geçmiş olsun canım Allah kolaylık versin inşallah.biz sabahları bi çay kaşığı zeytinyağı içiriyoruz.faydalı olabilir belki eğer denemek istersen bilgin olsun.faydası oluyor baya.
sağol canımm aminn bizimki sevmedi sanırım zeytinyağını mamasına bile karıştırınca yağ üste çıktığından en son yağı emiyor yutmuyo zilli zarife geri tükürüyor bende poposuna sıkıyorum :) aslında içse daha iyi oluyor çok aç olunca arada kaynıyo yağı falan içiyor hep :)
yaa kızlar emzik kullanmaya başlayan varmı aranızda.ben 2 ay sonra işe başlayacağım.kayınvalidem bakıcak kızıma.sen yokken biz nasıl oyalıcaz alışşsın verelim emzik diyor.bende daha 17 günlük diye kıyamıyorum.aslında hiç kullanmak istemiyorum ama.sizce ne yapayım.sonradan almaz diyorlar bide.baskı kuruyolar üstüme.arada kaldım.sütüm gelmeyince biraç kez mama vermek zorunda kaldım.onu bile kaşık ile verdimki sırf biberona alşmasın diye.benmi çok pimpirikli davranıyorum sizce(
yaa kızlar emzik kullanmaya başlayan varmı aranızda.ben 2 ay sonra işe başlayacağım.kayınvalidem bakıcak kızıma.sen yokken biz nasıl oyalıcaz alışşsın verelim emzik diyor.bende daha 17 günlük diye kıyamıyorum.aslında hiç kullanmak istemiyorum ama.sizce ne yapayım.sonradan almaz diyorlar bide.baskı kuruyolar üstüme.arada kaldım.sütüm gelmeyince biraç kez mama vermek zorunda kaldım.onu bile kaşık ile verdimki sırf biberona alşmasın diye.benmi çok pimpirikli davranıyorum sizce(
Anam sizin uşaklar çokuslu heralde maşşallah yazabilmişsiniz ben ilk bulduğum boşlukta uyumaya yada iş yapmaya çalıştığım için pek giremedim yazamadım yani kıskandım sizi çok şimdi ben :))))))
Şimdi öncelikle aysu senin taktiği ben kızımda ugulamıştım sbun olayı acayip işe yarıyor aklınızın kenarına yazın kızlar ilerde kabız felan olursa .
Göbek olayı bendede yumuşak ayva kıvamında kara çizgili tüylü bir göbek mevcut korseye devam ama bu tempoda bende iyiki kilo almışım eriyip yokolabilirmişim yani bu ne ya emiyo kaka yapıo yada gaz çıkarıyor ağlıyo gene emiyo ofsss yani.
Deviti kullanmaya başladık bizde günlük olunca rezene çayını içiyorum kimyonu hem içiriyorum hem içiyorum ne kadar iğrenç şey varsa içiyorum oğlum pırtlasın diye yaaa((
Birde emzik vardı biz çookkktan başladık emziğe doğal susturucu kesin tavsiye ederim yok bizimki gibi giyinmeyi alt değiştirmeyi sevmeyen mızmız çocukları için bulunmaz bir nimet valla bu emzik :)))) kızımdada çok işime yaramıştı benim.
Bizden haberlere gelince biz iyiyiz yani eh işte yani ağlamak istiyorum uyku rahat yemek yeme yaa wc ye giderken bile bazen acele ediyorum ben yaa gazman benim oğlan pırtlıyo pırtlıyo gene istiyo ve süt canavarı emiyor emiyor emiyor :))
Şimdi babası isyanda gene mıylıyo diye gidiyorum gene emzirmeye bu arada kızım oğlumu hiç kıskanmadı ve çok seviyor ve benim en büyük yardımcım oldu hele altdeğiştirirken hemen koşup herşeyi hazırlıyor canım kızım.
ne bileyim canım siz bebişler hiç uyumuyo diye yazınca bende benimkinde sorun var sandım :))) daha ağlamasını bile kabız olup zorlanınca duydum :) acıkınca uyanır emer peşine mama veririm mamasını içince de gaarrrkkk diye geğiriyor, böyle şeylere sevineceğim 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi :)))) iç dikişler yüzünden günde 2 saatten fazla korse takma dedi doktor bana,demiri de 15.günde başla dediler ,rezeneyi de ben poşet çay olarak tüketiyorum ama doğrusu nasıldır fikrim yok canım
Canım hiç uyumaz olur mu uyuyo. Hatta gündüz zorla uyandırıp emziriyorum ama gece çocuğa bişeyler oluyo durmadan ağlıyo( ne olur gece de uyusun diye dualar ediyorum.
kızlarr bizim dün kırkımız çıktı:)) darısı sizin başınıza artık:)
Kızlar 1 saattir karnimda Bebegim bir yerde toplanıp gevsiyo bir dk daha geçmeden tekrar toplaniyo.
Kizimdaki doğum sancim böyle degildi.su anda da toplaniyo kocaman oluyor nefes alip veriyorum ama bi faydasi olmuyo.belim cook kötü yatarken de agriyo dolassamda,şimdi banyoya giricem.
Dogum değildir demi?
Mehruu yok yaa doguramicam heralde:) şimdi banyodan çıktım devam ederse bi hastaneye gidicem
Yalancidir belki Hatta büyük ihtimalle ama cok canım Yaniyo
Nurlum bende daha onceki gebeligimde hiç yaşamadim bir kere sancim tuttu oda gerçekti,öyle yalanci hic olmadi.bunda oldu ama böyle hiç olmamisti..
Agrinin şekli farklılik gösterir mi herkeste ve her doğumda ayni midir bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?