Gonul benim catlaklara kantaron yagi iyi geldi az aciyo simdi uc kismi mor hala..
Bide Su onluk olayinda agza falan goturmez ya daha kucukler.ellerini goturur simdi Ben takiyorum penye onluklerden..
Katreinur annelikte ne kolay ki hastalik kolay olsun:gecmis olsun yes zamanda gecer insallah..
Benim kizimda konak baslamadi ,ilk kızımda da olmamisti.
Ilk kizimda kizimin saclarini zeytinyagli sabunla yikiyordum ,boyle ustten ustten gozlerinden sakinarak.hic konak olmadik..
Gonul allah Kabul etsin mevlidinizi..
Cidden cok sey istiyorsun:)benim esimin kendi akil ettigi tek sey utusu
OdA sabaha giyecek diye yani:):)
benim kizimda bugun 20 gunluk oldu hala gece gunduz karisik yasiyorum..iki gun iyiyse 3 gun kotu.gunduz uyuyamiyorum da malum kizim var..bir 3 aylik olana kadar cok zorlanacagim..
Bugünkü dertlerden en kötüsü gripmiş,Allah acil şifa versin. Bol bol istirahat derdim ama imkansız:) ıhlamur falan biliyosun sende.. ne buluyorsan iç de inşallah çabuk atlatırsn.
Ahh canım benm ya çok acil şifalar diliyorum çok zorrr bulaşmayabilirde bulaşabilirde olsun sonuçta hastada olucaklar napalım ama anne sütü emince süt korurmuş anneden pek mikrop almazmış diyorlar olmaz inşallah ve sende tez vakitte iyileşirsin.
Gonul benim catlaklara kantaron yagi iyi geldi az aciyo simdi uc kismi mor hala..
Bide Su onluk olayinda agza falan goturmez ya daha kucukler.ellerini goturur simdi Ben takiyorum penye onluklerden..
Katreinur annelikte ne kolay ki hastalik kolay olsun:gecmis olsun yes zamanda gecer insallah..
Benim kizimda konak baslamadi ,ilk kızımda da olmamisti.
Ilk kizimda kizimin saclarini zeytinyagli sabunla yikiyordum ,boyle ustten ustten gozlerinden sakinarak.hic konak olmadik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?