Kizlar Ben de yazayim barii sorunlarimi:)
Bizimki yattigi yerde agliyo meme veriyorum ugrasiyo ugrasiyo,memeyi almayi beceremeyip kucagimda uyuyo.yerine koyuyorum bu seferde ac agliyo,emsede doymadan uyuyo
Yerine koyunca yine agliyo doymadim Ben Anne:)
Napicaz bilmem:-gunduz uyuyo gece yarim saatte bir agliyo.
Goguslerim tas gibi oldu emip cikaramiyo maalesef sagsam mi diye dusunuyorum..sizce napayim henuz sutum bembeyaz degil..
aynen canim ya,bende kardesimle annemin yanindayim cok yardimci oluyorlar yoksa ben napardim bilmiorum!gerci is basa dusunce hersey yapiliyor mecburen.benimkini emziriyorum arkasindan kaka yapiyor degistiriyoruz 5 dk gecmiyor bi dha,sonra 5 dk geciyor hadi bi dha,onuda degistiriyoruz bu sefer cis yapiyor hadi bi dha degistir,aralarda da uzerime cis fiskirtmayi unutmuyor tabi bidik:))neyseki simdilik gaz sorunu yok boyuna emip pirtlayip cis kaka yapiyor!ben 3 er saat araliklarla uyuyorum ama aralardaki alt degistirmeleri zavalli annecim hallediyor,ben emzirmeye kalkiyorum geceleri.gordugunuz gibi analik hic bitmiyor kazik kdr oldum hala anne yardimi olmadan olmuyor:)mayis ayina kdr anneme yapismis durumdayim ist.a donmucem,esim dun gitti bu arada ise basladi,o da zombie gibiydi isinin kymetini anlamistir donunce cocuk bakmanin dha zor olduunu anlamistir:)canım 3 saat uyuduğu geceler benim süper uykumu aldğım geceler oluyo. mesela bazen 12 de emiyo 3 te tekrar bi de 6da uyanıyo sonra uyumuyo ama o gece benim şanslı gecem oluyor. yarım saate bi saate uyanıyo ya da ben uykusuzluktan ölürken o böcük böcük bakıyo ya işte o zaman çok yorucu oluyor. ben de dayanamıycam diye düşünüyorum bazen ölüyorum yorgunluktan. büyüdükçe düzeliyordur inşallah yoksa yandık valla..
aynen canim ya,bende kardesimle annemin yanindayim cok yardimci oluyorlar yoksa ben napardim bilmiorum!gerci is basa dusunce hersey yapiliyor mecburen.benimkini emziriyorum arkasindan kaka yapiyor degistiriyoruz 5 dk gecmiyor bi dha,sonra 5 dk geciyor hadi bi dha,onuda degistiriyoruz bu sefer cis yapiyor hadi bi dha degistir,aralarda da uzerime cis fiskirtmayi unutmuyor tabi bidik:))neyseki simdilik gaz sorunu yok boyuna emip pirtlayip cis kaka yapiyor!ben 3 er saat araliklarla uyuyorum ama aralardaki alt degistirmeleri zavalli annecim hallediyor,ben emzirmeye kalkiyorum geceleri.gordugunuz gibi analik hic bitmiyor kazik kdr oldum hala anne yardimi olmadan olmuyor:)mayis ayina kdr anneme yapismis durumdayim ist.a donmucem,esim dun gitti bu arada ise basladi,o da zombie gibiydi isinin kymetini anlamistir donunce cocuk bakmanin dha zor olduunu anlamistir:)
Anladım ki annelerimiz olmasa biz hiçmişiz:)) bende gece emziriyorum sanki annemin çocuğu gibi Ona uzatıp uyumaya çalışıyorum:) zaten ben uyandırmasamda annem bebeğin gık sesine uyanıp sen git yat hadi ben bakayım çok uykusuz kaldın diyo. Anne bizi sen nasıl büyüttün dedim geçen gün. Gece sabaha kadar senle uğraşıp sabah kahvaltı bulaşık akşama kadar da iş yapiyoduk dedi!!! Nerde senin gibi keyif yapicaz diyo. Benim bu sefil uykusuz halim onun için hayalmiş. Ev işlerine bakmıyorum ya. Başa gelen çekiliyor demek ya da biz çok nazlı büyüdük.. neyse artık hergün Allah ım annemi başımdan eksik etme diye dua ediyorum. Kiymetini, beni ne kadar sevdiğini, düşündüğünü dAha yeni anladım...
