Kız mehruu ne diyosun! Acıdan bayıldın mı?? Ayy dogmuyo benim oğlum yaa sezaryen olmak istemiyorum bennn(( o kadar da güllük gülistanlık değil demek ki bu sezaryen. Normal doğuranların tamamı bebeğimi kucağıma alınca herseyi unuttum diyo. Ameliyatta da çıkınca dertlerin babaları başlıyo demekki... Allah ım bana yardım et. Zaten zaman yaklaştıkça normalden de korkar oldum. Offf stresten Psikolojim bozuldu. O kadar istekliyken doğuruverseydim ya. Sona kaldım dona kaldım bööyle tam!
Olsun bebiş uyurken sen de dinlen acıların geçsin. Iyi ki bi de yaramaz değil bak. Rabbim her yerden vermiyo derdi:) dağına göre kar veriyo.. Allah yardımcın olsun canım. Yine de çok gusel demişsin, güzeldir tabi kokusu, cennet kokuyo o melek melek.. günahsız melek...
ah ah mehrucum o sonda acisi ne ki,onun 100 kati vallahi o gun cektigim acilar sinek isirigi gibi geldi bana o!!bugun ikinci gunum benimde ilk gun genel anestezide bogazima hortum soktuklari icin bogaxim acaip tahris olmustu ve aynen senin gibi giciktan oturu surekli oksuruyordum ve dikisler patlicak gibi oluyordu,ameliyathane soguk
oldugu icin bide bogaxlarim sismis,allhtan antibiotikler bogazimada iyi geliyor.bugun acilarim biraz azaldi tuvalete kalktigimda yurudugumde ve gece ter icinde kaldigimda dikislerim yaniyor deli gibi..onun disinda iyiyim oturup emzirme yastigiyla emzirebiliyorum.inslh dediginiz gibi yrn 3.gunum biraz dha iyi olurum,desert benimde yapistirma seklinde ve 5 gun sonra banti cikaricaz ve batikonla silicekmisiz.bu bantla banyo yapabilirsin ayakta dediler ama ben cok korkutorumgazim oyle beni hic zorlamadi hep cikarttim fzlafa olmadi ztn.yanliz ilk gunu rahim kasilmalari zorladi hep kan bosaltti vucut.buarada dogumdan sonra tartildim 7 kilo vermisim,suan 55 kiloyum.
bebise gelince emme refleksi cok iyi mslh,vakkum gibi yapisiyor:) yanliz goguslerim bugun cok acimaya basladi bide o aci cikti simdi,acilarin kadini oldum:))kantaron otu yagi,zeytinyagi,laniosh krem hepsini kullandim ama yara olucak sanirim,benim goguslerim kucuk kahverwngi yerleri cok buyuk ucuda cok
guzel cikiyor ama bebek tum kahverengi yeri alamiyor sanirim...gogus kalkani taksam nasil olur kizlar?sizce sonradan memeyi bide birakirmi?siz naptiniz bu konuda?mavi bizim ev cok sicak bundan dolayi tikaniyor olabilir,bugun buhar makinesi alacagiz acaba onereceginiz marka var mi kizlar?
canımmm sakın korkmaa benim yanma olduğu için bi de çocuk sıkışıp zor çıkardıkları için çok uğraşmışlar ondandır dedi doktor.Onun haricinde hiç bişey yok kalkıyorum geziyorum dolaşıyorum 4.katta oturuyorum asansör yok kendim çıktım, sadece ara ara yanma oluyo o zaman hemen uzanmam gerekiyor yoksa çok fena oluyorum:) Valla canım hiç korkma doğum şeklin ne olursa olsun inan insan herşeyi unutuyor.Doğuma girmeden önce sonda takıyolardı ilk çocukmu dedi hemşire canımın acısından ilk ve son demiştim ama unuttum bile hepsini 2.yi yapabilirim artık :))))Sezaryenden de ben o kadar çok korkuyodum ki düşün ben ameliyathaneye girersem ölüm çıkar oradan korkudan ölürüm diyodum onun için sakın korkma ben ölmediysem korkacak bişey yoktur :))))Yalnız tavsiyem eğer sezaryen olursan eğer sonda takarsalar anesteziden sonra taktır öyle bi imkanları varsa
Ohh sağol ya içim rahatladı. Bende beni genel anestezi ile uyuturlarsa bidaha uyanamam diye korkuyorum:) ameliyathane çok soğuk dedikleri zaman bile içim ürperiyo. Allah yardımcım olsun. Ne şekil olursa olsun doğum zor gerisi tatlı o zaman dimi :)) ben de sağlıcakla kucağıma alayım da oğlumu inşallah..
