Cnlarım aklım hep siz de hadi sırayla kurtuluyorsunuz ama kurtulunca terketmeyin emi bizi ?
Ben 11 günde neredeyse eski kiloma geldim yaramaz oğlumla uğraşırken emmez gaz çıkaramaz uyumaz ahhh ahhh.
Çareyi kendi kendine sallanan ana kucaklarında buldum kızlar.Memeyi daha yeni yeni kapıyor paşa nazlı,Bunlardan hemen temin edin ayarlıyorsunuz ohhh kendi kendine salanıyor sizde biraz ense yapıyorsunuz tabi benim gibi işlerede dalabilirsiniz tabi.
Öpüyorum sizi takip ediyorum sizlerde bebeklerinizi alıp gelince daha çok kaynatırız inşallah.
kizlarrr hayatimin en zor gunun yasadim,butun aksilikler beni buldu,sezaryan oldum ama dogurmus gibi dayanilmaz sancilar cektim((trombositlerim dusuk cikti epidural yapamadilar,hic sancim
olmadan sunni verdikleri ve suyumu patlattiklari icin dayanilmaz sancilar cektim!!acilma 4cm de kaldi,artik yalvardim sezaryana alin diye cigliklar attim...ufff dha sonra tum ayrintilaria yazacagim,sakin ha siz siz olun vaoti gelmeden sunni almayin!epiduralsiz hayatt
a dayanilmaz!bebis cok guzel emiyor allahtan tek tesellim bu!birde su dikis agrilari biraz hafiflese dha iyi olacak birde bunu cekmek var!!!
Canım hangi marka aldın sen? Modeli nedir?
kizlarrr hayatimin en zor gunun yasadim,butun aksilikler beni buldu,sezaryan oldum ama dogurmus gibi dayanilmaz sancilar cektim((trombositlerim dusuk cikti epidural yapamadilar,hic sancim
olmadan sunni verdikleri ve suyumu patlattiklari icin dayanilmaz sancilar cektim!!acilma 4cm de kaldi,artik yalvardim sezaryana alin diye cigliklar attim...ufff dha sonra tum ayrintilaria yazacagim,sakin ha siz siz olun vaoti gelmeden sunni almayin!epiduralsiz hayatt
a dayanilmaz!bebis cok guzel emiyor allahtan tek tesellim bu!birde su dikis agrilari biraz hafiflese dha iyi olacak birde bunu cekmek var!!!
Canlarım ya azıcıkınmı kaldınız şimdi olsun sıra size geldi işte sizde alacaksınız kuzucuklarınızı Allahın izni ile kucağınıza.
Ben 2 gündür rahatım 2 güne kadar paşa neredeyse tüm günümü alıyordu gece yatağa almak zorunda kalıyordum kıpır kıpır ama bu kendi kendine sallanan zımbırtı geldi geesiye ohhhhh emzir koy emzir koy hiç gıkı çıkmıyo tüm gece onda uyuyo kızlar bakın gönül demişti dersiniz en tez vakitte bebeği yaramaz olanlar edinsin yoksa ömründen ömür gidiyor insanın ben 1 haftada eski kiloma indim nerdeyse gerçi iyi oldu kilo kısmıda tükendim yani.
Bakıyorumda benim daha hamilelik takvimim duruyor ama oğluşum bugün tam 12 günlük oldu ama ben anlamıştım bunun çabuk geleceğini.
Doğuranlar ortadan kayboldu ama yaa kaybolmayında dertleşelim bakın şimdiden tecrübeler birikiyor gaz damlası aldık en iyisinden alerji yaptı.Şimdi kimyon ile çözdük işi.Burda forumlarda buldum onuda.
Şimdi diyceksinizki ne alaka neden azıyorsun ama belki ihtiyacınız olur diye yazayım dedim.
hepinizin mutlu haberlerini bekliyorum hayırlısı ile doğuranlar Allah analı babalı büyütsün bekleyenler tez vakitte kurtarsın kavuştursun hepinizi öpüyorum.
Mavii korkma dogurmadim senden once dogurmicam:)
Bugun saglik ocagi kontrolum vardi bebegin iyi buyumus dedi ebe..
Nabzim 96 ydi cok korktular,)biraz dinlenince 82 ye dustu:)
20 dk da bir geldi sancin he?
Iyiymis bugun yarin dogurursun zaten takvimin de bitmek uzere:)
Cansu hadi gozun aydin rahatlamissin biraz..benim kiza Ben zinko mega diye bir gaz ilaci vardi bitkisel onu kullanmistim iyi gelmisti ama asiri sancimiz yoktu zaten..
Ne alaka Olur mu canim mesele bebek olunca her yolu denemiyor muyuz cansucum tavsiyelerini paylasicaksin tabi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?