arkadaşlar bebeğim nihayet kollarımda.şükürler olsun Allahıma.bugün çıktık.12,12,12 de dünyaya gözümüzü açtık.sezeryan olduğu için biraz ağrılar var tabi.hayırlısı artık.ama muhteşem birşey.hepinize tez zamanda yaşamanızı diliyorum.sorunsuz olarak.sevgiler...
kızlarr yarın doğuruyorum bende maalesef sezaryen olacam bebeğin kilosundan dolayı,darısı başınıza inşallah:)
mehruuu senide mi kaybediyoruz yani:) hayirlisi olsun cnm,inslh sagsalim cabucak agrisiz sizisiz kavusursun yavruna..kac kiloydu ki bebis?kolay dogumlar dileriz,hbrlerini bekliyoruz
Simdi canim kimisinde sancilar cok cabuk siklasir kimisindede benimki gibi 2 gunu bulabilir.Ben 1 gun gittim sancilarim 10 dk da birdi ve butun gece cekmistim sanciyi sozde evde bekleyip dogum yapip gelecektim gittim 3 cm aciklik.
2 gun gittim 7 dk da bir falan Di AMA aman aman da aci hissetmiyordum artik 1 gunu gecmisti sanci baslayali ve gercek dogum agrisiydi.5 cm aciklik.1 gunde 2 cm aciklik degismisti yani sadece..
Yani bazen dogum cok yavas ilerleyebilir.zaten bunun icin sikligi olculuyur sancilarin eger 1 saatte sancilarin hemen siklasmaya baslarsa dogum cok uzakta degil demektir..
Gulum arkadas yazdiginda saat 11 mis ve saat 9 gibi sancisi baslamis..ve 5 saat sonra tekrar yazmis ve sancilar 5 dkda bir gelmeye baslamis surec normal gibi ve Su anda kesinlikle dogurmus olmali:)
aynen canım bende doğuranlar kervanına katılıyorum :) 3600 gr bebişim , 1 haftada 600 gr almış gününe kadar 4.500 kg olur dedi doktor,yine de denemek istersen senin kararın dedi zaten çatımda çok müsait değilmiş.Aminn inşallah sağ salim sağlıkla kavuşurum yavruma,nasıl uyuyacam bu gece bilmiyorum :) durup durup ağlayasım geliyor
aslinda tabiki senin kararin cnm ama sezaryana bile karar verdiysen gunu gelince aldirsaydin dha iyi olmazmiydi? ayyy ne heyecanlisindir simdi,hiccc korkma gozacip kapayana kdr alirsin bebisi kollarina inslh,bizi muhakak hbrdar et,dualarimiz seninle cnm
çok sağol canım benim erken doğum tehlikem vardı 3 aydır yatıyordum zaten kesem delinmişti,suyum sızıyordu,bebeğin ciğer gelişimi için iğne falan olmuştum,normal doğuramayacaksam beklemenin anlamı yok hiç dedim bende çünkü çok sırtım ağrıyor,birde 2 gündür hareketleri azaldı bebeğin,bugun nst'de kalp atışları düzensiz çıktı,yeri çok dar olduğundan bunalıyomuş zilli :) doktorda 13 günün var bekle istersen dedi ama sadece kilo alır bu süre zarfında dedi.Dedim ben de alın bari beklemeyeyim hiç
cnm hosgeldin dha senin doguma var ama galiba o korkular sonradan yerini bitsinde kurtulayimlara birakiyor:) bugunleri sonradan kimbilir ne sekilde anacagiz,hersey olup bitecek bisekilde zaman su gibi akip geciyor iste..sen normal dogummu planliyorsun?kızlarr ben çok korkuyorum yaa(((
çok sağol canım benim erken doğum tehlikem vardı 3 aydır yatıyordum zaten kesem delinmişti,suyum sızıyordu,bebeğin ciğer gelişimi için iğne falan olmuştum,normal doğuramayacaksam beklemenin anlamı yok hiç dedim bende çünkü çok sırtım ağrıyor,birde 2 gündür hareketleri azaldı bebeğin,bugun nst'de kalp atışları düzensiz çıktı,yeri çok dar olduğundan bunalıyomuş zilli :) doktorda 13 günün var bekle istersen dedi ama sadece kilo alır bu süre zarfında dedi.Dedim ben de alın bari beklemeyeyim hiç
cnm hosgeldin dha senin doguma var ama galiba o korkular sonradan yerini bitsinde kurtulayimlara birakiyor:) bugunleri sonradan kimbilir ne sekilde anacagiz,hersey olup bitecek bisekilde zaman su gibi akip geciyor iste..sen normal dogummu planliyorsun?
hmm anladim ozmn dogru karar vermissin cnm,tehlikeye atmamis olursun bebisi,uzun ve stresli maraton sona eriyor desene,bundan sonrada yorucu ama cok cok guzel gunler sizi bekliyor..hersey gonlunce olsun inslh cnmcim
Pasija dos cikar o Ben sana soyleyeyim:)bende de kac gundur adet agrilari var AMA yok yok:)
Mehruu Allah kolaylik versin dogumdan sonra..
Bu arada kizlar o gununu bekleme olayi hakkinda Ben bi yerde okumustum Anne karninda bebek gunluk 24 gr alirmis,disarda Anne sutuyle 40 gram yani Bence tehlikeli olmasa bile son gune kadar eziyet cekmenin bi anlami yok..
Mehruu kiz naptin da 1 haftada 600 gr aldi Soyle bende yapayim noluur:)
Pasija yakinmisiz aydin-izmir:)
doktorum normal doğurtucam seni ddi..sezaryenden yana değil.
kurtulayım demedim hiç hep daha var die seviniyorum nedense :)
cnm gecmis olsun,umarim vaktini bekler bebis..bak sen gir son hftada yeter artik stresi dha kotu gelcekse gelsin diyeceksin,basa gelen cekilirmis cekecez pasa pasa napalim:)
Pasija dos cikar o Ben sana soyleyeyim:)bende de kac gundur adet agrilari var AMA yok yok:)
Mehruu Allah kolaylik versin dogumdan sonra..
Bu arada kizlar o gununu bekleme olayi hakkinda Ben bi yerde okumustum Anne karninda bebek gunluk 24 gr alirmis,disarda Anne sutuyle 40 gram yani Bence tehlikeli olmasa bile son gune kadar eziyet cekmenin bi anlami yok..
Mehruu kiz naptin da 1 haftada 600 gr aldi Soyle bende yapayim noluur:)
Pasija yakinmisiz aydin-izmir:)
saol cnm tşk ederim.
zaten istesemde istemesemde çıkıcak bi şekilde :)
şimdi hafif sancı girse bianda boşluğa düşüyorum yaaa
22 gün diyo ama valla ben heran bekliyorum sanki daha önce gelcekmiş gibi hissediyorum.
cnm panik etme kendini o kadar ya,dha cok strese girersin,olmadi epiduralli normali dusun o cok dha kolay oluyormus herkes oyle soyluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?