Aralık ayında doğum yapıcaklar buradan dertleşelim mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi cyge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım benim kocacım doğumdan Sonra altı aylık göbeğimi görünce koşa koşa gitti şu beli saran yün korselerden aldı ertesi gün. Bi de normal doğum yaptın Allah Allaaah deyip duruyodu:)) dört gün oldu hiç çıkarmadan taktım ve bayaa topladım. Şimdi üç aylık falan :))) hepsi gidicek inşallah. Iyilesince de mekik cekicem eski 36 beden ben olucam. Çok hırslandım:)) kocam kiloyu hiç sevmiyo çünkü.

arkidisler benim gobek cok azaldi,sezaryana gore kalmadi gibi neredeyse,ama hala hafif yumusak tabiki,o boydan kahverengi cizgi duruyor hala,dr um korse kullanabilirsin demisti ama ben enaz 3 ay kullanmayi dusunmuyorum!6 ay kullanilmasini bazi dr.lar onermiyorlarmis,3 kilo fzlam kaldi buarada hergun 200 gr gidiyor,yorgunluk uykusuzluk kanama derken eridik vallahi..buarda birde kanter icinde kalmaktan usutmusum oksuruk icin aktardan biseyler aldik kaynatip iciyorum surekli.

oglumdan hbrlere gelince ise,minnosumun gozleri iltihap kapmis dogum sirasinda olmus dedi dr,o hstaneden nefret ettim!aglaya aglaya damla ve krem surduk hep,simdi iyi allha sukur erken mudahale ettik!sol kulagimizda bugun testten gecti cok mutlu oldum!yrn cocuk dr u ile randevumuz var,cok heyecanliyim kilo aldimi acaba bebegim..

Yok yaa Pasija nerdee:)
Hurma yiyorum,Adacayi iciyorum tık yok:):)
Benim idda yalan olacak yakinda:):)
Siz anneler mesgulsunuz,ondan yalniz kaldim ben

mavi senin kocan süpermiş valla.benimkide yazık ben üzülücem diye geçer geçer takma kafana deyip duruyor. bende bele sarılanlardan almıştım ama külotlu olanlardan alıcam şimdi.göbek gitse bile vücut mahvoldu bidefa.savaştan çıkmış gibiyim.her tarafım çatlak dolu resmen.bacaklarım kalçam karnım.aynada kendime bakmak bile gelmiyor içimden.hayırlısı bakalım.bu çatlaklara kremde fayda etmez artık heralde.nasılsa deri yırtıldı bidefa.offffffff(((( neyse kızımı severek avutuyorumkendimi artık.
aysu sende sıkma canını daha var vaktin.acele etme.vaktinde olsun sağlıkla olsun inşallah.
pasija çok sevindim kulak testini geçmenize.gözün aydın.

Ya desert ya siz kurtuldunuz tabi söylemesi kolay:)
Hem vakti de geldi,kaderim mi benim buya kızlarımı son güne kadar beklemek:)
Ikinci dogumum bu en fazla 38 de gelir diyordum..
Aslinda en güzeli kendini sartlamamak..
Ya bide benim yumurtlama sürem uzun ondanda kaynaklanıyo galiba..

kızlar bebişim kabız oldu sanırım bugun 3.gün sabah kulak çubuguna zeytinyağı sürdüm uyardım poposunu olmadı,öğleden sonra insülin şırıngası ile azcık poposuna zeytinyağı sıktım yine olmadı yavrum nasıl ağlıyor karnı ağrıyor sanırım sütüm yetmediği için mama takviyesi yapıyorum ondan sanırım.Sabaha randevu aldım bakalım doktor ne diyecek.Benim doğum kilolarından fazlası gitti karnımda indi tamamen ama hafif bi göbek var lımbır lımbır hamur gibi sinir oldum fazla kilo nereden gitti anlamadım bu işi:) korse için doktorum günde 2-3 saatten fazla takma dedi bir de krem verdi ameliyat yerimde iz kalmasın diye

canım kıyamam bebişine.nasıl canı acıyordur.inş çabucak geçer.benim doktorda krem verdi iz kalmasın diye.contact diye bişeydi.65 tl falan.aynısımı seninkide acaba?

evet canım aynısı sanırım plastik cerraha yazdır 20 gün sonra kullanmaya başla dedi bende daha almadım zamanım var diye :) bebişim normal zamanda iyi ama karnına masaj yapınca çok ağlıyor bugun saat 12den beri uyuyor emziriyorum ama zar zor uykusunun içinde , onu da soracam yarın normal mi çok uyuması,yazdıklarınızı okuyorum uyumuyo diyonuz benimkide uyanmıyo hiç en fazla 2 3 sattir tüm gün uyumadığı zamanlar

bana doktorum hemen başla kullanmaya dedi.biz ücretli aldık.plastik cerrahı nerden bulayımda yazdırayım:) 4. gün başladım kullanmaya.valla bebeğinin uyuması çok normal.zaten yeni doğanın günlük 17-18 saat uyuması lazım.yani anormallik bizimkilerde:) gazmanlar uyumak nedir bilmiyorlar:) ama sen tabiki doktorunla konuş.geçmiş olsun tekrar.

bak bende 38 den sonra ha geldi ha gelecek diye bekledim.en sıkıntılı günlerdi.40+5 de sezeryanla bile zor geldi.doktor yerinde çok rahatmış dedi.ama ben o kadar zaman nasıl bekledim bilmiyorum.send öyle ikinci erken gelir diye düşünme.en az 40 hafta dolacak böyle düşün:)) hayırlısı olsun bakalım.

