Aralık ayında doğum yapıcaklar buradan dertleşelim mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi cyge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cnlarım aklım hep siz de hadi sırayla kurtuluyorsunuz ama kurtulunca terketmeyin emi bizi ?

Ben 11 günde neredeyse eski kiloma geldim yaramaz oğlumla uğraşırken emmez gaz çıkaramaz uyumaz ahhh ahhh.

Çareyi kendi kendine sallanan ana kucaklarında buldum kızlar.Memeyi daha yeni yeni kapıyor paşa nazlı,Bunlardan hemen temin edin ayarlıyorsunuz ohhh kendi kendine salanıyor sizde biraz ense yapıyorsunuz tabi benim gibi işlerede dalabilirsiniz tabi.

Öpüyorum sizi takip ediyorum sizlerde bebeklerinizi alıp gelince daha çok kaynatırız inşallah.

Canım hangi marka aldın sen? Modeli nedir?

Aaayy Pasija inanmıyorum. Kendim doğurmuş kadar oldum. Çok Iyi yaa bi de mesaj atmaz mı suni li suni lı:)) Allah yardımcın olsun. Tez zamanda kurtul.. babasını bekliyomuş sıpa! Biraz da dinlendirdi babayı geldi Sonra:))

Pasija daha dogurmamistir ya:)
Gonull seninde ilk cocugun degildi sanirim. Nerdeee biz ense yapicazdogumda annem gelecek ama hic sanmiyorum ki kizim Beni rahat birakmazAna kuzusu daha2 yas 4 aylik..
Bu arada aralik annelerinde de yazisabiliriz:):)dogumdan sonra tabi..
Mavii darisi basina dua ediyorum sana da..
Bugun hafif hafif sanci vuruyo yine ama daha belirginlesmedi.bide elektrik carpiyo gibi karnimi..
Kizima basladigim yarim kalan yelek vardi aldim elime oruyorum:)

Son düzenleme:
Allah razı olsun aysu. Dua edelim tabi birbirimize. Bizim bizden başka kimimiz kaldı ki :)))
Pasija su an ohh be iyiki epidural olmuşum modundadır bence. Gerçi hiç sancısı yoktu, suni vermeseler hiç anlamadan doğurucaktı bence. Ahh bizim bu aceleciliğimiz yok mu :)

Ne Demek Mavii aslinda senin de bugun yarin dogurman lazim suyun da geliyo ya,allahin isi iste..
Sabirsizlik konusunda da Ben zaten sabirsiz bir insanim,aralik anneleriyle konusmaya basladiktan sonra burdakilere baka baka iyice sabirsizlanir oldum:)
Bugunku sancim gecti gibi Su anda..bugun yaparim diyordum ama:)
Yarina bakalim:) yine belli olmaz devam ederse sancilar..
Pasija Su anda dogurmustur valla:)
Ben sancim iyice tutunca kalkip makyaj yapicam:)
Gecen sefer kotu cikmistim lekelerim vardi cook fazla
Bu sefer yok AMA icimde ukde kaldi gecen seferden:)

kizlarrr hayatimin en zor gunun yasadim,butun aksilikler beni buldu,sezaryan oldum ama dogurmus gibi dayanilmaz sancilar cektim((trombositlerim dusuk cikti epidural yapamadilar,hic sancim
olmadan sunni verdikleri ve suyumu patlattiklari icin dayanilmaz sancilar cektim!!acilma 4cm de kaldi,artik yalvardim sezaryana alin diye cigliklar attim...ufff dha sonra tum ayrintilaria yazacagim,sakin ha siz siz olun vaoti gelmeden sunni almayin!epiduralsiz hayatt
a dayanilmaz!bebis cok guzel emiyor allahtan tek tesellim bu!birde su dikis agrilari biraz hafiflese dha iyi olacak birde bunu cekmek var!!!

