Aralık ayında doğum yapıcaklar buradan dertleşelim mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi cyge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şimdi tekrar basladi agrilar sürekli ve belime karnimin altına vuruyor.ayaklarımda cok agriyo,fakat kasılma yok anlamadim Birsey..çok fena agriyo yaa eşimde kalorifer arizalanmis ona gitti,gelsin şöyleyeyim de hastaneye götürsün bakalim neymiş bu agrilar..belki dogum değildir ama..

Canım benim doğumun başlıyor aysucum bana sorarsan söylediğin şeylere göre büyük ihtimalle açılma oluyordur.Bende anlamamıştım 4 cm açılmaya kadar farketmedim bile her doğum farklımı diye sordunya evet farklı kızımda makata vuran ağrı oğlumda ön tarafa vurdu idrar yollarım ağrıdı o sebeple farklı seninde ikinci birde ikinci bebekler çok çabuk geliyormuş oyalanmadan git bence doktora hadi hayırlısı canım keşke sabretse 2 gün daha da 2013 bebeği olsa hadi hayırlısı canım yeni yıl hediyeniz geliyomu ne ???

Ne biliyosun belki de doğumdur canım:)) ayy hadi bakALIM.. ama erken gitme dayarlar suni sancıyı. Yazık etme kendine:)

aysucum bencede 2 gun dha dayansaydin ama ozmn iddayi kaybedeceksin,eniyisi sen bugun yarin dogur:)heyecanlandim senin adina vallahi,hayirlisi inslh.
kizlar benim oglumda gunduzleri kutuk gibi uyuyor gece uyku durak yok!dun artik dayanamadik rezene anason karisimi caydan 2-3cay kasigi verdik,ama oyle iyi geldiki anlatamam!hem gaz cikardi hemde 4 saat uyudu vallahi!inslh zarari yokttur 1 aydan once..
buarada D vitamini olayi nedir?bizim dr hic oyle bisey demedi bize?????
diger bir sorumda emzikle ilgili,biz aventin emzigini almistik,ama o damaksizmis sonradan farkettim,bugunde chicconun damaklisini aldim,hangisi dha iyi acaba??birde bebek bezi olarak prima kullandik,sizdiriyordu cisi simdi esim huggies almis epeyde fzla almis,baktim delikleri yokmus iyimidirki acaba?birde pisik fln yaparmi dersiniz?

oglum bugun tam 13 gunluk oldu,buyumus mu teyzeleri?yrn boyuna ve kilosuna bakilacak bakalim sutum yaramismi cok heyecanliyim,umarim kilo almistir ve ek mamaya gecmek zorunda kalmayiz!gibek bagimiz gecen hfta dustu ama ilk banyomuzu yrn yapacagiz cok korkuyorum nasil yikayacagiz?aglicak mi gozune su kacarsa gozleri dha kotu olur mu acaba ki

maşallah oğluna canım çok tatlı.

canım annen falan yok mu yanında yıkamak için bi bilen olursa iyi oluyo. çok küçükler çünkü insan tutmaya korkuyo çıplakken.

Niye bu kadar beklediniz kız yıkamak için yazık bebeğe rahat ederdi.. bana göbeği düşmeden yıkama dedi dr ama biz 5 gün bekledik yıkadık. Göbeği düştü iki günde bir yıkıyoruz annemle. Hiç korkma kulağına su kaçırma yeter. Bi de Aglarsa stres olma sakin kalmaya çalış da bi yerine su kaçırma heyecandan:)))

Evwett aysu da zombi anneler grubumuza katıldı galiba sonunda. Tastamam doğurduk dimi şimdi:) hayırlı uğurlu olsun anneler..
Cansu şu sallanan zımbırtından bende alcam galiba geceleri mahvoluyoruz yaa sabaha kadar ağlıyo paşa derdi varsa da ağlıyo yoksa da.. elimizde hop hop sallamaktan kas yaptık. Ise yarar mı sence bizde de??

