksaydim cevap yazardim gitme diye.. neyse hemen gitmemis zaten hele 10 dk cok Uzun bir sure..siklassin oyle gidin Kizlar..yoksa hemsirelerin ebelerin elinin altinda mahvolursunuz soyleyeyim..tabi ozelde yapacaksaniz o ayri..genede emin olun ki hastanede beklemektense evde beklemek daha rahat insanin EVO gibisi yok,belki biraz beklerseniz suni sanci vermezler Kim bilir..
Kizlar yeni dogum yapacaklara da ayrintili soyleyeyim..10 dklik sanci eger 1 saat gibi kisa bir surede 8 dkya duserse hazirliginizi yapmaya baslayin ha yok 2 saat 3 saat ayni siklikta devam ederse hemen gitmeyin..benim 10 dklik sancilarim 12 saat devam etti mesela dusmedi hic..bir sonraki gun dustu..
Istanbul gibi trafigi olan bir sehirde bu playa dikkat etmek lazim.mesela Ben aydinda yasiyorum hastane evime 20 dk yurume mesafesinde..arabayla 5 dk da son anda gidicem insallah:)
Bende bu arada oyle Boyle derken 36. Haftami doldurdum bakalim aralikta dogum yapabilecek miyim:)
Simdi canim kimisinde sancilar cok cabuk siklasir kimisindede benimki gibi 2 gunu bulabilir.Ben 1 gun gittim sancilarim 10 dk da birdi ve butun gece cekmistim sanciyi sozde evde bekleyip dogum yapip gelecektim gittim 3 cm aciklik.aysucum aydindamisin sen?yakinmisiz bende izmirde dogum yapicam kismetse:) ben anlamadim su 10 dk olayini ya??? simdi bu araliklarin kac saatte aralarinin azaldigi da mi onemli oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?