Açıkçası yalnız kalmayı, kafamı dinlemeyi bende çok özledim. Kocamı görünce ağlayasım geliyo. Ona sarılıp film izlemeyi, sohbet etmeyi özledim. Kalabalıklar içinde uzak kaldık( bi de ben çok bağlıyım kocama, onsuz adım atasım gelmez..
Amaaaa kar zarar analizi yaparsak şu an yardıma dAha muhtacım:) ve o gece uyumak zorunda işe gittiği için. O yüzden ben annemle oturma odada ikamet ediyorum.. ki evlendigimden beri bi kere ayrı yatmamıştık, o kadar zorlanıyorum ki bu konuda. Gece Ona Iyi geceler demeye gittiğimde ağlıyorum hep(( bebeğin kırkı çıkana kadar böyle idare edicez artık inşallah Sonra eskisi gibi olmasa da o günlere yakın günlerimiz olur.
Açıkçası yalnız kalmayı, kafamı dinlemeyi bende çok özledim. Kocamı görünce ağlayasım geliyo. Ona sarılıp film izlemeyi, sohbet etmeyi özledim. Kalabalıklar içinde uzak kaldık( bi de ben çok bağlıyım kocama, onsuz adım atasım gelmez..
Amaaaa kar zarar analizi yaparsak şu an yardıma dAha muhtacım:) ve o gece uyumak zorunda işe gittiği için. O yüzden ben annemle oturma odada ikamet ediyorum.. ki evlendigimden beri bi kere ayrı yatmamıştık, o kadar zorlanıyorum ki bu konuda. Gece Ona Iyi geceler demeye gittiğimde ağlıyorum hep(( bebeğin kırkı çıkana kadar böyle idare edicez artık inşallah Sonra eskisi gibi olmasa da o günlere yakın günlerimiz olur.
ya birde bişey sorucam.günde 18 19 bez nasıl değiştiriyorsunuz.biz günde 7-8 tane falan en fazla değiştiriyoruz.uykudayken bezine bakamıyorum.o yüzden yaklaşık 3 saatte bir falan kontrol ediyorum. birde kirli bez ne kadar süre kalırsa pişik olur.yani 2 saat beklemesi sakıncalıysa ben yanlış yapıyorum demektir.dahamı sık kontrol etmeliyim?
benim kızımda henüz pişik olmadı çok şükür ama prima pampers kullanıyoruz biz ıslaklık göstergesi var çiş için :) sarı bi çizgi var bez de bebek çişini yaptıkça mavi oluyor sarı çizgi tamamen mavi olunca bezi değiştiriyoruz bugün 20 günlük 1.5 paket 80 bez falan gitmiştir ortalama.Pişik olmaması için ben her gün saf zeytinyağı sürüyorum poposuna özellikle yatarken sürüyorum ki gece uzun süre kalıyor bezi bazen
ben odamda yatıyorum.kızımda yanımızda.geceleri çok ağlıyor ama yapacak bişey yok.eşim öğretmen öğlen gidiyor işe.çok ağladığı zaman biraz sersem gibi oluyor ama napalım artık idare edicez bir süre.bir kez diğer odada yatayım dedim izin vermedi ki aslında bende deneme amaçlı sormuştum :)) eğer git deseydi galiba çok zoruma gidecekti.lohusalıktanmıdır nedendir bunalım havalarındayım.zaten olur olmaz herşeyi kafaya takıyorum.kızlar siz hiç dışarı çıktınızmı.ben daha hiç çıkmadım.bugün 26.günümüz.ondanmı acaba böyleyim bilmiyorumki.bi markete falan bari git diyolar ama çocuğu bırakamıyorumki.bu dönemde depresyona girenlerde çok fazla biliyorsunuzdur demi.
Kizlar benim kizda dogru duzgun uyumuyo,cok cabuk yoruluyo birakiyo..memelerim de yara oldu..
Lansinoh kullaniyordum ama pek bi faydasini gormedim..
Geceleri yasiyorum siZin gibi zombi anne oldum
Sancilarim gecse mutlu olucam dun butun gece sanci cektim yine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?