Yap tabi yaa makyajsız olur mu:) inşallah yetiştirebiliriz. Yarın Nst var bakalım sancı mancı çıkacak mı. Sorma yaa bende çok sabırsız bi insanım, bişey isteyince hemen olsun bitsin isterim. Hep de beklemek zorunda kalırım. Imtihanım böyle. Sonunda amaann istemiyom tamam hevesim kalmadı derim. O zaman olur ne istiyosam(
Ama çocuk olunca mevzuu, öyle de denmiyo:) bekliyoruz ışte kuzu kuzu..
Benim sadece yoğun bi baskı var bugün aşağıya, yer mi yapıyor nedir. Of bu kadar dakik olmak zorunda sanki illa 40 bitecek! Annesi gibi erkenci olsa ya olmaz ki. Sahi Pasija ne yaptı acaba yaa suni den sonra canlı yayın kesildi.

Pasija yaa kiyamam korkulu ruyami yasamissin resmensanciyi cek cek haydi sezaryene
Gecmis olsun ve de hayirli olsun..emiyormus ne guzel..kilosu dedikleri gibi 3200 mu dogdu ?
Gece ruyamda bende dogurdum cok guzel emdi mememi:)
Emzirmis kadar oldum:)saglikla buyut canim bebegini..

Ayy kıyamam yaa ben mesajı yazana kadar sen cevap vermişsin! Olsun canım yaa sağ salim kurtuldunuz ya buna da şükür diyelim. Bebiş emiyosa sezaryenin en kötü etkisinden kurtulmuşsun. O kadar acı da vız gelir dimi çiçeği burnunda annemize. Demek ki doğum spontane bi olaymış insanın başına ne geliceği belli olmuyor, hayırlısını istemek lazım ...
Bebis kime benziyor:))

Nerdesiniz hepiniz. Nerde o eski hepbirlikte uykumuzun kaçtığı günler... herkes doğurdu bebişiyle ilgileniyo, ben kaldım burda tek başıma aysu sende mi brütüs..

Mavii guldurdun beni sabah sabah:)
Esim erkenden yatinca kizimla ilgilenme isi bana dustu..ondan pek giremedim..bu ara puzzle yapiyoruz beraber,ilgilenmeyince sinirleniyo:)
Gece sancim azaldi gitti.ama 3 gundur bebegimin hareketleri de azaldi..
Az once uyandim canim yemek yemek istemiyo basim donuyo,bir tuhafim..

Çok korktum dertleşicek kimsem kalmadı diye ama :))) ben neler yaşadım dün gece! 20 dk da bir düzenli sancı geldi. 4 5 saat hemde. Ama sabaha karsi uyuyakaldım uyandığımda sıfır sancı bütün ev ayağa kalktı rezil oldum yaa. Ama ben dedim onlara sancı değil diye. Dinlemediler. Sonunda o kadar düzenli gelince bende inandım ama.... Fosss...

Senin ne güzel kızın var, oyalıyo seni. Ben histerik gibi bekliyorum. Psikolojim bozuldu yaw. Hiç bisey yapmıyorum tüm gün bööle bekliyorum((

Canlarım ya azıcıkınmı kaldınız şimdi olsun sıra size geldi işte sizde alacaksınız kuzucuklarınızı Allahın izni ile kucağınıza.

Ben 2 gündür rahatım 2 güne kadar paşa neredeyse tüm günümü alıyordu gece yatağa almak zorunda kalıyordum kıpır kıpır ama bu kendi kendine sallanan zımbırtı geldi geesiye ohhhhh emzir koy emzir koy hiç gıkı çıkmıyo tüm gece onda uyuyo kızlar bakın gönül demişti dersiniz en tez vakitte bebeği yaramaz olanlar edinsin yoksa ömründen ömür gidiyor insanın ben 1 haftada eski kiloma indim nerdeyse gerçi iyi oldu kilo kısmıda tükendim yani.

Bakıyorumda benim daha hamilelik takvimim duruyor ama oğluşum bugün tam 12 günlük oldu ama ben anlamıştım bunun çabuk geleceğini.

Doğuranlar ortadan kayboldu ama yaa kaybolmayında dertleşelim bakın şimdiden tecrübeler birikiyor gaz damlası aldık en iyisinden alerji yaptı.Şimdi kimyon ile çözdük işi.Burda forumlarda buldum onuda.