biz hastaneden çıktığımız gün başladık yıkamaya.göbeği düşünce 2 gün ara verdik sadece.ilk zamandan beri gün aşırı yıkıyoruz.doktorumuz söyledi.ben prima premium care kullanıyorum.memnunumda.sıkıntımız olmadı yani.pişik kremi chicconun.emzik chicconun aldım ama hala kullanmamakta direniyorum.bizimde bugün yarı kırkımız oldu kızlarrrrr:)))) 20. günümüzdeyizzz:))) yeni yıl akşamında kızımın yarı kırkını kutlayacağız biz:)))) bu arada şimdiden hepimize çocuklarımızla sağlık huzur ve mutluluk dolu onların tebessümleriyle kalplerimizin coştuğu, az gazlı :) çok sütlü :) sıfır hastalıklı,bol iştahlı bir yıl diliyorum.Allah herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin.yeni yılda isteyen herkesede çocuk nasip etsin inşallah...

Zombi annecikler yeni yılınız şimdiden kutlu olsun.Bebişlerimizle ne gğzel bir yılbaşı olucak nıy nıy dimi :)))))

Aysu kesin doğurdu kadro tamamlandı.:))))

Canım ya oğluşun çok tatlı pasija ama merak ettim siz eldiven takmıyonuzmu bizimkinin tırnakları çok uzun açınca hemen çiziyo yüzünü 40 tan öncede tırnak kesilmezmiş annem izin vermio bizimki hep eldivenli.Emzik konusunda ben sweet damaklı emzik verdim onu emiyo.Bizde aynı mavi gibi yıkadık daha göbeği düşmeden şimdide 2 günde bir yıkıyoruz ama çok rahatlıyo oğluşum yıkanınca.Ben önce giriyorum banyoya yıkanıyorum hem banyo sıcacık oluyo buharla sonra annem kucağıma veriyo ben tutuyorum o sabunluyo sonra duşun altına girip durlanıyoruz çıkıyoruz.

Birde ben her sabah ve akşam günde 2 kez poposunuda yıkıyorum oğlumun çok rahatlıyo hep ıslak mendil olmuyo.Bizim geceleri uyuyor maşşallah subanallah.Gündüz ve akşamları nıy nıy ama şu sallanan zımpırtı mavii ilaçilaç keşke kızımdada alsaymışım bana çok gereksiz geliyodu ne çekmişim ben öyle kızımda ayakta salla kolda pışpışla bitmiştim bunu nıynylayınca koyuyoum anakucağına bas düğmesine ver emziği :)))) bide kumandası var :))) annem çok gülüo yakında diyo emzirme makinalarıda çıkarsa şaşırmam diyo.

Bizim oğlan çok keyifçi hep pışpışlanmak istiyo kol dayanmazdı birde kızlar benim paşa hep memede durmak istiyo uyanıkken hep emmek istiyo yaa açlığındanda değil çünkü azcık emiyor bekliyo memede bidaha maksat memede durmak ee hal böyle oluncada memelerim gene acımaya başladı hele akşamları hep emicem diyo zeytinyağı sürüyorum açık tutuyorum öle memişler açık gezmekten bi ha oldum kremde srüyorum ama sürekli emince gene acıyo ((((( ne zaman alışıcak bilmem memişler bu duruma.

Kızımda böyle olmamıştı kızım yapıştımı doyana kadar emer bırakırdı 5-10 gün acıdı sonra geçtiydi.Bu defa geçmiyo ((( siz ne durumdasınız yara değil çok şükür ama ilk alırken ağzına bir kere acıyo lar ((
Birde benim alt taratan akıntım hala devam ediyo bazen kanlı bazen turuncu bazen sarı tamamen kesilmedi amma birikimim varmış.

