iyi aksamlar arkadaslar benimde muhtemel dogum tariim 22 aralik ve kismetse bir oglusum olacak,ismine uras olarak karar verdik.
acikcasi ben hamileligi hic sevemedim 9 ay cok uzun bir sure(kopegim bile ne guzel 2 ayda dogurdu:) ben artik bedenimi ozgur hissetmek,rahatca hareket etmek,kosmak,ziplamak,istedigimi yiyip icmek,hastalancam korkusu olmadan yasmak istiyorum.Belki doguktan sonrasi dha zordur ama enazindan minigimle ilgilendigim icin o zorluklar dha kolay cekilir.Bendeki sikayetlere gelince bebegin cok hareketli olmasi ve zaman zaman canimi yakmasi,ozellike mesanede elektrik carpmasi hissi,sık idrara cikma(hatta hep tuvaletteyim:),henuz kramp fln olmadi nasl bisey merak ediyorum umarim cok kotu degildir,gece ve gunduz tuvalete gitme disinda misil misil uyuyorum,uykumda sorun yok simdilik,ellerde ve ayakta sismede olmadi benim son aya girince nasil olacak onu bilemiyorum.Kisacasi zaman hem biran once gecsin bebegime kavusayim istiyorum biryandanda hic gecmesin bebek buyudukce iyice kotu olucam ve doğumu nasil atlaticam diye korkuyorum...
selam cnm nasılsın?iyimisin ?aynı söylediğin benimde en büyük destekçim canım eşim aslında annemin kalmasına gerek yok ama onlarda napsın heves ediyolar sanki ilk bebiş gibi napçan 1 hafta kalır yeter sağolsunlar artık biz tecrübeli anneyiz hele ben tam tecrübeli maşallah dimi 3. çocuk ne demek yane
Benimde oglum olacak..Allah kısmet ederse aralığın 1 inde dogum..ben biran önce dogsun istiyorum..hamileliğin son ayı gercekten cok agır geciyor.. hareket etme konusunda gece bazen uyuyamama wc ye bol bol cıkma ...artı nasıl bir bebek gelecek onun merakı var simdiden bebişimi okadar seviyorum ki dogunca artık düşünemiyorum...
Bende aynı bende hamileliği pek sevmedim yani ikinci hamileliği ilki nedense daha farklıydı acemi olduğum içinmi yoksa ilk heyecanımı şimdi ikinci bebek korkusumu yoksa hamileliğin sıkıntısımı bende biran önce doğsun kısmındayım.O korkular bende de var birde yaşadıklarımı düşününce tekrar yaşamak korkutuyor beni ama normal olsunda ben razıyım.
Gerçekten ne varsa son aylarda var zaten hareket sorunu wc kramplar meaneye baskı zor ya.Geceleri benimkide ilk yattığımda çok kıpırdıyor sonra dalarsam sorun yok wc ye kalkıp yatıyorum devam ama o dalma olayı zor oluyor rahatlaşamıyorumki bir türlü.Oğlum doğunca istediğim gibi yatıp en az 2 saat kesintisiz uyumak istiyorum buna çok ihtiyacım var.
HErkese iyi geceler.
Herkese merhaba,
Ben de katılmak istedim aranıza, aralık ayında minik kızım dünyaya gelecek inşallah Allah'ın izniyle :)
Bugün sol tarafımda sabahtan akşama kadar süren sancı oldu kesintisiz şekilde sürdü. Sanki çok koştuğunuzda dalakta ağrı olur ya, aynı onun gibiydi, dr kontrolünde çok şükür sorun çıkmadı. 3 gün önce yeni eve taşındık, evle uğraşırken suyu gerektiği kadar içememiştim, dr da susuz kalmaktan muhtemelen dedi. Buna benzer sıkıntı yaşarsanız belki bundan olabilir diye paylaşmak istedim..
Benim hamileliğim boyunca hiç bulantım olmadı, annem 3 doğum yapmış ve hiçbirinde de bulantısı olmamış, ben de ona çekmişim demek ki :) ama çok kilo aldım, sigarayı da bıraktığım için onun da etkisi oldu kilo almamda.
Geceleri uyumak artık çok zor oluyor, sürekli sağa ve sola dönüyorum, kuyruk sokumumda hamileliğimden itibaren ağrım vardı ve şimdi daha da fazlalaştı, yürüyüş yapmak ve hareket etmek işkence oldu bana
Bebeğim şuan 2.227 gr ve 45 cm' miş :))
Herkese merhaba,
Ben de katılmak istedim aranıza, aralık ayında minik kızım dünyaya gelecek inşallah Allah'ın izniyle :)
Bugün sol tarafımda sabahtan akşama kadar süren sancı oldu kesintisiz şekilde sürdü. Sanki çok koştuğunuzda dalakta ağrı olur ya, aynı onun gibiydi, dr kontrolünde çok şükür sorun çıkmadı. 3 gün önce yeni eve taşındık, evle uğraşırken suyu gerektiği kadar içememiştim, dr da susuz kalmaktan muhtemelen dedi. Buna benzer sıkıntı yaşarsanız belki bundan olabilir diye paylaşmak istedim..
Benim hamileliğim boyunca hiç bulantım olmadı, annem 3 doğum yapmış ve hiçbirinde de bulantısı olmamış, ben de ona çekmişim demek ki :) ama çok kilo aldım, sigarayı da bıraktığım için onun da etkisi oldu kilo almamda.
Geceleri uyumak artık çok zor oluyor, sürekli sağa ve sola dönüyorum, kuyruk sokumumda hamileliğimden itibaren ağrım vardı ve şimdi daha da fazlalaştı, yürüyüş yapmak ve hareket etmek işkence oldu bana
Bebeğim şuan 2.227 gr ve 45 cm' miş :))
bende aralık ayında doğum yapacak annelerdenim kızlar.
bebeğimin kıyafetlerini bugün hazırladım kendi çantamı ve bebeğimin çantasını da hazırladım
ne olur ne olmaz belki süpriz olur belli mi olur?
Bende oglusum icin bir ani defteri aldim doldurucam onu yavas yavas ama erkek cocuklar kizlar kdr onem vermiyorlar oyle seylere sanirim,umarim ileride hatira olarak saklar:) buarada bizde annemle bugun bebisin kiyaftelerini yikayip utuledik,benim ve bebisin esyalarini koyacagimiz valizi hazirladik,bna ne oluyorsa dha 34. haftadayim ama ne olur olmaz hazir bulunsun diye hazirladik iste.benimde son gunlerde pek istahim eskisi gibi degil sanki,bim bebek ac kalmaya hic dayanamiyor ögün saatim birz gecsin basliyor tepinmeye:)
Bende oglusum icin bir ani defteri aldim doldurucam onu yavas yavas ama erkek cocuklar kizlar kdr onem vermiyorlar oyle seylere sanirim,umarim ileride hatira olarak saklar:) buarada bizde annemle bugun bebisin kiyaftelerini yikayip utuledik,benim ve bebisin esyalarini koyacagimiz valizi hazirladik,bna ne oluyorsa dha 34. haftadayim ama ne olur olmaz hazir bulunsun diye hazirladik iste.benimde son gunlerde pek istahim eskisi gibi degil sanki,bim bebek ac kalmaya hic dayanamiyor ögün saatim birz gecsin basliyor tepinmeye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?