Aralık ayında doğum yapıcaklar buradan dertleşelim mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi cyge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canim saol hbr verdigin icin merakta birakmadin bizi.allah babali saglikla buyutsun inslh..dha bikac gun once nasilda heyecanliydin simdi kollarinda yavrun,super bisey bu ya..darisi basimiza

kızlarr yarın doğuruyorum bende maalesef sezaryen olacam bebeğin kilosundan dolayı,darısı başınıza inşallah:)

mehruuu senide mi kaybediyoruz yani:) hayirlisi olsun cnm,inslh sagsalim cabucak agrisiz sizisiz kavusursun yavruna..kac kiloydu ki bebis?kolay dogumlar dileriz,hbrlerini bekliyoruz

mehruuu senide mi kaybediyoruz yani:) hayirlisi olsun cnm,inslh sagsalim cabucak agrisiz sizisiz kavusursun yavruna..kac kiloydu ki bebis?kolay dogumlar dileriz,hbrlerini bekliyoruz

aynen canım bende doğuranlar kervanına katılıyorum :) 3600 gr bebişim , 1 haftada 600 gr almış gününe kadar 4.500 kg olur dedi doktor,yine de denemek istersen senin kararın dedi zaten çatımda çok müsait değilmiş.Aminn inşallah sağ salim sağlıkla kavuşurum yavruma,nasıl uyuyacam bu gece bilmiyorum :) durup durup ağlayasım geliyor

hmm anladim cnm,ozmn ona gore takip edelim bizde..ayyyy dogurmustur valahide benden 4 gun onceydi onun beklenen dogum tarihi,demekki bende 4 gun sonra dogurmaliyim artik :)))) buarada bel ve kasiklarimda tatli tatli hani boyle adet olmadan once sizlamalar olurya bugun sbhtan beri oyleyim,bu dogumun yaklastigina dair bir belirti olabilirmi ki acaba? yoksa yine fos mu cikar bu isin sonu:)

aslinda tabiki senin kararin cnm ama sezaryana bile karar verdiysen gunu gelince aldirsaydin dha iyi olmazmiydi? ayyy ne heyecanlisindir simdi,hiccc korkma gozacip kapayana kdr alirsin bebisi kollarina inslh,bizi muhakak hbrdar et,dualarimiz seninle cnm

çok sağol canım benim erken doğum tehlikem vardı 3 aydır yatıyordum zaten kesem delinmişti,suyum sızıyordu,bebeğin ciğer gelişimi için iğne falan olmuştum,normal doğuramayacaksam beklemenin anlamı yok hiç dedim bende çünkü çok sırtım ağrıyor,birde 2 gündür hareketleri azaldı bebeğin,bugun nst'de kalp atışları düzensiz çıktı,yeri çok dar olduğundan bunalıyomuş zilli :) doktorda 13 günün var bekle istersen dedi ama sadece kilo alır bu süre zarfında dedi.Dedim ben de alın bari beklemeyeyim hiç

hmm anladim ozmn dogru karar vermissin cnm,tehlikeye atmamis olursun bebisi,uzun ve stresli maraton sona eriyor desene,bundan sonrada yorucu ama cok cok guzel gunler sizi bekliyor..hersey gonlunce olsun inslh cnmcim

kızlarr ben çok korkuyorum yaa (((
cnm hosgeldin dha senin doguma var ama galiba o korkular sonradan yerini bitsinde kurtulayimlara birakiyor:) bugunleri sonradan kimbilir ne sekilde anacagiz,hersey olup bitecek bisekilde zaman su gibi akip geciyor iste..sen normal dogummu planliyorsun?

bende aynı şeyleri yaşadım 2 aydır yatıyorum ama kesem delinmemişti ..
hastanede sancı çekenleri görünce o günden beri çok korkuyorum dogumdan (

doktorum normal doğurtucam seni ddi..sezaryenden yana değil.
kurtulayım demedim hiç hep daha var die seviniyorum nedense :)

Pasija dos cikar o Ben sana soyleyeyim:)bende de kac gundur adet agrilari var AMA yok yok:)
Mehruu Allah kolaylik versin dogumdan sonra..
Bu arada kizlar o gununu bekleme olayi hakkinda Ben bi yerde okumustum Anne karninda bebek gunluk 24 gr alirmis,disarda Anne sutuyle 40 gram yani Bence tehlikeli olmasa bile son gune kadar eziyet cekmenin bi anlami yok..
Mehruu kiz naptin da 1 haftada 600 gr aldi Soyle bende yapayim noluur:)
Pasija yakinmisiz aydin-izmir:)

hmm anladim ozmn dogru karar vermissin cnm,tehlikeye atmamis olursun bebisi,uzun ve stresli maraton sona eriyor desene,bundan sonrada yorucu ama cok cok guzel gunler sizi bekliyor..hersey gonlunce olsun inslh cnmcim

bi marotondan çıkıp birine giriyorum :) dua edicem bol bol sizin için de allah tez zamanda bebişlerinizi kavuşmanızı nasip etsin inşallah:) kızım hıçkırıyor karnımda şuan , yarın kollarımda hıçkırır ayyy çok heyecanlıyım ben yatayım en iyisi:) iyi geceler kızlar,ilk fırsatta haberdar ederim sizi

canım ben bu hafta kilo almasın da normal doğurayım diye herşeyi yaptım :) ben 1 kilo verdim hanımefendi beni yemiş yine kilo almış :) genetik sanırım ama sol tarafına yat hep canım

doktorum normal doğurtucam seni ddi..sezaryenden yana değil.
kurtulayım demedim hiç hep daha var die seviniyorum nedense :)

cnm gecmis olsun,umarim vaktini bekler bebis..bak sen gir son hftada yeter artik stresi dha kotu gelcekse gelsin diyeceksin,basa gelen cekilirmis cekecez pasa pasa napalim:)

cnm gecmis olsun,umarim vaktini bekler bebis..bak sen gir son hftada yeter artik stresi dha kotu gelcekse gelsin diyeceksin,basa gelen cekilirmis cekecez pasa pasa napalim:)

saol cnm tşk ederim.
zaten istesemde istemesemde çıkıcak bi şekilde :)
şimdi hafif sancı girse bianda boşluğa düşüyorum yaaa
22 gün diyo ama valla ben heran bekliyorum sanki daha önce gelcekmiş gibi hissediyorum.

Son düzenleme:

canim o bile bir gelisme benim icin ne sanci ne sizi vardi gunlerrdir...ne hallere dustuk goruyormusun en ufak agriyi siziyi dort gozle bekler olduk:)) ama ege bolgesi iste hemseri sayiliriz :)

cnm panik etme kendini o kadar ya,dha cok strese girersin,olmadi epiduralli normali dusun o cok dha kolay oluyormus herkes oyle soyluyor

cnm panik etme kendini o kadar ya,dha cok strese girersin,olmadi epiduralli normali dusun o cok dha kolay oluyormus herkes oyle soyluyor

onuda son anlarda yapıolarmış şekerim yine çekecen o sancıyı işte :)
cesaretine bayıldım maşallahhhhh
bende de biraz olsa iyi olck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…