- 13 Ocak 2012
- 1.675
- 1.806
- 333
Mavicim yok yaa Ben gittim dinlendim Benden sonra gelenlere sirami verdim kizimda muhabbet kusuyla oynadi o arada biraz,sonra girdim kontrole..sikintidayim Ben yaa hic iyi degilim..bebek bugun asagi indi iyice ayakkabimi falan zor giyiyorum alttan sizliyo resmen..
3 gun icinde dogurmamaya soz verebilirim AMA 10 gune soz veremem soyliim
Inatci cikti seninki benim kizim gibi:) bu kizim tez canli galiba benim gibi:)
Amin canim amin..
Olabilir valla ikinciler daha erken geliyormus..
Hmm sikintidasin sende yani..allah kurtarsin insallah..
Bu gece sancin tutsa:) bu seferde ben yalniz kalicam ama olsun napalim basa gelen cekilir:)
Mavii Dogurmamis taklidini bende sana yapayim bari:)
Pasijaaa cok gecmis olsun canim yaa..en yakin zamanda insallah sikayetlerin azalir..
Burun tikanmasi sogukla alakali degil..oluyo oyle bebeklerde..cunku benim kizim yaz bebegiydi baya oluyordu burun tikanikligi..
Ne guzel doktorun dedigi gibi cikmis bebisin kilosu..
Ilk gunler zaten o kadar cok bez degistiriliyor ki sorma gitsin:)
Allah kolaylik versin guzelim..
Darisi bizim basimiza amin:)
Kız mehruu ne diyosun! Acıdan bayıldın mı?? Ayy dogmuyo benim oğlum yaa sezaryen olmak istemiyorum bennn(( o kadar da güllük gülistanlık değil demek ki bu sezaryen. Normal doğuranların tamamı bebeğimi kucağıma alınca herseyi unuttum diyo. Ameliyatta da çıkınca dertlerin babaları başlıyo demekki... Allah ım bana yardım et. Zaten zaman yaklaştıkça normalden de korkar oldum. Offf stresten Psikolojim bozuldu. O kadar istekliyken doğuruverseydim ya. Sona kaldım dona kaldım bööyle tam!
Olsun bebiş uyurken sen de dinlen acıların geçsin. Iyi ki bi de yaramaz değil bak. Rabbim her yerden vermiyo derdi:) dağına göre kar veriyo.. Allah yardımcın olsun canım. Yine de çok gusel demişsin, güzeldir tabi kokusu, cennet kokuyo o melek melek.. günahsız melek...
evet bebeğinizi kucağınıza almanıza 9 gün var yazıyo sende:) çocuk yürücek yakında:))) benim 3 gün var sözde ama tık yok... rahatı yerinde heralde paşanın.gelmiyo.
verdiğin tavsiyede şuan lazım olmasa da bigün haa cansu kimyon demiştiii diye lazım olduğunda küpe olucak:)
ya ne güzel doğurdun, çoğu sorrununu hallettin.. darısı başımıza inşallah..
bebişi niye yatağa almıyon ki zaten. ben bi doğurayım sağ salim 1 ay kucağımdan indirmicem diyorum. kimseye bırakmıcam. anca doyarım:))) yoksa doğunca öyle olmuyo mu..
doğuran kaçıyo biz kaldık aysuyla başbaşa:)) o da yakında doğurur ben berduş berduş gezerim burda tek başıma:))))) iddia açmıştık hatırlıyomusun. ben ilk ben doğurucam diyodum:)) inanıyodum da haa. olsun geç olsun güç olmasın.. Rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın... amin...
iyi aksamlar kizlar,saolun yorumlariniz ve desteginiz icin.Bugun eve geldik,dun berbattim bugun biraz gozum acildi.Epiduralin hicbir cesidi kullanilamadigi icin genel anastezi ile sezaryan oldum tabi mecburen.direk kesi ve ameliyat acilariyla uyandim,hicbir agri kesici fayda etmedi,hasta bezine yaptim hep tuvaletimi fln egilemedim kesinlikle,yazik annecim hep temizledi beni.dun hem
sancidan hem bebisi emzirmek icin hic uyumadim,bir onceki gunde heyecandan hic uyumamistim ztn...bitmis durumdaydim
yani,allahtan bugun gozum acildi,agrilar birazda olsa hafifledi,zorlada olsa yurumeyi basardim,onunda etkisi oldu heralde..neyse hep olumsuz seyler anlatip icinizi karartim.herkes bir dogumlarini yapsin diger ayrintilari dogum hikayemde anlaticam onceden moral bozuklugu olmasin sizlerede..inslahh sizin hersey yolunda gidecek eminim ben!
