- 13 Ocak 2012
- 1.675
- 1.806
- 333
Tamam bunalıma da uykusuzluğada bembeyaz bi surat mor gözler acıyan göğüslere de eyvallah amaaa bu hemoroidi çekeceğime bi kere dAha doğum yapardım yani( o kadar kötü durumda ki anlatamam. Doğumda ıkınırken mahvetmişim kendimi. Bi çare bilen var mi nolur yardım....
Bi de doktorum bu cuma kontrole cağırdı beni. Dikişleri o mu alcak acaba. Yoksa kendi mi düşücek?
Hepinizin meşgul ve sıkıntılı günleri basladi.bi ben kaldim:)
Bende de tik yok..bugun 2 bardak Adacayi içtim gene tık yok:)
Tamam bunalıma da uykusuzluğada bembeyaz bi surat mor gözler acıyan göğüslere de eyvallah amaaa bu hemoroidi çekeceğime bi kere dAha doğum yapardım yani( o kadar kötü durumda ki anlatamam. Doğumda ıkınırken mahvetmişim kendimi. Bi çare bilen var mi nolur yardım....
Bi de doktorum bu cuma kontrole cağırdı beni. Dikişleri o mu alcak acaba. Yoksa kendi mi düşücek?
Merhaba canlarım aysu kız valla seninki kalıcı galiba çok sevdi orayı yerleşti ufaklık :)))
Pasija canım benim oğlanda 1 haftadır var çapaklanma korkma ben doktora gittiğimde danıştım her bebekte oluyormuş kızımdada olmuştu masaj yapıyorum ben günde 3-4 kez gözüne birde bir damla verdi doktor hem göze hem buruna uygulanıyor onunla siliyorum çapaklarını kuruyunca ama masaj işe yaradıçok azaldı.
İşitme testinide bizimde doğumda geçmedi takipgerekir dediler 1 haftalıkken gittik şükürler olsun geçti.Sende canını sıkma geçer canım.Hatta benöyle koktumki birde yeniyken tepkisiz uyyorlarya kesin dedim duymuyor korktum ama şükürler olsun sorun çıkmadı.
Sap simlex damla bizde alerji yaptı doktor bizede kullanın dedi ama eczacı eşime 1 aydan önce vermeyin doğal ortama alışsın demiş canım.Rezeneye devam oğlum gazman gibi hayır o kadar kaka yapıp nasıl gaz oluyor ben anlamadım.Sürekli emiyor yapıyor emiyor yapıyor.Aralardada uyuyor.Dediğiniz gibi ben kızımdan tecrübeli olduğumdan kimseye gitmem 40 ı çıkmadan ama millet anamıyor geliyor birde mavinin dediği gibi yat yat sen diyorlar tabicanım evde bir ordu ben kaldırır popomu yatarım.!!!!
Bizim dün yarı kırkımız oldu bugün 21.günlük olduk büyüdük kızlar :))))
Zombiliğe devam öptüm sizi.Mavi dikişlere Polividon alıp pansuman yap acayip iyi geliyor canım.
merhaba,
aslında konuya yanlışlıkla girdim bir alttakini tıklayacaktım ama sayfanın başında senin yazını görünce dikkatimi çekti çünkü aynı durum bendede oldu ay neler çektim neler geçmek bilmeyen ağrı saatler sürüyordu. kaç yere gitmiştim zaten bu problemle ilgili ama hiç kesin çözüm olmadı birde hiç daha önce o kadar fecide olmadı. maalesef kendi kendimize çok fazla yapılabilecek bişi yok. ben sana yaptığım beni rahatlatan bir kaç bişi söylim az da olsa rahatlatacak senide;
-sıcak suya otur(dikişler az daha iyileşince doktoruna sorup yap benimki bişi olmaz demişti)
-anestol pomad(büyük tuvaletinden öncede sür,bitip temizlendikten sonrada)
-hemoroid kremi var hani ince uzun ucu olan ondan al kullan hatta ben onun ucunu anestole takıp daha rahat kullanmıştım.
-sakın ve sakın kabız olma hatta ishale yakın ol iyileşene kadar.
çok zor bilirim Allah yardımcın olsun.
Haha,):)mavi güldürdün beni:)sabırsızlık konusunda yani:)
Sen şu anki psikolojinle bunu söylüyorsun,ben o günleri gördüm görmediğim birsey degil.
Emin ol 2.ye hamile kaldığında yine ayni sekilde gel artık noluur diye yalvaracaksin:)
Evlat bu insan öpüp koklamak saatlerce yüzüne bakmak istiyo..
Allahim tüm isteyenlere yasatsin..amin..
Bu arada Desert gobisiniz Hayirli olsun:)
Mavicim eskidenmis o dikiş aldırma falan.simdi eriywbilen iplik kullanıyorlar,ama sanirim hala kullananlar var anneye eziyet!
Iyi bir yerde dogum yaptiysan eriywbilen kullanmıştır..
Hoşçakalın zombi anneler:):)darısı başıma:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?