kızlar hepimizin kırkının çıkmasına az kaldı. var mı bir hazırlığınız.yumurtalar hazırlanıyor mu:) biz bugün 29. gündeyiz.anneannesi hazırlıklara başlamış almış olduğum duyumlara göre:) benden saklıyolar gerçi:)
bu arada pasija harikasın nasıl gitti o göbek öyle.kaç kilo ile hamile kaldın doğumda ne kadar gitti ve şimdi kaçsın:))) şimdi seni okuyunca çok bozuldumm yaaa benim göbek öylece duruyorr... kilo veriyorum ama göbekte tık yok hala 4 aylık hamileyimm(
bugun anneme sordum 40imiz cikinca mi yapicaz mevludu diye,dogumdan once pek bi hevesliydik,simdi peltimiz ciktigi icin bu kosusturmacada nasil organizasyon yapicaz,biraz dha duzenimiz otursun diyor annem..acaba mevlut olayinin belli bir zamani oluyor mu?desert sizin annane formunda vallahi mslh:)
Cnm ben 50 ile hamile kaldim,12 kilo aldim,dogumdan hemen sonra tartildim 7 kilo gitmisti,ilk bir hfta 4 aylik gibiydi gobegim,sonraki hfta birden gitti gobek,bende hic gitmicek saniyordum sezaryan diye korkmustum,bende sasirdim!ama benim kanamam 2hfta boyunca acaipti,3.hftadan sonra birz azaldi kahverengiye dondu ve hala az az devam ediyor.Suan 24.gunumuz ben 52 kiloya dusmusum,2 kilo fzlam var eskiye gore yani.Yani seninde gider bence,rahim zamanla eski halini aliyor ve kuculuyormus ozmn gobekte kuculur
Merhaba canlar,
Kızlar benim içim rahat etmedi bu isilikler yüzünden ve bugün cilt doktoruna götürdüm oğlumu.Meğer alerjiymiş kızlar yaaa(( ve benim yediklerimden alerji oluyormuş yavrum.Doktor iki krem verdi ikisini karıştırıp sürüyorum ve 1 kez sürdüğüm halde neredeyse yok oldu.
Çikolata,çerez,helva,bal,pekmez,muz vs besinleri tüketmemem gerekiyormuş.Ne bilim bende çikolatayı özellikle nutellayı inanılmaz yiyorum kahvaltıda ne bileyim bilsem yermiyim(( ama böyle konularda hemen müdahale gerekiyor çocukdoktorunu dinleseydim hala normal geçer diycektim yaa.Ve kaşınırmış sizinde bilginiz olsun.
slm, ya bu isilikler benim oglumun yuzunde de var bi çikiyo bi gidiyo kaynanam sicaktan olur diyo ondan fazla önemsemedim acaba alerjimi bizim kiside bende helvayi cok yiyorum sut yapar diye bol bol ye dediler allah allah simdi bi teredütte kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?