Aa benim oğlum da çok ciddi asabi midir nedir diyoruz öyle kötü bakıyo ki bazen. Ama uykusunda gülücükler atıyo. Bende uyumuyo diye sızlanıyorum çok uyuyunca da çok özledim annem niye bu kadar uyudun diyorum. Kocam da karar ver diyo uyusun mu uyumasın mı :) yerim ben onu yaw
Bir an önce bana anne diceği boynuma sarılacağı günler gelsin istiyorum. Çok güzel bi duygu ya.
Ya kızlar özel bi derdim var :s şeyy şimdi benim altta dikişlerim var ya ilişkiye girerken acıyo mu onlar? Ikinci çocuğu olanlar, nasıl olcek bu iş bi desenize. Kırkım geliyo ya korku sardı beni yaa. Off... Dikiş yerim hala şiş ve acıyo gibi geliyo. Yaa çok tedirginim hep kırklı mı kalsak:))
Katreinur aynen canım ya babaya gidince mıyklıyo ben alınca susuyo bu sıpa.Böyle napıçaz biz ya hep pış pış ne yaramaz bunlar yaa ama çooookkkk tatlılar yaaa.
Aysu yok yaa yani en azından benim hiç acımadı öyle sorunum olmadıydı ondan kızmıştım kendme neden bekledim diye.
Benimde kırmızılı su geliyo kan yokta artık bitsede temizlensem yaa.
bu gün çok huysuz oğlum ya ayağımda ya elimde mızmız yaa kimsede de durmuyo memeişlerimde em em acıyo.Kremsür zeytinyağı sürr ne zor işimiz kızlar.Şuan da da ayağımda yaramaz oğlan.Anakucağında canı isterse yatıyo birde geceleri gündüz öldür Allah istemiyo ille kucak.
kızlar biz bugün tam 1 aylık olduk.doktor kontrolümüz vardı. 1 kilo almışız 4,5 kilo olmuşuz :) fiziksel kontrolü güzel sıkıntımız yok dedi dr. ama kalça usg si için 2. ayda yapıcaz dedi.1. ayda kemikler tam oluşmadığı için şimdi yaparsak 2. ay tekrar yapmamız gerekir dedi.bizde tamam dedik ama bazı arkadaşların 1. ayda çekmişler kafama takıldı şimdi. şimdi biz doktoru değiştirdik doğum yaptığım hastanedeki doktor 1. ay kalça usgsi olacak demişti.ama hastane çok uzak diye oraya gidemicez artık.sizin fikriniz ne?? birde sağlık bakanlığında aşı sıkıntısı varmış hastanede yokmuş aşı.pazartesi sağlık ocağında yaptırıcaz aşısını da artıkyani ben pek memnun kalmadım sanki bu kontrolden. gerçi doktor çok ilgiliydi ama. birde bizim burnumuz çok tıkanıyor yavrum hep ağzı açık uyuyordu.doğumdan sonraki kontrolde ilk doktor serum fizyolojik vermişti.burun ve göz için.yeni doktor o serumu şırıngaya çekip yarısını bir tarafa yarısını diğer tarafa sıkıp hortumlu burun aspiratörüyle çek dedi.ben chicconun burun aspiratörünü almıştım ama hortumlu ağızla çekilenler daha iyi dedi.siz aspiratör almış mıydınız.
bu arada mavi kadın olmak ne zor demi:)) bizim kız 10 dakikada bir mıkırdanıyor gelde salla diye.git onu pışpışla bu saatten sonra ne anlayacaksak artık :)))))
ay,bir ay ne cabuk gecti hic bisey anlamadik deilmi,emzir ,altini al,gazini cikar,pispisla..anneme diyorumki keski hemen buyuse 5 yasina geliverse:)bizimkide persembe gunu 1 aylik oluyor kismetse.Desert bizim ilk dgdugunda olmustu burun tikanikligi,denizsuyu ve agizdan cekilen aspirator kullandk,ise yaramisti,sonra olmadi bi dha allahtan ,sende onlardan al hortumlu ve agizdan cekilenlerden olsun,digerleri pek bir ise yaramiyormus,.bugun uyku saatlerini sayalim dedk,hic uyumadiii yine,yarim saat yarim saat,bi kerede 1 saat toplam 2 saat uyumus bu saate kdr((bakalim gece uyuyacakmi?sizin gunduzleri kac saat uyuyor kizlar ya???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?