mavi genelde 3 saatte acikiyor,bazen 2 saatte oluyor,o ellerini emmeye basladimi anliyorum ve emziriyorum,gunde 8-12 arasi emzirme normalmis.mehruu bize sab simplex mucize gibi geldi vallahi,sakinlesti resmen cocukcagiz..demkki cok ileri boyutta deilmis bizim kolik,bazilarinda hicbir ilac fayda etmiyormus!colix de iyi diye duymustum bende 30 a aldim cnm,etken maddeleride ayni olabilir her bebekte farkli bir ilac iyi geliyor sanirim.ama eniyileri,sab,nurse harveys,biogaia bu 3 unden hangisi iyi geliyorsa onla devam etmek lazim sanirim.Buarada dr.tavsiye etti diye babe nin cilt urunlerini aldim bugun birsuru para bayildim vallahi,birde pisik icin sudocream diye bir krem aldim herkes cok memnunms bu kremden,heraltini alisimizda surucez artik,dha onceki pisik onleyici hicbir ise yaramadi bizde,inslh bu ise yarar..d vitaminine de 15 gun gecikmeli olarak basladik sonunda.Ketainur senin bebis iki aylik mi oldu??ay ne guzel,mslh..neden kilosu dha az?erken dogum mu olmustu senin?
esler konusuna gelince hic takilmayin kizlar erkeklerin dogasi farkli bizm gibi ince dusunemiyor onlar!!
ama benim esim sabir konusunda takdire şayan yani,1 yildir ayriyiz nerdeyse birde simdi cocugun birz ele gelmesini bekliyoruz onun icinde ayri kaldik..artik gelin diyor ozlemis bizi dogal olarak,o bakicakmis geceleri cocuga oyle soyluyor:)ama ben bunu yermiyim hayir:)kolik bebekle tek basina asla!mecbur birz dha fedakarlik yapicaz
hahahaha :))) biz lojmanda oturuyoruz hamileyken tehlikem vardı camlar silinecek dışarıdan temizlikçi sokmak istemedi eşim eve.İlk başlarda temizlik yaparken yazın burada 52 53 derece sıcak olurdu seninki gibi cam pencere kapatır kurdeşen dökerdi aman birileri görür iş arkadaşlarım dalga geçer diye:)Sonradan alıştı ilk cam silerken dışarı çıkmazdı şimdi çıkıyo mermere oturuyo kimseyi de sallamıyo :))Ah bu erkekler laf gelecek kendilerine diye halbuki görenlerin kavga kaynağı oluyolar :) Şunun kocası yardım ediyo sen niye etmiyosun diyeAncak sız takmayınca bıter yksa onlar ılla bızı sınırlendırecek bırsey buluyrar...SIZE KOMIK BIRSEY SOYLEYEYIM ESIM YARI GEENEKSEL YA .BANA YARDIM ETTIGINI TEMIZLIK YAPTIGININ BILINMESINI ISTEMEZ.TEMIZLIK YAPARKEN DE PERDELERI SIKI SIKI ORTER:))
canım üzülme ben kızımda hemen başlamıştım işe ama sütüm durmuyodu ondan sağıp bırakamadım sağdıklarımı lavaboya döküyodum.Annen gündüzleri mama veriyodu bide bizimki hazır mama kabul etmedi öğürdü arı mama pirinç unu vs yedi.Akşamda beni emdi 7 ay emzirdim sonra sütüm gitti.Ama üzülme sen yarım gün olmuycaksın ve alışıcaksınız bu tempoya.
cansu sütün nasıl durmuyordu anlayamadım. ben şimdi lansinohun çift taraflı elektrikli süt sağma makinesini alıcam.10 kadar önceden sağıp dolaba stok yapıcam.çalışmaya başlayıncada ben gelene kadar o sütlerden verilecek diye düşünüyorum. okuldada muhtemelen bir kez sağarım yine.onuda eve götürürüm.ertesi güne kullanılır.kafamda bunların hesabını yapıp duruyorum.bakalım hayırlısı...
Kızlarr ben çok fena grip oldumbebişe bulaştırmadan nasıl atlatırım acaba? o kadar halsizim ki uyumak istiyorum artık.. hastayken yatamamak ne kötüymüş meğer (
bizde bugün eşimle temizlik yaptık.o süpürdü ben silip toz aldım:))) yarına hazırlık yaptık.yarın inşallah kırkımızı uçurucaz gidecek :))) neyse bu gidecek olan artık :)
kızlar bizimki artık emziğe alıştı.yani arada yine öğürür gibi yapıyor ama alıyor artık.ağzından çıkınca çığlığı basıyor.eğer geç verirsek emziği almıyor.ağlamaktan mosmor oluyor.
ya bu arada bişey sorucam önlük kullanmaya ne zaman başlamak lazım sizce.şu anda kesinlikle takamam elleriyle ağzına sokar diye korkuyorum.ama süreklide kustuğu için kıyafet değiştirmekten bi hal oldum.en uygun zaman nedir ?
haaa birde benim oğlanın başında konak başladı yaa sizde varmı ??
Kızlar mevlütü yaptık Allah kabul etsin çıktı aradan çokkk şükür atlattık çok kalabalık oldu benim oğlan baya yaygara kopardı ama atlattık bitti.Biz bugün 1,5 aylık olduk ama tık yok gülme agu vs.yok anam sade emiyoo oda zorla kaka yapıyo birde dikkatli dikkatli dinliyo memeye yatırıncada heyecanlanıyo o kaddar.
uykuya ise hasretimmmm çokkk.Memişleri geçen varmı acımayan varsa bize taktik versin ya.
Mehru çok sevindim ama mümkünse hiç dillendirme kendin bile içinden söyleme o derece nazar geliyo bak benim oğlan emiyo dedim 2 gündür memeyi alana kadar gene savaşıyoruz aldımı tamam.Hayır memişler sağlam olsa tut bırak tut bırak zaten yara zaten acıyo artık düşünün ne hallerdeyim ahhhh ahh.
Bizimki alışık evlendiğimizden beri ben çalıştığım için biz herşeyi ortak yapıyoruz ama tek sorun yap diyceksin yapmayacağı iş yok ama yap demen lazım kendi aklına gelip o bardağı kaldırmaz misal ama yap de ütü bile yapar bende kendi düşünsün istiyorum yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?