Aralık ayında doğum yapıcaklar buradan dertleşelim mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi cyge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
onuda son anlarda yapıolarmış şekerim yine çekecen o sancıyı işte :)
cesaretine bayıldım maşallahhhhh
bende de biraz olsa iyi olck

canim bende cok korkuyorum sonucta ilk defa basimiza gelecek bisey,belirsizlik cok kotu bisey..ama dogum olayi birazda bunyeye bagli sanirim kimisi hic hissetmeden 4 cm aciliveriyor ondan sonrada aliyor epidurali hic cekmeden dogumunu yapiveriyor..kimisininde acilmasi gunler surebiliyor..agri esikleride herkeste farkli..yani kisacasi sans olayi birazda,inslh bizdee sansli kesimdenizdir:)akside olsa mecbur cekicez artik,korkunun ecele faydasi yokki korksam ne yani:)bir gun zor olucak belki ama sonradan dunyanin en guzel varligi bizimle olacak inslh

herkese iyi geceler arkadaslar ben adet sizilarimla basbasa biraz uyumaya calisayim bari..yrn dogum yapacaklara hayirli dogumlar tekrardan

Kizim telimi gasp etti katilamadim sohbete:)korkmayin dogumdan Yaa olucak bitecek bir gunluk aci cekecez ama meyvemiz yasicak insallah..
Deme Mehruu ya Ben yiyorum iciyorum yatiyorum ama normal seyirinde gidiyo bir tim yukari cikamiyo hic.AMA benim Lucio kizim olmasi biraz fazladan stres ve yorgunluk tabi..belimin agrisindan geberiyorum bu arada..dinlensem de iki dk stairs dursam veya otursam gene ayni oluyo..doktor asagi indikten sonra olur oyle demisti..
Pasija iyi geceler canim sabaha dogru sancin tutar insallah:)

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar bugun dogum sancilarindan bir adet hissettim AMA gerisi gelmedi:)
Genel anlamda karnimda surekli bir agri var bakalim nolucak:)

Benim karnım sürekli ağırıyo. Sürekli akşamları kıvranıyorum. Ama sabah oluyo tık yok. Çok korkuyorum doğuramıcam diye:)) doktora sordum bugün neden dogmuyor bu çocuk diye. Bekle dAha 5 gün var dedi. Yarın bile doğabilir dedi. Biraz rahatladım. Ama dogsun artık çok stresli beklemek. Herkes beklio ya dört gözle. Sanki benim suçum gibi hissetmeye başladım(

Olur mu hic oyle sey ya ole dusunme..tum suc doktorlarin valla:)adet baslangic gununden basliyorlar saymaya sonra bekle bekle gelmiyo bebek:)
Bu arada benim Karin agrisi devam ediyo ama sanci yok bekliyorum bakalim:)

iyi aksamlar guzel anneler,oglum gelemedi hala ama esime bari kavustum bugun:)aysucum aynen dedigin gibi o bel agrilarimdan sbh uyandigimda eser yoktu:)kizlar sancilariniz agrilariniz hayirli olsun tez zmnda dogum olarak size geri dönsün inslh:) mavi seninle aramizda birgun var,ama maslh senin enazindan sancin fln var bir dogum belirtin var yani...ben napayim asil ben doguramicam heralde mesanede batmalar disinda hicbir rahatsizligim yokk( bakalim bende bu pztesi dr.umun yakasina yapisayim bari neden dogmuyor bu cocuk diye..neyse ya endise etmicem artik bir kirki ciksinda oyle endise ederiz dha vakitleri var erkek adam bunlar nede olsa gunlerini bekliyorlardir:)benim kuzenimin oglu 40 i dolmus uzerine 9 gun gecmis oyle dogmustu

Ayy sancım var da ne oluyo çektigimle kalıyorum:)) sabaha tık yok.. Sorma hiç doktoruna, benimki az dalga geçti benle

Valla canim Ben o erkek gununu bekler inancina inanmiyorum.bende gec dogmusum.benim kizimda 40+1dogdu..
Ben hepinizden once digurursam sasmayin:)bugun kendimi iyi hissetmiyorum sanki iyice asagi indi.karnimda agri var AMA dogum agrisi degil acaba sancisiz mi doguracam diye aklima Kurt dusuyo..
Pasija kocan geldi ya dogurursun Sen artik:)