Kizlar benim kizimda kabizlik yoktu ama eltimin kizinda vardi
Birgün cok çok ağladı çocuk,yapamadi kıpkırmızı oldu,3 aylikti o zaman.
Eltim yapamadi da ben fitil büyüklüğünde sabun teptim. 5 dk sonra hemen yapti.
1 saat sonra yine yapti.1 saat sonra bi daha,cocuk 1 haftadir yapmamıştı hepsini yapti..
Tavsiye ederim..

korkuyorum aysucum ben de daha 17 günlük bebe zarar veririm diye bakalım yarın sabah doktor amcası ne diyecek benim minnoşuma :) ya annelik çok başkaymış bugun çocuğum ağladıkça bende ağladım onunla beraber ki normalde sert bi mizacım vardır :)

Yapma mavi ya,bu sabun olayı yıllardir bilinen birsey,nenelerimiz bile yapmıştir..
Hem kakayla beraber geri geliyo,kana karışmıyor..zararsız birsey yani..
Eltime de söyledim.size de söylüyorum ,
Korkmayin bebeklerinizden,onun sizden baska kimi var ki?
Siz korkarsınız o napsin?o çaresiz ve size muhtaç..

kızlar gittik doktora aptamil veriyordum yaramamış kızıma 8 günde 30 gr almış mamasını değiştirdik,meğer çocuk onun yüzünden kaka yapmıyormuş.Zeytinyağı için çok iyi yapmışsın istersen zeytinyağına bula çocuğu hiç bir zararı olmaz dedi(tabi saf zeytinyağı) ister mamasına kat , ister poposuna sık,istersen her sabah 1 çay kaşığı içir ,Fitil kullanmaktan daha iyi zeytinyağı dedi.Anne sütüyle beslenen çocuklarda 10 gün kaka yapmaması bile normalmiş ama mama ile beslenenlerde 3 günden sonra sıkıntıymış iyiki de götürmüşüz zaten totosuna sıktığım yağlar işe yaradı doktor amcasının eline boşalttı ne var ne yok :))) Paylaşayım dedim yağ konusunu kızlar sizinde başınıza gelirse bilginiz olsun

hadi geçmiş olsun. bende ilk zamanlar göğsüm yara olunca zeytinyağ sürmüştüm.emzirirken siliyordum ama yinede tam temizlenmiyor tabi.çocuğu emzirince 5 dk sonra ishal gibi kakasını yapıyordu hemen.tabi ben sonra sürmedim bidaha.ama zararı olmaz zeytinyağının.

geçmiş olsun canım Allah kolaylık versin inşallah.biz sabahları bi çay kaşığı zeytinyağı içiriyoruz.faydalı olabilir belki eğer denemek istersen bilgin olsun.faydası oluyor baya.

evet bende etrafımda gördüm bunu yapanları.hiç bi sıkıntı olmuyor ...

Kız Mehru bebegim uyuyo diye niye stres yapıyon keşke benim oğlan da uyusa da bende 2 saattçik kesintisiz uyusam emzirirken üstüne düşücem diye korkuyorum gece hiç uyumuyo ama hiç. Emiyor, altına yapıyor, gaz çıkarmaya çalışıyo, tekrar emiyo tekrar altına yapıyo sabaha kadar böyle.. sabah 8 9 gibi de uyuyo sıpa. Sonra misafirler gelmeye başlıyo ben yine uykusuz....
Ayy niye rengin solmuş senin diyolar:)) Allah tan 20 kilo almışım. Bi haftada 9 kilo verdim. Eriyip gidicektim çok kilo almasam.

Göbeğimde eridi benim ama hamur kıvamında koca bi ayva var hala:))) korseyi hiç çıkarmıyorum. Belime de Iyi geldi. Şu yün olan tavsiye ederim. sezaryen diye mi doktorlar tavsiye etmiyor kızlar size?

Bi de şu d vitaminini kaçıncı gün vermeye başlıcaz. Herkese veriyolarmış öyle mi?

Bi de rezene çayını poşet çay olarak içsem olur mu yoksa aktardan mi almam lazım?

ne bileyim canım siz bebişler hiç uyumuyo diye yazınca bende benimkinde sorun var sandım :))) daha ağlamasını bile kabız olup zorlanınca duydum :) acıkınca uyanır emer peşine mama veririm mamasını içince de gaarrrkkk diye geğiriyor, böyle şeylere sevineceğim 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi :)))) iç dikişler yüzünden günde 2 saatten fazla korse takma dedi doktor bana,demiri de 15.günde başla dediler ,rezeneyi de ben poşet çay olarak tüketiyorum ama doğrusu nasıldır fikrim yok canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…