mehruu cok cok gecmis olsun cnm ya!ama bence kisa zmnda toparlar dr.da oyle
demis ztn gonlunu ferah tutmaya calis ltfn..bende cok uZgunum kizlar o kadar kotuyuz ki,buraya girmeye bile zmnim yok(Benim oglan sanirim kolik!!yani sebebi bilinmeyen ama sindirim sisteminden kaynaklandigi(genellikle gaz)dusunulen hastalik (cildirma noktasindayiz.sadece emerken ve uyurken aglamiyor onun disinda,surekli aci ceker gibi agliyor;kipkirmizi oluyor cocuk.denemedigimiz sey kalmadi,masajlar,elma yaglari,ozel kremler,gece sicak su banyolari,reZene caylari,kurutma makinesi ile oyalamalar!!agridan dogduzgun uyuyamiyorda cocuk,gozleri sisiyor,hic uykusu yok en fzla 7 saattir toplamda!baska bir derdimi var acaba diyoruz ama hersey normal gorunuyor,atesi flnda yokk,randevumuz yrindan sonra,ben dqyanamadim bugun gittim eczaneden sab simplex aldim,emzirmeden once verdim aksam birz etki etti gibi oldu ama sonra yine aglama krizleri!sizin yazdiklarinizi okuyunca iyice kotu pldum,bizim bebekle birakin is,yemek fln yapmayi,tuvalete bile gitme sansimiz olmuyor!aglamadiğ zmnlar sadece emerken ve uyurken!suan bi yandan emziril bi yandan yaziyorum..belki cevresinde bunu yasayanlar vardir akil verir diye..eger bebegim kolik ise 3-4 ay boyunca surekli agliyacakmis bu sekilde,forumlardan arastirdim bende yasayanlar illalah etmis (
mehruu cok cok gecmis olsun cnm ya!ama bence kisa zmnda toparlar dr.da oyle
demis ztn gonlunu ferah tutmaya calis ltfn..bende cok uZgunum kizlar o kadar kotuyuz ki,buraya girmeye bile zmnim yok(Benim oglan sanirim kolik!!yani sebebi bilinmeyen ama sindirim sisteminden kaynaklandigi(genellikle gaz)dusunulen hastalik (cildirma noktasindayiz.sadece emerken ve uyurken aglamiyor onun disinda,surekli aci ceker gibi agliyor;kipkirmizi oluyor cocuk.denemedigimiz sey kalmadi,masajlar,elma yaglari,ozel kremler,gece sicak su banyolari,reZene caylari,kurutma makinesi ile oyalamalar!!agridan dogduzgun uyuyamiyorda cocuk,gozleri sisiyor,hic uykusu yok en fzla 7 saattir toplamda!baska bir derdimi var acaba diyoruz ama hersey normal gorunuyor,atesi flnda yokk,randevumuz yrindan sonra,ben dqyanamadim bugun gittim eczaneden sab simplex aldim,emzirmeden once verdim aksam birz etki etti gibi oldu ama sonra yine aglama krizleri!sizin yazdiklarinizi okuyunca iyice kotu pldum,bizim bebekle birakin is,yemek fln yapmayi,tuvalete bile gitme sansimiz olmuyor!aglamadiğ zmnlar sadece emerken ve uyurken!suan bi yandan emziril bi yandan yaziyorum..belki cevresinde bunu yasayanlar vardir akil verir diye..eger bebegim kolik ise 3-4 ay boyunca surekli agliyacakmis bu sekilde,forumlardan arastirdim bende yasayanlar illalah etmis (
Inşallah bir an önce iyileşir bebeğin. Önceden olsa anlamazdım ama şimdi çok Iyi anlıyorum seni. Insanın tüm keyfi kaçıyo onlar ağlayınca. Dua etmeyi de ihmal etme olur mu. Nazar da çok değer bebeklere. Kendimiz bile nazar edebiliyomuşuz. Çok çok nazar duası oku ve la havle çek. Hem sana Iyi gelir. Rahatlarsın.
Nar tanesini sıktın mı ağzına. O kadar ilaç içiyor tek tane nar hiç bisey yapmaz. Allah izin verirse Iyi gelir. Ve iyileşir uras.
iyi aksamlar kizlar,bgun randevumuz vardi.dr.kolik teshisi koydu,nurse harveysi onerdi ama ben sab simplexe basladigimi ve biraz rhtlattigini soyleyince ona devam et,olmazsa bunu denersin dedi.oda olmazsa baska yapicak bisey yok 3 ay cekiceksin dedi.suan gunde 3 kere veriyoruz..bakalim inslh zamanla dahada iyi gelir!buarada oglum bir ayda 1 kilo almis dr.cok iyi dedi kilo alimi icin,cildindeki kucuk sivilcelr icin ise sampuan ve sabunu degistir dedi(sebamed kullaniyordum)bebe diye bir markanin urunlerini onerdi.pisik onleyici olarakta desitin onerdi bakalim bunlari kullanayim sizede sonuclari bildiririm.bide bize o saglik ocagindaki havali hemsireler hic soylemedi!d vitamini kulllanmamiz gerekiyormus 15 gunlukten itibaren!simdi dr soyledi,baslicaz yrndan itibaren!hepatit asimizida olduk bugun,azicik agladi yavrum gazda 10 katini agliyor,nekdr aci cektigini ordan anladimbirde ben kalca filmini sormayi unuttum kizlar,hicbiseyde demedi dr??ne zaman yapiliyor en gec ki?
mavi gecmis olsun,ben 2 saatte emzirdigimde goguslerim birZ birz acimaya baslamisti,simdi 3 saate gectim hic acimiyor!hem bebekte dha iyi hazmediyor yediklerini,acaba cok sık mı emziriyorsunuz ki?aralari acmayi deneseniz?
kızlr nolacak sizin memişler yaaa...benim ilk ağzına aldığında çok sızlıyor.15-20 sn nefesimi tutuyorum sonrasını hissetmiyorum.lansinoh sürüyorum arada.genç annemiz aysu doğru söylüyor bende her sabah egzersiz yaptırmaya çalışıyorum korkarak tabi.biyerine bişey olacak diye.
pasija canım geçmiş olsun.inş çok sürmez.d vitaminini günde 3 defa ver mutlaka kemik gelişimi için çok önemli birde bıngıldağın vaktinde kapanması için.
kızlarrrr bizimde pazartesi kırkımız çıkıyorrr ayy çok heyacanlıyımmm...tabi buna benden çok eşim seviniyor.:)) kızım büyüyor yaaa.zıbınlarının ayakları sallanıyordu bebişime büyük geliyordu şimdi tam oluyor.boyumuz uzamış.yaa bunları görünce nasıl mutlu oluyor insann:))
birde size bişey soracağım.ben ara ara çok mutsuz hissediyorum kendmi.akşam eşim gelince adamın burnundan getireiyom desem yeridir.neredeyse 10 gündür böyle.yüzüm hiç gülmüyor.sizdede varmı böyle şyler.ben 1 ay sonra işe başlayacağım.kızımı evde bırakıp gideceğim.ama nasıl gideceğim hiç bilmiyorum.nerdeyse hergün ağlar oldum.moralim çok bozuk.sürekli emmek istiyor süt sağıp bırakıcam ama yetecekmi yetmicekmi,ağladığında hemen ilgilenilmezse mosmor olup tıkanıyor ya öyle olursa diye kendimi yiyorum.bu en güzel günleri kendimede eşimede zehir ettiğimin farkındayım ama düzelemiyorumda.offfffffffff.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?