canim ne isle ugrasiyorsun?ben hamilelikten once birakmistim isi,reklam ajansnda calisiyordum gecem gunduzum yoktu,pazarlari bile ajanstaydim hamilelik ve annelik cok zordu bu meslekte..senin bebege kim bakicak sen calisinca?aslinda bence stres yapma ya mesai saatleri uygunsa sana iyi gelir calismak,butun un cocukla evde dha zor,kafan dagilmis olur.tabii birakacagin guvendigin biri varsa..ya aslında benim eşimde o kadar ilgisiz değil.yazdığımı okuyunca kötü oldum:) akşam bayağı gerginmişim demekki:) bizimkide gece kalkar sallar gazı varsa çıkarmaya çalışır falan ama.ben benimle ilgilenmesini istiyorum sanırım.biraz nazımla oynasın istiyorum.aslında en çokta işe başlayacak olma zorunluluğumun acısını ondan çıkartıyorum...
canim ne isle ugrasiyorsun?ben hamilelikten once birakmistim isi,reklam ajansnda calisiyordum gecem gunduzum yoktu,pazarlari bile ajanstaydim hamilelik ve annelik cok zordu bu meslekte..senin bebege kim bakicak sen calisinca?aslinda bence stres yapma ya mesai saatleri uygunsa sana iyi gelir calismak,butun un cocukla evde dha zor,kafan dagilmis olur.tabii birakacagin guvendigin biri varsa..
canım ben öğretmenim.doğum iznim bitiyor ikinci dönem başlayacağım maalesef. aslında yarım gün çalışıyorum.sabahçıyım.saat 2 gibi evde olucam.kayınvalidem bakıcak kızımada.ama çok zor geliyor inan. çok sık emmek istiyor.her istediğinde emziriyorum.ben okuldayken nasıl doyacak süt sağıp bırakıcam ama yetecekmi ağlarsa morarıyor hemen.susturabileceklermi.ina tüm gün bunları düşüne düşüne kafayı yeme noktasındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?