Bebise gelince tam dr.un dedigi gibi 3200 dogdu,cirkin bisey babasina benziyor:))benden aldigi hocbisry yok valllahi :) sarilik olmasin diye gece gunduz surekli emziriyoruz,ztn oda mslh pek obur hemen yapisiyor memeye,boyuna da alt degistiriyoruz bu yuzden tabiki!tek sorunumuz burunlari biraz tikaniyor okyanus suyu ve aspiratorle halletmeye calisiyoruz,birde ben dogrulamadig
icin emzirme pozisyonunda sorun oluyor ama yapiyoruz artik birsekilde..suan uyandi ben bakiyim minigime,yine yazarim.tez zmnda kolaycacik dogumlar
pasija canım benim çok geçmiş olsun ama çektiğimiz acılara değdi dimi :) Sezaryen korktuğum kadar kötü değilmiş,ama sonda çok yanımı yaktı :) Ameliyathaneye girdim heyecandan tansiyonum düştü, bebişim sıkışmış epidural oldum ama uyuttular sonra beni,bugun 4.gün ama ancak kendime gelebildim.52 saat gözümü bile kırpmadım hastanede ağrıdan acıdan,ilk ayağa kalktığımda öyle kötü olmadım ama sonra öksürdüm dikiş yerlerim yanmaya başladı o yanma hissiyle 10 tane normal doğururdum herhalde acıdan kaç kere bayılmışım...Ama onun haricinde gerçekten kızlar sezaryenden korkmayın hiç pıtır pıtır yürüyorum.Kızım da çok şükür uslu sakin aç olmadığı sürece :) 2 gün hastanede mama verdik sütüm yetmiyodu allahtan biberona alışıp beni emmemezlik yapmadı.Yalnız ben 2 saatte bi emziremiyorum burnunu koparcam sıkarken artık ama yok uyanmıyor ne yaparsam yapayım uyandıramıyorum zilliyi :)Hepinizi allah kurtarsın kızlar çok güzel bi duygu gerçekten bebişin kokusu dünyanın en eşsiz parfümü gibi :)
10.10.2012 MUHAMMET KUTLUM dünyaya geldi darısı tüm hamilelere bebeginize inşaallah sağ sağlim kavuşursunuz bebegim 15 gün erken geldi şükür bir problem yok ALLAHIM yarımcınız olsun
canım sen beklemedesin demi.olsun vakti zamanı gelince olacak zaten hiç acele edipte canını sıkma.mehrunun yaşadığıda gerçekten çok kötü ama onu göz önüne alma.herkes öyle olacak değil sonuçta.bak benimde sezeryan ayağa kalkmada sıkıntım olmadı.eşimde girdi benim doğuma videoya aldı.tüm ameliyat boyunca 32 diş gülüyorum.kızımı yanıma getirdiklerinde sadece ağlamışım.epiduraldi benimde.sonra ayağa kalkarken sıkıntım olmadı.ve ayağa kalktıktan sonra hep kendim yürüdüm.desteksiz.eve gelince hiç yatmadım.kızımın herşeyini ben yapıyorum.sadece banyosu hariç.ondada biraz zamana ihtiyacım var.bak geçen hafta çarşamba aldım kızımı kucağıma ve şimdi inan ne ağrı ne sızı hiçbirşey yok.hastaneden çıktığımdan beri çok şükür rahatsızlığım olmadı.benim yapıştırma oldu ameliyatımda.şu an tek sorunum sütüm yetmiyor.sütüm geldi başta ama sanırım nazar değdi.kızımı doyuramadığım için 1 gece mama vermek zorunda kaldım ağlaya ağlaya( şimdi süt yapar denen herşeyi deli gibi yiyip içmeye çalışıyorum.siz siz olun süt emzirirken kimsenin yanınıza gelmesine izin vermeyin.ben hastanede mecburn emzirme odasına girdim pazartesi günü kontrole gittiğimde.kadın kucağında çocukla geldi başıma bak nasıl emiyor sen emmiyorsun bak bebeğe nasıl emiyor dedi.ve benim göğüslerim resmen boşaldı.o yüzden kimseyi yaklaştırmayın yanınıza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?