Kızlar benim kızım çok küçük sanırım yaabaşka bebekleri görünce moralim bozuluyo. tamam kıyaslamak doğru değil biliyorum ama işte üzülüyorum. bir buçuk aylık olduk ama daha 4 kilo bile olmadı. 4 kilo doğan bebekler var. tamam biraz erken doğdu 2.500 gramdı doğduğunda ama hep böyle geriden mi takip edeceğiz sütüm mü yaramıyo acaba? ayda kaç kg alması gerekiyor biliyor musunuz?
benim de göğüs uçlarım çok fena yok mu bunun bi çaresi.. eğer hep böyle devam ederse emzirmek çok zor gerçekten.
kızlar ben de çok dışarı çıkmayanlardanım. bazen gerçekten çok bunalıyorum. kırkım çıktıktan sonra sadece apartman içinde bi kaç komşuya gittik. burası o kadar soğuk ki bebişi odadan dışarı bile çıkaramıyoruz. mayısa kadarda ısınmaz havalar burada. bırakabileceğim kimsede yok. nasıl geçecek bu kış bilmiyorum.. ben de annemi istiyoruummm:)) annesiyle aynı şehirde oturanlar çok şanslı bence:)
Bana da garmastan krem verdiler bugun ilk defa surdum ama henuz faydasini gormedim..baya da pahali bir krem bakalim use yarayacak mi..
Biz bugun kontrole gittik,bas cevresi biraz kucukmus 32 cm.ama sorun gibi soylemedilwr..
Gobegimiz iltihaplanmis yaktilar agladi kuzumtopuk kani da alindi.aglamaktan helak oldu kuzum
Neyse atlattik en azindan..
Katreinur canım geçmiş olsun Allah yardımcın olsun benimkilerde hala acıyo emzirirken.Hele dün akşam resmen emzik görevi yaptım oğluma ağla ağla vermeyince resmen ağlıycaktım öyle acıdı beyaz beyaz oldu uçları artık ne zaman geçicek bilmiyorum.
Bugün doktora gittik kızlar oğlum 1 kilo almış 4500 olmuş 3 cm uzamış kalça usg si aşısı göz muayenesi hepsi yapıldı şükürler olsun bişey çıkmadı.Benim oğlanın sol yanağında isilik gibi bişiler oldu doktor cildi yapmıştır bebeyağı sür dedi kırmızı kırmızı pıtır pıtır oldu.Bende zeytinyağı sürücem napiim.
Kızlar süt artımı için boza ve humananın çayı çok işe yarıyo ihtiyacı olanlara.Bende humananın çayını aldım akşamları özellikle içiyorum napiim.
cok gecmis olsun aysucum,gobegin iltihaplandigini nasil anladiniz,belirtisi neydi?bizimde gobek bagi dustu ama gobek deliginde hala dha kurumus azicik kan parcaciklari goruyoruz,acaba bezi degiyor da o mu tahris ediyor?bizim minnok suyu cok sevdi,gun asiri banyo yaptiriyoruz o zararli olur mu ki?uyku duzenimize gelince gunduzleri dogrudurust uyumuyor,geceleri ise cok rahatiz,4 saat 3 saat araliklarla uyuyor.Gaz sancisi gunduzleri olur mu acaba?bir aydan once bisey kullanmayin diyorlar ama cok agladigi zaman azicik rezene icirsek zarari olur mu ki?bizim ufaklik gecen hfta 300,buhfta 400 gr almis ,ben 3 er 2 ser saat araliklarla yarim saati gecmicek sekilde emziriyorum,fzla tutmak gaz yapabiliyormus,ayrica belki yara olmasinada sebep olabiliyordur.Benim bitek ilk hfta acidi,artik cok iyi mslh.arada aklima gelince krem suruyorum.sizin emzirme duzeniniz nasil kizlar ve kilo alma durumlari nedir 1 hftada?
Katreinur canım geçmiş olsun Allah yardımcın olsun benimkilerde hala acıyo emzirirken.Hele dün akşam resmen emzik görevi yaptım oğluma ağla ağla vermeyince resmen ağlıycaktım öyle acıdı beyaz beyaz oldu uçları artık ne zaman geçicek bilmiyorum.
Bugün doktora gittik kızlar oğlum 1 kilo almış 4500 olmuş 3 cm uzamış kalça usg si aşısı göz muayenesi hepsi yapıldı şükürler olsun bişey çıkmadı.Benim oğlanın sol yanağında isilik gibi bişiler oldu doktor cildi yapmıştır bebeyağı sür dedi kırmızı kırmızı pıtır pıtır oldu.Bende zeytinyağı sürücem napiim.
Kızlar süt artımı için boza ve humananın çayı çok işe yarıyo ihtiyacı olanlara.Bende humananın çayını aldım akşamları özellikle içiyorum napiim.
benim kızımda henüz pişik olmadı çok şükür ama prima pampers kullanıyoruz biz ıslaklık göstergesi var çiş için :) sarı bi çizgi var bez de bebek çişini yaptıkça mavi oluyor sarı çizgi tamamen mavi olunca bezi değiştiriyoruz bugün 20 günlük 1.5 paket 80 bez falan gitmiştir ortalama.Pişik olmaması için ben her gün saf zeytinyağı sürüyorum poposuna özellikle yatarken sürüyorum ki gece uzun süre kalıyor bezi bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?