Annem 9 ay 9 günü dolduracaksın görürsün diyo bana. O hepimizi öyle doğurmuş.. ayy kafayı yicem burcu bile değişiyo çocuğun:) 24 ünde dogurursam.
Bence de bu çektiklerimizin tek suçlusu doktorlar. Bana 14 u son demişlerdi, kendimi Ona hazırladım şimdi 20 sini bi bekle doğar ne acelecisin diyo. 40 hafta yi geçmesin dedim suni Ye de razıyım dedim. Sana mı sorcam vari biseyler dedi:))) 41 haftayı beklicekmişiz. Bende üstümdeki baskıyı Ona yönelttim bugün, biraz rahatladım. O kadar para veriyoruz, hala dogurtamadın beni demediğim kaldı bi :) ama tavsiye ederim strese Iyi geliyo. E o kadar para veriyoruz ama gerçekten:))) oturduğu yerden para basıyo, katlansın biraz bana.

kizlar bugun kahvaltidan sonra tuvalete gittim ic camasirimda jole kivaminda,boyle yumurta beyazi gibi civikligi beyaz sari bir akinti gelmis epeyce,hatta birazda islakti cevresi ama kanli degildi...nisan olabilir mi ki acaba???????yoksa yine yanlis alarm mi,agrim fln yok suan

Mavi iyi yapmissin:)
Benim kizimda aslan olacakti basak oldu:)
Simdi Buda oglak olacakti,22 sinden once gelirse yay olucak:)
Bu arada az once kalktim yataktan ama gece bir gr uyuyamadim o tarafa don uyuyamadim bu tarafa Don uyuyamadim.o kadar yorgunum ki anlatamam...donmekten heralde..uyku hapi alicam sonunda
Sanci da yok nedir Bunun derdi anlamadim off

Yok canim degildir kan da olmasi lazim..
parca halinde olsa Belki dicem ama o da suyla birlikte gelmisti benim..

simdi yine baktim yine gelmis jole gibi butun kilodum batmis rengide cok cok acik sariya donuk kahverengi,ilk defa boyle bir akinti geliyor bir tuhaflik var ama bende anlamadim..

Son düzenleme:
simdi yine baktim yine gelmis jole gibi butun kilodum batmis rengide cok cok acik sariya donuk kahverengi,ilk defa boyle bir akinti geliyor bir tuhaflik var ama bende anlamadim..

O akıntı bende de oldu ve emin değilim ama sanırım iki gün sonra suyum geldi.Umarım senin içinde doğum habercisidir hayırlısıyla.
Karnında aşağı doğru baskı falan hissediyor musun?

Canm simdi bir bakayim dedim kansiz oluyo mu nisan diye olabiliyormus ama gec geliyormus bebek 2-3 gune..ozele gidiyorsan ara doktorunu.
Ikinci mesajda kahverengi yazmissin. Hadi gozun aydin o zaman:)

Son düzenleme:
saolun kizlar cvplar icin,bende baktim forumda fln dha once boyle olan olmus mu diye,bazi kisilerde aynen benimki gibi olmus,benim ztn cati muaynesinden sonra epey gelmisti kan kanim kalmamistir belki:).bakalim artik nisanda zaren tam ne zaman gelecegide belli deil ki,illa bir belirsizlik olacak ya:)ztn yarin dr kontrolum var orda ortaya cikar hersey,hbr veririm gelismelerden sizlere

O akıntı bende de oldu ve emin değilim ama sanırım iki gün sonra suyum geldi.Umarım senin içinde doğum habercisidir hayırlısıyla.
Karnında aşağı doğru baskı falan hissediyor musun?

canim o baski epeydir bir var ztn,gecen hfta dr 1 cm acilmam oldugunu ve bebegin kafasinin yerine guzel yerlestigini soylemisti.aksamlari vajnamda ve kuyruk sokumumda cok baski oluyor habire tuvaletteyim,gunduzleri biraz dha iyiyim,ama cok ayakta kalinca mesane ve vajinamda cok kotu batmalar oluyor ama sanci fln eser yok yani

Son düzenleme:

degil canım rahat ol.nişan tam kan oluyo

Canim sanci gelirse yarini bekleme sakin..bana da ebe gecen hafta ebe demisti bebegin dogum kanalina bugun yarin cikacakmis gibi yerlesmis diye..cikmiyobi turlu ya:)esimle iddaya girdik ben aralikta olacak diyorum o ocakta olacak diyo..bu hafta muhakkak bekliyorum bebegim haberin olsun yuzumu Kara cikarma:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…