bu dediginiz krem lanioshtan dhami etkili acaba?ondan dami alsam acaba?o sutle silme olayini ben bilmiyordum,deneyeyim
bari..gogus ucu aparatini hic kullanmayayim mi acaba?esim bugun wollex iyonizerli buhar makinesi almis balalim simdilik iyi gibi nemlendirdi hemen havayi..
ee dogurmayan kizlarrrr hadiii artik bekliyoruz sizleride sagsalim kolaycacik kavusun inslh yavrunuza..dha bugun yeni yeni anliyorum artik ben anne oldum!!!!hic uyumuyorum geceleri,surekli tetikteyim emzirme saatini kacirmayayim diye ana bana hic koymuyor onun icin herseye deger!!size cirkin oglusumun fotolarini koyuyorum mslh diyin:)iste uras bebek!kardeslerini bekliyor hadi artik arayi acmayin sizde:)
canım bende kocaeliliyim :) hangi hastanede doğum yapacaksın sen ? ameliyathanede seni uyuşturuyolar hemen zaten soğuğu hissetmiyosun yada ben heyecandan hissetmedim :) ama odama gelip yatağıma alınınca zangır zangır titriyodum eşimin işyerinden arkadasları eşleri gelmişti beni oda da onlar karşıladı video çekmişler dişlerim takır takırrr konusamıyorum bile üşümekten :))) beni uyuttukları için biraz da sersemdim salak salak konusmuşum milletle :))))
Ben konakta doğum yapıcam. Sende mi orda yaptın yoksa?
Bi de bilinçsizce konuşma mezvusu var dimi :)) kocasına küfür ederek uyanan tanıyorum :)
Oh cok sukur sonunda:)hadi gozunaydin guzelim:)
Pasija da oyle olmustu hatirlasana:)en gec yarin veya bu aksam falan kucagina alirsin bebegini..
Sancin yoksa sunii sanci verirler Pasija gibi..insallah acilman vardir yoksa nisani onemsemeyip eve gonderebilirler..
Yaa tuh Yaa keske acilman olsaydiyine sanciyi beklicen artik..
Ama boynunda kordon. Varsa ve doguma kadar acilmazsa sezaryen olursun..
Ne kaldi ki surda zaten sondasin.ne ara acilacak ki kordon?
Sezaryen mi olsan yoksa bilemedim simdi..tabi senin verecegin karar bu..korkma Anne karnindayken birsey olmaz heralde kac defa kordonu dolanip acilanlar var..
Ben en ufak bi risk oluşturuyosa sezaryen olayım dedim doktor yoo böyle doğurtturuyoruz dedi. Sıkışırsa prob olur su an öyle bi durum yok kan akışı gayet Iyi dedi kordon açılır falan demedi zaten...
Kilosu da 3.5 un üstünde gözüküyo biraz tombik dedi. Bende acaba sezaryen mi olmam gerekiyo ki böyle şeyler oluyo diye bi sonuç çıkardım.. doktor herşey çok normal neden stres yapıyosun diyo. Offf offff..
Sabah bi ebeyle görüştüm. Sakın stres yapma vücut doğum fonksiyonlarını durdurur, rahat ol, işlerini yap, duş al falan dedi bende ne alaka ben stres yapmıyorum ki dedim ama doktorum da bugün aynı şeyi söylemiş anneme arkamdan. Gelen sancıyı da stresten kaçırıyo kızın demiş. Böyle bişey olabilir mi yaa ben doğumdan değil doğuramamaktan korkuyorum:) her sancıda ohh gidiyoruz şükür diyorum, üç dört saat Sonra tık yok..
Bu mu yani doğmama sebebi bu sıpanın... Allah ım su hafta geçiversin nooolluuuuuurrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?