Şimdi diyceksinizki ne alaka neden azıyorsun ama belki ihtiyacınız olur diye yazayım dedim.

hepinizin mutlu haberlerini bekliyorum hayırlısı ile doğuranlar Allah analı babalı büyütsün bekleyenler tez vakitte kurtarsın kavuştursun hepinizi öpüyorum.

Canımsın yaaa Allah analı babalı büyütsün oh ne güzel emiyormuş maşşallah sübanallah en azından bu çok iyi benim gibi 1 hafta depreşmezsin ben ne çektim emmedi yaramaz oğlan yaa.

İnsan ne yaşayacağını bilmiyor olsun sezeryanda olsa almışsınya yavrunu koynuna hepsi çarçabuk geçicek bak onu kokladıkça canım benin geçmiş olsun.

Mavii korkma dogurmadim senden once dogurmicam:)
Bugun saglik ocagi kontrolum vardi bebegin iyi buyumus dedi ebe..
Nabzim 96 ydi cok korktular,)biraz dinlenince 82 ye dustu:)
20 dk da bir geldi sancin he?
Iyiymis bugun yarin dogurursun zaten takvimin de bitmek uzere:)
Cansu hadi gozun aydin rahatlamissin biraz..benim kiza Ben zinko mega diye bir gaz ilaci vardi bitkisel onu kullanmistim iyi gelmisti ama asiri sancimiz yoktu zaten..
Ne alaka Olur mu canim mesele bebek olunca her yolu denemiyor muyuz cansucum tavsiyelerini paylasicaksin tabi:)

evet bebeğinizi kucağınıza almanıza 9 gün var yazıyo sende:) çocuk yürücek yakında:))) benim 3 gün var sözde ama tık yok... rahatı yerinde heralde paşanın. gelmiyo.
verdiğin tavsiyede şuan lazım olmasa da bigün haa cansu kimyon demiştiii diye lazım olduğunda küpe olucak:)
ya ne güzel doğurdun, çoğu sorrununu hallettin.. darısı başımıza inşallah..

bebişi niye yatağa almıyon ki zaten. ben bi doğurayım sağ salim 1 ay kucağımdan indirmicem diyorum. kimseye bırakmıcam. anca doyarım:))) yoksa doğunca öyle olmuyo mu..

doğuran kaçıyo biz kaldık aysuyla başbaşa:)) o da yakında doğurur ben berduş berduş gezerim burda tek başıma:))))) iddia açmıştık hatırlıyomusun. ben ilk ben doğurucam diyodum:)) inanıyodum da haa. olsun geç olsun güç olmasın.. Rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın... amin...

söz mü.. nolur söz ver :)))) yoksa iyice bunalıma giricem. doğurma benden önce. bekle 1 haftam var enfazla. 41 haftalık olunca suni sancı vericek dr. sende bırakma beni.

yürüyerek gittiysen ondan nabzın yüksek çıkmıştır. benim de tansiyon 16 17 çokıyo hep aaa noluyo falan oluyolar. ben uyarıyorum artık. yürüyerek geldim yine, bi 5 dk sonra bakın diyorum... normale dönüyo.

20 dk da bir geldi ama bugün dr gittim. nst de sancı mancı yok, açılma yok, suyum sızmıyomuş ( akıntıdır o dedi), bebek gayet iyi, keyfi yerinde beklicez dedi
neyse bebişim iyi olsun da rahatı yerindeyse dursun annesinin şefkatli karnında 10 daha napiyim.. tehdit ediyorum sen ordan çıkmıcan mı oğlum. ısırıcam o poponu diyorum yine tık yok. kalsın bakalım biraz daha....

Mavicim yok yaa Ben gittim dinlendim Benden sonra gelenlere sirami verdim kizimda muhabbet kusuyla oynadi o arada biraz,sonra girdim kontrole..sikintidayim Ben yaa hic iyi degilim..bebek bugun asagi indi iyice ayakkabimi falan zor giyiyorum alttan sizliyo resmen..
3 gun icinde dogurmamaya soz verebilirim AMA 10 gune soz veremem soyliim
Inatci cikti seninki benim kizim gibi:) bu kizim tez canli galiba benim gibi:)
Amin canim amin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…