kızlar ayın 15'inde 1 aylık olacak minnoşum aşıları var bir de kalça utrasonu için doktor 36.günden sonra gelin dedi ama ben aşı günü çıksın aradan istiyorum.30 günlükken bakılmıyor mu kalçasına siz kaçıncı günde götürdünüz ??
kızlar gittik bugun doktora kalçamızda sorun çıktı maalesef,çıkık değil ama kayma gibi bişey varmış.Ortopedi doktoru tanıdıktı önemli bişey olmadığını çift kat beze de gerek olmadığını söyledi ama çocuk doktorumuz da çift kat bez takın 1 ay dedi.Anneliğin nasıl bişey oldugunu bir kere daha anladım bugun içim burkuldu ,moralim bozuldu içim içime sığmıyor.Aşılarımızıda yaptıramadık TR genelinde hepatit aşısı yok gibi bir yalanla karşılaştım sadece yaşadığım ilde yokmuş nasıl bi yerde yaşıyorum görün :))
Mavii ben annemle 2 gün sonra izmite gelmeyi düşünüyorum sen aşılarını yaptırdın mı ?? Burada yaptıramazsam İzmitte yaptıracam
kızlar gittik bugun doktora kalçamızda sorun çıktı maalesef,çıkık değil ama kayma gibi bişey varmış.Ortopedi doktoru tanıdıktı önemli bişey olmadığını çift kat beze de gerek olmadığını söyledi ama çocuk doktorumuz da çift kat bez takın 1 ay dedi.Anneliğin nasıl bişey oldugunu bir kere daha anladım bugun içim burkuldu ,moralim bozuldu içim içime sığmıyor.Aşılarımızıda yaptıramadık TR genelinde hepatit aşısı yok gibi bir yalanla karşılaştım sadece yaşadığım ilde yokmuş nasıl bi yerde yaşıyorum görün :))
Mavii ben annemle 2 gün sonra izmite gelmeyi düşünüyorum sen aşılarını yaptırdın mı ?? Burada yaptıramazsam İzmitte yaptıracam
Mrb kızlar dün gece sancılı bir gece yaşadık kizim agladi durdu.buzlukta cok az anne sutu vardi verdim sustu ama sutum de var hicbirsey anlamadimdoymuyor mu desem bugün saglik ocağında tartildik bu hafta 500 gr almış.anlam veremedim
Bide bizim 9.6 sariligimiz var ama doktorumuz onemsemedi,iyi iyi birşeyi yok 9.6 dedi..
Kalça ultrasonuna 1.5 aylıkken gidecegim bende insallah sorun çıkmaz
Gecmis olsun Mehruu umarım yakin zamanda gecer,çıkık olunca ne yapıyorlar acaba bilen var mi?
canım yaa çok geçmiş olsun.moralini bozma güçlü ol bebeğine yansır moral bozukluğun.bebeğin ne kadarlıktı mehru.doktor bize 2. ay çekeceğiz dedi ultrasonu.benimde içim rahat değil bir sıkıntı çıkarda geç kalmış oluruz diye.herkes 1. ayda çektirmiş.,
canım bizde cumartesi gittik hastaneye.sağlk bakanlığında aşı sıkıntısı var o yüzden hastaneye göndermediler dedi doktor.sağlık ocağına sorun ama ordada olmayabilir.eğer yoksa eczaneden parayla alıp yaptırın aşıyı dedi.bende inanmamıştım ama sanada söylendiğine göre doğru demekki.ben dün sağlık ocağında yaptırdım aşısını.sende sağlık ocağına bak ordada yoksa eczaneden alın.
mehruu cok cok gecmis olsun cnm ya!ama bence kisa zmnda toparlar dr.da oyle
demis ztn gonlunu ferah tutmaya calis ltfn..bende cok uZgunum kizlar o kadar kotuyuz ki,buraya girmeye bile zmnim yok(Benim oglan sanirim kolik!!yani sebebi bilinmeyen ama sindirim sisteminden kaynaklandigi(genellikle gaz)dusunulen hastalik (cildirma noktasindayiz.sadece emerken ve uyurken aglamiyor onun disinda,surekli aci ceker gibi agliyor;kipkirmizi oluyor cocuk.denemedigimiz sey kalmadi,masajlar,elma yaglari,ozel kremler,gece sicak su banyolari,reZene caylari,kurutma makinesi ile oyalamalar!!agridan dogduzgun uyuyamiyorda cocuk,gozleri sisiyor,hic uykusu yok en fzla 7 saattir toplamda!baska bir derdimi var acaba diyoruz ama hersey normal gorunuyor,atesi flnda yokk,randevumuz yrindan sonra,ben dqyanamadim bugun gittim eczaneden sab simplex aldim,emzirmeden once verdim aksam birz etki etti gibi oldu ama sonra yine aglama krizleri!sizin yazdiklarinizi okuyunca iyice kotu pldum,bizim bebekle birakin is,yemek fln yapmayi,tuvalete bile gitme sansimiz olmuyor!aglamadiğ zmnlar sadece emerken ve uyurken!suan bi yandan emziril bi yandan yaziyorum..belki cevresinde bunu yasayanlar vardir akil verir diye..eger bebegim kolik ise 3-4 ay boyunca surekli agliyacakmis bu sekilde,forumlardan arastirdim bende yasayanlar illalah etmis (
Yaptırmadım canım. 21 inde bizimki. Hala gelmemiş olursan haber veririm sana burda nasıl. Ben sağlık ocağında yaptırcam.
Geçmiş olsun bu arada umarım önemli bişey değildir. Doğumla alakalı olabilir mi. Normal miydi seninki. Zorlandı mı ki yavrucak.
demis ztn gonlunu ferah tutmaya calis ltfn..bende cok uZgunum kizlar o kadar kotuyuz ki,buraya girmeye bile zmnim yok(Benim oglan sanirim kolik!!yani sebebi bilinmeyen ama sindirim sisteminden kaynaklandigi(genellikle gaz)dusunulen hastalik (cildirma noktasindayiz.sadece emerken ve uyurken aglamiyor onun disinda,surekli aci ceker gibi agliyor;kipkirmizi oluyor cocuk.denemedigimiz sey kalmadi,masajlar,elma yaglari,ozel kremler,gece sicak su banyolari,reZene caylari,kurutma makinesi ile oyalamalar!!agridan dogduzgun uyuyamiyorda cocuk,gozleri sisiyor,hic uykusu yok en fzla 7 saattir toplamda!baska bir derdimi var acaba diyoruz ama hersey normal gorunuyor,atesi flnda yokk,randevumuz yrindan sonra,ben dqyanamadim bugun gittim eczaneden sab simplex aldim,emzirmeden once verdim aksam birz etki etti gibi oldu ama sonra yine aglama krizleri!sizin yazdiklarinizi okuyunca iyice kotu pldum,bizim bebekle birakin is,yemek fln yapmayi,tuvalete bile gitme sansimiz olmuyor!aglamadiğ zmnlar sadece emerken ve uyurken!suan bi yandan emziril bi yandan yaziyorum..belki cevresinde bunu yasayanlar vardir akil verir diye..eger bebegim kolik ise 3-4 ay boyunca surekli agliyacakmis bu sekilde,forumlardan arastirdim bende yasayanlar illalah etmis (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?