Katreinur bir an once gel sin istiyorum insallah:)
Bebegin ne kadarlik bu arada? Soruyu cansuya sordun ama bende bilgimi paylasayim:)
Kimyon olarak kullanacaksan cay gibi demleyip bebegine kasikla verebilirsin+sende I icebilirsin.
Zeytinyaginin icinde bir kac saat bekletip Zeytinyagini icebilirsin veya o yagla karnini ovabilirsin,gobegini yani..
Veya daha pratik olan aktarlarda satilan kimyon yagini alip onunla da yapabilirsin ayni islemi..
Rabbim e binlerce kez şükürler olsun. Oğluma kavuştum... Hastanedeyiz şu an.. Allah ım herkese yaşatsın mükemmel bi duygu..
Şimdi gözünün içine bakıyorum. Wc Ye gitmek istemiyorum bebeğimi bırakıp:))
Hiç hikayeni anlat falan demeyin, normal doğumun esenliği için anlatmıyayım dAha Iyi :) şimdi çok iyiyiz Allah a şükür. Yine olsa yine normal isterim ama o ilk anını görmek için..
canım kimyonu nasıl veriyorsun. bizde bi kaç gündür gaz sorunuyla uğraşıyoruz. hatta bugün 8:30dan 13:30a kadar ağladı nerdeyse. arada bi uyuyor ağlayarak uyanıyo hemen. napcağımızı şaşırdıköyle bi ağlıyor ki içim parçalanıyo bende ağlıyorum onunla birlikte
Rabbim e binlerce kez şükürler olsun. Oğluma kavuştum... Hastanedeyiz şu an.. Allah ım herkese yaşatsın mükemmel bi duygu..
Şimdi gözünün içine bakıyorum. Wc Ye gitmek istemiyorum bebeğimi bırakıp:))
Hiç hikayeni anlat falan demeyin, normal doğumun esenliği için anlatmıyayım dAha Iyi :) şimdi çok iyiyiz Allah a şükür. Yine olsa yine normal isterim ama o ilk anını görmek için..
allahim maviiiiiiicim o kadar sevindim ki anlatamam,normal olmasi super!benim yasadiklarimi kimse yasamasin,bak sutunde ne guzel akicak hersey normal segrinde gidecek,sen cok fedakar bir annesin onun icin tum acilara katlandin!sen gelmiyor bebis diye uzuluyordun bebek. icin ama tam vaktinde geldi yumrcak,acilmanin rht ilerlemesi bundanda kaynaklanmis olabilir.tekrar hayirli olsun allah anali babali buyutsun cnm benim!darsisi aysunun basina:)
aysu cok saol cvp icin bebek cok guzel yapisiyordu hep memeye vakkum gibi bundan oturu hep yara icinde hatta,ama tas gibi olduklari icin bos cekiyormus yavrum.pompalar cok ise yaradi bende,suan rengi biraz acildi sanki ve bebek daha guzel emiyor gibi.pompayi biraktim simdilik,odum koptu alisacak diye ama hem meme hem biberon devam edip birsekilde o agiz situnu icirmeliydim bebise.inslh dha iyiye gideriz bundan sonra dha iyi gelir degilmi sutum?rengi acildi ve kivami dha sulu sanki.esimde sut yapicilarin pesinde kosuyor bugun,butun marketleri gezmis alkolsuz bira bulmus,kafalari cekicem bugun:)
canım kimyonu nasıl veriyorsun. bizde bi kaç gündür gaz sorunuyla uğraşıyoruz. hatta bugün 8:30dan 13:30a kadar ağladı nerdeyse. arada bi uyuyor ağlayarak uyanıyo hemen. napcağımızı şaşırdıköyle bi ağlıyor ki içim parçalanıyo bende ağlıyorum onunla birlikte
Kimse de yok ama biraz sancim var sanki:)Yalanci sanki:)
2. Dogumum olucak olmasina ragmen endiseleniyorum hayret bisey:)
Gonul biz senle ayni sorunlari paylasicaz sanirim:)bakalim bizim uyku duzenimiz yerlerimiz nasil olacak..
Benim kizim hep benimle uyumaya aliskin.Ben onu uyutur oyle gecerim yatagima..insallah annemle uyur da ben de biraz rahat ederim..ama biraz zor ihtimal..
( geçen gece bende aynısını yaşadım.sabaha kadar beraber ağladık.saolsun annemin ilgisi biraz sakinletti . dün attardan kimyon tohumu, rezene , anoson ve elma yağı aldım. sabahları azıcık zeytinyağı vermeye başladım. rezene baya iyi geldi.elma yağı ilede ayaklarına ve ellerine masaj yaptık.hamdolsun biraz iyi bi gece geçirdik bu gün.Rabbim bebişlerimize sağlık sıhhat versin ve bakımlarını bize kolaylaştırsın inşallah...
Canım seni çok çok çok iyi anlıyorum hele o damaklarını titretmiyorlarmı valla bıraksalar bende hıçkırarark ağlıycam birde ikinci çocukta daha gaddar olunur diyolar nerde anam ben ilk anne gibiyim hala üzerine titriyorum oğluşumun.
1 çay bardağı kaynamış suya 1 çay kaşığı silme kimyon koyup ılıyıncaya kadar bekletiyorsun çay gibi demlenmiş oluyo.Sonra süzüp 1 çay kaşığı günde 2 defa veriyorsun.Ben 2-3 gün kullandım bağırsaklarını rahatlattı şimdi maşşallah subanallah kendi çıkarıyor gazını kestim kimyonu.
Amin inşallah canım. rezeneninde mi çayını verdin? rezene çayını anne içerse bebekte gaz olmaz diye duymuştum ama bebeğe hiç vermedim iyi geliyorsa onu da vereyim. denemediğimiz yol kalmıycak yakında sanırım:) gerçi bugün iyi gibi çok şükür kimyonun faydası oldu heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?