Bu bizim içtiğimiz normal poşet rezene çayındanmı verdiniz ? onuda sorayımda içimde kalmasın.Bizimki rahat pırtlıyo bu aralar ben her sabah 1 çay bardağıkimyon suyu içiyorum günde 3-4 fincanda rezene çayı içiyorum ama.

bizde bebek bezi olarak primanın premium kullanıyoruz.Ben çok memnunum benim oğlan gibi çok kaka yapan bebişler için çok ideal hemen emiyo kakayı bile.

Evet deses Allah histeyen herkese nasip etsin uyanıkken mızmızlık yapan oğlumu uyurken özlüyorum ne farklı ne başka bir duygu değilmi.Bizim yılbaşı hediyelerimiz kucağımızda.Yarı kırkınız hayırlı olsun canım benim.

dr gobegi dusmeden yikamayin dedi,tam gobegi dustu yikayacagiz derken kulagi testten gecemedi,acilana kdr yikamayin dediler,kulagi acildi,bu sefer gozleri iltihaplandi ameliyat sirasinda mikrop kapmis,dr yikamayin gecene kdr dedi!neyse oyle boyle zaman gecti!buarada bugun tartildik 1 hftada 300 gr almis oglum:)cokkkkkk sevindim!cansu tirnaklarini kestik biz ona ozel tirnak makasiyla kestik..birde d vitaminini siz mi iciyorsunuz?o konuda da bilgi lutfennnn

yeniyilda herkese mutlu,huzurlu,uykulu,gazsiz,pisiksiz,saglikli upuzun yillar inslh:)sevgiler herkese

kızlar bebişlerinizle ,kocişlerinizle mutlu yıllar diliyorum hepinize :) Aysu dan ses seda yok doğurdu mu acaba

Kizlarr Merhaba..4 saat farkla aralik ve 2012 annesi olmayi kacirdim:)
Cok zor bir dogum yasadim 3 cm acilmadan sonra sancim kwsildi.1 gun bekletip hicbirsey yapmadan hastanede yatirdilar.bu arada devlet hastanesinden bahsediyorum.yok bebegin 35 haftalik gorunuyo,yok sunii sanci veremem Bebegin gelismemis simdi dogmasin,3 cm acilmam var suyum siziyordu surekli.
Neyse canim sikildi ciktim hastaneden,ozel hastaneye gittim.orda dedim sezaryen de yaparlar..sonra dusundum sunii sanciyla dogurtsalar.
Doktor enfeksiyon varmi diye bakti enfeksiyon gormeyince sunii sanciyla dogurtma karari aldi.
Cok asiri yuklendiler bana ,4 saatte dogum yaptim canim cikti..3 cm. Le gittim 4 saat surdu ve benim kendi sancim hic yoktu..neyse simdi kizim yanimda misil misil uyuyo..fakat ben cok bitkinim..ve kizimda gelisme geriligi falan yok,2910 gr dogdu..
Simdilik benden bu kadar kizimi emzirmem lazim,yalniz kizim hala ilkkakasini yapmadi,sizinkiler ne zamn yaptilar?

canım çok geçmiş olsun yaa.nasıl 35 haftalık dediler anlamadım.neyse kızın yanında ve sağlıklı ya gerisini unut hemen gitsin.sadece kızına odaklan.hayırlı olsun hadi.

Aysu hayırlı olsun yavrun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Çok büyük geçmiş olsun.Zor olmuş ama atlattın çok şükür.insallah en kısa sürede toparlarsın.Asıl bundan sonra cok dirayetli,sabırlı ve güçlü olmalısın.Umarim yardım edecek yakının vardır yanında.Hem ilk bebeğinin etkilenmemesi ,kolayca kabullenmesi için uğraşacaksın hem de yeni meleğinle ilgileneceksin.Benim kızım 3 yasında cok zorluk çekiyorum ,huyları cok değişti.Duzelecek inşallah dilerim sizde süreci kolay atlatirsiniz .
Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…